Süper Anneler - 2011

Arkadaşlar sonunda üye olabildim. Ben uzun zamandır sizi takip ediyorum 3 kızım var Allah bağışlasın malum olarak erkek çocukta çok istiyorum. Biz deneme yaptık söylemesi ayıp 11 ocakta gebelik belli olacak. Daha size yazmak istediğim çok şey var. Yazıcam inşallah.

canım cok sagol.sanada cok gecmıs olsun.hamılelık nasıl gıdıyor.kac haftalık oldun canım.yenı yılında kutlu olsun

sagol canim bugun disim biraz daha iyi gibi. ben 27 haftalik oldum kocaman bir gobusum oldu sisko oldum kiloda aldim sonra bu kilolari nasil vericem bakalim.
bende senin ve herkesin yeni yilini kutluyorum. insallah saglikli, mutlu,huzurlu, sansli, bebisli hayirli bir yil olsun hepimiz icin.

Hoşgeldin.inşallah gönlündeki olur.

Canım sanada geçmiş olsun.doktor hamilelere zararı falan var dedimi antibıyotik için.zararı yoksa kullan yoksa nasıl iyileşeceksin.

Hoşgeldin.seninde gönlündeki olur inşallah bu sefer.erkek çocuk için birşeyler uyguladınmı?

Son düzenleme:

Herkesin yeni yılı kutlu olsun.yeni yılda sağlık,mutluluk,başarı diliyorum.

cok sagolun kızlar.sızınde yenı yılınız kutlu olsun.ınsallah saglıklı mutlu gecsın bu yılda hepımıze

Canim tesekkur ederim dusundugun icin... kizimin atesi dustu antibiyotik kullaniyoruz ama oksuruk grip istahsizlik devam.. beennn bennn sormaa... bir grip oldum bu sabah salya sumuk nefes alamiyorum... gozlerim yasariyo burnum bogazim mahvoldum biseyde kullanamiyorum napicam bilmiyorum durumum yataklik... ama kiza nasi bakicam... ahh kizlar son 10 senedir boyle hasta olmamistim dusunun artik...cok agir... dortim sanada cok gecmis olsun Allah annene saglik versin... apranxxida cok merak ettim nasil oldu esi acaba...sen nasilsin canim.. mide durumun? Bide bana tavsiye edecegin bisey varmi ilacla olmuyo ya..

maral uykuya hasret kaldım desem yeridir.ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden .inan bana çok yoruluyorum.tabi yaş ilerledikçe agırlaştım iyice.büyük kızım yardımcı oluyor ama onunda akşam ödevleri çok oluyor yani anlıyacağın yuvarlanıp gidiyorum işte sen nasılsın canım ne güzel çalışıyorsun bu arada mesleğin nedir ?

ben de yorgunluk ve debelenme arasında gidip geliyorum.bazen çok sıkıntı basıyo çaresiz hissediyorum bazen relax,varsın dağınık olsun diyorum.yenidoğan hemşiresiyim ben.yoğunbakım.o da zor yani.ama hepsine bayılıyorum.

ne güzel canım ya .bir mesleğin var.ben seni ev hanımı olarak biliyordum.senin işin daha zor tabi hem ev hem iş Allah kolaylık versin.

Canım çok üzüldüm gerçekten.bulantı için tavsiye soruyosan bana hastanede evde yapmam için fitil verdiler.midemin çok bulandığı gün kullanıyorum bir tane.iki gündür fitil kullandım hafifletti .grip için tavsiyem pek yok.zencefilli ıhlamur çayı iç ama hamileyken günde 1 fincandan fazla bitki çayı içilmemesi gerekiyo.geçen hafta bende hafif nezle vardı yatarken burnuma burun spreyi sıktım.burun tıkalıyken mide daha çok bulanıyo ve otomatikmen kusuyosun.ama birşey kullanmak istiyosan doktoruna sor.fitili hastaneden verdiler ama spreyi ben doktora sormadan kullandım.

guluzarela dorti ve apranax

hepinize gecmis olsun allahim dert verip derman aratmasin insAllah

BANA GELINCE

gunden gune ben kotuye gidiyorum agrim cok fazla piskolojim bozuldu

geriye sayim basladi Allahim buyuk

bebek fikrinden de iyice sogudum artik

Allahim buyuk kizkardesim ve erkek kardesimle hacca gitmeye karar verdik

erkek kardesim istiyor fakat vazifesini yerine getirememekten korkuyor

insAllah erkek kardesim ikna olur

manevi destege ihtiyacim var

esim islerle mesgul olmaktan beni gormuyor neyin var deyip geciyor asiri yorgunluk oluyor cok halsizim

kaldi 4 hafta amaliyata dua edin iyi huylu ciksin​

Kimse bana bir hoşgeldin bile dememiş neden geldin dememiş(((( sadece tek birşey yazıp gidicem oda vicdanım el vermediği için. Yumurta takibi yaptırdım dr bu yöntemle ka. Tane hastası'nın erkek bebek olduğunu söyledi. Bende bir umut gittim yaptık işte. Dr benden sadece tek birşey istedi ne diyet ne ilaç hiçbirşey vermedi. Hatta ne kadar doğal yoldan olursa daha iyi dedi. Benden istediği ilişki günü benim eşimden önce orgazm olmam. Bu mutlaka olmalı dedi kadının salgıladığı sıvı erkek spermleri'nin geçmesini sağlıyormuş. Şimdi burada okudum ve çok kişi yazmış eskiden ninelerimiz taş gibi olunki erkek olsun dermiş. Evet çok doğru onunda bu konu ile ilgili alakası var. Neticede kadın erkekten önce orgazm olduğu zaman ilişki sırasında zaten kadın artık istekli olmuyor ve taş gibi oluyor zaten. O yüzden buna dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin. Dualarınızı eksik etmeyin. Hakkınızıda helal edin. Hoşçakalın.

tatlım aramıza hoş geldin... 3 kız çoçuğu olan anneler huuuuuuuu......her geçen gün artıyoruz.......oturumlar ,toplantılar yapalım bilen bildiğini bilmeyene söylesin,bu şekilde oğlişleri bizlerde bulalım...bizde istiyoruz erkek anası olmak ...sünnet törenleri yapmak....,oğullarımızı bizlerde askere uğurlamakhepimiz birer cadı kaynana olmanın tadına varmak istiyoruz...gijnij canım sen özel taktik,diyet uyguladınmı erkek için...bizi aydınlatırmısın...11 ocak adet gününmü?benimde yumurtlama günüme denk getireceğimden tahminen 11 ocak halvetim olabilir allahım haklarımızda hayırlısını verir inşanlah,allah gönlümüze göre versin inşaaaanlaaah...

tatlım ben sayfalara göz gezdirirken sultancığımızın sana hoşgeldin mesajı yazdığını okudum...dahadur nere gidiyosun daha seni takip edecez bakalım hamiş kaldınmı...bakalım oğliş gelecekmi ...yaptıklarını yazmışsın da sadece bir yeri çözemedim....[.bu yöntemle ka.Tane hastası;nın ] derken nedemek istedin?birde tatlım dr un sana yumurta takibi ve yumurta çatlatma iğnesini de yaptırdımı...

canım cok gecmıs olsun.bızım kızlar nerde ya sahsultan apranaks merak ettım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…