- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.401
korkma o 9 harfliler bişey yapmıyo..bi keresinde ben onlarla yaptım denemeyi,sabaha kadar beklediler sağolsunlarama pekte uğurlu geldikleri söylenemez
huzur sokağına mı bakıyosun,gelseneeeee
yanı erkek bebk geç çıkar diyonuz.
,
yakaladım sizziiiii
boşuna kulaklarım çınlamamış..mavi masal cnm..eskilerden..1870.sayfalardan sonra baksan göerürüsün..
zaten bu nikimide sildirecem...gerçekten mavim masal oldu..uğursuz nik..
senin 9 harflilerin burda..
evet vallahı huzur sokagını ızlıyordum.cok sevıyorum o dızıyı.dun yıne cok heyecanlıydı.sen ıazlemedınmı.bırde adet olacagım ya nasıl sancım var karnım şişti.daha uc gun var ama tabı gec yada erken olmassa.cok rahatsız edıyor benı bu şişlikler.burda adet duzenım bozuldu benım.her ay cok duzenlı olurdu.bakalım bu sefer kacıncı gun olacak
düzenli takip ettiğim bi dizi yok canım,denk gelince bakıyorum...huzur sokağı güzel diye bakmaya başladım ama kitabıyla arasında dağlar var...kitapla paralel gitmeyince bıraktım bende...
ay sen bu ay deneme yapıcan dimiiiadaçayı iç,çok rahatlatıyo
vallahı benı kudurrttunuz sız.sızın yuzunuzden bu yasta deneme yapacam yahu.vallahı ıstıyorum bakalım ama benım daha adetım baslamadı.zaten yumurtlama falan ay sonunu bulur nasıp olursa.bakalım vazgecmessem ıstıyorum artık bende.hayırlısı olsun.ınsallah benım adam vazgecmez yoksa yandık demektır.
düzenli takip ettiğim bi dizi yok canım,denk gelince bakıyorum...huzur sokağı güzel diye bakmaya başladım ama kitabıyla arasında dağlar var...kitapla paralel gitmeyince bıraktım bende...
ay sen bu ay deneme yapıcan dimiiiadaçayı iç,çok rahatlatıyo
canım,bak okudum şimdi,eylüle hem çizgili test yapmış hem gülenyüz kullanmış hem de turnusol kağıdıyla ph ölçmüş,balıklama yapmamış yani...14. güne denke gelmiş...karabiberi dersen o Allahın sevgili kuluymuş,duası denk gelmiş :) 14.gün denemiş tutmuş ama çooookkk riskli...kız biz burda değil tahmini yumurtlama günü,kesin saatini bile yakalamaya çalışıyoruz...taft ı hiç bilmiyorum ama ateş topiğinde olduğuna göre en azından ateşle bulmuştur yumurtlamayı....senin testlerin yokmu ya,nasılsa yapmayıda öğrendin,kız iki damla çiş damlatmak zor mu geliyo çıbığaaaa bak nasıl ayıp ayıp konuşturdun beni o testler yapılacak, o oğlan kapılacak
eyvahlar olsun ilk gündeyim bide dahabi tv programında duymuştum adet zamanı tatlı krizini keser boynuz diye,katur kutur yenmez ayol dediydim,baktım yeniyo,tadı da güzel yiye yiye geldim
Aybalam :) ................sglasin cnmmm,darisi tum isteyenlerin basina insssss
cnm ben neler yapmadimkiiiiioncelikle 9.aydan beri diyet ph i yuksek su
esim evicap icti son iki ay ve cinko,tabi kanda verdi,oda benle diyet yaptiii birazz
bende folik asit ve burda dr un verdigi baska bi vitamin aldimm,hep et ve agir beslendikkk
ovu testinde adetimin 13.gunu cift cizgiyi gordum,gulenyuzde cikti sonrasinda,14.gunun gecesi 24 gibi iliski oldu
ogunyine kaliteli beslendikkk,esim iliskiden once kahve icti,ilik dus aldi,bende iki defa yarimsar saat arayla karbonatli dus yaptimm
iliskiden once uzayan akintim vardi tabi onceki gunde vardi ama gittikce azaliyodu sanki,ph imda 7 8 gibiydi ve karbonatla firladi bence
orgazm olmadim arkadan derin olduve koltukta iki saat kadar sagima yattim,sonrada tuvalete gittim spermlerin birazi cikti ondan kalmam dedim ama
bence herseyi fazlasiyla yaptimmm gerisini Allaha birakiyorummm,inss oglusumm benledirrr
kizlarya bide benim bazen sag bazende sol kasigim sizliyo acaba ikizmiiiorkis pisci sizin ne tarafta hissettiniz
Bi de bu var :) .................orkisimmmm cnmm oldu bittiii
esim sert kahve ve bayyaaa soguk dusss yaptii,bende bugun bikackez karbonatli dus yaptim
orgazm olamadimm ve benimbi dirdirimda bu yonde olucakkk
ama zamanimin guzel olduguna inaniyorum ve baya derin iliski olduuu
allahimaaa siginiyorumm o ne yapacagini bilir elbett
Adaçayı östrojen salgılıyor ve erkek bebek için önerilmiyormuş bence ıhlamur iç alkalidir ve rahatlatır...
Keçiboynuzu bol e vitamini ihtiva eder tıpkı havuç gibi,e vitamini hem sperm hızını artırıor hem yumurtayı geliştirir,yani keçiboynuzunu8n kadının yumurta gelişimine etkisi büyüktür,Ben de eşim de ben de çok severiz yemeyi ye bacım faydası olur sana da:)
Aybalam :) ................
Canım sen epey bilgi edinmişsin.tek kafana takılan gülenyüz galiba.onuda çözdünmü tamam heralde.
iyiyim canım dokra gıdemedım yastan dolayı ğidemedım buay deneme yaparım daha once bılirsın 5 6 deneden sonra hamılekaldım eskileri okuyunca eylüle var sayfa 1706 1882 bı bak tk deneme 14 gun ve karbonatlı dus yapmıs sonuc erkek 28 adet oluyormus ben hesapladım ben 30de oluyom 15 de deneme yapacam sen nedersın
Slm kizlar dün bogazimdaki nodul icin drdaydim
Amaliyat sart dedi dr sag taraftaki sislik 3 ayda 3.03 iken 4.02 olmus buyumus ilac kar etmez bide kotu huylu kanserse yazik olur daha gencsin dedi
Yaklasik 4-5 cm bogazima kesi atip
Alacaklar tiroiti o esnada laborotuvara yollayip iyi huylumu kotu huylumu incelecekler
Sayet ixi huylu ise soldaki tiroit kalacak
Kotu huylu ise ikisini birden alacaklarmis
Ilac icecekmisim dengelesi icin
Bebek yapsam nasil olur dedim problem olmazmis...
istanbula gidelim dedik bakalim orada ne diyecekler subat 5 de amaliyat gun alindi
bebek isi askida simdilik
3 gün önce doktor kontrolünde 3 4 yumurtam vardı gelişmiş ama daha tam değil diyerek bugün için randevu verdi doktor ve tekrar kontrol oldu şimdi ise 2 tane gözüktü sadece doktorda şaşırdı biri 14 ml biri 11 ml miş ancak yumurtlamış olmam gerkerdi bu 3 gün içinde çatlamış olabilir mi biz 10. gn doktordaydık 11. gün ilişki oldu acaba yumurta çatlamış olabilr mi? pazartesi tekrar göreyim dedi...yoksa yumurtalarım gelişmiyor mu ?
Istemiyorum diyen yalan soyler..Evet dunya guzeli 3 kizim var ama hep birde oglum olsum istedim.Sezeryanla dogum yaptigim icin 4. ve son kez izin veriyor jinekologum..ben yapip yapmamakta kararsizim.duadan bahsedilmis nedir tam olarak bilen varsa anlatabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?