- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.861
canım cok sagol.sanada cok gecmıs olsun.hamılelık nasıl gıdıyor.kac haftalık oldun canım.yenı yılında kutlu olsun
Merhba arkdslar bende aranza katilmk istyrm kabul eder misiniz sayfanizin muhabbeti cok hosuma gitti bende 32 yasindayim bir oglum var ve Allah nasip ederse nir kiz istyrm once hersy Allahtan tabi ama sizlerdende dua ve fikirlerinizi tecrubelerinizi paylasmanizi istyrm ozelime msjda atablrsiniz bemde 25 gunde bir olurumve duzenlidr ogluma tamda yumurtlama gunumu hesap ederek ust uste iki gun iliski ile ulastik insallah bir de kizimiz olur Allah hepinizin gonlune gore versin hadi simdi banada fikir ve yardim edin
apranxx, dorti ve guluzarela hepinize cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah.
bugun bende dis doktorundaydim gecen ay disim kirilmisti 2 gun agridi gecti simdi 3-4 gun yine cok agriyor dayanamiyorum agzimda devamli zeytin, sarimsak ve karanfille geziyorum agrisini biraz geciriyor sonra tekrar basliyor doktor 2 cesit antibiyotik verdi ama bebegime zarar olur diye korkuyorum icmeye ne yapacagimi bilmiyorum.
Arkadaşlar sonunda üye olabildim. Ben uzun zamandır sizi takip ediyorum 3 kızım var Allah bağışlasın malum olarak erkek çocukta çok istiyorum. Biz deneme yaptık söylemesi ayıp 11 ocakta gebelik belli olacak. Daha size yazmak istediğim çok şey var. Yazıcam inşallah.
sagol canim bugun disim biraz daha iyi gibi. ben 27 haftalik oldum kocaman bir gobusum oldu sisko oldum kiloda aldim sonra bu kilolari nasil vericem bakalim.
bende senin ve herkesin yeni yilini kutluyorum. insallah saglikli, mutlu,huzurlu, sansli, bebisli hayirli bir yil olsun hepimiz icin.
Herkesin yeni yılı kutlu olsun.yeni yılda sağlık,mutluluk,başarı diliyorum.
babycim hoş geldin,sen de benim gibi 3 kızlı old un demi.allah analı babalı büyütsün.benim1,5 yaşındakiyle 3 aylık olancanımı okuyorlar.6 yaşında olan da ilkokul 1.sınıfa gidiyor.ocak 27 de işe başlıycam.o zaman çok daha yorucu olacak.sen napıyorsun,başaçıkabiliyomusun 3 cadıyla.
maral uykuya hasret kaldım desem yeridir.ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden .inan bana çok yoruluyorum.tabi yaş ilerledikçe agırlaştım iyice.büyük kızım yardımcı oluyor ama onunda akşam ödevleri çok oluyor yani anlıyacağın yuvarlanıp gidiyorum iştesen nasılsın canım ne güzel çalışıyorsun bu arada mesleğin nedir ?
ben de yorgunluk ve debelenme arasında gidip geliyorum.bazen çok sıkıntı basıyo çaresiz hissediyorum bazen relax,varsın dağınık olsun diyorum.yenidoğan hemşiresiyim ben.yoğunbakım.o da zor yani.ama hepsine bayılıyorum.
Canim tesekkur ederim dusundugun icin... kizimin atesi dustu antibiyotik kullaniyoruz ama oksuruk grip istahsizlik devam.. beennn bennn sormaa... bir grip oldum bu sabah salya sumuk nefes alamiyorum... gozlerim yasariyo burnum bogazim mahvoldum biseyde kullanamiyorum napicam bilmiyorum durumum yataklik... ama kiza nasi bakicam... ahh kizlar son 10 senedir boyle hasta olmamistim dusunun artik...cok agir... dortim sanada cok gecmis olsun Allah annene saglik versin... apranxxida cok merak ettim nasil oldu esi acaba...sen nasilsin canim.. mide durumun? Bide bana tavsiye edecegin bisey varmi ilacla olmuyo ya..
Arkadaşlar sonunda üye olabildim. Ben uzun zamandır sizi takip ediyorum 3 kızım var Allah bağışlasın malum olarak erkek çocukta çok istiyorum. Biz deneme yaptık söylemesi ayıp 11 ocakta gebelik belli olacak. Daha size yazmak istediğim çok şey var. Yazıcam inşallah.
Kimse bana bir hoşgeldin bile dememiş neden geldin dememiş(((( sadece tek birşey yazıp gidicem oda vicdanım el vermediği için. Yumurta takibi yaptırdım dr bu yöntemle ka. Tane hastası'nın erkek bebek olduğunu söyledi. Bende bir umut gittim yaptık işte. Dr benden sadece tek birşey istedi ne diyet ne ilaç hiçbirşey vermedi. Hatta ne kadar doğal yoldan olursa daha iyi dedi. Benden istediği ilişki günü benim eşimden önce orgazm olmam. Bu mutlaka olmalı dedi kadının salgıladığı sıvı erkek spermleri'nin geçmesini sağlıyormuş. Şimdi burada okudum ve çok kişi yazmış eskiden ninelerimiz taş gibi olunki erkek olsun dermiş. Evet çok doğru onunda bu konu ile ilgili alakası var. Neticede kadın erkekten önce orgazm olduğu zaman ilişki sırasında zaten kadın artık istekli olmuyor ve taş gibi oluyor zaten. O yüzden buna dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin. Dualarınızı eksik etmeyin. Hakkınızıda helal edin. Hoşçakalın.
Canim tesekkur ederim dusundugun icin... kizimin atesi dustu antibiyotik kullaniyoruz ama oksuruk grip istahsizlik devam.. beennn bennn sormaa... bir grip oldum bu sabah salya sumuk nefes alamiyorum... gozlerim yasariyo burnum bogazim mahvoldum biseyde kullanamiyorum napicam bilmiyorum durumum yataklik... ama kiza nasi bakicam... ahh kizlar son 10 senedir boyle hasta olmamistim dusunun artik...cok agir... dortim sanada cok gecmis olsun Allah annene saglik versin... apranxxida cok merak ettim nasil oldu esi acaba...sen nasilsin canim.. mide durumun? Bide bana tavsiye edecegin bisey varmi ilacla olmuyo ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?