- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.341
iyiyim canım dokra gıdemedım yastan dolayı ğidemedım buay deneme yaparım daha once bılirsın 5 6 deneden sonra hamılekaldım eskileri okuyunca eylüle var sayfa 1706 1882 bı bak tk deneme 14 gun ve karbonatlı dus yapmıs sonuc erkek 28 adet oluyormus ben hesapladım ben 30de oluyom 15 de deneme yapacam sen nedersın
gerçekten okunmuş topik..sanırsın yatır var burda..her girdiğimde 2üye 6ziyaretci....1 üye 8 ziyaretçi...
ulaaaaannn ben yinemi sınıfın yaramaz ve hiperaktivi oldum..yok bacım kanımda var yaramazlık
korkma o 9 harfliler bişey yapmıyo..bi keresinde ben onlarla yaptım denemeyi,sabaha kadar beklediler sağolsunlarama pekte uğurlu geldikleri söylenemez
bakalım görelm şu gizli güçleri...gizli ziyaretcileri..
iyi geceler..
ya cok kafam karıstı topigımız hepsı kız oldu hayırlısı umudumz shsultan ve gılızar olur bıde benbır yerde okudum 40 gün 40 kere el evvel okunrsa erkek bebegı olur hamıle arkadaslar ve dusunenler okusun
zor bişey değil zeynebim,okuyalım...zaten herşey dua ile
kızlar hepınıze merhaba.. ozledım valla sızlerı.. arada gırıyorum cepten ama devamlı olarak degıl.. ıkı laf okuyorum cıkıyorum artık ne denk gelırse..valla ıyı degılım durmadan mıden bulanıyo yanıyo.. agzıma acı su gelıyo devamlı sureklı olarak bulanıyo yanıyoo..4 kg verdım 3 haftada.. lokma yıyemıyorum ogur ogurr mahvoldum... doktorum en sonunda zofran 8 mg verdı sabah aksam yarım olarak.. bı zararı yok bebege bana guvenın dedı ama ben yınede sadece sabah yarım ıcıyorum.. ayaga kalkabılecek kadar.. gozumu acabılecek kadar yetıyo bana... tabıkı yararı oldugu kadar zararı ıcmeyene gore vardır tabıı.. ama ınanın elımden bısey gelmıyo... Allahım yavrumu korusun onun gelısımını etkılemesın... ama dayanılacak gıbı olsa hıc kullanmazdım dayanamıyorum... rabbım dusmanıma vermesın bu mıde bulantısını... 9 haftalıkken gıtmıstık bebek ıyıydı cok sukur.. bu c.tesı 2lı test ıcın gıdıcez dr.a gore 11. haftadayım 1 hafta onden gıdıyomus... ultrasonda oyle cıkıyo... rabbım saglıklı etsın yavrumu... elam lada hıc ılgılenemıyorum.. bı evdeyım bı annemlerde.. arada kayınvaldemlerde... boyle ıste gunler gecıyo.. Allah kımseyı elden ayaga dusurmesın... neyse kızlar kendınıze ıyı bakın benı merak eden etmeyen hepınızı sevıyorum optumm cevap yazarım testen sonra
bacımm ahh ne ozlewdım sızı valla ınanmazssınız hepınızı ozledım ıyı degılım ama gecıcek ınsallah...sen nasılsın durumlar nasıl?oh sonunda geldin şükür bacım...çok merak ettik seni,nasılsın ?
üzülmeee ben beklerim seniii,grubun ebesi olucam ben
valla yaa psikolojim bozuldu,kocişin bu ay erken deneme olduğundan haberi yok,kıyamam tam zamanında yaptık sanıyo,bi de ona üzülmüş numarasaı yapıyorum,içimden çiftetelli çalıyorum...ayyyy yatıcak yerim yok benim
var ya bunu bende okudum da kafama yatmadı değil hani,leylada bol bol karıkoca incir yedik o ay dediydi,hatırladın mı....yarın aktar yolları taştan
kız töbe de,okunmuş topik bu,kaç tane dua var burda,sorun bizim çıbıklarda...napmaaa yaptın acele acele,bi sor, bak bacına,kıvrım kıvrım kıvrandı regl olayım diye...sen ders alma ondan sonra topiği suçlaatsana şuraya testlerini yorumlasın gacılar.cık cık cık... ağlama ağlama hadi,çok geç kalmışsın tutmaz bu bebe
ayy gizli hayranım varmışaslında kanım ısındıydı benim sana da demediydim
sen bize takıl bu hırsla 4.yü bile yaparsın
kızlarrrr bi arkadaş daha geldi bize,deneme yapıcaz beraberama benden önce kalmak yok
bu ay sütten yap denemeyi,bi dahaki ay gerçek denersin
ama kaç saat sonrası? bence 5-6 saat sonrasına kadar vakit var,sonra asitleşmeye başlıyo salgılar...
seni sınıfın en yaramaz ve hiperaktif çocuğu seçtim,hiç derslerini dikkatli dinlemiyosun
aman yaa,yine sonunu okumadan yazmaya başladım,ben de sınıfın şabanı olayım bari
soyledıgım syfaya baktın mı dusuncen ne cok mrak edı yorum karbıberde var dı oda adetın 14 deneme yapmıstı erkek ve ben ates olc me topıkınde taft var oda adetın ortasında yaptı erkek sen enson ne dusunuyorsun canım
benım deneme daha aralıgın sonunu bulur canım.henuz adet olmadım bır hafta falan var.sız benden önce halvet olursunuz.sonrada benımle ılgıleneceksınız bacım.boylesı daha ıyı olur zaten.sen once kendı ısını halledeceksın sonra bana sıra gelecek ınsallah
bacımm ahh ne ozlewdım sızı valla ınanmazssınız hepınızı ozledım ıyı degılım ama gecıcek ınsallah...sen nasılsın durumlar nasıl?
kizlarr ne edisiniz?? edirneli bir arkadas vardi unv.deyken, kizin konusmasiyla az alay etmiyorduk, nerden aklima geldiyse!!
bu topik ugursuz bence, biriniz yeni topik acsada oradan yeniden baslasak, valla billa ugursuz.
ikincisi cibik kullananlar, benim basim belaya girdi yine. simdi pazar sabahi yaptim, ikinci cizgide tik yok. sonra sehir disina ciktik vs. ertesi gun yani pazartesi sabahi yaptim, cizgi yaklasmis ancak ayni koyulukta degildi. aksam yaptim tekra esit degildi. benimde kasiklar agriyor, akintim vardi. dedim sabaha bu yimirta catlar. sabah oldu, bi de ise gidecez, yapalim yapmayalim, yapmasak taaa geceye kalacak, test yapsam vakit yok. vajeni olctum, normaldi. velhasil yaptim, ise gittim, ovulasyon testini yaptim, diger cizgi gitmis. tabii ki ben soktayim. sanirsam pazar aksami koyulasmis ve ben kacirdim. hem erken yumrutlamisim, hem de psikolojik demekki belirtileri anlamadim. velhasil ovulasyondan 1 gun sonra yapmis oluyorum. sinirlendim de, bu kadar ugras sonra gel test kazigi ye. garip yani bu cizgiler 2 aydir cozemedim gittiiii. hayir nasil bu kadar cabuk olup bitiyor anlamadim.
bu topik ugursuz ahanda diyom.
Bilmem ki asagida nikini hep goruyorum ama yzmiyo hic.ay telden yazmak ne zormus be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?