Süper Anneler - 2011

kızlar bu zencefil zehir gibi yahuu zor içtim bi fincan ballı limonlu yaptım oğlumada 3 çorba kasığı zor içirdim yandı tutuşu boğazlarımız acaba zencefili çokmu koydum 1 parçasını rendeledim yarım limonu doğradım 3 su bardağıda kaynar su ekleyip 15dk falan bekledim demlenmesi için fincanlara süzdüp içine bal öyle bal koydum yanlışmı yaptm acaba.. birde eşim çok almış bozulmazdır inşallah buzdolabına koydum

canım ne oldu sana ya...dualarım seninle..
ne bileyim bacım ya,feci keyifsizim 2 gündür...bi sıkıntı ki sorma Allah hayır etsin..sen nasıl oldun canım,kanama bittimi?
Ben anlamiyorum anlayan varsa buyrun... gurbet apranxx eylul..Eki Görüntüle 898955
hahah oğluşun geliyo bence,pipisini görmüyomusun du bakalım facadeki kızlar da baksın hele
hadi bakem hamişler seçin yapın birini

Kız apranxx uyan hadi kalk.hafiften bi yorulmuşluk bi depresyon halimi var ne?bak kalkmazsan kusarım bak.
kusmaaaaaa
Apranxx az önce gerçekten kustum noluyo bana ya.azalmayacak heralde artacak benim bu belirtiler:-(
diycektim,kusmuşşun bile :18: azalıcaaaaakkkk,sabır canım arkadaşşım sabır,azalıcak ve hatta biticek...bi sabah bi kalkıcaksın,aa bitmiş,mutlusun..bak gülüzara,buraya yazı bile yazamıyodu,şimdi nasıl iyiyim diyo...darısı tez zamanda başına inşallah...

merhABALR ... size bir sorum olacaktı ben 5 haftalık hamileyim ve karnımın ..sol tarafında ağrı oluo ayağa kalktğm zaman özellikle bir noktada ağrı oluo derin derin nefes alırken sizce sebebi nedir biliomusunzz ? şimdiden teşekkürler...

o zmn catlam olmuş demek...dun saat kaçta kıpkırmızıydı bugun ne zaman açılmaya başladı?

dün saat 4 gibi yapmıştım koyuydu ama tamamen eşit değildi de bariz koyuydu ama ...bugn 5 gbi yaptım silikleşmeye başlamış ama tam değil hala var dün ilişki olmadı bugnde maça gitti olursa artık bakalım pöfff geçmiş midir ki?

canım gece yatmadan bir daha yapsan biraz daha silkleşmişşi baksan iyi olur.akıntını da kontrol etmeyi unutma bu arada

Hadi bakalim heyecanlandim simdi..:) bekliyorum bacim

gülüzarrrrrrrrrrrrr
bacım her türlü yanılma payını unutmamak gerekir bunu biliyosun
amaaaaaaaaaaaaa
büyük ihtimalle paşan geliyooooooooo
o kadar belliki pipisi Allahın izniyle tabiii...
facedeki kızlar ağız birliği etmiş gibi errrkekkk buu dediler

Insallah bacim insallah... ama yanilma payi var tabii... valla Rabbim ne verirse hayirlisini versin.. Bi tane evladim var bi kizim daha olmus oglum olmus farkedermi... simdi diceksiniz ki ee niye ugrastin ozaman... ben istedim elimden geleni yapmaya calistim Rabbim isterse olur zaten istemezse bana nasip etmezse gonlumdekini hayirli olan boyleymis derim... bu gebelik ve oncesi burada olmakda beni olgunlastirdi dusuncelerim cok degisti esim bile farkediyo.. bugun arkadastaydim arkadasimin gorumcesinin 3 kizi varmis kazayla hamile kalmis hemde ikizlere.. insallah dedim ikiside erkek olur yada birisi.. herkez dua etti.. cinsiyetini ogrenmis ikiside kizmis... kadin cok uzulmus... bende dedimki Allah ona bunu hayirli gormus.. herkez sasirdi tmm uzuldu ama o yaratmiyoki.. veren Allah... biz ne yapabiliriz.. ayyy ne bileyim Rabbim herkezin gonludekini hayirli bi sekilde nasip etsin arkadaslar hepimize insallahh...

aferin kız sana,kübrada okusun bunları
düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum bacım...veren de alan da Rabbimiz,elbet gönlümüzden geçeni biliyo,vermezsede vardır bizim için düşündüğü bi hayır...ben zaten hiçbir annenin "neden kız bu" deyip üzüldüğünü düşünmüyorum,sadece keşke bi de oğlum olsaydı diye içlenir...

Merhaba.ağrının sebebi hamile olman hayırlı olsun.kasık ağrısı hamileligin başında normal.

bu ay serophene verdi doktor ve haftaya pazartesi çatlatma iğnemi vuracakmış
vurduktan 36 saat sonra ilişki önerdi ,
benim bi oğlum var tüp bebek yöntemiyle oldu bunu da olursa yumurta takibiyle düşünüyoruz olmazsa da takdir i ilahi tabii...
ve ben dr.a kız bebek istiyorum dedim yani bunun için ne yapabiliriz demeye getirirken lafı agzıma tıkadı
tamamen şans işi oldugunu bol dua etmemi söyledi :18::18:
ama ben bu istegımın önüne geçemiyorum bi turlu belki günaha giriyorum hiç olmayanlara haksızlık ediyormuşum gibi oluyor
ama kendime söz gecıremıyorum
ben son 3 aydır diyet uyguladım daha agırlıklı kalsıyum beslendım et zaten yemıyorum kronık bı hastalıgım var o yuzden
ve ayrıca tek yumurtalıgım var sağ yumurtalıgım daha bekarken kist yuzunden alındı
ve son olarak eşim 3 erkek kardeş biz 3 kız kardeş
uzun oldu kusura bakmayın sorum şu çatlatma iğnesi ile genelde erkek bebek mi oluyor ???
daha başka kız bebek için tecrubelerınız neler paylaşırsanız sevınırım
Allah herkese kalbinden geçeni verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…