- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.361
Konu sahibim gurbetim ahanda senin topiğine ugursuz dedi.kız bu topikte erkek doğuranda var.teravet matematık eylüle vs.daha aklıma gelmeyenler.
bacımm ahh ne ozlewdım sızı valla ınanmazssınız hepınızı ozledım ıyı degılım ama gecıcek ınsallah...sen nasılsın durumlar nasıl?
Slm kizlar dün bogazimdaki nodul icin drdaydim
Amaliyat sart dedi dr sag taraftaki sislik 3 ayda 3.03 iken 4.02 olmus buyumus ilac kar etmez bide kotu huylu kanserse yazik olur daha gencsin dedi
Yaklasik 4-5 cm bogazima kesi atip
Alacaklar tiroiti o esnada laborotuvara yollayip iyi huylumu kotu huylumu incelecekler
Sayet ixi huylu ise soldaki tiroit kalacak
Kotu huylu ise ikisini birden alacaklarmis
Ilac icecekmisim dengelesi icin
Bebek yapsam nasil olur dedim problem olmazmis...
istanbula gidelim dedik bakalim orada ne diyecekler subat 5 de amaliyat gun alindi
bebek isi askida simdilik
Amaliyat sart dedi dr sag taraftaki sislik 3 ayda 3.03 iken 4.02 olmus buyumus ilac kar etmez bide kotu huylu kanserse yazik olur daha gencsin dedi
Alacaklar tiroiti o esnada laborotuvara yollayip iyi huylumu kotu huylumu incelecekler
istanbula gidelim dedik bakalim orada ne diyecekler subat 5 de amaliyat gun alindi
bacımm ahh ne ozlewdım sızı valla ınanmazssınız hepınızı ozledım ıyı degılım ama gecıcek ınsallah...sen nasılsın durumlar nasıl?
nerdesınız kızlar yaa yıne kımse yok.ne oldu bu hatunlara
eveeeett kızlar
şu meşhuurrr el öptüren erkek bebek takviyesini almaya gittik eşimle...ayy çok zor böyle şeyleri insanlarla konuşmak yaaamcanın 3 tane oğlu varmış,bi de bize diyo napcanız oğlanı,ah o kızlar yok mu,hep bi aradalar hep anaları-babaları,asıl erkek evlenince gidiyo evden kızlar hep ailesiyle beraber yine dedi...meğer amca çok dertliymiş oğlanlardan...sonuncuyu kız olur diye yapmışlar ama çok üzüldüm az daha kız çocuk yöntemlerimizi anlatıcaktım amcaya
neyse; dr ömer coşkun un takviyelerini satıyormuş...bi çanta dolusu bitki çayı ve bi o kadar da kapsül verdi bize,130 tl dedi...eşim çaktırmadan bana verdi inceleyeyim diye...aman aman yok yok...melisa,çobançökerten,çakşır suyu,ginseng vs daha hatırlamadığım bir sürü takviye...aman dedim kalsın...valla bunları içse eşim Allah korusun komaya girer...erkek bebek diye de kocamdan olamam
vesselam almadık kızlar...iyi ki bende gitmişim merak edip duracaktım...keçiboynuzuna ve çakşır tozuna devam biz...şimdilik bunlar yeter diye düşünüyorum...
3 gün önce doktor kontrolünde 3 4 yumurtam vardı gelişmiş ama daha tam değil diyerek bugün için randevu verdi doktor ve tekrar kontrol oldu şimdi ise 2 tane gözüktü sadece doktorda şaşırdı biri 14 ml biri 11 ml miş ancak yumurtlamış olmam gerkerdi bu 3 gün içinde çatlamış olabilir mi biz 10. gn doktordaydık 11. gün ilişki oldu acaba yumurta çatlamış olabilr mi? pazartesi tekrar göreyim dedi...yoksa yumurtalarım gelişmiyor mu ?
ben hayır dıyorum 29 gun sıklusum benım ama 16 yada 17 gun ovu gerceklesıyor..testlere akıntı takıbıne devam canımiyiyim canım dokra gıdemedım yastan dolayı ğidemedım buay deneme yaparım daha once bılirsın 5 6 deneden sonra hamılekaldım eskileri okuyunca eylüle var sayfa 1706 1882 bı bak tk deneme 14 gun ve karbonatlı dus yapmıs sonuc erkek 28 adet oluyormus ben hesapladım ben 30de oluyom 15 de deneme yapacam sen nedersın
canım bu hamıiş olduğunu öğrendiğinde yapılıyor önce değilya cok kafam karıstı topigımız hepsı kız oldu hayırlısı umudumz shsultan ve gılızar olur bıde benbır yerde okudum 40 gün 40 kere el evvel okunrsa erkek bebegı olur hamıle arkadaslar ve dusunenler okusun
Kızz niye almadın.zaten o saydıkların erkek bebek için alınan takviyeler değilmi?neyse ama içine sinmediyse boşver.eşin doktora gidecekmi tekrar?
ya içilecek gibi değildi,5 tane çay,sabah akşam eder günde 10 fincan...5 tane de kapsül,sabah öğle akşam eder 15 kapsül...korktum yaa :18: zaten benimki düzenli içmezdi onları...dr a da gitmiyoçok üzüyosun beni dedim,oğlum bi gelsin sevdirmiycem sana,karşıdan şişt pişt yaparsın artı dedim
iş takviye içmeye gelince çocuk gibi oluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?