- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.841
kızlar
eşim yüz felci geçirdi....griple birlikte başladı,kulak ağrısı,hissizlik derken,yüzünün sağ tarafı kaydı...gözü kapanmıyo,sürekli yaş akıyı...yemek yiyemiyo,konuşmakta zorluk çekiyo..........dua edin kızlar nolur...
Merhba arkdslar bende aranza katilmk istyrm kabul eder misiniz sayfanizin muhabbeti cok hosuma gitti bende 32 yasindayim bir oglum var ve Allah nasip ederse nir kiz istyrm once hersy Allahtan tabi ama sizlerdende dua ve fikirlerinizi tecrubelerinizi paylasmanizi istyrm ozelime msjda atablrsiniz bemde 25 gunde bir olurumve duzenlidr ogluma tamda yumurtlama gunumu hesap ederek ust uste iki gun iliski ile ulastik insallah bir de kizimiz olur Allah hepinizin gonlune gore versin hadi simdi banada fikir ve yardim edin
Canım sanada geçmiş olsun.noluyo böyle döküldük hepimiz.birde haber alamadıklarımız var kubra ,gurbet,pozitifimm ve ismini şuan hatırlayamadıklarım.
apranxx, dorti ve guluzarela hepinize cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah.
bugun bende dis doktorundaydim gecen ay disim kirilmisti 2 gun agridi gecti simdi 3-4 gun yine cok agriyor dayanamiyorum agzimda devamli zeytin, sarimsak ve karanfille geziyorum agrisini biraz geciriyor sonra tekrar basliyor doktor 2 cesit antibiyotik verdi ama bebegime zarar olur diye korkuyorum icmeye ne yapacagimi bilmiyorum.
apranxx, dorti ve guluzarela hepinize cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah.
bugun bende dis doktorundaydim gecen ay disim kirilmisti 2 gun agridi gecti simdi 3-4 gun yine cok agriyor dayanamiyorum agzimda devamli zeytin, sarimsak ve karanfille geziyorum agrisini biraz geciriyor sonra tekrar basliyor doktor 2 cesit antibiyotik verdi ama bebegime zarar olur diye korkuyorum icmeye ne yapacagimi bilmiyorum.
geçmiş olsun gulazarcım ...kızın yeni yılı sevmiyor sanırım :))Apranxx cok gecmis olsun arkadasim .. rabbim tez vakitte sifasini versin kocanin... ama yuz felci kolay geciyo Allahin izniyle.. arkaDasimin agzi bile yamulmustu... bi kac ay surmedi duzeldi... fistik gibi zaten ayni sekilde... soguk yuzune carpmaktan olmuss... sende dikkat et... oralari soguk diyodun... buarada annemdeyiz kacgundur... kizim agir grip oldu gunlerdir atesi 40 derece... bense berbat kotuyum hem bulanti hem gripte oldum mahvolduk sormayin... bugun kizimda bende daha iyiyiz... atesi biraz dustu gozlerini acti... antibiyotik surup kullaniyo.. igne almadim halim yok onu nasil goturup getiricem... bizde boyle her yilbasi benim kiz ateslenir... alistim artik... optum sizi kizlar...
kız için yumdan 3 gün öncesine kadar sık ilişkiMerhba arkdslar bende aranza katilmk istyrm kabul eder misiniz sayfanizin muhabbeti cok hosuma gitti bende 32 yasindayim bir oglum var ve Allah nasip ederse nir kiz istyrm once hersy Allahtan tabi ama sizlerdende dua ve fikirlerinizi tecrubelerinizi paylasmanizi istyrm ozelime msjda atablrsiniz bemde 25 gunde bir olurumve duzenlidr ogluma tamda yumurtlama gunumu hesap ederek ust uste iki gun iliski ile ulastik insallah bir de kizimiz olur Allah hepinizin gonlune gore versin hadi simdi banada fikir ve yardim edin
Oglum icin yumurtlma gunu ve sonraki gundu benim adet duzenim cok duzgundur ve intrnetten women calender diye bisey indirdim dongu ve kiz erkek gunlerini veriyr o cizelgeden faydalnmistim
arkadaslar herkese selam.ben gecen salı acılen ankaraya gıttım annem cok kötuydu.ambulansla acıle kaldırmıslardı.bende duramadım burda hemen esımle apar topar ankaraya gıttık.dun aksam evımıze dönduk cok sukur.annem ıyı sukurler olsun.bayagı korkuttu bızı.çok sukur korktugumuz olmadı.annemde ıyı sımdı.sızler nasılsınız yenı haberle varmı hamıle olan yada cınsıyetı bellı olan varmı acılen yazın bana meraktayım cunku
kızlar
eşim yüz felci geçirdi....griple birlikte başladı,kulak ağrısı,hissizlik derken,yüzünün sağ tarafı kaydı...gözü kapanmıyo,sürekli yaş akıyı...yemek yiyemiyo,konuşmakta zorluk çekiyo..........dua edin kızlar nolur...
herkese mutlu ve huzur dolu bir yıl diliyorum....Bu yıl herkes gönlündeki bebişe kavuşur inşş
Oglum icin yumurtlma gunu ve sonraki gundu benim adet duzenim cok duzgundur ve intrnetten women calender diye bisey indirdim dongu ve kiz erkek gunlerini veriyr o cizelgeden faydalnmistim
maralım kaya tuzunu yemeklerdemi tüketiyorsun??su diyetine uyuyoruz,1 hafta sonra yum takibi yaptıracam ,bir dr. rica ettim garanti olsun diye...her gün eşimle ben iyi gelir diye türk kahvesi içiyoruz acaba yanlışmı yapıyorum ...maralım senin bebiş durmları nedir ne değildir...
hepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar.başta sağlık diyelim.inşallah bu yıl hayallerinize kavuşursunuz.kalbinizden gönlünüzden ne geçiyorsa olur inşallahhhhhhhhhhh hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?