Süper Anneler - 2011

Gurbetim geçmiş olsun.bebek için problem olmaz demiş dr.ameliyattan sonra kendini toplayınca başlarsın çalışmalara inşallah.belki kafan daha rahat olur o zaman.

gurbetım cok gecmıs olsun yuce rabbım acil şifalar versın ınsallah ıyı cıkar sonucların

gecmıs olsun canım

Allah razi olsun kizlar Rabbime teslim oldum bnm icin neyi Uygun gordu ise boynum kildan ince Kabul olunmus duam beni bekliyor insAllah vakti Zamani var

hayırlı olsun denemen canım ya o çizgiler benı 6 ay deli etti :)) üzülme sen herşey olacağına varıyor akıntım var demişssin bence kız zamanından önce yapmışındır

allah seni neyapmasın bende sen hamile kaldığın zamanı anlatıyon sandım
yok kız ben kendimle uğraşmaktan eşime sıra gelmiyor :))
yeni gördüm cnm geçmiş olsun kaç haftalıktı..ve niçin düştü
8 haftalıktı canım ya sebep onlar bulmadı da bence ilaçtan oldu :

geçmiş olsun canım degerın kac bılmıyorum ama bence içince sakın deneme yapma...
bende 2 tablet içmiştim hamiş olduğum ay ama bebeğim gelişmedi..benin naçizane fikrim bu ay madem yum günlerin yaklaşmış içmeden deneme yap.
birde inicir dereotu maden suyundan uzak durman gerek canım bunlar yükseltirmiş prolaktini ((

canım cok geçmiş olsun öncelikli olan sağlığın bacım
rabbim yavrularına uzun güzel ömürler versin annişleri iyileşince de onlara 1 kardeş versin inş...

aman boşver ya iyikide almamışsın bu adamlar keçiboynuzunu zor içen türden onları nasıl içecekler ki anacım

kızlar sabahtan beri başım ağrıyo yumurtayı etkilemesin diye ilaç içmekte istemiyorum,şimdiye kadar çoktaann içimiştim apranaxı

gurbetim geçmiş olsun canım.bendede zehirli guatır vardı ilaç kulandım degerlerim düştü.sonra nodüllerden sıvı alındı.Allahıma şükürler olsun temiz çıktı.şuan ilaç kullanmıyorum.zaten 1 yıl sonrasındada bebek düşündük şansa ilk denemede hemen tuttu ama hamişken her ay tahlillerimi yaptırıryordum .hiç sorun çıkmadı.geçen ay ultrasonla bakıldı.doktor şuan ameleyatlık bir durum yok dedi 3 ay sonra tekrar yapıp karşılaştıracak bakalım hayırlısı eger büyüyorsa tekrar sıvı alacaklarmış

ben ömer çoşkuna güvwenmiyorum onun diploması bile alındı diye biliyorum bizim mahallede otururdu babam hep beş kuruş etmez güvenilmez bunun yaptıklarına der

yanı erkek bebk geç çıkar diyonuz.
mavi sakal kim kızzzzzz
,
yakaladım sizziiiii

Mavi masal işte cepten yazınca böyle oluyo
boşuna kulaklarım çınlamamış..mavi masal cnm..eskilerden..1870.sayfalardan sonra baksan göerürüsün..
zaten bu nikimide sildirecem...gerçekten mavim masal oldu..uğursuz nik..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…