Süper Anneler - 2011

ne yapayım bugun adetımın 12 oluyo deneme yapmayı 13 14 15 te deneme yapmayı dusunuyorum sen nedersın

ovulasyon takibi vs yaptiniz mi? yani neye dayanarak 13-14 ve 15. gun deneme yapiyorsunuz? bir de 3 gun cok fazla, sadece tek atis. eger ovulasyon testi alamam, ugrasamam diyorsaniz kendinize ph kagitlarindan alin. sanirsam akvaryumcularda satiliyormus. gayet ucuz. onunla ovulasyon oldugunu dusundugunzu gunler vajen phinizi olcun. catlama ani 10 civari olur. catlamadan sonra 12 saate kadar 7-8 civari. buradan da bulabilirisniz. o da olmazsa ates takibi yapin.

daha da ne diyem. ya da inandiginzi seyi yapin

Son düzenleme:
ates takıbı yapıyorum bu ay atesım 35 5 derece ama ates dustugundemı yoksa yukseldıgındemı onu anlayamadım ve elımde 6 testımvar ne zaman tes yapmaya baslıyayım

zeynep ovulasyon topiginde de sana cevap yazdim. testin icinde yazar, adet surene gore hangi gun teste baslaman gerektigi. elinde icindekiler bolumu yoksa ovulasyon topigini oku, ki bence 12. gunundeyse gec kalmissin, hemen teste basla.
ates mevzularini ben bilmiyorum, ates topigi var. oraya bak, oku ya da buradan bilen kizlar yardimci olur. okey?? ovulasyon topigini okursan testleri daha saglikli yaparsin. her gun ayni saatte yapmaya dikkat et, en az 2 saat sivi alma ve testi yap. 2 cizgi biribine esit olunca bu donguye girmissin demektir.

Lenarincim gülenyüzüm geldi ama yeni modeli çıkmış o geldi,yumurtlamaya yakın 2 gün gülenyüz yanıp sönüyor,tam yumurtlama günü net gülenyüz ve sonraki gün yine net gülenyüz çıkıyormuş.Peki ilk gülentyyüz çıktıktan 24 saat sonra mı ilişki,2.gülenyüz çıktıktan sonra mı? kafamı karıştıran bu of off

Allah herkesin gonlune gore versin insallah benim 3. Kizim 7 aylik ve 35 yasindayim doktorum 1 yasindan sonra 4.cuyu dusunebilirsin dedi.Acikcasi cesarete ihtiyacim var.

Kızlarr kubra bugün doktora gidecekti hiç haber yok galiba.

cuma günü gittim arkadaşım 4. doktora.doktor bey bebek kıza benziyor dediler dedim.baktı ice ve evet kız bebeğimiz dedi.((bugüne kadar belki erkektir diyip ümitle bekledim olmadı arkadaşlar.bundan sonrada değişmez heralde dimi böyle bir mucize yok malesef.( üstelik normal doğum olmaz belden uyuşturularak sezeryan olacaksın dedi.karı koca sizden imzalı kağıt istiyorum herihtimale karşı dedi(of bukadar soruna rağmen Rabbim günah saymasın ama erkek olsaydı keşke en azından bide 3. için çabalamazdık biterdi diyorum Allahım.sanki bundan kurtulabilicemde(

KIzlar aranızda ph ölçümü için turnusol kağıdı kullanan var mı?Nereden aldınız?

month canım az buçuk tahmin yapabiliyorum ama kesin değil,kızlara koyayım mı nubu facede bizim gruba

söyle kız tahminini merak ettim bak niye yazmamışsın
az kaldı zaten cinsiyetini öğrenmeme 22 aralıkta çağırdı doktor ozaman söyliycem dedi cinsiyetini ama yarn yine gitmeyi düşünüyorum kanamam az az devam ediyo yaa( niye böyle oluyo ki

çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine allah kimseye vermesın kayıp cok zor o yüzden ev işi filan boşver onlar nasılsa yapılır bol bol dinlen canım

sağolasın cnm öyle yapmaya çalşıyorum ama pek duramıyorum çocukta olunca tam istirahat edemiyorum allah emanetiz

Son düzenleme:

slm ben inceledim senin testi 2.gulen yüzün çıkması en doğurgan olduğun günü gösteriyor bu durumda 2.gülen yüzü dikkate alacaksın bence.ilk gülen yüz bence kız için uygun.

acikcasi benim kullandigim farkliydi, o yuzden yanlis bir seyde soylemekten cekiniyorum. bence soyle yapin ilk 1 ayi gozden cikarin. bakin bakalim gulen yuz net olduktan kac saat sonra catlama oluyor. o siz ebir referans oluyor. ki benim kisilel kanaatim gulen yuz net ciktigi ilk gece iliski olmasi.

Allah herkesin gonlune gore versin insallah benim 3. Kizim 7 aylik ve 35 yasindayim doktorum 1 yasindan sonra 4.cuyu dusunebilirsin dedi.Acikcasi cesarete ihtiyacim var.

bence siz 4. yu de yapacaksiniz :))

efenim kubra ben yazdiklarinizi okuyorum hakkaten uzuluyorum. ilk bastaki hayal kirikligini vs tabii ki anliyorum. ama dunyanin sonuymus gibi davranmanizi anlayamiyorum. sonucta sizin evladiniz, bu kadar isyan cok fazla. ayriva bu erkek mevzularini aslinda erkekler degil bizler abartiyoruz. erkek dogurmadigimiz icin psikolojik olarak eksiklik hissediyoruz, baska da bir sey degil. oysaki unutmayalim erkekler belirliyor biz degil, senin yuzunden oldu diyerek geyige vurun isi olsun bitsin.

pamukprenses187 bilemiyorum ama muayene omaktan çok sıkıldım zaten daha deneyeli 2 ay olmuştu gitmeyeceğim tekrar kontrole doktor kist olsa görürdü herhalde benm yumurtlama günm büyük ihtimal 12. gündü zaten çatlamış olabilir ondan göremiyo olabilir...bi problem olacağını sanmıyorum.. ovulasyon takibini de çok yapamadım testle ama o günlerdi sanırım... 2 yumurta kalmıştı en son gittiğimde hepsi aynı anda çatlamamış olabilir mi? çok karışık işler ya... Allah nasıl verirse ne zaman hayırlıysa o zaman olsun[/QUOTE .!.:
sizin olayi ben pek anlayamadim, o yuzden yorumsuz kaliyoruz. tedavi goruyorsaniz drluk durum sart demekki! bu kadar cok yumurta neden olustu, anlayamadim. velhasil tek diyebilecegim pes etmeyin, 2 ay cok kisa bir zaman.

Son düzenleme:

montişkoooo
kızın oluyor galiba tahminler kız yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…