- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.241
kubra sen kac gunde bır adet oluyordun canım.duzenlımıydı adetlerın.
Kızlar kusma şiddetli baş ağrısı nedeniyle dün doktora gitmiştim,üşütmüşsündür dedi ve cinsiyetimiz kızmış,ikinci kızım geliyor,Allah'ım günahımı affetsin ben hiç sevinemedim hatta üzgünüm bileinşallah öyle hayırlı bir evlat olurki bugun üzüldüğüm için hep utanırım
Kızlar kusma şiddetli baş ağrısı nedeniyle dün doktora gitmiştim,üşütmüşsündür dedi ve cinsiyetimiz kızmış,ikinci kızım geliyor,Allah'ım günahımı affetsin ben hiç sevinemedim hatta üzgünüm bileinşallah öyle hayırlı bir evlat olurki bugun üzüldüğüm için hep utanırım
Hsg cektirdim ve sonucu aldim,yarin dr.gorecek.Tupler acik fakat baska bi durum sozkonusu.Sonuc kisminda parsiyel bikprnuat uterus/parsiyel septali uterus yaziyor.Tam olarak bilmiyorum ama ordaki dr.un aciklamasi bu durumun düsuk riskini bir miktar arttirmasi sozkonusu olabilir seklindeydi.Nedir ne degildir yarini beklicem mecburen
Dun alinan kan tahlilim sonucu hcg 1000 cikti. Dr iyi dedi.. bende haftaya alicam randevuyu karar verdik gibi.. sahsultanim ben yogun olan doktordan kacarim ilkinden biliyorum yogunluktan hastayla okadar ilgilenemiyolar.. orta olsun ywter onemli olan dogumda iletisim bence... ben oyle arastiriyorum cunku eladan biliyorum dogumu zaten biz yapiyoruz yani ben normal d. Yaptim dr.un sadece moral vermesi dogum aninda cesaretlendirmesi ve hastane hijyeni bence bukadar olsa yeter... bu sefer cok lux hastaneye gitmicem zaten ben doguruyorum.. neyse canlarim yine girerim...
iki ilişki
ovulasyon testi kullandım
fakat her iki ilişkide de yumurta akı yaptım
bence yumurta akı hamileliği engelliyor
ya da ben bunu yanlış uyguluyorum
aslında yumurta akı spermlerin yaşaması için uygun ortam sağlıyor deniyor
belki de duşu yaptıktan sonra daha fazla beklemeliyiz ben yarım saat bekledim
canım, ben çok inanıyorum açıkçası.. kullanabilen kullanmalı!!!!
ama, benim eşim pürüz çıkartıyor. kullanmıyor. bana da müsade etmiyor. saçmaladığımı, aşırıya gittiğimi düşünüyor.
geçen sene bi kere, her şey uygunken.. her bi vitamini kullandığım, tüm uygulamaları yaptığım, tüm takvimlere uygun olduğum, tam da yumyumu yakaladığımı düşündüğüm gece... eminim sırf bana ders vermek için, toplantı çıkarttı kendisine gitti ankaraya. 1 gece kaldı geldi.. vaktimin geçtiğini bile bile yaptı bunu. o sebeple, ben de bıraktım o işleri, adamı soğutmayayım diye..
ama kullanabilen kullanmalıdır şahsi fikrim
kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun sağolun....eşim hocaya sormuş gusü abdesti oluyomuş mestterek nettende baktım çalışmalara başlıycam reglim bittikten sonra bugün oldum daha yalnız bitek diyet yapamadım 4 gündür et yiyoruz mangallar falan artık şimdiden sonra bol yoğurt ve süt içersem yine kafidir insallah
kız sen nerdesın yoksun ne oldu ıyımısın
kernek sen nereye kacdın nıye ugramıyosun canım yaaa
yaleeel sen nerdesın peki.nerde bu kızlar yaaa neden kacdı herkes
month sende kayıpsın cınsıyet bellı oldumu canım merak ettık
kızlar bu çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz.takvıme gore plan yapan varmı yada tutan oldumu.bana dogruysa eger mart ayına kadar kız dıyor ama ben okadar beklemek ıstemıyorum kafam karıstı
bugünCanım senin bat dün değilmiydi?ben öyle hatırlıyorum sanki.
arranaxx
bu gün benimde batım ama daha adet olmadım olunca dr gidecem yum takibi..klomen+ çatlatma iğnesi olacammm..geçen ayda yaptık bebiş olmadı..bu ayda deniyecz..siz erkek bebek için yum çatladıkdan kaç saat sonra ilşki olsun dersin..dr.36 saat ve gün aşırı dedi tabi hamiş olmama için..
benim 3 gün öce başlıyoherkesin farklıdır ama bir sorum olacak yumurtlama olmadan kaç gün önce akıntı başlar
rahim filmi çektirenlerin topiği var canım oraya yaz sonuçlarını kızlar yardımcı olur,burda çektiren pek yok,o yüzden bilgimiz yok :26:Hsg cektirdim ve sonucu aldim,yarin dr.gorecek.Tupler acik fakat baska bi durum sozkonusu.Sonuc kisminda parsiyel bikprnuat uterus/parsiyel septali uterus yaziyor.Tam olarak bilmiyorum ama ordaki dr.un aciklamasi bu durumun düsuk riskini bir miktar arttirmasi sozkonusu olabilir seklindeydi.Nedir ne degildir yarini beklicem mecburen
kızlar bu çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz.takvıme gore plan yapan varmı yada tutan oldumu.bana dogruysa eger mart ayına kadar kız dıyor ama ben okadar beklemek ıstemıyorum kafam karıstı
Kızlar sağolun hepinizin ağzından bal damlıyor, eğer tuttuysa ve bir kızım daha olursa inanınki hiç üzülmeyeceğim, dün hastanedeydik kayınpederim rahatsızdı, acilde çok fazla bebek vardı, öyle heycanlandım ki, küçük bebiş özlemişim ben, erkek/kız hiç farketmez bir bebeğim daha olsun istiyorum Geçen mayısta spiralimi çıkarttırdım ve tek ilişki ile bebiş yakalamaya çalıştım tutturamadık bu aya kadar. Bu ay ovulasyon takibiyle net yakalayayım dedim onuda beceremeyince, rahat rahat takıldık kocişle
Tarihlerden birisi 8/09/2013 (10.günde), diğerini net hatırlamıyorum 11 veya 12 Eylüldeydi (13 yada 14.gün) :44:
Kızlar spiral çıkarttırdıktan sonra regl döngüm 25 güne düştü; hatta ramazanda 23 günden olmuştu, yalnızca geçen ay 26 günde oldu, bugun yine 26.günümdeyim gelen giden yok, bende hafiften heycan başladı, yoğurt maya tuttu mu acaba ne dersiniz?:44:
denizin denemesi...ovulasyon testi yerine gebelik testi kullanmıştı yanlışlıkla...öyle olunca takibi bırakıp serbest denedi...
senbunları böyle bulamassın müge anlıya çık orda ara kayıpları
çin takvimi benim kızıma hep erkek diyo diye inanmadım artık
26 yaşında hamile kaldım..satım aralık15 di.eylül doğumluyum diye yaşa bi eklersem kasım aralık ocak erkek kız olmaşansı yok..hiç eklemesem doğru çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?