- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.881
guluzarela dorti ve apranax
hepinize gecmis olsun allahim dert verip derman aratmasin insAllah
BANA GELINCE
gunden gune ben kotuye gidiyorum agrim cok fazla piskolojim bozuldu
geriye sayim basladi Allahim buyuk
bebek fikrinden de iyice sogudum artik
Allahim buyuk kizkardesim ve erkek kardesimle hacca gitmeye karar verdik
erkek kardesim istiyor fakat vazifesini yerine getirememekten korkuyor
insAllah erkek kardesim ikna olur
manevi destege ihtiyacim var
esim islerle mesgul olmaktan beni gormuyor neyin var deyip geciyor asiri yorgunluk oluyor cok halsizim
kaldi 4 hafta amaliyata dua edin iyi huylu ciksin
Canım çok üzüldüm gerçekten.bulantı için tavsiye soruyosan bana hastanede evde yapmam için fitil verdiler.midemin çok bulandığı gün kullanıyorum bir tane.iki gündür fitil kullandım hafifletti .grip için tavsiyem pek yok.zencefilli ıhlamur çayı iç ama hamileyken günde 1 fincandan fazla bitki çayı içilmemesi gerekiyo.geçen hafta bende hafif nezle vardı yatarken burnuma burun spreyi sıktım.burun tıkalıyken mide daha çok bulanıyo ve otomatikmen kusuyosun.ama birşey kullanmak istiyosan doktoruna sor.fitili hastaneden verdiler ama spreyi ben doktora sormadan kullandım.
maral uykuya hasret kaldım desem yeridir.ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden .inan bana çok yoruluyorum.tabi yaş ilerledikçe agırlaştım iyice.büyük kızım yardımcı oluyor ama onunda akşam ödevleri çok oluyor yani anlıyacağın yuvarlanıp gidiyorum iştesen nasılsın canım ne güzel çalışıyorsun bu arada mesleğin nedir ?
ben de yorgunluk ve debelenme arasında gidip geliyorum.bazen çok sıkıntı basıyo çaresiz hissediyorum bazen relax,varsın dağınık olsun diyorum.yenidoğan hemşiresiyim ben.yoğunbakım.o da zor yani.ama hepsine bayılıyorum.
Arkadaşlar sonunda üye olabildim. Ben uzun zamandır sizi takip ediyorum 3 kızım var Allah bağışlasın malum olarak erkek çocukta çok istiyorum. Biz deneme yaptık söylemesi ayıp 11 ocakta gebelik belli olacak. Daha size yazmak istediğim çok şey var. Yazıcam inşallah.
Kimse bana bir hoşgeldin bile dememiş neden geldin dememiş(((( sadece tek birşey yazıp gidicem oda vicdanım el vermediği için. Yumurta takibi yaptırdım dr bu yöntemle ka. Tane hastası'nın erkek bebek olduğunu söyledi. Bende bir umut gittim yaptık işte. Dr benden sadece tek birşey istedi ne diyet ne ilaç hiçbirşey vermedi. Hatta ne kadar doğal yoldan olursa daha iyi dedi. Benden istediği ilişki günü benim eşimden önce orgazm olmam. Bu mutlaka olmalı dedi kadının salgıladığı sıvı erkek spermleri'nin geçmesini sağlıyormuş. Şimdi burada okudum ve çok kişi yazmış eskiden ninelerimiz taş gibi olunki erkek olsun dermiş. Evet çok doğru onunda bu konu ile ilgili alakası var. Neticede kadın erkekten önce orgazm olduğu zaman ilişki sırasında zaten kadın artık istekli olmuyor ve taş gibi oluyor zaten. O yüzden buna dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin. Dualarınızı eksik etmeyin. Hakkınızıda helal edin. Hoşçakalın.
Merhba arkdslar bende aranza katilmk istyrm kabul eder misiniz sayfanizin muhabbeti cok hosuma gitti bende 32 yasindayim bir oglum var ve Allah nasip ederse nir kiz istyrm once hersy Allahtan tabi ama sizlerdende dua ve fikirlerinizi tecrubelerinizi paylasmanizi istyrm ozelime msjda atablrsiniz bemde 25 gunde bir olurumve duzenlidr ogluma tamda yumurtlama gunumu hesap ederek ust uste iki gun iliski ile ulastik insallah bir de kizimiz olur Allah hepinizin gonlune gore versin hadi simdi banada fikir ve yardim edin
BANA GELINCE
esim islerle mesgul olmaktan beni gormuyor neyin var deyip geciyor asiri yorgunluk oluyor cok halsizim
ne güzel canım ya .bir mesleğin var.ben seni ev hanımı olarak biliyordum.senin işin daha zor tabi hem ev hem iş Allah kolaylık versin.
Kimse bana bir hoşgeldin bile dememiş neden geldin dememiş(((( sadece tek birşey yazıp gidicem oda vicdanım el vermediği için. .
tatlım ben sayfalara göz gezdirirken sultancığımızın sana hoşgeldin mesajı yazdığını okudum...dahadur nere gidiyosun .
hoşgeldin tornado...kız bebiş için verilen taktikler erkeğe nispeten çoç çok kolay ...geçmişteki sayfalarda çok geniş bilgilere ulaşıyorsun...benim üç çocugum olduğundan geçmişi araştırmak için pek vakit bulamıyorum ...allah gönlüne göre verir inşanlah...benimde üç kızım var canlarım benim onlar... yaşım geçmeden hayatın ucundan tutpp sil baştan oğluş özlemiyle girdim buyola ...ilk iki kızım kendiliğinden de fakat 3 numaram bilinçli oldu bir yerde okumuşdum regldan sonra 5 gün içinde olursa erkek bebek olurmuş diye hadisi şerifmiş güya ,doğruluğunu bilemiyorum...abdest aldık ve yine yanlış bir bilgi daha...güya kadın zevk almamalıymış ...şimdi okuduklarıma göre tamamen kız bebek taktikleri ... velhasıl akıllı edepli çok güzel bir kız dünyaya geldi ultrason resimlerine bile oğlu olan dr lar kızıma talip oluyorlardı ...4 senedir beni hiç üzmedi zayıflığı ve iştahsızlığı keza...şimdi yum takibi yaptırıcam başka taktik biliyorsan tatlım sen bana söyle oğlişim için ben kız için taktik verdim ...görüşmek üzre tornado....
Oglum icin yumurtlma gunu ve sonraki gundu benim adet duzenim cok duzgundur ve intrnetten women calender diye bisey indirdim dongu ve kiz erkek gunlerini veriyr o cizelgeden faydalnmistim
Kimse bana bir hoşgeldin bile dememiş neden geldin dememiş(((( sadece tek birşey yazıp gidicem oda vicdanım el vermediği için. Yumurta takibi yaptırdım dr bu yöntemle ka. Tane hastası'nın erkek bebek olduğunu söyledi. Bende bir umut gittim yaptık işte. Dr benden sadece tek birşey istedi ne diyet ne ilaç hiçbirşey vermedi. Hatta ne kadar doğal yoldan olursa daha iyi dedi. Benden istediği ilişki günü benim eşimden önce orgazm olmam. Bu mutlaka olmalı dedi kadının salgıladığı sıvı erkek spermleri'nin geçmesini sağlıyormuş. Şimdi burada okudum ve çok kişi yazmış eskiden ninelerimiz taş gibi olunki erkek olsun dermiş. Evet çok doğru onunda bu konu ile ilgili alakası var. Neticede kadın erkekten önce orgazm olduğu zaman ilişki sırasında zaten kadın artık istekli olmuyor ve taş gibi oluyor zaten. O yüzden buna dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin. Dualarınızı eksik etmeyin. Hakkınızıda helal edin. Hoşçakalın.
BANA GELINCE
Şimdi bu orgazm meselesine gelince hiçbirşey yüzde yüz garanti değildir. Benim Amcamında 3 kızı vardı birgün bir dr ile karşılaşmış çok eskiden tabi Dr ona bu orgazm meselesini anlatmış yap demiş oğlun olur Allah'ın izni ile. Yengem bize bunu anlattı ve onlar yumurta takibi filan hiçbirşeyyapmamışlar bebek tutana kadar hhep denemişler bu şekilde ve şuan iki oğlu var. Onun kızı yaptı onunda iki oğlu var. Yengem kime söyledimse hepsinin olmuş dedi. Şimdi nasılki çin takvimi rus takvimi çoğu kişide tutuyor ama bazılarında tutmuyorsa buda onun gibi birşey herşey herkeste tutacak diye birşey yok. Hatta Dr senin eşinin zaten her iki spermide yavaşsa bunun için birşey diyemem demişti. Ben çocukları çok seviyorum inşallah Rabbim bana bu sefer ikiz erkek evladı nasip eder inşallah. Bu arada denemeden önce dualar var onlarıda sizinle en kısa zamanda paylaşıcam inşallah. İnanın ben sizi okuduğum sürece hep dua ettim size. Rabbim peygamber dili ile yapılmış niyeti ile dualarımızı kabul etsin.
@apranaxin esi nasil oldu acaba? ozelden gorusen tlf vs olan birileri bir arasa ya!
eylul faceten bir sorsana, umuyorum iyidir.
BANA GELINCE
sultanım nasılsın doktora ne zaman gıdıyosun canım.ne zaman bellı olacak cınsıyetı.sayfamız şenlensın yaaaaa nerdesınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?