Süper Anneler - 2011

Günaydın canım aynıyım.battaniyenin altında oturuyorum.sen nasılsın yumurtlamaya kaç gün kaldı?
tahminen 5-6 gün var canım,bence solda bu ay yumoş,solum feci batıyo zaman zaman...

aminnn diyeyim öncelikle
çatlatma iğnesiyle erkek oluyo diye bişey yok canım,önemli olan iğneden kaç saat sonra ve ne sıklıkla ilişkiye girdiği...pazartesi vurulacaksan iğneyi,pazar ve salı denemen olabilir benceiğne çatlamadan önce 2 yada 3 ilişki olmalı...şimdi çok acelem var öylesine bakarken gördüm,hiç yazmamışlar deme diye yazdım azıcık ama gelince detaylı yazıcam

tekrar merhaba
şimdi oğlunu tüp bebekle dünyaya getirmişsin,problem senin yumoşlarmıydı yoksa eşinin spermleri mi? eğer spermler güçlüyse, iğneden önceki ilişkiyle kız bebek şansın çok...eğer spermlerde hareket sorunu vs varsa,çatlamadan önce yapacağın ilişkilerde uzun süre yaşamayacakları için hamile kalamayabilirsin..o zaman tam çatladıktan sonra yapmak lazım...o zamanda erkek bebek ihtimali çok...
şimdi herşeyin normal olduğunu varsayarsak,pazartesi iğneyi olsan 12:00 gibi,salı gecesi 24:00 da 36 saat oluyor...senin kız bebek için salı günü ilişkin olmasa iyi olur...pazar ve pazartesi üst üste 2 ilişkiyle kızı bulabilirsin gibime geliyo....
zamanın var bak daha,bize detaylı bilgi verirsen durumunuzla ilgili,daha fazla yardımcı olabiliriz

öncelikle teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
eşimin spermleri ile ilgili bi sorun yok
sorun benim çikolata kistimdi şimdi kist yok canım
fakat dr. bana ben demeden ilişki yok diyo yani 36 saat sonra onun dediği saatte olsunmuş
ama benim de içimden bi ses dr.a gitmeden önce ilişki olsamı acaba demeden de durmuyor
bu arada son adettarihim 12 aralık bugun yeni bitti ilişkiyi yasaklaması benim kafamı karıştırdı zaten
sen ne dersin canım ?

süper sorun yok o zaman...dr a bakma güzelim sen yaa,bizlere neler dedi o dr lar bi bilsen spermlerde sorun yoksa,kesinlikle iğneden önce ilişki olmalı derim...valla dr tamda erkek bebek için tavsiyelerde bulunmuş,inadına yapar gibi...eğer cinsel perhiz olursa ve tam çatlama anında yaparsan erkek ihtimali % 85
benimde satım 12 aralık...tahmini yum günümde salı...aynen seninki gibi,ama ben tosun paşa istiyorum yumurtlamadan uzak durmalısın bence...en azından pazar-pazartesi ilişki muhakkak olsun ki,hazırda bekleyen kız spermleri koşsun yumoşuna...bizi az çok okuduysan tahmin edersin...şu var bak;x spermleri 72 saat yaşarken y spermleri 24 saat sonra ölüyor..burdan yola çıkarak iğneden en fazla 12 saat sonra olsun ilişki,bana sorarsan o bile riskli...tamam karar verdim;iğneyi ol ve hemen son kez halvete gir ve bekle...spermlerde sorun olmadığına göre,hamile kalma şansın yüksek...

anladım canım yani pazar ve pazartesi ilişki diyosun iğneyi pazartesi vuracak zaten iğneden sonra hemen o akşam da ilişki olursa daha fazla artar dimi iğneden 36 saat sonrasını filan hiç karıştırmayım o zaman ben bakalım sonuç ne olacak meraklardayım
ay inşallah olur yaa çok istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah sen de bu ay paşana kavusursun canım dualarım seninle

aminnn canım aminnnnn,o kadar ihtiyacım var ki duaya

bak başka kızlara da sor istersen,için rahat etsin ama kız bebek isteyenler,yumurtlama günüden kesinlikle uzak duruyolar Allah yardımcımız olsun canım,gönlünden geçeni nasib etsin inşaAllah ama duayı unutma bol bol oku...bide meryem suresi var kız bebek isteyenler için onu da araştır derim kk da...sonucunu bize de bildirirsen sevinirim

kızlar aşkolsun yaaa

insanı ağız tadıyla bi depresyona bile sokmuyorsunuz....ben girmedim yine kimsecikler yok toppiğimizde...ziyaretçi bile gelmiyo artık

huzurevine dönmüş burası iyicene

lastbowerrrrrrrr
apranaxx güzel anlatmış.kız için şimdiden cinsel perhiz cok anlamsız, iğne gününe kadar gün aşırı dene iğne olduğun gün hemn deneme yapabilirsen yap sonra yapma bence.biz oğluşlarımız için iğne +36.saati deniyoruz sen kesinlikle uzak duracaksın.şimdiden bol şans :))

Son düzenleme:
Bende girip bakiyorum arada aMa dun iyi degildim hic yazasim gelmedi... aksama dogru gene fenalastim ama ilac almiyorum artik kacgundur... insallah duzelicek ne diyim... once yanma olarak basliyo sonra bulanti ( offf Allah yardim etsin sultanla bana...ee kizlar siz napiyosunuz apranx eylul? Dortiyle gurbette yok artik... nerdeler... apranx baci bu ay sen deneme yapican dimi takip falan yaptiricanmi doktorda...

kızlar aşkolsun yaaa

insanı ağız tadıyla bi depresyona bile sokmuyorsunuz....ben girmedim yine kimsecikler yok toppiğimizde...ziyaretçi bile gelmiyo artık

huzurevine dönmüş burası iyicene

kız çok güldüm..huzur evi ha...
ben bugün dr gidip yum takibine başlıyacam hayırlısıyla..klomen içmiyecem ama çat iğnesi mutlaka verir..ozaman
senin değerli görüşlerini almaya gelecem

erkek bebek isteyenler ben şuna çok inanıyorum önce allah vergisi ama sonrada cinsel periz ben ogluma hamile kaldıgımda nerdeyse 1 hafta eşimle beraberlik olmamıştı ozaman korunmasız ilişki olmuştu adetten hemnen sonra hamile kalmışım ama işte tek atış olunca tosunum oldu birde ay 30 çektiginde o ay erkek bebek olma ihtimali yüksek diyorlar ne kadar dogru bilmem

arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla onlarda da düzenli ilişki yoktu bşir arkadaşım memleketten gelmişti 2 ay yoktu eşiyle geldigi gün beraberlik molmuş yumurtlama zamanınada denk gelmiş cinsiyeti erkek diger arkadaşımda kaynanası gil onlardaymış onlar gittiğinde beraberlik olmuş sonuç erkek ,bende de öyle oldu hani totala vurunca cizsel periz önemli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…