Süper Anneler - 2011

hoşgeldin tornado...kız bebiş için verilen taktikler erkeğe nispeten çoç çok kolay ...geçmişteki sayfalarda çok geniş bilgilere ulaşıyorsun...benim üç çocugum olduğundan geçmişi araştırmak için pek vakit bulamıyorum ...allah gönlüne göre verir inşanlah...benimde üç kızım var canlarım benim onlar... yaşım geçmeden hayatın ucundan tutpp sil baştan oğluş özlemiyle girdim buyola ...ilk iki kızım kendiliğinden de fakat 3 numaram bilinçli oldu bir yerde okumuşdum regldan sonra 5 gün içinde olursa erkek bebek olurmuş diye hadisi şerifmiş güya ,doğruluğunu bilemiyorum...abdest aldık ve yine yanlış bir bilgi daha... güya kadın zevk almamalıymış ...şimdi okuduklarıma göre tamamen kız bebek taktikleri ...velhasıl akıllı edepli çok güzel bir kız dünyaya geldi ultrason resimlerine bile oğlu olan dr lar kızıma talip oluyorlardı ...4 senedir beni hiç üzmedi zayıflığı ve iştahsızlığı keza...şimdi yum takibi yaptırıcam başka taktik biliyorsan tatlım sen bana söyle oğlişim için ben kız için taktik verdim ...görüşmek üzre tornado....

Canım sanada geçmiş olsun.noluyo böyle döküldük hepimiz.birde haber alamadıklarımız var kubra ,gurbet,pozitifimm ve ismini şuan hatırlayamadıklarım.

apranxx, dorti ve guluzarela hepinize cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah.
bugun bende dis doktorundaydim gecen ay disim kirilmisti 2 gun agridi gecti simdi 3-4 gun yine cok agriyor dayanamiyorum agzimda devamli zeytin, sarimsak ve karanfille geziyorum agrisini biraz geciriyor sonra tekrar basliyor doktor 2 cesit antibiyotik verdi ama bebegime zarar olur diye korkuyorum icmeye ne yapacagimi bilmiyorum.

canım sagol sanada cok gecmıs olsun.yenı yılın kutlu olsun.hamılleık nasıl gıdıyor.kac haftalık oldun canım

canım cok sagol.sanada cok gecmıs olsun.hamılelık nasıl gıdıyor.kac haftalık oldun canım.yenı yılında kutlu olsun

butun arkadaslarımın yenı yılı hayırlı ugurlu olsun.ınsallah hepımızın dualarımız dıleklerımız kabul olsun.kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek versın yuce rabbım.tabıkı önce saglıgımızı bozmasın agzımızn tadı kacmasın ınsallah.hepınıze mutlu yıllar

geçmiş olsun gulazarcım ...kızın yeni yılı sevmiyor sanırım :))
kız için yumdan 3 gün öncesine kadar sık ilişki
ilşki öncesi sirkeli su ile vajinal duş alanlarda var
süt ve süt ürünleri çok tüketmelisin
asidik beslenme
ilişkiden sonra sola dönüp yatacaksın
benim aklıma gelenler şimdilik bunlar canım aramıza hoş geldin
oğluşun için 2 gün ilişki demişssin ya o yum günü ve sonraki gün demi........

sanada geçmiş olsun bacım..antibiyotik içen arkadaşlar vardı ama ne kadar doğru bimiyorum

Oglum icin yumurtlma gunu ve sonraki gundu benim adet duzenim cok duzgundur ve intrnetten women calender diye bisey indirdim dongu ve kiz erkek gunlerini veriyr o cizelgeden faydalnmistim

dortim çok çok geçmiş olsun.ya aileden birine birşey olunca bende hayat duruyor resmen.panik atak ta var zaten.öteki tarafa gidip geliyorum çok özledim sizleri.yeni yılın kutlu olsun datlum

geçmiş olsun canım benim.seni en iyi ben anlarım çünkü 2 yıl önce benimde eşim yüz felci olmuştu.geçti gitti bitti .Allah birdaha yaşatmaz inşallah.eşiminde gözü kapanmıyordu göz bandıyla kapalı tutuyordu göz kurulugu olmasın diye.sonrasında sakız çok çigniyordu.tuzsuz yemek yapıyordum kendisine 1 ay evden dışarıya çıkarmadım.evi sıcak tuttum hep.yüz egzersizide yapıyordu 3 yada 4 ay içinde geçti o kalıcı degil merak etme sen.

Son düzenleme:
hepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar.başta sağlık diyelim.inşallah bu yıl hayallerinize kavuşursunuz.kalbinizden gönlünüzden ne geçiyorsa olur inşallahhhhhhhhhhh hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

canım benim 3 kızım var 2 si bebek.ben tövbekarım bu aralar.yöntem deneyemeden katakulliye geldim ben.sana tavsiyem dene diyeti ve yum takibini,içinde kalmasın.bence eşlerimizin y spermi kalitesi çok önemli.ben buna inanıyorum.benimki kıza yatkın diye düşünüyorum.bir daha denersem ki şu an için imkansız.saraçoğlunun erkek bebek çayını içiririm eşime,yum takibi yaptırırım dr a ve sıkı diyet yaparım eşimle.

hepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar.başta sağlık diyelim.inşallah bu yıl hayallerinize kavuşursunuz.kalbinizden gönlünüzden ne geçiyorsa olur inşallahhhhhhhhhhh hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

babycim hoş geldin,sen de benim gibi 3 kızlı old un demi.allah analı babalı büyütsün.benim1,5 yaşındakiyle 3 aylık olancanımı okuyorlar.6 yaşında olan da ilkokul 1.sınıfa gidiyor.ocak 27 de işe başlıycam.o zaman çok daha yorucu olacak.sen napıyorsun,başaçıkabiliyomusun 3 cadıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…