- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.501
tahminen 5-6 gün var canım,bence solda bu ay yumoş,solum feci batıyo zaman zaman...Günaydın canım aynıyım.battaniyenin altında oturuyorum.sen nasılsın yumurtlamaya kaç gün kaldı?
aminnn diyeyim önceliklebu ay serophene verdi doktor ve haftaya pazartesi çatlatma iğnemi vuracakmış
vurduktan 36 saat sonra ilişki önerdi ,
benim bi oğlum var tüp bebek yöntemiyle oldu bunu da olursa yumurta takibiyle düşünüyoruz olmazsa da takdir i ilahi tabii...
ve ben dr.a kız bebek istiyorum dedim yani bunun için ne yapabiliriz demeye getirirken lafı agzıma tıkadı
tamamen şans işi oldugunu bol dua etmemi söyledi :18::18:
ama ben bu istegımın önüne geçemiyorum bi turlu belki günaha giriyorum hiç olmayanlara haksızlık ediyormuşum gibi oluyor
ama kendime söz gecıremıyorum
ben son 3 aydır diyet uyguladım daha agırlıklı kalsıyum beslendım et zaten yemıyorum kronık bı hastalıgım var o yuzden
ve ayrıca tek yumurtalıgım var sağ yumurtalıgım daha bekarken kist yuzunden alındı
ve son olarak eşim 3 erkek kardeş biz 3 kız kardeş
uzun oldu kusura bakmayın sorum şu çatlatma iğnesi ile genelde erkek bebek mi oluyor ???
daha başka kız bebek için tecrubelerınız neler paylaşırsanız sevınırım
Allah herkese kalbinden geçeni verir inşallah
bu ay serophene verdi doktor ve haftaya pazartesi çatlatma iğnemi vuracakmış
vurduktan 36 saat sonra ilişki önerdi ,
benim bi oğlum var tüp bebek yöntemiyle oldu bunu da olursa yumurta takibiyle düşünüyoruz olmazsa da takdir i ilahi tabii...
ve ben dr.a kız bebek istiyorum dedim yani bunun için ne yapabiliriz demeye getirirken lafı agzıma tıkadı
tamamen şans işi oldugunu bol dua etmemi söyledi :18::18:
ama ben bu istegımın önüne geçemiyorum bi turlu belki günaha giriyorum hiç olmayanlara haksızlık ediyormuşum gibi oluyor
ama kendime söz gecıremıyorum
ben son 3 aydır diyet uyguladım daha agırlıklı kalsıyum beslendım et zaten yemıyorum kronık bı hastalıgım var o yuzden
ve ayrıca tek yumurtalıgım var sağ yumurtalıgım daha bekarken kist yuzunden alındı
ve son olarak eşim 3 erkek kardeş biz 3 kız kardeş
uzun oldu kusura bakmayın sorum şu çatlatma iğnesi ile genelde erkek bebek mi oluyor ???
daha başka kız bebek için tecrubelerınız neler paylaşırsanız sevınırım
Allah herkese kalbinden geçeni verir inşallah
tekrar merhaba
şimdi oğlunu tüp bebekle dünyaya getirmişsin,problem senin yumoşlarmıydı yoksa eşinin spermleri mi? eğer spermler güçlüyse, iğneden önceki ilişkiyle kız bebek şansın çok...eğer spermlerde hareket sorunu vs varsa,çatlamadan önce yapacağın ilişkilerde uzun süre yaşamayacakları için hamile kalamayabilirsin..o zaman tam çatladıktan sonra yapmak lazım...o zamanda erkek bebek ihtimali çok...
şimdi herşeyin normal olduğunu varsayarsak,pazartesi iğneyi olsan 12:00 gibi,salı gecesi 24:00 da 36 saat oluyor...senin kız bebek için salı günü ilişkin olmasa iyi olur...pazar ve pazartesi üst üste 2 ilişkiyle kızı bulabilirsin gibime geliyo....
zamanın var bak daha,bize detaylı bilgi verirsen durumunuzla ilgili,daha fazla yardımcı olabiliriz
Kizlar merhaba lutfen yardimci olunerkek bebek istiyorum ne yapmalıyım hangi ay hamis kalmaliyim 23 12 1987 dogumluyum esimde 10 04 1984
öncelikle teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
eşimin spermleri ile ilgili bi sorun yok
sorun benim çikolata kistimdi şimdi kist yok canım
fakat dr. bana ben demeden ilişki yok diyo yani 36 saat sonra onun dediği saatte olsunmuş
ama benim de içimden bi ses dr.a gitmeden önce ilişki olsamı acaba demeden de durmuyor
bu arada son adettarihim 12 aralık bugun yeni bitti ilişkiyi yasaklaması benim kafamı karıştırdı zaten
sen ne dersin canım ?
süpersorun yok o zaman...dr a bakma güzelim sen yaa,bizlere neler dedi o dr lar bi bilsen spermlerde sorun yoksa,kesinlikle iğneden önce ilişki olmalı derim...valla dr tamda erkek bebek için tavsiyelerde bulunmuş,inadına yapar gibi...eğer cinsel perhiz olursa ve tam çatlama anında yaparsan erkek ihtimali % 85
benimde satım 12 aralık...tahmini yum günümde salı...aynen seninki gibi,ama ben tosun paşa istiyorumyumurtlamadan uzak durmalısın bence...en azından pazar-pazartesi ilişki muhakkak olsun ki,hazırda bekleyen kız spermleri koşsun yumoşuna...bizi az çok okuduysan tahmin edersin...şu var bak;x spermleri 72 saat yaşarken y spermleri 24 saat sonra ölüyor..burdan yola çıkarak iğneden en fazla 12 saat sonra olsun ilişki,bana sorarsan o bile riskli...tamam karar verdim;iğneyi ol ve hemen son kez halvete gir ve bekle...spermlerde sorun olmadığına göre,hamile kalma şansın yüksek...
anladım canım yani pazar ve pazartesi ilişki diyosun iğneyi pazartesi vuracak zaten iğneden sonra hemen o akşam da ilişki olursa daha fazla artar dimi iğneden 36 saat sonrasını filan hiç karıştırmayım o zaman benbakalım sonuç ne olacak meraklardayım
ay inşallah olur yaa çok istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah sen de bu ay paşana kavusursun canım dualarım seninle
aminnn canım aminnnnn,o kadar ihtiyacım var ki duaya
bak başka kızlara da sor istersen,için rahat etsin ama kız bebek isteyenler,yumurtlama günüden kesinlikle uzak duruyolarAllah yardımcımız olsun canım,gönlünden geçeni nasib etsin inşaAllah ama duayı unutma bol bol oku...bide meryem suresi var kız bebek isteyenler için onu da araştır derim kk da...sonucunu bize de bildirirsen sevinirim
kızlar aşkolsun yaaa
insanı ağız tadıyla bi depresyona bile sokmuyorsunuz....ben girmedim yine kimsecikler yok toppiğimizde...ziyaretçi bile gelmiyo artık
huzurevine dönmüş burası iyicene
ben varım canım ama kimse olamyınca bir şey yazasımda gelmiyor(
Peki neler yapiyorsunuz canimcanım biz ay hesabıyla hamile kalmaya çalışmıyoruz ki :26: keşke bu kadar basit olsaydı
kızlar aşkolsun yaaa
insanı ağız tadıyla bi depresyona bile sokmuyorsunuz....ben girmedim yine kimsecikler yok toppiğimizde...ziyaretçi bile gelmiyo artık
huzurevine dönmüş burası iyicene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?