- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.821
canım çokkkkkkk geçmiş olsunnnn allh acil şifalar versinkızlar
eşim yüz felci geçirdi....griple birlikte başladı,kulak ağrısı,hissizlik derken,yüzünün sağ tarafı kaydı...gözü kapanmıyo,sürekli yaş akıyı...yemek yiyemiyo,konuşmakta zorluk çekiyo..........dua edin kızlar nolur...
kızlar
eşim yüz felci geçirdi....griple birlikte başladı,kulak ağrısı,hissizlik derken,yüzünün sağ tarafı kaydı...gözü kapanmıyo,sürekli yaş akıyı...yemek yiyemiyo,konuşmakta zorluk çekiyo..........dua edin kızlar nolur...
senin ki erkek bacım dr gerek yok...Benim 12 hafta bitti 13.haftaya giriyoruz.ayın 7 sinde randevum var belli olur belki.
Ph ı yüksek su iç.ben günlük suya limon sıkıp içtim birde hergün karbonatlı su içtim.limon normalde asidik ama vücudu allali yapıyomuş.
arkadaslar herkese selam.ben gecen salı acılen ankaraya gıttım annem cok kötuydu.ambulansla acıle kaldırmıslardı.bende duramadım burda hemen esımle apar topar ankaraya gıttık.dun aksam evımıze dönduk cok sukur.annem ıyı sukurler olsun.bayagı korkuttu bızı.çok sukur korktugumuz olmadı.annemde ıyı sımdı.sızler nasılsınız yenı haberle varmı hamıle olan yada cınsıyetı bellı olan varmı acılen yazın bana meraktayım cunku
canım çokkkkkkk geçmiş olsunnnn allh acil şifalar versin
mavi olan alkalı olan asidik durumlarda renk değiştitir
kırmızı olan asit olan o da alkli durumda renk değiştiriyor hangisi kolayına gelirse onu al
bir de ph ölçer diye ayrı kağıtlar var onu da alabilirsin onun üstğnde renk skalası da var...
eylülüm canım ilgin için çoook teşekkür,mavi ile kırmızı biraz karışık geldi...ben renk skalası olan ph ölçer i arıyayım piyasada, nerelerden alabilirim,nerelerde satılır acaba eylül folik asit erkek çocuk için bir ters etkisi varmı biliyormusun tatlım ...hep kafamı kurcalıyo.... ?????**********************eylülüm senin çocuk durum ların nedir??????????senmi düşük yapmışdın ??hiç üzülme demekki hakkında hayırlısı buymuş tatlım...
kızlar
arkadaslar herkese selam.ben gecen salı acılen ankaraya gıttım annem cok kötuydu.ambulansla acıle kaldırmıslardı.bende duramadım burda hemen esımle apar topar ankaraya gıttık.dun aksam evımıze dönduk cok sukur.annem ıyı sukurler olsun.bayagı korkuttu bızı.çok sukur korktugumuz olmadı.annemde ıyı sımdı.sızler nasılsınız yenı haberle varmı hamıle olan yada cınsıyetı bellı olan varmı acılen yazın bana meraktayım cunku
yemeye gayret ettim kızılcık falan yedim büyük oğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım bunda 3 4 gün öncesi ilişki oldu fakat sonuç yine erkek 3. ayda hamile kalabildim v[/QUOTE]seda senin bebeğin oldumuuuuu kızmı erkekmiii
ne yöntem uyguladın...az biraz tecrübelerinizi paylaşın
canım... kabak çekirdeği,badem, balık diyorsunda bunlar bize doktorun verdiği diyet listesinde yooook...benim adam çinkoyu sıfırladı ozaman ...sultanım sen in bebiş kaç haftalık olduuu????cinciyeti nezaman belli olcak...birde limonlu soda içmeye başladım soda asitli bir içecek ,bazılarıda bana sakın asitli içecekler tüketme gelir bitanedaha fadime diyorlar ne yapacağımı şaşırdım ...asidik ortamı dahada asidik hale getirir diye düşünmedim değil...yaaaaa....yardım edin banaaaa...sodaya devammı yoksa hayırmıııı.......
kızlar
yok çalışma bacım bugun 1 ay oldu gerçi orasıda karışık 2 haftada olmuş olabilir şimid bu nasıl iş dersin kanamam 30 unda başladı ama düşük 12 sinde oldu hangisi sayılır bilmiyorumeylül sende çalışma yokmu..bekliyecenmi
düşük olalı nekadar oldu ki:44::44::44::44::44:
en iyisi ph ölçen kağıtlar bence de....folik ast kız erkek ayrımı olmadan içmemiz zorunlu canım ama ters bir etkisi var mı onu bilmiyorum..mavi olan alkalı olan asidik durumlarda renk değiştitir
kırmızı olan asit olan o da alkli durumda renk değiştiriyor hangisi kolayına gelirse onu al
bir de ph ölçer diye ayrı kağıtlar var onu da alabilirsin onun üstğnde renk skalası da var...
eylülüm canım ilgin için çoook teşekkür,mavi ile kırmızı biraz karışık geldi...ben renk skalası olan ph ölçer i arıyayım piyasada, nerelerden alabilirim,nerelerde satılır acaba eylül folik asit erkek çocuk için bir ters etkisi varmı biliyormusun tatlım ...hep kafamı kurcalıyo.... ?????**********************eylülüm senin çocuk durum ların nedir??????????senmi düşük yapmışdın ??hiç üzülme demekki hakkında hayırlısı buymuş tatlım...
evet düşük yaptım ben birkaç ay beklemedeyim sizleri takip ediyorum
annne egeçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın...topkte bir değişiklik yok
senin ki erkek bacım dr gerek yok...
geçmiş olsun cnm...acil şifalar.
çooook geçmiş olsun anneciğine ve sizede tabi...
yemeye gayret ettim kızılcık falan yedim büyük oğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım bunda 3 4 gün öncesi ilişki oldu fakat sonuç yine erkek 3. ayda hamile kalabildim v
annne egeçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın...topkte bir değişiklik yok
geçmiş olsun cnm...acil şifalar.
çooook geçmiş olsun anneciğine ve sizede tabi...
yemeye gayret ettim kızılcık falan yedim büyük oğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım bunda 3 4 gün öncesi ilişki oldu fakat sonuç yine erkek 3. ayda hamile kalabildim v
kızlar
kızlar
sultanım sen eski sayfalarda yazmıştın hamiş kaldığın gece karbonatlı ......mı yaptın ...banada nasıl yaptığını ayrıntılarıyla yazarmısın ...PH şımı ölçerim becerebilirsem tabi düşükse karbonatlı ...işte ondanyaparım...yaaaaa ayın 7 sini nasıl beklicez çok heyecanlandım...12 haftayı nasıl bitirdin canım ben biraz paniğimdirde...isterim hemen öğreneyim...öğrendikden sonrada durgun bir liman oluveririm...ilk çocuğumu çooook kız olmasını istiyodum,bizimkiler hep erkek yaptıkları için korkuyordum benimde kızım olmaz diye ... 2. de tabiyki kızım vardı bide oğlum olsun istedim...kuzucukları 2 ledik ...velhasıl senmi bu kadar kız istemişdin al sana 3. rabbimin hediyesi ...ama şimdi allahım ne olursun hayırlı sağlıklı birde erkek evlat istiyorum...son çırpınışlarım...
kızlar
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?