Süper Anneler - 2011

huzur sokağına mı bakıyosun,gelseneeeee

evet vallahı huzur sokagını ızlıyordum.cok sevıyorum o dızıyı.dun yıne cok heyecanlıydı.sen ıazlemedınmı.bırde adet olacagım ya nasıl sancım var karnım şişti.daha uc gun var ama tabı gec yada erken olmassa.cok rahatsız edıyor benı bu şişlikler.burda adet duzenım bozuldu benım.her ay cok duzenlı olurdu.bakalım bu sefer kacıncı gun olacak

ben biliyorum seni her zaman doğru değil bence,hcg de kişiye göre değişiyo diye tahmin ediyorum...neden uğursuz kız,takmışınız bi uğursuz diye dua edelim arkadaşlar bol bol dua...ben inamam öyle bişeylerin uğursuzluğuna

senin 9 harflilerin burda..

ayyy ben onlara gece izin vermeyi unuttummmm...yazıkkkk gidebilirsiniz dememdim diye topiği bırakıp gitmemişler bak gördünmü ablasııı, donmuşlardır dışarda bütün gece soğuktan,tüh

düzenli takip ettiğim bi dizi yok canım,denk gelince bakıyorum...huzur sokağı güzel diye bakmaya başladım ama kitabıyla arasında dağlar var...kitapla paralel gitmeyince bıraktım bende...

ay sen bu ay deneme yapıcan dimiii adaçayı iç,çok rahatlatıyo

vallahı benı kudurrttunuz sız.sızın yuzunuzden bu yasta deneme yapacam yahu.vallahı ıstıyorum bakalım ama benım daha adetım baslamadı.zaten yumurtlama falan ay sonunu bulur nasıp olursa.bakalım vazgecmessem ıstıyorum artık bende.hayırlısı olsun.ınsallah benım adam vazgecmez yoksa yandık demektır.

Kudur kudur iyidir :) sakin yaa daha baslamadan vazgecilirmi.biz ne edek disardayim simdi cok yazamiyorum

Gurbetttttt
Cok gecmis olsun...
Allah hayirli zmnda versin evladını
O ne derse oyle oluyor pekte guzel oluyor
Allah senin gibi guzel bi insanida tez zmnda tekrardan sevindrecektir

Bu arada month un kizi mi olacak kesinlestimi acep

Istemiyorum diyen yalan soyler..Evet dunya guzeli 3 kizim var ama hep birde oglum olsum istedim.Sezeryanla dogum yaptigim icin 4. ve son kez izin veriyor jinekologum..ben yapip yapmamakta kararsizim.duadan bahsedilmis nedir tam olarak bilen varsa anlatabilirmi?

Adaçayı östrojen salgılıyor ve erkek bebek için önerilmiyormuş bence ıhlamur iç alkalidir ve rahatlatır...

Apranax canım eylülenin yazdıkları tam olarak kaçıncı sayfada,gülenyüzü nasıl yapmış,kaçıncı saate ilişki olmuş bunlar5dan bahsetmiş mi yazar mısın gülüm ben bir türlü bulamadım.

eyvahlar olsun ilk gündeyim bide daha bi tv programında duymuştum adet zamanı tatlı krizini keser boynuz diye,katur kutur yenmez ayol dediydim,baktım yeniyo,tadı da güzel yiye yiye geldim

Keçiboynuzu bol e vitamini ihtiva eder tıpkı havuç gibi,e vitamini hem sperm hızını artırıor hem yumurtayı geliştirir,yani keçiboynuzunu8n kadının yumurta gelişimine etkisi büyüktür,Ben de eşim de ben de çok severiz yemeyi ye bacım faydası olur sana da:)

Aybalam :) ................

Bi de bu var :) .................

Adaçayı östrojen salgılıyor ve erkek bebek için önerilmiyormuş bence ıhlamur iç alkalidir ve rahatlatır...

Canım sen epey bilgi edinmişsin.tek kafana takılan gülenyüz galiba.onuda çözdünmü tamam heralde.

Canım sen epey bilgi edinmişsin.tek kafana takılan gülenyüz galiba.onuda çözdünmü tamam heralde.

Aynen şahım sultanım,ama herşeyden önce Rabbim ol der işallah,o ol demezse biz ne yapsak boş...onun kudreti karşısında aciziz,hazinesi sınırsız olan rabbim bize de gönlümüzdekini verir işallah.

zeynep 3 kizin var zaten, sakin. senin hepimizden daha hassas olman lazim.

gecmis olsun, seninde cilen demekki buymus. cocuk icin ugrasmak.

yumurtalar kiste donusmuz olabilir, sonra o kistlerin kimi regl ile atiliyor. dr takibinize devam edin derim. ya da doktorunuz ne diyor bu ise. su linkte ilginc bilgiler var.

iğne olup yumurtası çatlamayan varmı?

ben bilmiyorum duayi, yardimci olamayacagim.

surada da kizlari olanlar var. bir goz ativerin.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-dogmus-olan-hanimlar-buyrun-sohbete-37.html

ekleme surada da erkek cocuk ile ilgili tavsileyer var.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-olmasi-icin-tecrubelerinizi-bekliyoruzz.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…