- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.281
haklısın vaallahı bu kızları ancak orda bulurum.senın deneme oldumu peki
kızlar bu çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz.takvıme gore plan yapan varmı yada tutan oldumu.bana dogruysa eger mart ayına kadar kız dıyor ama ben okadar beklemek ıstemıyorum kafam karıstı
denizzbugün üzülmen çok doğal canım,belki yarında...ama geçicek...bak ben 2 kız annesiyim,3. ne olacak belli değil...nolur topla kendini,sakın isyan etme...bu durumda yazacak bişey yok,kendimi koyuyorum yerine,hangi sözle teselli bulur ki insan,tek söz var,HAYIRLISI....
Hayırlısı canım, seçim yapamıyoruz, kendi elimizle değiştiremiyoruz, hayırlısı olsun
denizin denemesi...ovulasyon testi yerine gebelik testi kullanmıştı yanlışlıkla...öyle olunca takibi bırakıp serbest denedi...
İyi halt etmişim acele edecek ne vardıysa sankiOgünlerde illa da bebek bebek diye bir sevdaya tutulmuştum, al işte sonuç ortada, siz siz olun acele etmeyin kızlar, mademki şansı artırabilme imkanı var her yolu denemek lazım
ozaman tek ılskı olmamıs demekkı.yanı sık ılıskıylemı hamıle kalmıs.ınsallah yıne gelırde konusuruz.çok uzgundu gercekten.allah yardımcısı olsun.rabbım herseyın hayırlısını versın
Amin canım, hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah, geldim buralardayım
bırde dıyolarkı hamılelık testı adetten once bellı oluyosa kız gelıyormus.adet gecıktıgınde test yapıp ozaman cıft cızgıyı gorenlerın erkekmıs.yahu nerden buluyolar bu laflar
Nerden buluyorlarsa bu doğru galiba, 26.gün adet olmayı beklerken 25.gün ovulasyon testiyle denemiştim gayet net iki koyu çizgi vardı
Hayırlısı olsun canım.sen cinsiyeti farketmez diyodun galiba.zaman geçtikçe gönlüne erkek düştü ondanmı hayal kırıklığı yaşadın.sağlıklı olsun canım.üzülme dediğin gibi inşallah hayırlı bir evladın olur.
Sultancım dedeiğim gibi o günlerde bir bebek aşkı düşmüştü bana olsunda ne olursa olsun diye, sanki çocuksuzmuşum gibi, çok kızıyorum kendime tedbirsizlik yaptığım için
denizcim hayirlisi olsun bende doktor %90 kiz dediginde cok uzuldum seni cok iyi anliyorum hatta ne yalan eve geldigimde gozlerimden yaslar akti aglamak hic istemiyordum ama kendime engel olamadim Allahin gucune gitmesin bir kil tuyu bile yaratamayiz Allahim bize boyle mucize seyler nasip ediyor cok sukur. erkek bebek olayini bu kadar takinti haline getirmeseydim bu kadar uzulmezdim. insallah bizleri dedigin gibi utandirirlar ve bence oylede olacak ve biz uzuldugumuz icin pisman olucaz.
Canım eve gelip yalnız kalınca bende gözyaşlarımı tutamadım, içimdeki bebeğe çocuk üzülüyorum ama öyle heveslenmişimki oğlum olsun diye, içim acıyor resmen, keşke takıntı yapmasaymışım bu kadar, hayırlı evlat olurlar bize inşallah canım
yok canım ya gelen giden yok,beklemedeyim ama hamile değilim eminimApranxx noldu senin durumlar varmı adet yada gebelik belirtisi .
month canım az buçuk tahmin yapabiliyorum ama kesin değil,kızlara koyayım mı nubu facede bizim gruba
oldu deneme ama bat dündü ama daha gelen giden yok..
bat dan bir iki gün önce test yaptım negatif...ikinçi çizgi yok
bekliyorum adet olunca dr gidecem yine yum takibi falan allah ne verdiyse..
yok canım ya gelen giden yok,beklemedeyim ama hamile değilim eminim
month canım az buçuk tahmin yapabiliyorum ama kesin değil,kızlara koyayım mı nubu facede bizim gruba
al benden de aynısı,hem hamile değilim hem de regl gelmiyo
sen neler yapmıstın denemeden önce.yanı yumurtlama gunu takıbımı yaptın.test kullandınmı.ne yedın ne ıcdın canım.adetın gelmememsı psıkolojıkde oluyor.bekle bakalım hayırlısı olsun
yok canım ya gelen giden yok,beklemedeyim ama hamile değilim eminim
al benden de aynısı,hem hamile değilim hem de regl gelmiyo
Apranxx noldu senin durumlar varmı adet yada gebelik belirtisi .
gelmiyo vede bende eminim test de çıkmadı çünkü..ama bekliyecez ne sinir şu beklemek
bacısı ben eminim derken gerçekten eminimgebelik testi 2 gün önce negatif,lh testleri negatif,ateşim 36.8 den 36.2 lere kadar düştü...ama senin şüphen var bence bazen testte sonradan çıkabiliyo haberin olsun
kız deme öğle..bak hemen kulaklarımı diktim
umutlandırıyon beni
4a5b77 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim 36.7..
kızlar eşim bi arkadaşına durumundan bahsetmiş üstü kapalı, o da demiş ki;babamın sattığı takviyeler var,sağlık bakanlığından onaylı,bunu içen oğlanı buluyo,sonrada gelip babama dua ediyo...kendinin 2 oğlu var söyleyenin...diyorum ki alsın bakalım,içeriği neymiş...olmazsa dr a da sorsun kullanayım mı diye? olur mu olur yani
bide bi arkadaş vardı benim,düşününce aklıma geldi,çok samimi değildik detay soramadım ama,bunun ilk bebeği erkekti ama karnında öldü,sonra yine hamile kaldı oğlu oldu,oğlan 3 yaşına geldi bi daha hamile kaldı yine oğlan ama o da öldü karnındabana bigün laf arasında ddi ki,jelibonu okadar çok seviyorum ki hergün yerim,hatta doğumda kocaman bi hediye paketiyle klio kilo jelibon almış buna arkadaşları,hastanede yedim onları dedi...burda bi yerde okumuştum jelibonun içinde ne varsa artık o erkek bebek içinmiş...hergün jelibon mu yesem ki
Doğru canım...Jelibon sığır jelatininden yapılır ve bol testesteron ihtivav eder.Testesteron erkek bebek östrojen kız bebek için önemliymiş...Kırmızı ette de var bol testesteron...
canım tablonda 8.güne kadar var 36.7....sonrası da hep aynı mı? bide siklusun en geç kaç günde oldu bu güne kadar
oh beee regl oldum sonunda :119:
hemen alıyorum bi kaç koli
sağol cnm bulantılar devam ediyo yok daha belli olmadı 11+3 günlüküm dün basma neler geldi kızlar şiddetli bi kanamam oldu durup dururken koltukta oturuyordum bi ıslaklk hissettim bi kalktım kan geliyor şırıl şırıl afedersiniz iki büyük parça geldi bebeğim düştü dedim çok korktum çok ağladm hemen annemleri eşimi aradım eşim isten geldi hastaneye gittik beraber doktor bebek rahim ağznı kapattığı için olabilir dedi dinlenicen ıstrahat edicen dedi iş yapmak yasak dedi ama biraz dikkat edebiliyorum oğlumla ancak bide camasır dedi temziliğimi gecen gün yapmıştım....çok korktum kızlar çok ağladm ama bebeğime bişey olmamış şükürler olsun rabbimeakşamki ultroson resmini koyıcam cinsiyet tahmininde bulunun kızlar ben erkeğe benzettim oğlumunkiyle karşılaştırdım aynı aylardaki görüntüleri oğlumla beraber gidiyo ya bu hamileliğim oyüzden aynı görüntüler bide sizler bakın
oh beee regl oldum sonunda :119:
bide burdamı duydum ben klomen östörojen hormonu arttıyomuş...klomen kullanan kızı olur diye:26::26::26::26::26::26::26::44::44::44:
oleyy başlasıngözün aydın hadi bakem çalışmalar başlasın
dr gidecenmi yum takibi için.
klomen-ösrojen etkisini hiç duymadım canım ama klomen birden fazla yum oluşturduğu için kız şansını arttırıyo,onu biliyorum..bide burdamı duydum ben klomen östörojen hormonu arttıyomuş...klomen kullanan kızı olur diye:26::26::26::26::26::26::26::44::44::44:
Hadi o zaman bu ay sıkı bir takip ve canlı yayın bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?