Süper Anneler - 2011

kubra sen kac gunde bır adet oluyordun canım.duzenlımıydı adetlerın.

düzenliydi canım.24-25 günde bir.2 nisan,26 nisan ve enson 19 mayıstı ve yum hesaplamada 30 mayıs çıkıyodu işte.ama bende 30-31 mayıs gecesi akıntı yoktu ve 31 mayıs öyleden sonra sancıyla akıntı oldu yani yumdan 1 gün önceden olmuş oluyo galiba.ne bileyim bacım 3 doktor değiştirdim biliyosun,ne tam kız dediler nede erkek,göstermiyo kıza benziyo dediler.belkide dedikleri gibi kız ama ben hani 8 aya kadar kız deyip erkek olanlar varya işte acaba bendede yanılma oldumu tam kesin demediler diye ümit edip duruyorum canım işte.buyüzden henüz alışveriş yapasım bile gelmiyo bebeciğime.bu cuma çok övülen tavsiye edilen bi doktor var,ondan randevu almıştım.onada bi gideyim hem şu son gittiğim gerizekalı doktorun 4-5 gün bebeğin küçük görünmesinden dolayı gelişme geriliğimi var dediği olay neymiş onuda netleştireyim.e artık 30 haftayı doldurucaz bu hafta sonu buda kesin cinsiyeti söyler dimi.oyyy çok karışık ve uzunca bişiy oldu ya:))mck

Kızlar kusma şiddetli baş ağrısı nedeniyle dün doktora gitmiştim,üşütmüşsündür dedi ve cinsiyetimiz kızmış,ikinci kızım geliyor,Allah'ım günahımı affetsin ben hiç sevinemedim hatta üzgünüm bile inşallah öyle hayırlı bir evlat olurki bugun üzüldüğüm için hep utanırım

sağlıklı olsunda ozaman da utandırsın seni..bide büyüsün çok iyi yerlere gelsin ozamanda ayrıca utan

Hsg cektirdim ve sonucu aldim,yarin dr.gorecek.Tupler acik fakat baska bi durum sozkonusu.Sonuc kisminda parsiyel bikprnuat uterus/parsiyel septali uterus yaziyor.Tam olarak bilmiyorum ama ordaki dr.un aciklamasi bu durumun düsuk riskini bir miktar arttirmasi sozkonusu olabilir seklindeydi.Nedir ne degildir yarini beklicem mecburen

denız sen yumurtlama takıbı yapmamısmıydın canım.neler yapmıstın sen.ne dıyecegımı bılemedım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

canım cok gecmıs olsun allah yardımcın olsun.ınsallah ıyı olacak hersey uzulme canım.

kız sen nerdesın yoksun ne oldu ıyımısın

kernek sen nereye kacdın nıye ugramıyosun canım yaaa

yaleeel sen nerdesın peki.nerde bu kızlar yaaa neden kacdı herkes

month sende kayıpsın cınsıyet bellı oldumu canım merak ettık

kızlar bu çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz.takvıme gore plan yapan varmı yada tutan oldumu.bana dogruysa eger mart ayına kadar kız dıyor ama ben okadar beklemek ıstemıyorum kafam karıstı

kız sen nerdesın yoksun ne oldu ıyımısın

kernek sen nereye kacdın nıye ugramıyosun canım yaaa

yaleeel sen nerdesın peki.nerde bu kızlar yaaa neden kacdı herkes

month sende kayıpsın cınsıyet bellı oldumu canım merak ettık

senbunları böyle bulamassın müge anlıya çık orda ara kayıpları
çin takvimi benim kızıma hep erkek diyo diye inanmadım artık
26 yaşında hamile kaldım..satım aralık15 di.eylül doğumluyum diye yaşa bi eklersem kasım aralık ocak erkek kız olmaşansı yok..hiç eklemesem doğru çıkıyo

Son düzenleme:
kızlar bu çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz.takvıme gore plan yapan varmı yada tutan oldumu.bana dogruysa eger mart ayına kadar kız dıyor ama ben okadar beklemek ıstemıyorum kafam karıstı

Otomatik Çin Takvimi
burdan bi bak otomotik hesap yapıyo..burda kızıma kız diyo ben inaniyom aslında çin takvimine..
çin malı olduğu için sağlam değill

Hayırlısı olsun canım,kaçıncı denemende hamile kaldın? Yöntem denedin mi? Takviye,diyet vs.Yumurtlamayı nasıl tespit ettin o gün mü ilişki oldu? Çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim canım.

Canım senin bat dün değilmiydi?ben öyle hatırlıyorum sanki.
bugün ama gelmedi daha hanfendi

battaşım benim erkek bebek istiyosan nacizane tavsiyem klomen kullanma,yum çoğaldıkça kız riski artar,hangi yumurtaya göre ilişki yapıcaksın;? yumurta çatladıktan hemen sonra en ideali ama 4-5 saat vaktin olur..dr un 36 demesi iğneden sonra 36 saat...çoğu yumurta o civarda çatlıyor ama iğneye güvenip 36 da yapma,belki 30 olur belki 40...kendini dinle o saatlerde,kasık ağrını ve akıntını takip et bende gidicem bu ay iğneye...

herkesin farklıdır ama bir sorum olacak yumurtlama olmadan kaç gün önce akıntı başlar
benim 3 gün öce başlıyo

denizz bugün üzülmen çok doğal canım,belki yarında...ama geçicek...bak ben 2 kız annesiyim,3. ne olacak belli değil...nolur topla kendini,sakın isyan etme...bu durumda yazacak bişey yok,kendimi koyuyorum yerine,hangi sözle teselli bulur ki insan,tek söz var,HAYIRLISI....

rahim filmi çektirenlerin topiği var canım oraya yaz sonuçlarını kızlar yardımcı olur,burda çektiren pek yok,o yüzden bilgimiz yok :26:
Allah yardımcın olsun...

aman 50 tane çin takvimi var,hepsine göre yapsam 10 çocuğum olurdu herhalde tutturana kadar inanama canım yaa,Allah büyük,Bismillah gir niyetine

denizin denemesi...ovulasyon testi yerine gebelik testi kullanmıştı yanlışlıkla...öyle olunca takibi bırakıp serbest denedi...

denizin denemesi...ovulasyon testi yerine gebelik testi kullanmıştı yanlışlıkla...öyle olunca takibi bırakıp serbest denedi...

ozaman tek ılskı olmamıs demekkı.yanı sık ılıskıylemı hamıle kalmıs.ınsallah yıne gelırde konusuruz.çok uzgundu gercekten.allah yardımcısı olsun.rabbım herseyın hayırlısını versın

haklısın vaallahı bu kızları ancak orda bulurum.senın deneme oldumu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…