Süper Anneler - 2011

kzlar oğlum hasta oldu ateş öksürük doktora götürdüm solunum yolaarı enfeksiyon kapmış dedi ilaçlar verdim ama ben doğal yollardanda bişyeler vereyim balla zencefil nasl yapılyo toz olarakmı taze olarakmı kullanmak lazım zencefili bide limons suyuyla ılıksuda üstüne koyup bi bardak içenler var ama oğlum içmezdir öyle zaten 2 kasık yediğini kusuyo ilaçları bile zor içiyo

Son düzenleme:

gecmis olsun, ben bebegime taze kullaniyorum. uzerine kaynar su dokup 2 saat bekletiyorum. sonra pekmezle, recelle ilik olarak veriyorum. nane limonda kaynatmakta iyidir. icebilse onun icine birazda karabiber, super otesi olur.

Canım netleşmesi iyi oldu bence.çünkü kendini alıştırırsın doğuma kadar dogunca kucağına alınca herşeyi unutursun.çok isteyip olmayınca zor oluyo ama hayırlısı böyleymiş.

Geçmiş olsun.eğer antibiyotik kullanıyosan zencefile dıkkat et.zencefilin fazlası antibiyotik etkisi yapıyo.ben kızlar öksürdüğünde kullanıyorum.toz zencefil pek fayda etmiyo.taze zencefil iyi geliyo.1 çay kaşığı kadar rendeliyorum tatlı kaşığına koyup üstüne bal koyuyorum.bir seferde yedirmek gerekiyo yoksa tadını alınca parça parça olmuyo.yedirmesi zor oluyo ama ikna oluyolar.hastaneye gitmektense yemeyi tercih ediyolar.

geçmiş olsun canım taz vakitte iyileşsin inş...

kızlar son doktor kontrolüne de gittm sat den beri 18. günüm ve yumrtam yeni olgunlaşmış..hah şimdi yumurta güzel olmuş dedi :) çatlatma iğnesi vercekti ama istemedim o zaman gün aşırı ilişki dedi bakalım...emin olursak bebek konusunda deniycez bu arada labquick ovulasyon testiyle doktora gtmeden önce test yaptım ve kopkoyuydu çift çizgi yani bende doğru çıktı....yarın çalışabilirsek süper olur da ben geç yumrtluyomuşm hormonlarda bi prolaktin yüksekti biraz pko yoktu ama pko gibi geç yumurtlamışım bilgisi olan var mı?

cnm yaa bnm nodul buyuyor iki ayda 4cm olmus dr alinmasi lazim dedi esime diorum turkyieye gidelim bide
orada gosterelim
gencsin beklemeyelim dedi afff ne bileyim subat 5 de amaliyat
sanada hhecmis olsun cnmmm
sayet kotu huylu ise ikisini birden alacakalr iyi huylu ise tek tarafli alacaklar
Gurbetttttt
Cok gecmis olsun...
Allah hayirli zmnda versin evladını
O ne derse oyle oluyor pekte guzel oluyor
Allah senin gibi guzel bi insanida tez zmnda tekrardan sevindrecektir

Bu arada month un kizi mi olacak kesinlestimi acep

Amin Amin guzelimmmm Rabbim biliyor beni Zamani vakti var

prolaktin yüksekken genelde geç yum oluyor canım.yum kac mm dı söyledi mi doktorun ?
hadi hayırlısı olsun inş

adam akıllı bişey söylemiyo ki çatlatma iğnesi dedi istemedim o zman 1 hafta gün aşırı ilişki dedi yolladı ama 2-3 gün önce 14 ml e 11 ml di şimdi görünce hah tam istediğimiz gibi yumrtan gelişmiş dedi ama bu ay emin değilim yapsak mı dye ilaç kullandım ya :S

iğne dediyse19 mm olmuştur muhtemelen yada 20 mm..sen doktorlara bakma ağızlarından laf almak cok zor maalesef...
ilacı kullanıp sağlıklı doğum yapanda var canım kararınızı iyi verin...

hayırlısı yarn deneme olabilir belki...zaten ilk denemede hemen hamile kalıncak diye bi durum yok...olsa da kısmet deriz :) ama iyi yanı ovulasyon testime güvendim doğru gösterdi bundan sonra ona bakarak da denerim :)

kıızlar ben dun 12 30 tesyaptım kıncısı hafıf gorunuyordu bu gun aynı satte yaptımtek cızgı vebugun karın agrım sankı gaz var akıntım cokaz var adetım 4 arlk 13 oluyo bısey anlamadım

hayırlısı yarn deneme olabilir belki...zaten ilk denemede hemen hamile kalıncak diye bi durum yok...olsa da kısmet deriz :) ama iyi yanı ovulasyon testime güvendim doğru gösterdi bundan sonra ona bakarak da denerim :)
hayırlısı olsun canım herşey kısmet rabbim gönlündekini versin
kıızlar ben dun 12 30 tesyaptım kıncısı hafıf gorunuyordu bu gun aynı satte yaptımtek cızgı vebugun karın agrım sankı gaz var akıntım cokaz var adetım 4 arlk 13 oluyo bısey anlamadım

bugun testını tekrarla canım...akıntın testini ilk yaptığın gün var mıydı?

Günaydın.kızlar benim bulantılar geçmiyo ya.azalacağı yerde artıyo sanki.şikayet etmek istemiyorum ama 24 saat bu duyguyla yaşamak çok yoruyo beni.böyle olunca yatıyorum bende çocukları alma saatine yakın kalkıp birşeyler hazırlıyorum.bulanarak değilde şöyle rahatça yemeyi çok özledim.

günaydın kızlar
ben çok kötüyüm ya hiç bişey okuyasım yazasım yok..delircem...evdekilere de hırlıyorum hep...hiç bişeyden keyif almıyorum,yatıp uyuycam yine...beni merak etmeyin diye yazdım...hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…