- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.721
aman ya nefret ediyom ben bu yeşil çaydan ıyyy Allah muhtaç etmesin ama böğ geldi :120: doğmamış oğlumdan soğuttu beni ya
aman ya nefret ediyom ben bu yeşil çaydan ıyyy Allah muhtaç etmesin ama böğ geldi :120: doğmamış oğlumdan soğuttu beni ya
bu arada ikimizin bugun işi çoktu demi
benim müfettiş amcalar gelmemiş bugun
İçine bol limon sık bacım,hem antioksidan hem de gribe karşı koruyuccu ohh şifa niyetine iç iççç
Eylulum sen bana bisey sorduydun sanirim.. daha kanaman bitmedimi dr gitcenmi
Canim benim vallahi uzuldum inan... ama seni cok takdir ediyorum cok dayanikli azimli bi kadinsin belli... ben senin yerinde olsam ben o haldeyken o kocayi orda yatirmazdim kalksin ilgilensin cocuklarla... iyi gunde kotu gunde demiyormuyuz vallahi hala esim kizi doyurur samimiyetle soyluyorum saatlerce masal okur wcye goturur yatirir ben gormem elayi esim isten geldiginde.. gecede kaldiririm wcye gotur bana sur getir askim diye... hic ikiletmez.. iyi olsam yaparim zaten demekki muhtaciz suanda... anlayis istiyoruz biraz... gercekten super annesin bacim iki cocukla o halinle ugrasiyosun.. dikkat et kendine...
canımmm,arkadaşımm,kardeşimmmmçok geçmiş olsun...kimsesizlik zor,gurbetlik zor ağladım valla okurken...Allah yardımcın olsun...üzülme yorulma desem nereye kadar....ah o erkekler,kendileri hasta olunca dünya duruyo hepppsi aynı bacım hepsi...ah ya rabbim dua etmekten başka bi faydam yok sana,keşke yanında olabileydim,bi tas sıcak çorba yapaydım...en hassa zamanlarındasın,sabret bacım sabret,elbet vardır mükafatı....
bu arada ben hep derim eşime keşke kadın kadına evlenme olaydı,katiyen erkek istemezdim diyom,hemen aklına kurnazlık geliyo,hııı olurdu kesin diyovalla ne güzel olurdu,iş bölümü,anlayış,sohbet arkadaşlık...erkekte bulamadığın ne varsa hepsi...bi tek o iş eksik kalsın,çok lazımdı sanki
canlarım benım hamişlik bitti inanın öğürtülerim geçmedi((
yarın sabah kan testi vereyim diyorum hcg sıfırlanmadı mı acaba?
Canım verdinmi kan testini sonuç ne zaman?ögürtüler niye geçmediki.
sultancım günaydınnn,nasılsın canım benim
canım kan veremedim annemi hastaneye bıraktım kızımı kardesıme bıraktım derken işe geç kalmayım diye kan veremedim yarın inş verebilirim...sen nasılsın ağrıların gectı mı?:
topiğimiz 2. sayfalara düşmüşşşş
bu lenarin,dorti nerlerde acep :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?