Süper Anneler - 2011

hayrı derim tabiki herkesin yumurtlaması farklıdır diyoruz ama herkesin HER AYI da farklıdır...bak ben 11.günde yumrtladım,16.günde...ortalama 28 günde bir adet oluyorum,buna ne diyosun?

gerçekten okunmuş topik..sanırsın yatır var burda..her girdiğimde 2üye 6ziyaretci....1 üye 8 ziyaretçi...
ulaaaaannn ben yinemi sınıfın yaramaz ve hiperaktivi oldum..yok bacım kanımda var yaramazlık

korkma o 9 harfliler bişey yapmıyo..bi keresinde ben onlarla yaptım denemeyi,sabaha kadar beklediler sağolsunlar ama pekte uğurlu geldikleri söylenemez

nasılsın canım,az toparladın mı kendini,alışverişe başla artık cicilere

ya cok kafam karıstı topigımız hepsı kız oldu hayırlısı umudumz shsultan ve gılızar olur bıde benbır yerde okudum 40 gün 40 kere el evvel okunrsa erkek bebegı olur hamıle arkadaslar ve dusunenler okusun

zor bişey değil zeynebim,okuyalım...zaten herşey dua ile

kızlar hepınıze merhaba.. ozledım valla sızlerı.. arada gırıyorum cepten ama devamlı olarak degıl.. ıkı laf okuyorum cıkıyorum artık ne denk gelırse..valla ıyı degılım durmadan mıden bulanıyo yanıyo.. agzıma acı su gelıyo devamlı sureklı olarak bulanıyo yanıyoo.. 4 kg verdım 3 haftada.. lokma yıyemıyorum ogur ogurr mahvoldum... doktorum en sonunda zofran 8 mg verdı sabah aksam yarım olarak.. bı zararı yok bebege bana guvenın dedı ama ben yınede sadece sabah yarım ıcıyorum.. ayaga kalkabılecek kadar.. gozumu acabılecek kadar yetıyo bana... tabıkı yararı oldugu kadar zararı ıcmeyene gore vardır tabıı.. ama ınanın elımden bısey gelmıyo... Allahım yavrumu korusun onun gelısımını etkılemesın... ama dayanılacak gıbı olsa hıc kullanmazdım dayanamıyorum... rabbım dusmanıma vermesın bu mıde bulantısını... 9 haftalıkken gıtmıstık bebek ıyıydı cok sukur.. bu c.tesı 2lı test ıcın gıdıcez dr.a gore 11. haftadayım 1 hafta onden gıdıyomus... ultrasonda oyle cıkıyo... rabbım saglıklı etsın yavrumu... elam lada hıc ılgılenemıyorum.. bı evdeyım bı annemlerde.. arada kayınvaldemlerde... boyle ıste gunler gecıyo.. Allah kımseyı elden ayaga dusurmesın... neyse kızlar kendınıze ıyı bakın benı merak eden etmeyen hepınızı sevıyorum optumm cevap yazarım testen sonra

canımm guluzeram senı cok merak ettık vallahı.bızım senın gıbı olan arkadaslarımız vardı boyle bulantıdan perısan olan.serum takılıyordu onlara sureklı.hatta ıkısınınde oglu var suanda.ınsallah sende tez zamanda ıyılesırsın ve gonlundekini kucagına alırsın.kızda olsa erkekde olsa hayırlısı olsun ve elı ayagı duzgıun olsun yeterki.bızı merakta bırakma ne olur.

benım deneme daha aralıgın sonunu bulur canım.henuz adet olmadım bır hafta falan var.sız benden önce halvet olursunuz.sonrada benımle ılgıleneceksınız bacım.boylesı daha ıyı olur zaten.sen once kendı ısını halledeceksın sonra bana sıra gelecek ınsallah

canım,bak okudum şimdi,eylüle hem çizgili test yapmış hem gülenyüz kullanmış hem de turnusol kağıdıyla ph ölçmüş,balıklama yapmamış yani...14. güne denke gelmiş...karabiberi dersen o Allahın sevgili kuluymuş,duası denk gelmiş :) 14.gün denemiş tutmuş ama çooookkk riskli...kız biz burda değil tahmini yumurtlama günü,kesin saatini bile yakalamaya çalışıyoruz...taft ı hiç bilmiyorum ama ateş topiğinde olduğuna göre en azından ateşle bulmuştur yumurtlamayı....senin testlerin yokmu ya,nasılsa yapmayıda öğrendin,kız iki damla çiş damlatmak zor mu geliyo çıbığa aaa bak nasıl ayıp ayıp konuşturdun beni o testler yapılacak, o oğlan kapılacak

evet evet,denemeler karışınca iyi olmuyo,sırayla

bacımm ahh ne ozlewdım sızı valla ınanmazssınız hepınızı ozledım ıyı degılım ama gecıcek ınsallah...sen nasılsın durumlar nasıl?

olsun canım ya,haber aldıkya bu da yetti bize,ama daha sık uğramaya çalış
ben napimm yuvarlanıp gidiyorum işte önceki sayfaları oku boş kalınca ne hikayeler ne hikayeler

kız benı guldurdun allah senıde guldursun buay beraber denrız ve oganlanları buluruz arkadasım ıyıkı varsınız beım testım elımde 6 tane var yetermı bılmıyorum ne zaman baslı yaym fotoraf yuklüyemiyorum neyapacm bacım yardım edersın

Konu sahibim gurbetim ahanda senin topiğine ugursuz dedi.kız bu topikte erkek doğuranda var.teravet matematık eylüle vs.daha aklıma gelmeyenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…