- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.321
olgay bacı huuuuu,
okuyup okuyup çıkıyosun
bi merhaba yok mu
kizlarr ne edisiniz?? edirneli bir arkadas vardi unv.deyken, kizin konusmasiyla az alay etmiyorduk, nerden aklima geldiyse!!
bu topik ugursuz bence, biriniz yeni topik acsada oradan yeniden baslasak, valla billa ugursuz.
ikincisi cibik kullananlar, benim basim belaya girdi yine. simdi pazar sabahi yaptim, ikinci cizgide tik yok. sonra sehir disina ciktik vs. ertesi gun yani pazartesi sabahi yaptim, cizgi yaklasmis ancak ayni koyulukta degildi. aksam yaptim tekra esit degildi. benimde kasiklar agriyor, akintim vardi. dedim sabaha bu yimirta catlar. sabah oldu, bi de ise gidecez, yapalim yapmayalim, yapmasak taaa geceye kalacak, test yapsam vakit yok. vajeni olctum, normaldi. velhasil yaptim, ise gittim, ovulasyon testini yaptim, diger cizgi gitmis. tabii ki ben soktayim. sanirsam pazar aksami koyulasmis ve ben kacirdim. hem erken yumrutlamisim, hem de psikolojik demekki belirtileri anlamadim. velhasil ovulasyondan 1 gun sonra yapmis oluyorum. sinirlendim de, bu kadar ugras sonra gel test kazigi ye. garip yani bu cizgiler 2 aydir cozemedim gittiiii. hayir nasil bu kadar cabuk olup bitiyor anlamadim.
bu topik ugursuz ahanda diyom.
dortiiii nerdesin kız?
biu istatistigi yeni buldum ilginc ki tutma orani yuksek iste bizim ???? lerimize aciklik getirebilir
ovulasyondan 5+ oncesiii erkekkk yuksek oranla**
ovulasyona 4 2 gun kala kizzz yuksek olasilikla
ovulasyondan birgun oncesi ve ovulasyon zamani erkekkk
ovulasyondan 12 saat sonrasi yine kizz
Bikere ben dersimi dinliyom.cepten yazıyom tlf öyle yazmış:'(
Apranxx öğretmenim bu egemenhalit bana suç atıyo:-D tahtaya şımaranlara yazdım
hahh sictikk:)) ben ovulasyon sonrasi kiz olduguna inaniyorum.
hahh sictikk:)) ben ovulasyon sonrasi kiz olduguna inaniyorum.
dr bana demiştiki yum çatlar ve 6 saat kalır o 6 saati tutturmak lazım diye...çabuk olmasının sebebi bu olabilir.kizlarr ne edisiniz?? edirneli bir arkadas vardi unv.deyken, kizin konusmasiyla az alay etmiyorduk, nerden aklima geldiyse!!
bu topik ugursuz bence, biriniz yeni topik acsada oradan yeniden baslasak, valla billa ugursuz.
ikincisi cibik kullananlar, benim basim belaya girdi yine. simdi pazar sabahi yaptim, ikinci cizgide tik yok. sonra sehir disina ciktik vs. ertesi gun yani pazartesi sabahi yaptim, cizgi yaklasmis ancak ayni koyulukta degildi. aksam yaptim tekra esit degildi. benimde kasiklar agriyor, akintim vardi. dedim sabaha bu yimirta catlar. sabah oldu, bi de ise gidecez, yapalim yapmayalim, yapmasak taaa geceye kalacak, test yapsam vakit yok. vajeni olctum, normaldi. velhasil yaptim, ise gittim, ovulasyon testini yaptim, diger cizgi gitmis. tabii ki ben soktayim. sanirsam pazar aksami koyulasmis ve ben kacirdim. hem erken yumrutlamisim, hem de psikolojik demekki belirtileri anlamadim. velhasil ovulasyondan 1 gun sonra yapmis oluyorum. sinirlendim de, bu kadar ugras sonra gel test kazigi ye. garip yani bu cizgiler 2 aydir cozemedim gittiiii. hayir nasil bu kadar cabuk olup bitiyor anlamadim.
canım bak başka bir sayfadan alıntı yaptım senin için
benimde eşimin toplam sperm sayısı 5 milyondu ve % 33 ü hareketli %66 sı hareketsizdi ben eşime kuru inciri saf zeytinyağına 1 gece bekletip her sabah aç karna yedirdim yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım son yaptırdığımız testte hareketli sperm sayısı % 88 e çıkmıştı kuru incir kürünü herkese tavsiye ederim...
canlarım merak etmişsiniz allh razı olsun.. iki gündür resmen kıvrandım sancıdan dr gittim herşey iyi dedi ağrılarım içinde kürtaj gıbı konforlu olmaz normal düşük dedi.bir kas gevşetici iğne yaptı ve ilaç yazdı..vee 3 ay korunma verdii..hepiniz hamiş olduktan sonra sıra bana gelecek :)
Olgay bacı kim ki?
Zaten velisini cagiricam ben onun artikBikere ben dersimi dinliyom.cepten yazıyom tlf öyle yazmış:'(
Apranxx öğretmenim bu egemenhalit bana suç atıyo:-D tahtaya şımaranlara yazdım
her zaman boyle olursun canımay neşem yerine geldi valla,vır vır yazıcam
üzülmeee ben beklerim seniii,grubun ebesi olucam bencanlarım merak etmişsiniz allh razı olsun.. iki gündür resmen kıvrandım sancıdan dr gittim herşey iyi dedi ağrılarım içinde kürtaj gıbı konforlu olmaz normal düşük dedi.bir kas gevşetici iğne yaptı ve ilaç yazdı..vee 3 ay korunma verdii..hepiniz hamiş olduktan sonra sıra bana gelecek :)
valla yaa psikolojim bozuldu,kocişin bu ay erken deneme olduğundan haberi yok,kıyamam tam zamanında yaptık sanıyo,bi de ona üzülmüş numarasaı yapıyorum,içimden çiftetelli çalıyorum...ayyyy yatıcak yerim yok benimbır gun regl olunca sevınecegımız aklımın ucundan geçmezdi apranaxımm yaa
gözün aydın canım bu ay için şimdiden bol şans
canım bak başka bir sayfadan alıntı yaptım senin için
benimde eşimin toplam sperm sayısı 5 milyondu ve % 33 ü hareketli %66 sı hareketsizdi ben eşime kuru inciri saf zeytinyağına 1 gece bekletip her sabah aç karna yedirdim yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım son yaptırdığımız testte hareketli sperm sayısı % 88 e çıkmıştı kuru incir kürünü herkese tavsiye ederim...
kız töbe de,okunmuş topik bu,kaç tane dua var burda,sorun bizim çıbıklarda...napmaaa yaptın acele acele,bi sor, bak bacına,kıvrım kıvrım kıvrandı regl olayım diye...sen ders alma ondan sonra topiği suçlakizlarr ne edisiniz?? edirneli bir arkadas vardi unv.deyken, kizin konusmasiyla az alay etmiyorduk, nerden aklima geldiyse!!
ayy gizli hayranım varmışolmaz mı canım.ben 2.çocuğu yapıp yapmama konusunda kararsızım.olumlu karar verirsem de ağustos gibi ancak başlayabilirim. çalışmalara.ama hepinizin sıkı takipçinizim.
hele sen bi oğluşa hamiş kal da ben 2.çocuk konusunda iyice gaza gelicem.şaka bi yana inan bi erkek bebiş doğur inan ki benim oğlum olmuş gibi sevinicem.
kızlarrrr bi arkadaş daha geldi bize,deneme yapıcaz beraberhadı gözunaydın adet olmussun canımçbende bır olsaydım hayırlısıyla.sancım var.benım sancılar bır haftadan önce baslar cunku.ınsallah hep beraber hamıle kalacagız bu ay bacım
ama kaç saat sonrası? bence 5-6 saat sonrasına kadar vakit var,sonra asitleşmeye başlıyo salgılar...hahh sictikk:)) ben ovulasyon sonrasi kiz olduguna inaniyorum.
allah seni neyapmasın bende sen hamile kaldığın zamanı anlatıyon sandım
aman yaa,yine sonunu okumadan yazmaya başladım,ben de sınıfın şabanı olayım bariBilmem ki asagida nikini hep goruyorum ama yzmiyo hic.ay telden yazmak ne zormus be
zeynepcim nasılsın? denemen yakın mı ne dedi doktor? bu ay beraber başlayalım mı,yoksa erken mi daha
gerçekten okunmuş topik..sanırsın yatır var burda..her girdiğimde 2üye 6ziyaretci....1 üye 8 ziyaretçi...üzülmeee ben beklerim seniii,grubun ebesi olucam ben
valla yaa psikolojim bozuldu,kocişin bu ay erken deneme olduğundan haberi yok,kıyamam tam zamanında yaptık sanıyo,bi de ona üzülmüş numarasaı yapıyorum,içimden çiftetelli çalıyorum...ayyyy yatıcak yerim yok benim
var ya bunu bende okudum da kafama yatmadı değil hani,leylada bol bol karıkoca incir yedik o ay dediydi,hatırladın mı....yarın aktar yolları taştan
kız töbe de,okunmuş topik bu,kaç tane dua var burda,sorun bizim çıbıklarda...napmaaa yaptın acele acele,bi sor, bak bacına,kıvrım kıvrım kıvrandı regl olayım diye...sen ders alma ondan sonra topiği suçlaatsana şuraya testlerini yorumlasın gacılar.cık cık cık... ağlama ağlama hadi,çok geç kalmışsın tutmaz bu bebe
ayy gizli hayranım varmışaslında kanım ısındıydı benim sana da demediydim
sen bize takıl bu hırsla 4.yü bile yaparsın
kızlarrrr bi arkadaş daha geldi bize,deneme yapıcaz beraberama benden önce kalmak yok
bu ay sütten yap denemeyi,bi dahaki ay gerçek denersin
ama kaç saat sonrası? bence 5-6 saat sonrasına kadar vakit var,sonra asitleşmeye başlıyo salgılar...
seni sınıfın en yaramaz ve hiperaktif çocuğu seçtim,hiç derslerini dikkatli dinlemiyosun
aman yaa,yine sonunu okumadan yazmaya başladım,ben de sınıfın şabanı olayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?