Süper Anneler - 2011

Hazır döllenmiş yumurta değilde çok yediysen kocanın üstüne atlarsın cinsel isteği artırıyomuş.neyse adamın şansı var adetlisin

Hazır döllenmiş yumurta değilde çok yediysen kocanın üstüne atlarsın cinsel isteği artırıyomuş.neyse adamın şansı var adetlisin

eyvahlar olsun ilk gündeyim bide daha bi tv programında duymuştum adet zamanı tatlı krizini keser boynuz diye,katur kutur yenmez ayol dediydim,baktım yeniyo,tadı da güzel yiye yiye geldim

Hehehe daha dün apranxx mavi masala demişti erkek istiyosan klomen kullanma yumurta çoğaldıkça kız bebek ihtimali yükselir demişti.
Apranxx dersi dinlemeyen bir öğrenci yakaladım.

hem dinlememiş hemide yanlış anlamışım...hormonla işi yokmuş klomenin..çok yum olması kız olasılığını arttıyo..

canlarım merak etmişsiniz allh razı olsun.. iki gündür resmen kıvrandım sancıdan dr gittim herşey iyi dedi ağrılarım içinde kürtaj gıbı konforlu olmaz normal düşük dedi.bir kas gevşetici iğne yaptı ve ilaç yazdı..vee 3 ay korunma verdii..hepiniz hamiş olduktan sonra sıra bana gelecek :)

Canım geçmiş olsun tekrar.önemli olan sağlık vücudun bi kendine gelsin sonra inşallah sağlıklı bir şekilde hamiş kalıp kucağına alırsın yavrunu.dinlenmeye çalış.

çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine allah kimseye vermesın kayıp cok zor o yüzden ev işi filan boşver onlar nasılsa yapılır bol bol dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…