Süper Anneler - 2011

allah yardımcın olsun ınsallah ıyı cıkar soncların.allah buyuktur.ınsallah ıyı olacak hersey sakın bırakma kendını.allah yardımcın olsun

sultanım nasılsın doktora ne zaman gıdıyosun canım.ne zaman bellı olacak cınsıyetı.sayfamız şenlensın yaaaaa nerdesınız kızlarr

kızlar ozledım sızıde.boş bırakmayın sayfamızı

aramıza hoşgeldin. geri sayım başlamış senin için 11 ocakta güzel hberini duyarız inş...
orgazm meselesi konusunda dr dinlemekte fayda var :)))

geçmiş olsun bacım şu oğlun diş ağrısıyla geldi bir daha da ağrılarını hastalığını dindirmedi yahu dogsun popişini ısıracağım onun

kizlar mutlu yillar herkese! guzel gecsin bu yil, 2013 u sevmedim ben.

arkadaslar yazmis. SIk iliski ve oglunuzda ne yaptiysaniz tersini yapin. cinsel iliski pozisyonu, zamanlama vs her seyin tam tersini.

gurbetim,

korkutma kendini, bak hemencecik geciverecek. hafiften depresyon belirtisi var. sagligin en onemli ayagi moral. bu kadar korkma, kendini de iyice korkutma. eminimki turkiyeden guzel hebarlerle doneceksin. biyopsi yapilmadi mi sana?

ne güzel canım ya .bir mesleğin var.ben seni ev hanımı olarak biliyordum.senin işin daha zor tabi hem ev hem iş Allah kolaylık versin.

baby, maral kazayla 3.ye hamile kalmista, sen? yani buradaki yontemleri denedin mi?

Kimse bana bir hoşgeldin bile dememiş neden geldin dememiş(((( sadece tek birşey yazıp gidicem oda vicdanım el vermediği için. .

hosgeldiniz de pek hisimla gelmissiniz. bir de vicdanim el vermedigi kismini anlayamadim. hani biz kotu yoldayiz da bizi kurtarmak istemissiniz gibi. ben buldugum butun linkleri kizlarla paylasiyorum. hatta kadinlar klubunde bile bulduklarimi. sonucta bu konulari baska kimle konusacaksin, amac paylasim zaten.

drlere de pek inanmayin. cikarip cin takvimi gosterenler var ya hu!! ben orgazm meselesine hic inanmiyorum, saga sola yatmak gibi sacma geliyor bana. mantigi vajenin alkali olmasi olabilir. ee onuda vajinal dus, yumurtlama zamani iliski ile de saglanabilir.

tatlım ben sayfalara göz gezdirirken sultancığımızın sana hoşgeldin mesajı yazdığını okudum...dahadur nere gidiyosun .

hanzade bacim arada eski sayfalari okusana? doktor kocana nasil bir diyet verdi? detayli yazsan da herkesin bilgisi olsa.

@apranaxin esi nasil oldu acaba? ozelden gorusen tlf vs olan birileri bir arasa ya!
eylul faceten bir sorsana, umuyorum iyidir.

arkadaşım 3. kızına adet bitiminden hemen sonramı hamile kaldın?öyle bir forum var ama orda adet bitiminden 2,3 gün içinde ilişkiye girildiğinde çoğunluğunun erkek olmuş.senden duyana kadar bende bunun doğruluğuna inanıyordum yahu...benim kardeşimde hamile ve benden 3 hafta önde.onun bebeği erkek.o adet bitiminden 2 gün sonra başladık diyor.valla bilemiyorum bende güya yum.hesapladımdı ama kızım olacak inş.2. kızım:))((hayırlısı diyoruz artık be bacım.
buarada dorticim ,apranxcım,gülizarcım hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun canlarım

Merhaba arkadaşlar yazdığım mesajda anlaşılmayan yerler var açıklama yapmak istedim. Dr birçok hastasına yumurta takibi yapmış ve hemen hemen hepsinde tutmuş. Sadece birtanenesinde ikiz biri kız biri erkek olmuş. Benim kaynanam bu erkek konusunda çok baskıcı olmazsa belki eşimi evlendirir bile. O yüzden bende kalktım işim garanti olsun diye kıbrısa gittim. Orada ilk sefer 4 yumurta toplandı iki tanesi tüm kromozomları eksik idi diğer ikiside biri kız biri erkek ama özürlü çıktı. İkinci gidişim bayramdan sonra yine 4 yumurta toplandı biri kromozomları eksikti iki kız bir erkek sağlıklı tuttu. Bana erkek olan transfer edildi ama tutmadı. Şimdi ben bu durumdan çok tiksindim hatta bizi kandırdıklarını bile düşünüyorum. Günlerce ağladım. Ama çözüm değildi. Allaha sığındı o istemeden hiçbirşey olamazdı zaten. Sonra şimdiki tanıştığım Dr bir Arkadaş önerdi onunda bir arkadaşına yumurta takibi ile oğlu olmuş. Gittim durumunu hepsini anlattım kendine çok eZiyet etmişsin dedi. Bizde çok zor durumlarda kıbrısa hasta yolluyoruz ama kronik hastalıkları olan çiftleri diye. Neyse hiçbir ilaç kullanmamı istemedi çatlatma iğneside yapmadı. Hatta folic asit bile kullanma sadece yumurtan oluştuğu zaman başla dedi. 14 aralık adet oldum 4 gün sonra gittim 29 aralık sabah yumurtam çatladı çatladığından emin olmak için iki defada tahlil yaptı. 11 ocakta test yap dedi. Marttada cinsiyet belli olacak. Ve ben bu süreçte sizi çok takip ettim hep üye olmak istedim ama telden girdiğim için yapamadım. Eğer bende sizinle bunları paylaşmamış olsaydım vicdanım rahat etmeyecekti

Oglum icin yumurtlma gunu ve sonraki gundu benim adet duzenim cok duzgundur ve intrnetten women calender diye bisey indirdim dongu ve kiz erkek gunlerini veriyr o cizelgeden faydalnmistim

canım ya bende internette çok araştırmıştım yum gününü.benim adetim 24-25 günde bir,30mayıstı güya yum günü,ben 30-31e bağlayan gece 1 de tek ilişki oldu.sağa döndüm yattım falan filan...bebeğim hep sağdaydı.kız kardeşiminkide solda.yani sağ sol olayınada inanmıyorum.
pozitifim bende antib.kullandım ama idrar yolu iltihabı ve grip için.geçen ay mecburen.çok şükür bebeğimde şuan birşey yok

yok öyle hemen kaçmak dur bakalım nereye

inşallah ertemiz gelecek sonuçların canım,allah ailene bağışlasın,hastalık çektirmesin.hep duacıyız.inşallah hac hemen çıkar,nas,ip olur bir ferahlarsın.

Şimdi bu orgazm meselesine gelince hiçbirşey yüzde yüz garanti değildir. Benim Amcamında 3 kızı vardı birgün bir dr ile karşılaşmış çok eskiden tabi Dr ona bu orgazm meselesini anlatmış yap demiş oğlun olur Allah'ın izni ile. Yengem bize bunu anlattı ve onlar yumurta takibi filan hiçbirşeyyapmamışlar bebek tutana kadar hhep denemişler bu şekilde ve şuan iki oğlu var. Onun kızı yaptı onunda iki oğlu var. Yengem kime söyledimse hepsinin olmuş dedi. Şimdi nasılki çin takvimi rus takvimi çoğu kişide tutuyor ama bazılarında tutmuyorsa buda onun gibi birşey herşey herkeste tutacak diye birşey yok. Hatta Dr senin eşinin zaten her iki spermide yavaşsa bunun için birşey diyemem demişti. Ben çocukları çok seviyorum inşallah Rabbim bana bu sefer ikiz erkek evladı nasip eder inşallah. Bu arada denemeden önce dualar var onlarıda sizinle en kısa zamanda paylaşıcam inşallah. İnanın ben sizi okuduğum sürece hep dua ettim size. Rabbim peygamber dili ile yapılmış niyeti ile dualarımızı kabul etsin.

hos geldın aramıza benımde uc kızım var bende erkek bebek ıstıyorum

Gurbetim bizde seni çok özledik.canım olumlu düşünki olumlu pozitif şeyler olsun.inşallah herşey iyi geçer canım.

Öncelikle hanzade arkadaşımın dediği gibi ben sana hoşgeldin dedim ayrıca soru da sordum sana.ikincisi bu sıralar topik sitem kaldıracak durumda değil çünkü herbirimizin ayrı ayrı dertleri var.burayı takip ediyosun bilirsin durumları. lenarin arkadaşımın dediği gibi paylaşmak isteyene topik açık.hayat paylaştıkça güzel.inşallah gönlündeki gibi bir oğlun olur.burda herkes yardıma açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…