- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.301
Hehehe daha dün apranxx mavi sakala demişti erkek istiyosan klomen kullanma yumurta çoğaldıkça kız bebek ihtimali yükselir demişti.
Apranxx dersi dinlemeyen bir öğrenci yakaladım.
oleyy başlasındr a gidicem canım,belki iğnede istiycem yine
klomen-ösrojen etkisini hiç duymadım canım ama klomen birden fazla yum oluşturduğu için kız şansını arttırıyo,onu biliyorum..
benim adamı öldürmezsem olucak inşaAllahtutturmuş dr a gitmem diye...ilacını öğüre öğüre içiyo,keçi boyunuzu da içirememiştim,pek hassas beyimizin midesi...dr a gitmem bi daha banane diyo yaa...kavga ettik demin tabi dedim sen 5 dk yapcan görevini çekilcen köşene,sonra taşıması,doğurması hep bana dedim...yaşım geçiyo benim,öylemi böylemi derken...yok hayatım sen daha gençsin 4. yü bile yaparsın diyo sırıtarak,elimde kalıcan sus dedim...ay gülüyo yaa...yarın o denen multivitamini alıcak,bakalım içeriği ne,gözüm tutmazsa içirmem...ben aktardan çakşır tozu aldım,keçi boynuzu aldım...özünü alıcaktım ama adam ısrarla meyvesini tavsiye etti...çokta abartmak istemiyorum takviye işini,kızarım mızarım ama kocamdan olmayayım,zehirlenmesin adamceyiz daha 4. yü yapıcaz biz onunla
bu arada keçiboynuzlarının yarısını ben yedim eve gelene kadar,böyle giderse hazır döllenmiş yumurtalarım olacak
Hazır döllenmiş yumurta değilde çok yediysen kocanın üstüne atlarsın cinsel isteği artırıyomuş.neyse adamın şansı var adetlisin
mavi sakal kim kızzzzzz
olgay bacı huuuuu,
okuyup okuyup çıkıyosun
bi merhaba yok mu
sultan,bulantıların ne alemde canım,varmı birazcık düzelme
Canım salı günü ben bulantılardan şikayet edince bitkisel bi ilaç yazdı dün aldım eczaneden daha iyiyim sanki.
çok şükür sultancım,az rahat edersin bari
Hehehe daha dün apranxx mavi masala demişti erkek istiyosan klomen kullanma yumurta çoğaldıkça kız bebek ihtimali yükselir demişti.
Apranxx dersi dinlemeyen bir öğrenci yakaladım.
mavi sakal kim kızzzzzz
Mavi masal işte cepten yazınca böyle oluyo
allah iyliyinizi vere
bana ders dinlemiyo diyene bak
canlarım merak etmişsiniz allh razı olsun.. iki gündür resmen kıvrandım sancıdan dr gittim herşey iyi dedi ağrılarım içinde kürtaj gıbı konforlu olmaz normal düşük dedi.bir kas gevşetici iğne yaptı ve ilaç yazdı..vee 3 ay korunma verdii..hepiniz hamiş olduktan sonra sıra bana gelecek :)
oh beee regl oldum sonunda :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?