Süper Anneler - 2011

eylülllll,şahsultannnnnnn;
canlarım ne yaptınız :18: Allahım güzel haberlerle gelin inşaAllah.....

Ebeyle öngörüşme yaptık.1 kilo almışım.kan değerlerim idrar tahlilim iyi.sürekli yorgunluk ve bulantıdan şikayet ettim bulantı için ilaç verdi.önceki hamilelikleri sordu anlattım.bu farklı cinsiyeti farklı olabilir dedi.şimdide ultrason için doktoru bekliyoruz.

Muayene bitti arabada yazıyorum.ultrason yapıldı bebek tam gününde gidiyomuş.dr herşey çok iyi dedi.randevu ögleden sonra oldugu için kızlar babamız ailecek gitmiştik.bebeğimiz bize el salladı dr da güldü.4 hafta sonra birdahaki randevu.işte böyle kızlar merak etmeyin diye size canlı yayın yaptım bugün.

hadı goznuaydın canım.keske sorsaydın neye benzıyor dıye.ben çatlak melahat hemen sorardım heralde.

canlı yayınına bayıldım diğer gebelere örnek olsun
gözün aydın canım,utanmadan el mi salladı bide sıpaaa,yerim ben onun minik ellerini
hemen ultrason fotonu koyuyosun buraya,teyzeleri de görüyo

hadi inşaAllah ya Rabbimmmmmmmm,ilk oğluşumuz gelsin hayırlısıyla....ebenin tecrübesi elbette farklıdır,onlarca gebe görüyo...bencede farklı bunun cinsiyeti

sen gelmedikçe korkuyorum canım yaa,Allah korusun kürtaj falan geliyo aklıma :18: gelsen de sende güzel haberler versen

ayy ayyy elde sallarmış sıpam benim :) cok sevindim canım sağ salim kucağına al inş ultrasonu eklemeni bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…