- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.421
Lenarin nasılsın canım?
iyiyim sen nasilsin? bizde saat daha 10. turkiyede gece oldu, herkes kacmis topikten
ne yapayım bugun adetımın 12 oluyo deneme yapmayı 13 14 15 te deneme yapmayı dusunuyorum sen nedersın
ates takıbı yapıyorum bu ay atesım 35 5 derece ama ates dustugundemı yoksa yukseldıgındemı onu anlayamadım ve elımde 6 testımvar ne zaman tes yapmaya baslıyayım
zeynep 3 kizin var zaten, sakin. senin hepimizden daha hassas olman lazim.
gecmis olsun, seninde cilen demekki buymus. cocuk icin ugrasmak.
yumurtalar kiste donusmuz olabilir, sonra o kistlerin kimi regl ile atiliyor. dr takibinize devam edin derim. ya da doktorunuz ne diyor bu ise. su linkte ilginc bilgiler var.
iğne olup yumurtası çatlamayan varmı?
ben bilmiyorum duayi, yardimci olamayacagim.
surada da kizlari olanlar var. bir goz ativerin.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-dogmus-olan-hanimlar-buyrun-sohbete-37.html
ekleme surada da erkek cocuk ile ilgili tavsileyer var.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-olmasi-icin-tecrubelerinizi-bekliyoruzz.html
Kızlarr kubra bugün doktora gidecekti hiç haber yok galiba.
zeynep 3 kizin var zaten, sakin. senin hepimizden daha hassas olman lazim.
gecmis olsun, seninde cilen demekki buymus. cocuk icin ugrasmak.
yumurtalar kiste donusmuz olabilir, sonra o kistlerin kimi regl ile atiliyor. dr takibinize devam edin derim. ya da doktorunuz ne diyor bu ise. su linkte ilginc bilgiler var.
bilemiyorum ama muayene omaktan çok sıkıldım zaten daha deneyeli 2 ay olmuştu gitmeyeceğim tekrar kontrole doktor kist olsa görürdü herhalde benm yumurtlama günm büyük ihtimal 12. gündü zaten çatlamış olabilir ondan göremiyo olabilir...bi problem olacağını sanmıyorum.. ovulasyon takibini de çok yapamadım testle ama o günlerdi sanırım... 2 yumurta kalmıştı en son gittiğimde hepsi aynı anda çatlamamış olabilir mi? çok karışık işler ya... Allah nasıl verirse ne zaman hayırlıysa o zaman olsun
çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine allah kimseye vermesın kayıp cok zor o yüzden ev işi filan boşver onlar nasılsa yapılır bol bol dinlen canım
Lenarincim gülenyüzüm geldi ama yeni modeli çıkmış o geldi,yumurtlamaya yakın 2 gün gülenyüz yanıp sönüyor,tam yumurtlama günü net gülenyüz ve sonraki gün yine net gülenyüz çıkıyormuş.Peki ilk gülentyyüz çıktıktan 24 saat sonra mı ilişki,2.gülenyüz çıktıktan sonra mı? kafamı karıştıran bu of off
ben kimyasal madde satan bir yerdrn aldım akvaryumcularda bulamadım ama sen sor yinedeKIzlar aranızda ph ölçümü için turnusol kağıdı kullanan var mı?Nereden aldınız?
Lenarincim gülenyüzüm geldi ama yeni modeli çıkmış o geldi,yumurtlamaya yakın 2 gün gülenyüz yanıp sönüyor,tam yumurtlama günü net gülenyüz ve sonraki gün yine net gülenyüz çıkıyormuş.Peki ilk gülentyyüz çıktıktan 24 saat sonra mı ilişki,2.gülenyüz çıktıktan sonra mı? kafamı karıştıran bu of off
Allah herkesin gonlune gore versin insallah benim 3. Kizim 7 aylik ve 35 yasindayim doktorum 1 yasindan sonra 4.cuyu dusunebilirsin dedi.Acikcasi cesarete ihtiyacim var.
cuma günü gittim arkadaşım 4. doktora.doktor bey bebek kıza benziyor dediler dedim.baktı ice ve evet kız bebeğimiz dedi.((bugüne kadar belki erkektir diyip ümitle bekledim olmadı arkadaşlar.bundan sonrada değişmez heralde dimi böyle bir mucize yok malesef. ( üstelik normal doğum olmaz belden uyuşturularak sezeryan olacaksın dedi.karı koca sizden imzalı kağıt istiyorum herihtimale karşı dedi (of bukadar soruna rağmen Rabbim günah saymasın ama erkek olsaydı keşke en azından bide 3. için çabalamazdık biterdi diyorum Allahım.sanki bundan kurtulabilicemde (
günaydın herkese
kızlar uyanın bakalım daha uyuyormusunuz???
pamukprenses187 bilemiyorum ama muayene omaktan çok sıkıldım zaten daha deneyeli 2 ay olmuştu gitmeyeceğim tekrar kontrole doktor kist olsa görürdü herhalde benm yumurtlama günm büyük ihtimal 12. gündü zaten çatlamış olabilir ondan göremiyo olabilir...bi problem olacağını sanmıyorum.. ovulasyon takibini de çok yapamadım testle ama o günlerdi sanırım... 2 yumurta kalmıştı en son gittiğimde hepsi aynı anda çatlamamış olabilir mi? çok karışık işler ya... Allah nasıl verirse ne zaman hayırlıysa o zaman olsun[/QUOTE .!.:sizin olayi ben pek anlayamadim, o yuzden yorumsuz kaliyoruz. tedavi goruyorsaniz drluk durum sart demekki! bu kadar cok yumurta neden olustu, anlayamadim. velhasil tek diyebilecegim pes etmeyin, 2 ay cok kisa bir zaman.
month canım az buçuk tahmin yapabiliyorum ama kesin değil,kızlara koyayım mı nubu facede bizim gruba
söyle kız tahminini merak ettim bak niye yazmamışsın
az kaldı zaten cinsiyetini öğrenmeme 22 aralıkta çağırdı doktor ozaman söyliycem dedi cinsiyetini ama yarn yine gitmeyi düşünüyorum kanamam az az devam ediyo yaa( niye böyle oluyo ki
sağolasın cnm öyle yapmaya çalşıyorum ama pek duramıyorum çocukta olunca tam istirahat edemiyorum allah emanetiz
montişkoooo
kızın oluyor galibatahminler kız yönünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?