Süper Anneler - 2011

elimden gelen bir şey olsa da yapsam canım ya yakın olsakta yaptığım yemeklerden getirsem sende rahat etsen keşke ((

hayırlısı olsun canım herşey kısmet rabbim gönlündekini versin

bugun testını tekrarla canım...akıntın testini ilk yaptığın gün var mıydı?

yaptıgım gun ve dun akıntım ve karnımda agrı sıskınlık vardı bugun akıntı yok ğibi 12 tes yapayım 10dan sonra sıvı almadım 2de yapayım uygunmu eylul bu gun 14 gun senedersın canım

gecmis olsun, ben bebegime taze kullaniyorum. uzerine kaynar su dokup 2 saat bekletiyorum. sonra pekmezle, recelle ilik olarak veriyorum. nane limonda kaynatmakta iyidir. icebilse onun icine birazda karabiber, super otesi olur.

geçmiş olsun canım taz vakitte iyileşsin inş...
çok sağolun kzlar ama oğlum rendelenmiş yutamaz suyunu kaynatp içine bal limon koyup çayla gibi içirebilirim tozunuda pekmezine kataym her sabah pekmez veriyorum 2 tatl kasığı kadar onunla yemiş olur görümce öyle yapmş kzına pekmezi sade vermiyorum diyo içine çörek otu,tarcın,toz zencefil koymuş 1 çorba kasığı veriyomuş
Gurbetttttt
Cok gecmis olsun...
Allah hayirli zmnda versin evladını
O ne derse oyle oluyor pekte guzel oluyor
Allah senin gibi guzel bi insanida tez zmnda tekrardan sevindrecektir

Bu arada month un kizi mi olacak kesinlestimi acep

yok cnm daha belli değil bizim doktor nöbetçiymiş pazar çağırdı ozaman söylerim dedi cinsiyetini bide zeka testi için kan vermiştim sonuçlarıda söylerim dedi allahım sağlıklı sonuçlar çıksn insallah

Canım netleşmesi iyi oldu bence.çünkü kendini alıştırırsın doğuma kadar dogunca kucağına alınca herşeyi unutursun.çok isteyip olmayınca zor oluyo ama hayırlısı böyleymiş.

sağol canım arkadaşım.inş.sen istediğine kavuşursun.hem sezeryan olunca 3. daha kolay olabilirmiş benim için.kalbi daha az etkilermiş.sen oğlan için yardımcı olursun ozaman bana dimi:))

yaptıgım gun ve dun akıntım ve karnımda agrı sıskınlık vardı bugun akıntı yok ğibi 12 tes yapayım 10dan sonra sıvı almadım 2de yapayım uygunmu eylul bu gun 14 gun senedersın canım

Zeynep test ne alemde hadı eskılerle bırlıkte gönder bakalım canım...her ay ovu başka gun olabılır o yüzden testın sonucuna gore degerlendırelım bence

Canlarim nasilsiniz bakimm :) iki gundur daha iyiyim aman masallah diyim de... dilimi isirayim... yemek hazirlayabiliyorum... ilac almadim iki gundur.. daha iyi yiyorum tabiki midem bulaniyo yaniyo ama kusma derecesinde degil azicik... cokk sukur Rabbime.. insallah yakin zamanda biter... apranax bacim sana ne oldu hayirdir... sahsultan insallah seninki de gecer valla en iyi ben bilirim Allah yardimcin olsun iki cocukla... haftasonu ikili test icin ultrasona girdim hersey iyi... nazal kemik ense kalinligi olcumu yapildi Allah a sukur bi sorun yok bu haftasonuda kan vericem zeka testi icin.. simdilik bu kadar.. resim var aslinda koysammi su nub teorisimi ne zikkimsa baksaniz :)) optum hepinizi eylul dorti zeynep lenarin ohhhh sizide unutmadim

hadi geçmiş olsun canım inş daha da azalır ve hıc kalmaz.hadi ultrosnu koyda bakalım yaa cok merak edıyoruz

sağol canım arkadaşım.inş.sen istediğine kavuşursun.hem sezeryan olunca 3. daha kolay olabilirmiş benim için.kalbi daha az etkilermiş.sen oğlan için yardımcı olursun ozaman bana dimi:))

Canım benimkinin cinsiyeti belli değilki.oğlanda olabilir belki 3.kızım geliyo.sen şimdi sağsalim yavrunu kucağına al.3.yü düşûnüyosan inşallah gönlündeki olur.

Canım geçmiş olsun.benim kusma yok bulantı sinir ediyo beni inşallah geçer.12-14. Haftalarda geçiyo daha çok var yaa:-(

niye yahu!! du bak komik eglenceli cinsiyet testleri ekleyecegim.

hamile arkadaslar eglencesine size 1-2 tane cinsiyet belirleme testi ekliyorum.
1- kirmizi lahana testi. Gender Prediction Tests:Red cabbage,baking soda,ring,pencil,chinese gender calculator:RESULTS:GIRL:) - YouTube

lahanalari iri iri dograyin. 1 litre suda 10 dakika kaynatin., sonra ayni miktarda idrarla karistirin. koyu renk. mor gibi olursa kiz, pembe veya kirmizi olursa erkek. gun isiginda bakin ki renk yanilmasi olmasin.

2- http://www.youtube.com/watch?v=tHGkBIgC5FY

karbonatla yapilan test. bu cok eglenceli :)) 2 tatli kasigi karbonati idrarinizla karistirin. kabarirsa erkek, kabarmazsa kiz.

3- ayni testin camasir suyuyla olani var, onda da sonuclar ayni.

4- kalem testi var. onu da kalemi iple elinizin uzerinde cevirip birakiyorsunuz. duz gidip gelirse erkek, yuvarlak cizerse kizmis.

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun.benim kusma yok bulantı sinir ediyo beni inşallah geçer.12-14. Haftalarda geçiyo daha çok var yaa:-(
Evet canim ama sanslisin bence.. daha yeni basladi senin.. ben ne b.k yiyim 5. Haftadan beri cekiyorum hala da gecmedi sadece azaldi.. sukret bence... kiz gece burnuma tavuk kokusu geldu kizarmis.. nefret ederim tavuktan.. ne alaka...

kıızlar ben dun 12 30 tesyaptım kıncısı hafıf gorunuyordu bu gun aynı satte yaptımtek cızgı vebugun karın agrım sankı gaz var akıntım cokaz var adetım 4 arlk 13 oluyo bısey anlamadım

yumurtlama gunun gecmis. demekki 11. gun falan yumurtlamissin. bu ay ayni problem bende de oldu. bir onceki ay 17. gun ovulasyon bu ay 11. gun.

Evet canim ama sanslisin bence.. daha yeni basladi senin.. ben ne b.k yiyim 5. Haftadan beri cekiyorum hala da gecmedi sadece azaldi.. sukret bence... kiz gece burnuma tavuk kokusu geldu kizarmis.. nefret ederim tavuktan.. ne alaka...

Kız ne yeni başlaması 7.haftada başladı.bana aylar olmuş gibi geliyo.yedinmi tavuğu yemediysen ye hemen yavrunun canı istemiş

Kız apranxx uyan hadi kalk.hafiften bi yorulmuşluk bi depresyon halimi var ne?bak kalkmazsan kusarım bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…