- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.481
ne bileyim bacım ya,feci keyifsizim 2 gündür...bi sıkıntı ki sorma Allah hayır etsin..sen nasıl oldun canım,kanama bittimi?canım ne oldu sana ya...dualarım seninle..
hahah oğluşun geliyo bence,pipisini görmüyomusunBen anlamiyorum anlayan varsa buyrun... gurbet apranxx eylul..Eki Görüntüle 898955
hadi bakem hamişler seçin yapın birininiye yahu!! du bak komik eglenceli cinsiyet testleri ekleyecegim.
hamile arkadaslar eglencesine size 1-2 tane cinsiyet belirleme testi ekliyorum.
1- kirmizi lahana testi. Gender Prediction Tests:Red cabbage,baking soda,ring,pencil,chinese gender calculator:RESULTS:GIRL:) - YouTube
lahanalari iri iri dograyin. 1 litre suda 10 dakika kaynatin., sonra ayni miktarda idrarla karistirin. koyu renk. mor gibi olursa kiz, pembe veya kirmizi olursa erkek. gun isiginda bakin ki renk yanilmasi olmasin.
2- Baking Soda Gender Test...BOY? or GIRL? - YouTube
karbonatla yapilan test. bu cok eglenceli :)) 2 tatli kasigi karbonati idrarinizla karistirin. kabarirsa erkek, kabarmazsa kiz.
3- ayni testin camasir suyuyla olani var, onda da sonuclar ayni.
4- kalem testi var. onu da kalemi iple elinizin uzerinde cevirip birakiyorsunuz. duz gidip gelirse erkek, yuvarlak cizerse kizmis.
kusmaaaaaaKız apranxx uyan hadi kalk.hafiften bi yorulmuşluk bi depresyon halimi var ne?bak kalkmazsan kusarım bak.
diycektim,kusmuşşun bile :18: azalıcaaaaakkkk,sabır canım arkadaşşım sabır,azalıcak ve hatta biticek...bi sabah bi kalkıcaksın,aa bitmiş,mutlusun..bak gülüzara,buraya yazı bile yazamıyodu,şimdi nasıl iyiyim diyo...darısı tez zamanda başına inşallah...Apranxx az önce gerçekten kustum noluyo bana ya.azalmayacak heralde artacak benim bu belirtiler:-(
dün kopkoyuydu ovulasyon testi bugn silikleşmeye başlamış çalışma bugüb mü olmalıııı? :)
Ben anlamiyorum anlayan varsa buyrun... gurbet apranxx eylul..Eki Görüntüle 898955
o zmn catlam olmuş demek...dun saat kaçta kıpkırmızıydı bugun ne zaman açılmaya başladı?
canım bu facedekı kızlara gosterelım sana yazarız...
dün saat 4 gibi yapmıştım koyuydu ama tamamen eşit değildi de bariz koyuydu ama ...bugn 5 gbi yaptım silikleşmeye başlamış ama tam değil hala var dün ilişki olmadı bugnde maça gitti olursa artık bakalım pöfffgeçmiş midir ki?
Hadi bakalim heyecanlandim simdi..:) bekliyorum bacim
Insallah bacim insallah... ama yanilma payi var tabii... valla Rabbim ne verirse hayirlisini versin.. Bi tane evladim var bi kizim daha olmus oglum olmus farkedermi... simdi diceksiniz ki ee niye ugrastin ozaman... ben istedim elimden geleni yapmaya calistim Rabbim isterse olur zaten istemezse bana nasip etmezse gonlumdekini hayirli olan boyleymis derim... bu gebelik ve oncesi burada olmakda beni olgunlastirdi dusuncelerim cok degisti esim bile farkediyo.. bugun arkadastaydim arkadasimin gorumcesinin 3 kizi varmis kazayla hamile kalmis hemde ikizlere.. insallah dedim ikiside erkek olur yada birisi.. herkez dua etti.. cinsiyetini ogrenmis ikiside kizmis... kadin cok uzulmus... bende dedimki Allah ona bunu hayirli gormus.. herkez sasirdi tmm uzuldu ama o yaratmiyoki.. veren Allah... biz ne yapabiliriz.. ayyy ne bileyim Rabbim herkezin gonludekini hayirli bi sekilde nasip etsin arkadaslar hepimize insallahh...gülüzarrrrrrrrrrrrr
bacım her türlü yanılma payını unutmamak gerekir bunu biliyosun
amaaaaaaaaaaaaa
büyük ihtimalle paşan geliyooooooooo
o kadar belliki pipisiAllahın izniyle tabiii...
facedeki kızlar ağız birliği etmiş gibi errrkekkk buu dediler
guluzar pipi gayet net ben bile anladım yani ama face de herkes erkek dedi içim rahatladı
gözün aydın canım
Insallah bacim insallah... ama yanilma payi var tabii... valla Rabbim ne verirse hayirlisini versin.. Bi tane evladim var bi kizim daha olmus oglum olmus farkedermi... simdi diceksiniz ki ee niye ugrastin ozaman... ben istedim elimden geleni yapmaya calistim Rabbim isterse olur zaten istemezse bana nasip etmezse gonlumdekini hayirli olan boyleymis derim... bu gebelik ve oncesi burada olmakda beni olgunlastirdi dusuncelerim cok degisti esim bile farkediyo.. bugun arkadastaydim arkadasimin gorumcesinin 3 kizi varmis kazayla hamile kalmis hemde ikizlere.. insallah dedim ikiside erkek olur yada birisi.. herkez dua etti.. cinsiyetini ogrenmis ikiside kizmis... kadin cok uzulmus... bende dedimki Allah ona bunu hayirli gormus.. herkez sasirdi tmm uzuldu ama o yaratmiyoki.. veren Allah... biz ne yapabiliriz.. ayyy ne bileyim Rabbim herkezin gonludekini hayirli bi sekilde nasip etsin arkadaslar hepimize insallahh...
merhABALR ... size bir sorum olacaktı ben 5 haftalık hamileyim ve karnımın ..sol tarafında ağrı oluo ayağa kalktğm zaman özellikle bir noktada ağrı oluo derin derin nefes alırken sizce sebebi nedir biliomusunzz ? şimdiden teşekkürler...
sultaaanımmm
günaydınnasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?