Süper Anneler - 2011

canım çokkkkkkk geçmiş olsunnnn allh acil şifalar versin

ah cnm ALLAH acil acil şifa versin..
bismillahi şafi hu ALLAH..

senin ki erkek bacım dr gerek yok...

geçmiş olsun cnm...acil şifalar.

allah bol bol şifalar versin eşine ...

çooook geçmiş olsun anneciğine ve sizede tabi...

seda senin bebeğin oldumuuuuu kızmı erkekmiii
ne yöntem uyguladın...az biraz tecrübelerinizi paylaşın
yemeye gayret ettim kızılcık falan yedim büyük oğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım bunda 3 4 gün öncesi ilişki oldu fakat sonuç yine erkek 3. ayda hamile kalabildim v[/QUOTE]

ovulasyondan 3-4 gun once olduguina emin misiniz? cunku ovulasyon testleri kullanmadan, tahmini yapilan hesaplar tutmuyor.

doktor size ne listesi verdi? detayli yazabilir misiniz? burada paylasilan asit alkali olayi mi? baska bir sey mi?

cok cok gecmis olsun. monthun kizi oluyor. baska da sanirsam haber yok. kizlarin biraz zor geciyor hamileligi.

cok cok gecmis olsun, bozmayin morallerinizi. eminim kisa surede toparlayacaktir, insallah gripten olmustur o gecince hemencecik duzelecektir.

eylül sende çalışma yokmu..bekliyecenmi
düşük olalı nekadar oldu ki:44::44::44::44::44:
yok çalışma bacım bugun 1 ay oldu gerçi orasıda karışık 2 haftada olmuş olabilir şimid bu nasıl iş dersin kanamam 30 unda başladı ama düşük 12 sinde oldu hangisi sayılır bilmiyorum ((((((

Son düzenleme:
Apranxx cok gecmis olsun arkadasim .. rabbim tez vakitte sifasini versin kocanin... ama yuz felci kolay geciyo Allahin izniyle.. arkaDasimin agzi bile yamulmustu... bi kac ay surmedi duzeldi... fistik gibi zaten ayni sekilde... soguk yuzune carpmaktan olmuss... sende dikkat et... oralari soguk diyodun... buarada annemdeyiz kacgundur... kizim agir grip oldu gunlerdir atesi 40 derece... bense berbat kotuyum hem bulanti hem gripte oldum mahvolduk sormayin... bugun kizimda bende daha iyiyiz... atesi biraz dustu gozlerini acti... antibiyotik surup kullaniyo.. igne almadim halim yok onu nasil goturup getiricem... bizde boyle her yilbasi benim kiz ateslenir... alistim artik... optum sizi kizlar...

yemeye gayret ettim kızılcık falan yedim büyük oğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım bunda 3 4 gün öncesi ilişki oldu fakat sonuç yine erkek 3. ayda hamile kalabildim v

ovulasyondan 3-4 gun once olduguina emin misiniz? cunku ovulasyon testleri kullanmadan, tahmini yapilan hesaplar tutmuyor.

doktor size ne listesi verdi? detayli yazabilir misiniz? burada paylasilan asit alkali olayi mi? baska bir sey mi?

cok cok gecmis olsun. monthun kizi oluyor. baska da sanirsam haber yok. kizlarin biraz zor geciyor hamileligi.

cok cok gecmis olsun, bozmayin morallerinizi. eminim kisa surede toparlayacaktir, insallah gripten olmustur o gecince hemencecik duzelecektir.[/QUOTE]

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım allah razı olsun sagolun

yemeye gayret ettim kızılcık falan yedim büyük oğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım bunda 3 4 gün öncesi ilişki oldu fakat sonuç yine erkek 3. ayda hamile kalabildim v

cok cok gecmis olsun, bozmayin morallerinizi. eminim kisa surede toparlayacaktir, insallah gripten olmustur o gecince hemencecik duzelecektir.[/QUOTE]

çok gecmıs olsun lalem allah acıl sıfalar versın

gecmıs olsun arkadasım allah acıl sıfalar versın benım yegenımde gecırdı korkulacak bırsey yok dortı senın annede gecmıs olsun canım

Canım ben ilişkiden önce 1 litre ılık suya 1 yemek kaşığı karbonat koyup karıştırdım şırıngayla yapmaya çalıştım zaten suyun az bir kısmını kullandım.ayrıca bunu yapınca 15 dk falan bekliyolarmış ben hiç beklemedim.evet 12 hafta bitti cinsiyet için beklemek zorundayım.burda istediğin zaman ultrasona giremiyosun.

Dortim geçmiş olsun tekrar yaşatmasın allah.

Canım geçmiş olsun.eşin bol bol sakız çiğnesin birde sıcak kum torbaları var iyi geliyo diye biliyorum.dayım motorsiklet kullanırken rüzgardan olmuştu ama iyi oldu.dr sakızla kum torbasını önermişti.

Canım sanada geçmiş olsun.noluyo böyle döküldük hepimiz.birde haber alamadıklarımız var kubra ,gurbet,pozitifimm ve ismini şuan hatırlayamadıklarım.

Merhba arkdslar bende aranza katilmk istyrm kabul eder misiniz sayfanizin muhabbeti cok hosuma gitti bende 32 yasindayim bir oglum var ve Allah nasip ederse nir kiz istyrm once hersy Allahtan tabi ama sizlerdende dua ve fikirlerinizi tecrubelerinizi paylasmanizi istyrm ozelime msjda atablrsiniz bemde 25 gunde bir olurumve duzenlidr ogluma tamda yumurtlama gunumu hesap ederek ust uste iki gun iliski ile ulastik insallah bir de kizimiz olur Allah hepinizin gonlune gore versin hadi simdi banada fikir ve yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…