Süper Anneler - 2011

sen takvıme baktınmı bu ay sana ne dıyor.ınsanın kafası karısıyor.ama onu beklersek benım uc aay daha beklemem lazım.aman bızı anmız babamız cın takvımıylemı dogurmus.allah bılır herseyi

bırde dıyolarkı hamılelık testı adetten once bellı oluyosa kız gelıyormus.adet gecıktıgınde test yapıp ozaman cıft cızgıyı gorenlerın erkekmıs.yahu nerden buluyolar bu laflar

Hayırlısı olsun canım.sen cinsiyeti farketmez diyodun galiba.zaman geçtikçe gönlüne erkek düştü ondanmı hayal kırıklığı yaşadın.sağlıklı olsun canım.üzülme dediğin gibi inşallah hayırlı bir evladın olur.

bi bakın ltfn yumurtalık takibine başladık klomen vermişti dktor günde 1 kere 4-5 gün kullandım dün 10.gündüü yumrtalıklarım gelişmiş cumaya tekrar gel dedi hormon testleri de normal ancak prolaktinim yyüksek çıktı ilaç verdi....antibiyotikte kullanmıştım dişten dolayı sizce korunmalı mıyım çok ilaç içtim bir de prolaktin gebeliğe engel diyenler var bilgisi olan var mı?? doktor bu şekilde de hamile kalabilirsin dedi ama nette çok kötü şeyler söyleniyor.. prolaktin 40 en alt sınır 23 ovulasyon testim çok silik çıkıyo telefondaki ovulasyon hesaplamada yarın olarak gösteriyo yani yarın mı ilişki olmalı cuma mı? doktor cuma tekrar gel dedi

bırde dıyolarkı hamılelık testı adetten once bellı oluyosa kız gelıyormus.adet gecıktıgınde test yapıp ozaman cıft cızgıyı gorenlerın erkekmıs.yahu nerden buluyolar bu laflar
erkek bebekler daha az hcg salgılarmış...bu yüzden gebelik testinde ya çok çok silik çizgi çıkarmış ya da adetten sonra çift çıkarmış

eylülün kullandığı ilaç mı acaba bu ,eğer oysa bu ay deneme yapma, bak eylülün bebeği düştü

sultannnn kocaman olmuş buuuuu,maşallah Allah nazarlardan saklasın...daa niye ters bu kuzu

İnternetten ultrason resimlerine baktımda bizimki gerçekten ters duruyo.tersini düzünü bilmiyorum ama ben galiba keçi doğuracam.ne ekşi ne tatlı ne acı hiçbiri değil ben sadece tuzlu yiyorum.son günlerdeki favorum tuzlu patates püresi ve bol tuzlu domatesli makarna.

kızlar eşim bi arkadaşına durumundan bahsetmiş üstü kapalı, o da demiş ki;babamın sattığı takviyeler var,sağlık bakanlığından onaylı,bunu içen oğlanı buluyo,sonrada gelip babama dua ediyo...kendinin 2 oğlu var söyleyenin...diyorum ki alsın bakalım,içeriği neymiş...olmazsa dr a da sorsun kullanayım mı diye? olur mu olur yani

bide bi arkadaş vardı benim,düşününce aklıma geldi,çok samimi değildik detay soramadım ama,bunun ilk bebeği erkekti ama karnında öldü,sonra yine hamile kaldı oğlu oldu,oğlan 3 yaşına geldi bi daha hamile kaldı yine oğlan ama o da öldü karnında bana bigün laf arasında ddi ki,jelibonu okadar çok seviyorum ki hergün yerim,hatta doğumda kocaman bi hediye paketiyle klio kilo jelibon almış buna arkadaşları,hastanede yedim onları dedi...burda bi yerde okumuştum jelibonun içinde ne varsa artık o erkek bebek içinmiş...hergün jelibon mu yesem ki

Alın o zaman takviyeleri doktorda onaylarsa ne güzel olur işte.belki bizim bildiğimiz takviyeleri karıştırıp macun yapmıştırjelibon bu topikte yazıyodu.

keçiiii yerim ben o keçiyi,yakında tekmelemeye başlar sağlıklı olsunda en önemlisi o canım

prolaktin için mi içmişti dostinex verdi doktor bana 2 tane hap kullanıcam cuma kontrole gidicem...eylül arkadaş burda mı acaba? ben bu ay ertelemeli miyim? offf

month senın cınsıyet bellı olmadımı canım nasılsın ıyımısın bulantılar falan nasıl

sağol cnm bulantılar devam ediyo yok daha belli olmadı 11+3 günlüküm dün basma neler geldi kızlar şiddetli bi kanamam oldu durup dururken koltukta oturuyordum bi ıslaklk hissettim bi kalktım kan geliyor şırıl şırıl afedersiniz iki büyük parça geldi bebeğim düştü dedim çok korktum çok ağladm hemen annemleri eşimi aradım eşim isten geldi hastaneye gittik beraber doktor bebek rahim ağznı kapattığı için olabilir dedi dinlenicen ıstrahat edicen dedi iş yapmak yasak dedi ama biraz dikkat edebiliyorum oğlumla ancak bide camasır dedi temziliğimi gecen gün yapmıştım....çok korktum kızlar çok ağladm ama bebeğime bişey olmamış şükürler olsun rabbime akşamki ultroson resmini koyıcam cinsiyet tahmininde bulunun kızlar ben erkeğe benzettim oğlumunkiyle karşılaştırdım aynı aylardaki görüntüleri oğlumla beraber gidiyo ya bu hamileliğim oyüzden aynı görüntüler bide sizler bakın

kubracim seni cok iyi anliyorum ayni seyleri bende hissediyorum ve bebegime daha hicbirsey almadim alicam ama iyice benim hazmetmem lazim sanirim ya supriz olursa senin gibi diye icimde bir umut besliyorum. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah.

denizcim hayirlisi olsun bende doktor %90 kiz dediginde cok uzuldum seni cok iyi anliyorum hatta ne yalan eve geldigimde gozlerimden yaslar akti aglamak hic istemiyordum ama kendime engel olamadim Allahin gucune gitmesin bir kil tuyu bile yaratamayiz Allahim bize boyle mucize seyler nasip ediyor cok sukur. erkek bebek olayini bu kadar takinti haline getirmeseydim bu kadar uzulmezdim. insallah bizleri dedigin gibi utandirirlar ve bence oylede olacak ve biz uzuldugumuz icin pisman olucaz.

canım cok gecmıs olsun allah korusun yaaa.dıkkat et kenıdne bacım.ozledık senı vallahı.gormeyıncede merak edıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…