Süper Anneler - 2011

Şanslısın canım maşallah nazar değmesin.bizde hepsi benden sorulur masal,mama,çiş,giydirme.ben bisey dedimmi sen annelik görevinden memnun değilsin der.ben ne ağrılarla ne geceler sabahları bekledim aman çocuklar uyanmasın aman babaları uyanmasın işe gidecek.ya ben bunları bile bile yine kandım bu adama 3.yü yapmaya uğraşıyom.

Canım benim sizi üzmek istemedim ama paylaşıyorum sizlere.napıyım seviyom sizi insan sevdikleriyle paylaşıyo yaşadıklarını.

topiğimiz 2. sayfalara düşmüşşşş
bu lenarin,dorti nerlerde acep :44:

kimse gelmiyor artık ayy sıkıldım sabahtan beri ben apranax ve sultan dışında kimse yok.
gelenler soru sorunca cvp yazmıycam artık

canım sen hamilesin zor gecıyor gunlerın sultanda öyle size sözüm yok.
herkes bir yerlere dağıldı anlamadım kızdım işte şimdi geçti kızgınlığım

[QUOöncelikle cokultan;33229319]Sorma bacım bu hamilelik beni zorlayacak galiba.önceki hamileliklerim iyiydi birkaç hafta bulantı kusma onlar bitince tamam doguma kadar herişimi kendim hallettim. Allah kimsenin eline düşürmesin bu eşin bile olsa.bak beyefendi uyuyo biraz uykusuz kaldıya rahatı bozuldu.bende çocuklarla ilgileniyorum.kadınlar erkeklerden daha dayanıklı o yüzden dogurganlar bence.bana sorsalar yeniden dünyaya gelsen ne olmak isterdin diye baba olmak isterim derdim.bir taşla iki kuş otomatikmen erkek de oluyosun.[/QUOTE]

Mrb oncelikle çok geçmiş olsun ben buranin eskilerindenim ara ara girip okuyorum sohbetleri sizin rahat siz ligin izi okuyunca yazmadan edemedim bende 7ay önce doğum yaptim daha 40cikmadan ayni şekilde sirtima vuran agri bulanti ve ishal şikayetiyle hastahaneye gittim sonuç olarak safrakesemde tas olduğu anlasildi bu hamilelik sirasinda olabiliyormus hamilelik bunu tetikliyormus hamileyken benim hic şikayetim yoktu ama olanlarda varmis bilgilendirmek uyarmak istedim çünkü benim ameliyatim geciktigi için sikintili geçti operasyon doktorunun dediği bu hamileyken nasil anlasilmamis rahatsız etmemiş seni dedi aman ihmal etmeyin bulanti ve sirt agrisi safrakesesi tasi belirtilerinden birkaci ama inş sizinki sadece hamilelikleri ilgilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…