- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.201
eylülllll,şahsultannnnnnn;
canlarım ne yaptınız :18: Allahım güzel haberlerle gelin inşaAllah.....
Muayene bitti arabada yazıyorum.ultrason yapıldı bebek tam gününde gidiyomuş.dr herşey çok iyi dedi.randevu ögleden sonra oldugu için kızlar babamız ailecek gitmiştik.bebeğimiz bize el salladı dr da güldü.4 hafta sonra birdahaki randevu.işte böyle kızlar merak etmeyin diye size canlı yayın yaptım bugün.
canlı yayınına bayıldımMuayene bitti arabada yazıyorum.ultrason yapıldı bebek tam gününde gidiyomuş.dr herşey çok iyi dedi.randevu ögleden sonra oldugu için kızlar babamız ailecek gitmiştik.bebeğimiz bize el salladı dr da güldü.4 hafta sonra birdahaki randevu.işte böyle kızlar merak etmeyin diye size canlı yayın yaptım bugün.
Ebeyle öngörüşme yaptık.1 kilo almışım.kan değerlerim idrar tahlilim iyi.sürekli yorgunluk ve bulantıdan şikayet ettim bulantı için ilaç verdi.önceki hamilelikleri sordu anlattım.bu farklı cinsiyeti farklı olabilir dedi.şimdide ultrason için doktoru bekliyoruz.
sen gelmedikçe korkuyorum canım yaa,Allah korusun kürtaj falan geliyo aklıma :18: gelsen de sende güzel haberler versen
Ebeyle öngörüşme yaptık.1 kilo almışım.kan değerlerim idrar tahlilim iyi.sürekli yorgunluk ve bulantıdan şikayet ettim bulantı için ilaç verdi.önceki hamilelikleri sordu anlattım.bu farklı cinsiyeti farklı olabilir dedi.şimdide ultrason için doktoru bekliyoruz.
Muayene bitti arabada yazıyorum.ultrason yapıldı bebek tam gününde gidiyomuş.dr herşey çok iyi dedi.randevu ögleden sonra oldugu için kızlar babamız ailecek gitmiştik.bebeğimiz bize el salladı dr da güldü.4 hafta sonra birdahaki randevu.işte böyle kızlar merak etmeyin diye size canlı yayın yaptım bugün.
canım geldim kürtaj olmadım.iyiyim cok şkür
canım geldim kürtaj olmadım.iyiyim cok şkür
hadı goznuaydın canım.keske sorsaydın neye benzıyor dıye.ben çatlak melahat hemen sorardım heralde.
canlı yayınına bayıldımdiğer gebelere örnek olsun
gözün aydın canım,utanmadan el mi salladı bide sıpaaa,yerim ben onun minik ellerini
hemen ultrason fotonu koyuyosun buraya,teyzeleri de görüyo
Benim ilişki de canlı yayın olmuştu.bu gidişle dogum da canlı yayın olacak
ayy ayyy elde sallarmış sıpam benim :) cok sevindim canım sağ salim kucağına al inşultrasonu eklemeni bekliyoruz
bugun gidemedim canlarım dr birkaç gün sonra inş
Senden haber aldık canım birkaç gün sonra inşallah gidersın doktora.
bakarız sorun degılllll :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))benim ilişki de canlı yayın olmuştu.bu gidişle dogum da canlı yayın olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?