- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.261
bugünama gelmedi daha hanfendi
battaşım benimerkek bebek istiyosan nacizane tavsiyem klomen kullanma,yum çoğaldıkça kız riski artar,hangi yumurtaya göre ilişki yapıcaksın;? yumurta çatladıktan hemen sonra en ideali ama 4-5 saat vaktin olur..dr un 36 demesi iğneden sonra 36 saat...çoğu yumurta o civarda çatlıyor ama iğneye güvenip 36 da yapma,belki 30 olur belki 40...kendini dinle o saatlerde,kasık ağrını ve akıntını takip et bende gidicem bu ay iğneye...
benim 3 gün öce başlıyo
denizzbugün üzülmen çok doğal canım,belki yarında...ama geçicek...bak ben 2 kız annesiyim,3. ne olacak belli değil...nolur topla kendini,sakın isyan etme...bu durumda yazacak bişey yok,kendimi koyuyorum yerine,hangi sözle teselli bulur ki insan,tek söz var,HAYIRLISI....
rahim filmi çektirenlerin topiği var canım oraya yaz sonuçlarını kızlar yardımcı olur,burda çektiren pek yok,o yüzden bilgimiz yok :26:
Allah yardımcın olsun...
aman 50 tane çin takvimi var,hepsine göre yapsam 10 çocuğum olurdu herhalde tutturana kadarinanama canım yaa,Allah büyük,Bismillah gir niyetine
Kızlar kusma şiddetli baş ağrısı nedeniyle dün doktora gitmiştim,üşütmüşsündür dedi ve cinsiyetimiz kızmış,ikinci kızım geliyor,Allah'ım günahımı affetsin ben hiç sevinemedim hatta üzgünüm bileinşallah öyle hayırlı bir evlat olurki bugun üzüldüğüm için hep utanırım
erkek bebekler daha az hcg salgılarmış...bu yüzden gebelik testinde ya çok çok silik çizgi çıkarmış ya da adetten sonra çift çıkarmışbırde dıyolarkı hamılelık testı adetten once bellı oluyosa kız gelıyormus.adet gecıktıgınde test yapıp ozaman cıft cızgıyı gorenlerın erkekmıs.yahu nerden buluyolar bu laflar
bi bakın ltfn yumurtalık takibine başladık klomen vermişti dktor günde 1 kere 4-5 gün kullandım dün 10.gündüü yumrtalıklarım gelişmiş cumaya tekrar gel dedi hormon testleri de normal ancak prolaktinim yyüksek çıktı ilaç verdi....antibiyotikte kullanmıştım dişten dolayı sizce korunmalı mıyım çok ilaç içtim bir de prolaktin gebeliğe engel diyenler var bilgisi olan var mı?? doktor bu şekilde de hamile kalabilirsin dedi ama nette çok kötü şeyler söyleniyor.. prolaktin 40 en alt sınır 23 ovulasyon testim çok silik çıkıyo telefondaki ovulasyon hesaplamada yarın olarak gösteriyo yani yarın mı ilişki olmalı cuma mı? doktor cuma tekrar gel dedi
sultannnnkocaman olmuş buuuuu,maşallah Allah nazarlardan saklasın...daa niye ters bu kuzu
şekerim sesin soluğun çıkmıyo,bat ne alemde,kaçamazsın takipteyim
kızlar eşim bi arkadaşına durumundan bahsetmiş üstü kapalı, o da demiş ki;babamın sattığı takviyeler var,sağlık bakanlığından onaylı,bunu içen oğlanı buluyo,sonrada gelip babama dua ediyo...kendinin 2 oğlu var söyleyenin...diyorum ki alsın bakalım,içeriği neymiş...olmazsa dr a da sorsun kullanayım mı diye? olur mu olur yani
bide bi arkadaş vardı benim,düşününce aklıma geldi,çok samimi değildik detay soramadım ama,bunun ilk bebeği erkekti ama karnında öldü,sonra yine hamile kaldı oğlu oldu,oğlan 3 yaşına geldi bi daha hamile kaldı yine oğlan ama o da öldü karnındabana bigün laf arasında ddi ki,jelibonu okadar çok seviyorum ki hergün yerim,hatta doğumda kocaman bi hediye paketiyle klio kilo jelibon almış buna arkadaşları,hastanede yedim onları dedi...burda bi yerde okumuştum jelibonun içinde ne varsa artık o erkek bebek içinmiş...hergün jelibon mu yesem ki
İnternetten ultrason resimlerine baktımda bizimki gerçekten ters duruyo.tersini düzünü bilmiyorum ama ben galiba keçi doğuracam.ne ekşi ne tatlı ne acı hiçbiri değil ben sadece tuzlu yiyorum.son günlerdeki favorum tuzlu patates püresi ve bol tuzlu domatesli makarna.
gülüzar dr a falan gitmiştir di mi:26:
erkek bebekler daha az hcg salgılarmış...bu yüzden gebelik testinde ya çok çok silik çizgi çıkarmış ya da adetten sonra çift çıkarmış
eylülün kullandığı ilaç mı acaba bu ,eğer oysa bu ay deneme yapma, bak eylülün bebeği düştü
month senın cınsıyet bellı olmadımı canım nasılsın ıyımısın bulantılar falan nasıl
düzenliydi canım.24-25 günde bir.2 nisan,26 nisan ve enson 19 mayıstı ve yum hesaplamada 30 mayıs çıkıyodu işte.ama bende 30-31 mayıs gecesi akıntı yoktu ve 31 mayıs öyleden sonra sancıyla akıntı oldu yani yumdan 1 gün önceden olmuş oluyo galiba.ne bileyim bacım 3 doktor değiştirdim biliyosun,ne tam kız dediler nede erkek,göstermiyo kıza benziyo dediler.belkide dedikleri gibi kız ama ben hani 8 aya kadar kız deyip erkek olanlar varya işte acaba bendede yanılma oldumu tam kesin demediler diye ümit edip duruyorum canım işte.buyüzden henüz alışveriş yapasım bile gelmiyo bebeciğime.bu cuma çok övülen tavsiye edilen bi doktor var,ondan randevu almıştım.onada bi gideyim hem şu son gittiğim gerizekalı doktorun 4-5 gün bebeğin küçük görünmesinden dolayı gelişme geriliğimi var dediği olay neymiş onuda netleştireyim.e artık 30 haftayı doldurucaz bu hafta sonu buda kesin cinsiyeti söyler dimi.oyyy çok karışık ve uzunca bişiy oldu ya:))mck
Kızlar kusma şiddetli baş ağrısı nedeniyle dün doktora gitmiştim,üşütmüşsündür dedi ve cinsiyetimiz kızmış,ikinci kızım geliyor,Allah'ım günahımı affetsin ben hiç sevinemedim hatta üzgünüm bileinşallah öyle hayırlı bir evlat olurki bugun üzüldüğüm için hep utanırım
sağol cnm bulantılar devam ediyo yok daha belli olmadı 11+3 günlüküm dün basma neler geldi kızlar şiddetli bi kanamam oldu durup dururken koltukta oturuyordum bi ıslaklk hissettim bi kalktım kan geliyor şırıl şırıl afedersiniz iki büyük parça geldi bebeğim düştü dedim çok korktum çok ağladm hemen annemleri eşimi aradım eşim isten geldi hastaneye gittik beraber doktor bebek rahim ağznı kapattığı için olabilir dedi dinlenicen ıstrahat edicen dedi iş yapmak yasak dedi ama biraz dikkat edebiliyorum oğlumla ancak bide camasır dedi temziliğimi gecen gün yapmıştım....çok korktum kızlar çok ağladm ama bebeğime bişey olmamış şükürler olsun rabbimeakşamki ultroson resmini koyıcam cinsiyet tahmininde bulunun kızlar ben erkeğe benzettim oğlumunkiyle karşılaştırdım aynı aylardaki görüntüleri oğlumla beraber gidiyo ya bu hamileliğim oyüzden aynı görüntüler bide sizler bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?