Süper Anneler - 2011

haklısın vaallahı bu kızları ancak orda bulurum.senın deneme oldumu peki

oldu deneme ama bat dündü ama daha gelen giden yok..
bat dan bir iki gün önce test yaptım negatif...ikinçi çizgi yok
bekliyorum adet olunca dr gidecem yine yum takibi falan allah ne verdiyse..

kızlar bu çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz.takvıme gore plan yapan varmı yada tutan oldumu.bana dogruysa eger mart ayına kadar kız dıyor ama ben okadar beklemek ıstemıyorum kafam karıstı

Senin takvimin kızım ve doğacak kızım için tutuyo ama çok fazla çin takvimi var, başka birine göre erkekti bu bebek

Apranxx noldu senin durumlar varmı adet yada gebelik belirtisi .
yok canım ya gelen giden yok,beklemedeyim ama hamile değilim eminim

month canım az buçuk tahmin yapabiliyorum ama kesin değil,kızlara koyayım mı nubu facede bizim gruba

al benden de aynısı,hem hamile değilim hem de regl gelmiyo

sen neler yapmıstın denemeden önce.yanı yumurtlama gunu takıbımı yaptın.test kullandınmı.ne yedın ne ıcdın canım.adetın gelmememsı psıkolojıkde oluyor.bekle bakalım hayırlısı olsun

kız dur bakalım kan testınde cıkar bence.yada psıkolojıkdır.benım kızıma hamıle kalmaya calırıken heray aynı sey olurdu kafaya takardım ya.oyuzden kendımı her ay hamıle sanardım olmazdı adetım.ama ınsallah sılzerınkı gercek hamılelıktır kızlaar dua edıyorum

sen neler yapmıstın denemeden önce.yanı yumurtlama gunu takıbımı yaptın.test kullandınmı.ne yedın ne ıcdın canım.adetın gelmememsı psıkolojıkde oluyor.bekle bakalım hayırlısı olsun

kuzum valla ben önceleri erkek olsun diye adet bittimi 5 gün çalışıyodum..bu yöntemle bi oğlum oldu ama 13. haftalıkken kalbi durdu diye kürtajla alındı..
2 senedirde olsunda kız oğlan farketmez diyom olmuyo..sadece yum takibi yaptım ben de hiç uzayan akıntı olmazdı
bu ay gördüm..sizlere sordum hemen dene dedi apranax akıntıdan bi gün önce olmuştu,akıntının olduğu gün oldu ,bide ertesi gün
ama tutturamadım yine.
adaçayı çok içtim..incir havuç içtim..bacaklarımı yukarı dikip bi saat bekledim
adet geçikmesi bende hep var çok düzensizdir adetlerim...pazartesine kadar beklerim adet olmayınca yine dr gidip
ilaçla adet olurum..

gelmiyo vede bende eminim test de çıkmadı çünkü..ama bekliyecez ne sinir şu beklemek

Apranxx noldu senin durumlar varmı adet yada gebelik belirtisi .

gelmiyo vede bende eminim test de çıkmadı çünkü..ama bekliyecez ne sinir şu beklemek

bacısı ben eminim derken gerçekten eminim gebelik testi 2 gün önce negatif,lh testleri negatif,ateşim 36.8 den 36.2 lere kadar düştü...ama senin şüphen var bence bazen testte sonradan çıkabiliyo haberin olsun

Doğru canım...Jelibon sığır jelatininden yapılır ve bol testesteron ihtivav eder.Testesteron erkek bebek östrojen kız bebek için önemliymiş...Kırmızı ette de var bol testesteron...

canım tablonda 8.güne kadar var 36.7....sonrası da hep aynı mı? bide siklusun en geç kaç günde oldu bu güne kadar

adetim 11 kasımdı ben bu tabloyu ilerki aylarda kullanayım diye adetimin 16. günü öylesine başladım...
sonra uzayan akıntı oldu ve o günde aetş bi düştü bi çıktı..
şimdide böyle sabitlenmiş gibi hergün 36.7..acaba derecemi bozuk dedim kızımın ateşini ölçüm yok 36.8 çıkıyo..
bekliyelim bakalım nolcak

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım.gurbetim gelsede senin ultrasonlara bi baksa.

bide burdamı duydum ben klomen östörojen hormonu arttıyomuş...klomen kullanan kızı olur diye:26::26::26::26::26::26::26::44::44::44:

Hehehe daha dün apranxx mavi masala demişti erkek istiyosan klomen kullanma yumurta çoğaldıkça kız bebek ihtimali yükselir demişti.
Apranxx dersi dinlemeyen bir öğrenci yakaladım.

Son düzenleme:
gözün aydın hadi bakem çalışmalar başlasın
dr gidecenmi yum takibi için.
oleyy başlasın dr a gidicem canım,belki iğnede istiycem yine

bide burdamı duydum ben klomen östörojen hormonu arttıyomuş...klomen kullanan kızı olur diye:26::26::26::26::26::26::26::44::44::44:
klomen-ösrojen etkisini hiç duymadım canım ama klomen birden fazla yum oluşturduğu için kız şansını arttırıyo,onu biliyorum..

Hadi o zaman bu ay sıkı bir takip ve canlı yayın bekliyoruz.

benim adamı öldürmezsem olucak inşaAllah tutturmuş dr a gitmem diye...ilacını öğüre öğüre içiyo,keçi boyunuzu da içirememiştim,pek hassas beyimizin midesi...dr a gitmem bi daha banane diyo yaa...kavga ettik demin tabi dedim sen 5 dk yapcan görevini çekilcen köşene,sonra taşıması,doğurması hep bana dedim...yaşım geçiyo benim,öylemi böylemi derken...yok hayatım sen daha gençsin 4. yü bile yaparsın diyo sırıtarak,elimde kalıcan sus dedim...ay gülüyo yaa...yarın o denen multivitamini alıcak,bakalım içeriği ne,gözüm tutmazsa içirmem...ben aktardan çakşır tozu aldım,keçi boynuzu aldım...özünü alıcaktım ama adam ısrarla meyvesini tavsiye etti...çokta abartmak istemiyorum takviye işini,kızarım mızarım ama kocamdan olmayayım,zehirlenmesin adamceyiz daha 4. yü yapıcaz biz onunla

bu arada keçiboynuzlarının yarısını ben yedim eve gelene kadar,böyle giderse hazır döllenmiş yumurtalarım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…