Süper Anneler - 2011

canım sağol yardımın için.çatladıktan sonra hemen boş mu gösteriyor canım ya sen anlayabildin mi?
..

Canım çatladıktan sonramı bilmiyorum ama boş çıkmaya başladığı andan itibaren hamile kalma ihtimali yok.ilk gülenyüzden kaç saat sonra yumurta çatlayacağı o ayki yumurtanın durumuna ve kişiye göre değişiyo bence.benim bazı aylar 30 saat bazı aylar 33 saat bazılarıda daha kısa gülmüştü.ama hamile kaldığım ay 36 saatti.belkide son ay çok dikkat etmiştim ilk gülenyüzüde zamanında yakalamıştım.önemli olan her sabah aynı saatte testi yapmak.

anladım canım teşekkür ederim :)

yaa işte bence yeni bi, teste geçmekte sıkıntı...teste vücudu tanıtana kadar 1-2 deneme geçer bence...boş çıkınca hamile kalma ihtimali yoksa,eksi 24 saat yaparsak(yumurtanın 24 saat yaşadığını varsayarsak) ee ilk gülücükten 36 saat sonrada boş surat çıktı desek; ilk gülücükten 12 saat sonra çatlama olur o zaman...diyelim ben bu testi dün 12:00 da yaptım gülmedi...bu gün 12:00 de yaptım güldü ,bu gece 24:00 da çatlama olmalı...ya dün gece 24:00 da güldüyse ilk defa

Hangi topik olduğunu bilmiyorumki.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister-244.html

testi degistirmemek iyi bir fikir, daha onceden ekledigim ovulasyon gunuyle ilgili linke bakin derim. kimi pozitifi gordugu aksam, kimi ertesi gun, kimi hem ertesi gun hemde sonraki gun denemis ve erkek. biraz diger topiklere bakarsaniz misal ovulasyon gunuyle hamile kalanlar diye bir anket var orada da kiz ve erkek neredeyse esit.

apranxx bu mantik kafani karistirir. eger boyle gidersek gece uyuyorsun cift cibiga bakmiyorsun, ya catladiysa :))
ona takilma bildigin metotla devam et.

gitte tescillettir paşamızı annesi

Baktım o siteye kız çıkıyo :-( ama çok ilginç d.tarihini bildiğim herkesin doğru çıkıyo.annemle babamın yaşına göre ben abim dogru.kaynanamgile baktım eşim kaynım kaynımın oğlu dogru.benim kızlarda dogru çıktı.seneye hamile kalsaydım erkek çıkıyo.

canım bu testin bana cazip gele yanı çizgilerle uğraşmamak biliyorsun bazı aylarda koyulaşmadan bile çatlama oluyor kaçırıyoruz bu en azından yakalar diye düşünüyorum.mesela ben ağustosta sabah pıkteydı cızgı aksama catlar dedık gece silikleşti deneme oldu sabah emin olalım diye test yaptım bır oncekı günden bıle koyuydu bu çizgiler sıktı beni anlayacağın.birde aylardır çizgili denedik olmadı gülücük şans getirir belki kız :)))

Son düzenleme:

sanırım yaşları 4 e bölüyorsun bu hesaplamada kalanlara bakıyorsun sonra demi.

nasıl bakıyosun ben anlamadım.benim içinde baksan bakalım hala göremeyip kıza benziyo diyen doktorlar ki cumaya 4. doktora gidip rekor kırıcam:) doğrumu söylüyolar

Bir onceki gunun bilgileri olabilirmis idrar da uyandiktan sonra ki idrardan en az iki saat sonraki idrar olsun dedi cok sıvı almadan tabi

sultancım ordamısın...............

ben takip etmedigimden siz erkek istiyorsunuz, tablo oyle diyor :)))
ama neden adet dongunuzle oynadiginizi vs anlayamadim. onun yerine ovulasyon testi veya doktor takibi yaptirin daha garanti olur.
Adetlerim cok duzensizdi adet duzenleyici kullaniyorum canım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…