- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.461
Günaydın.kızlar benim bulantılar geçmiyo ya.azalacağı yerde artıyo sanki.şikayet etmek istemiyorum ama 24 saat bu duyguyla yaşamak çok yoruyo beni.böyle olunca yatıyorum bende çocukları alma saatine yakın kalkıp birşeyler hazırlıyorum.bulanarak değilde şöyle rahatça yemeyi çok özledim.
hayırlısı olsun canım herşey kısmet rabbim gönlündekini versin
bugun testını tekrarla canım...akıntın testini ilk yaptığın gün var mıydı?
canım arkadaşım benimkisi isyan değil.kalp hastasıyım bu bebek bile benim için bir riskdi ki 3. imkansız gibi.benim 6 yaşında bir kızım var ellerinden öper.e buda son şans erkek olsun istedim sadece.ama herşeyi yanlış yaptım galiba,oluruna bıraksaydım keşke diyorum.neyse.belki haklısın bu erkek mevzusunu biz abartıyoruz,çünkü kadınların bu hayatta daha çok zorluk çektiğini biz biliyoruz.erkekler için hava hoş.çalışıp geliyolar yorulduk diyolar,ama kadınlar öylemi,çalışsada,yorulsada hem anne hem eş hemde ev hanımı olmak zorundalar.yani erkekler bizden daha şanslı diye düşünüyorum.buyüzden bir kızım vardı birde rabbim erkek evlat taddırsın istedim.Takdir allah tan ne yapalım,biz sadece istiyoruz verende vermeyende Allah
gecmis olsun, ben bebegime taze kullaniyorum. uzerine kaynar su dokup 2 saat bekletiyorum. sonra pekmezle, recelle ilik olarak veriyorum. nane limonda kaynatmakta iyidir. icebilse onun icine birazda karabiber, super otesi olur.
Geçmiş olsun.eğer antibiyotik kullanıyosan zencefile dıkkat et.zencefilin fazlası antibiyotik etkisi yapıyo.ben kızlar öksürdüğünde kullanıyorum.toz zencefil pek fayda etmiyo.taze zencefil iyi geliyo.1 çay kaşığı kadar rendeliyorum tatlı kaşığına koyup üstüne bal koyuyorum.bir seferde yedirmek gerekiyo yoksa tadını alınca parça parça olmuyo.yedirmesi zor oluyo ama ikna oluyolar.hastaneye gitmektense yemeyi tercih ediyolar.
çok sağolun kzlar ama oğlum rendelenmiş yutamaz suyunu kaynatp içine bal limon koyup çayla gibi içirebilirim tozunuda pekmezine kataym her sabah pekmez veriyorum 2 tatl kasığı kadar onunla yemiş olur görümce öyle yapmş kzına pekmezi sade vermiyorum diyo içine çörek otu,tarcın,toz zencefil koymuş 1 çorba kasığı veriyomuşgeçmiş olsun canım taz vakitte iyileşsin inş...
Gurbetttttt
Cok gecmis olsun...
Allah hayirli zmnda versin evladını
O ne derse oyle oluyor pekte guzel oluyor
Allah senin gibi guzel bi insanida tez zmnda tekrardan sevindrecektir
Bu arada month un kizi mi olacak kesinlestimi acep
Canım netleşmesi iyi oldu bence.çünkü kendini alıştırırsın doğuma kadar dogunca kucağına alınca herşeyi unutursun.çok isteyip olmayınca zor oluyo ama hayırlısı böyleymiş.
yaptıgım gun ve dun akıntım ve karnımda agrı sıskınlık vardı bugun akıntı yok ğibi 12 tes yapayım 10dan sonra sıvı almadım 2de yapayım uygunmu eylul bu gun 14 gun senedersın canım
Canlarim nasilsiniz bakimm :) iki gundur daha iyiyim aman masallah diyim de... dilimi isirayim... yemek hazirlayabiliyorum... ilac almadim iki gundur.. daha iyi yiyorum tabiki midem bulaniyo yaniyo ama kusma derecesinde degil azicik... cokk sukur Rabbime.. insallah yakin zamanda biter... apranax bacim sana ne oldu hayirdir... sahsultan insallah seninki de gecer valla en iyi ben bilirim Allah yardimcin olsun iki cocukla... haftasonu ikili test icin ultrasona girdim hersey iyi... nazal kemik ense kalinligi olcumu yapildi Allah a sukur bi sorun yok bu haftasonuda kan vericem zeka testi icin.. simdilik bu kadar.. resim var aslinda koysammi su nub teorisimi ne zikkimsa baksaniz :)) optum hepinizi eylul dorti zeynep lenarin ohhhh sizide unutmadim
elimden gelen bir şey olsa da yapsam canım ya yakın olsakta yaptığım yemeklerden getirsem sende rahat etsen keşke((
sağol canım arkadaşım.inş.sen istediğine kavuşursun.hem sezeryan olunca 3. daha kolay olabilirmiş benim için.kalbi daha az etkilermiş.sen oğlan için yardımcı olursun ozaman bana dimi:))
Canlarim nasilsiniz bakimm :) iki gundur daha iyiyim aman masallah diyim de... dilimi isirayim... yemek hazirlayabiliyorum... ilac almadim iki gundur.. daha iyi yiyorum tabiki midem bulaniyo yaniyo ama kusma derecesinde degil azicik... cokk sukur Rabbime.. insallah yakin zamanda biter... apranax bacim sana ne oldu hayirdir... sahsultan insallah seninki de gecer valla en iyi ben bilirim Allah yardimcin olsun iki cocukla... haftasonu ikili test icin ultrasona girdim hersey iyi... nazal kemik ense kalinligi olcumu yapildi Allah a sukur bi sorun yok bu haftasonuda kan vericem zeka testi icin.. simdilik bu kadar.. resim var aslinda koysammi su nub teorisimi ne zikkimsa baksaniz :)) optum hepinizi eylul dorti zeynep lenarin ohhhh sizide unutmadim
günaydın kızlar
ben çok kötüyüm ya hiç bişey okuyasım yazasım yok..delircem...evdekilere de hırlıyorum hep...hiç bişeyden keyif almıyorum,yatıp uyuycam yine...beni merak etmeyin diye yazdım...hepinizi çok seviyorum
Evet canim ama sanslisin bence.. daha yeni basladi senin.. ben ne b.k yiyim 5. Haftadan beri cekiyorum hala da gecmedi sadece azaldi.. sukret bence... kiz gece burnuma tavuk kokusu geldu kizarmis.. nefret ederim tavuktan.. ne alaka...Canım geçmiş olsun.benim kusma yok bulantı sinir ediyo beni inşallah geçer.12-14. Haftalarda geçiyo daha çok var yaa:-(
kıızlar ben dun 12 30 tesyaptım kıncısı hafıf gorunuyordu bu gun aynı satte yaptımtek cızgı vebugun karın agrım sankı gaz var akıntım cokaz var adetım 4 arlk 13 oluyo bısey anlamadım
Evet canim ama sanslisin bence.. daha yeni basladi senin.. ben ne b.k yiyim 5. Haftadan beri cekiyorum hala da gecmedi sadece azaldi.. sukret bence... kiz gece burnuma tavuk kokusu geldu kizarmis.. nefret ederim tavuktan.. ne alaka...
Yiyemem valla hic sevmem... dun nugget yedim bi kac tane ona saysin veletKız ne yeni başlaması 7.haftada başladı.bana aylar olmuş gibi geliyo.yedinmi tavuğu yemediysen ye hemen yavrunun canı istemiş
Maşallah büyümüş.doktor bişey dedimi cinsiyetine?Ben anlamiyorum anlayan varsa buyrun... gurbet apranxx eylul..Eki Görüntüle 898955
günaydın kızlar
ben çok kötüyüm ya hiç bişey okuyasım yazasım yok..delircem...evdekilere de hırlıyorum hep...hiç bişeyden keyif almıyorum,yatıp uyuycam yine...beni merak etmeyin diye yazdım...hepinizi çok seviyorum
Yok 13.haftada soylucem dedi bukadarMaşallah büyümüş.doktor bişey dedimi cinsiyetine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?