- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.921
kubracım nasılsın canım.ıyısın degılmı.ozledım vallahı sohbetlerımızı bende ankaradaydım annem rahatsızdı.sımdıde kızım hasta.bu sabah doktordaydık bogaz enfeksıyonu dedi.sen napıyosun nasıl gecıyor hamılelık canım
bende bu olaya inanırım..bencede önce kadın orgazım olmalı
ayrıca cnm hoşgeldin..
arkadaşım 3. kızına adet bitiminden hemen sonramı hamile kaldın?öyle bir forum var ama orda adet bitiminden 2,3 gün içinde ilişkiye girildiğinde çoğunluğunun erkek olmuş.senden duyana kadar bende bunun doğruluğuna inanıyordum yahu...benim kardeşimde hamile ve benden 3 hafta önde.onun bebeği erkek.o adet bitiminden 2 gün sonra başladık diyor.valla bilemiyorum bende güya yum.hesapladımdı ama kızım olacak inş.2. kızım:))((hayırlısı diyoruz artık be bacım.
buarada dorticim ,apranxcım,gülizarcım hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun canlarım
kızlar hu huuuuuuuuu
ay nasıl özledim siziiii
soran arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum,ne kadar içten dua ettiğinize eminim...sağolun varolun canlarım...eşim ilk günden daha kötü durumda...gözü artık hiç kapanmıyo...bu yüzden sürekli yanıyo ve göz yaşı akıyo...onu kapatabilmenin bi çaresini bulabilseydik keşke...ne denediysek faydaetmedi,özellikle gece çok zor oluyo...
his kaybı arttı,yüzü şiş gibi...
ama işin sevindirici tarafıda yok değil...nörolojiye gittik,emg çekildi...%73 kas gücü varmış,70 in üzerinde hasar kalmazmış...eski haline dönersin dedi dr...çok sevindim...iyi bakım şart...misafirlerin ardı arkası kesilmiyo,sabahtan akşama kadar...çok yoğunum..yoksa sizi unuttuğumdan değil
pazartesiye kadar böyle yoğun geçicek belli,pzt yine çağırdı dr...şu anda evde raporlu...dualarınızı eksit etmeyin kızlar...
geçmişi okumaya çalıştım amapek fırsatım olmadı kızlar..
ay çok özlemişim size yazmayı,cevap gelicek diye heyecan yaptım şimdi
kizlar,
bu sitede bebek 2.el satis diye bir yer var. acaba diyorum elimizdekileri kimsesiz cocuklarin dernekleri icin falan satsak mi? direkt oranin hesap numarasini veriririz? benim evde dolu sey var. bebek arabasi 2 tane, dusunun artik. hepsini buradaki charity shoplara veriyorum. yazik hic olmazsa bir faydamiz olur.
bir dusunun bakalim/ yapalim mi hep beraber boyle bir sey?tek beceremem ben, uzaktayim zaten.
haklısın kızmakta arkadaşım.iyim çok şükür.hala hastane ve doktor araştırıyoruz doğum için.kalp problemim olduğu için karar veremiyoruz,korkuyoruz biraz ama çok şükür doktorlar ümitvari konuşuyor.kalpde herhangi bir ilerleme yok allaha şükür.kış mevsiimi olduğu için işler çok sakin buyüzden 32 hafta raporuyla uğraştım bu hafta.doktorum önce hem hamilesin hem kalp hastası 37 haftaya kadar çalışır raporu veremem dedi,kalp doktorundan ilerleme olmadığına dair rapor istedi,ona git ona koş derken baya bi yoruldum.çok şükür raporu aldımda en azından doğumdan sonra 5 hafta daha uzatabilicem doğum iznini.arada okuyup acele çıkmak zorunda kalıyorum canım benim.ama sizleri sürekli takip ediyorum merak etme:))senin bebeğinm cinsiyeti 7 sinde belli olacaktı sanırım gülizarelanınkide 4 ocaktı galiba.inş. siz oğluşlarınıza kavuşursunuz canlarım.dualarım sizinle
Ben çoğunu kreşlere verdim.daha var 3.yüde biraz büyüteyim sonra lazım olmayan eşya ve kıyafetlere bi çare bulurum.
kızlar burda surıyelı aıleler var benım kız kardesım ansınfı ogretmeni Ateş yakıp sokakta bebeğini ısınmaya çalışan aileye kendisi ve arkadasları yardım yaptılar . Burada çok aile var keşke sizdee yardım edebilseydinz . Bende çocuklarımın küçülenlerini ve yarın merketten gıda yardımında bulunacağız .
kızlar hu huuuuuuuuu
ay nasıl özledim siziiii
soran arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum,ne kadar içten dua ettiğinize eminim...sağolun varolun canlarım...eşim ilk günden daha kötü durumda...gözü artık hiç kapanmıyo...bu yüzden sürekli yanıyo ve göz yaşı akıyo...onu kapatabilmenin bi çaresini bulabilseydik keşke...ne denediysek faydaetmedi,özellikle gece çok zor oluyo...
ama işin sevindirici tarafıda yok değil...nörolojiye gittik,emg çekildi...%73 kas gücü varmış,70 in üzerinde hasar kalmazmış...eski haline dönersin dedi dr...çok sevindim...iyi bakım şart...misafirlerin ardı arkası kesilmiyo,sabahtan akşama kadar...çok yoğunum..yoksa sizi unuttuğumdan değil
pazartesiye kadar böyle yoğun geçicek belli,pzt yine çağırdı dr...şu anda evde raporlu...dualarınızı eksit etmeyin kızlar...
ben yardim edebilirim, elimde bir suru kiyafet vs var. ama ben yurtdisindayim, sen hangi ildesin? turkiyeye arkadasim gidecek, onunla biraz gonderebilirim. annem gelecek 2 aya kadar onunla da gonderirim. dedigim gibi onemli olan bu bahsettigin yer neresi?
ozelden konusalim, yardimci olmayi cok istiyorum.
gurbettt cnm geçmiş olsun üzüldüm sana cnm
benim babamda varmış guatır oda amelyat olmuş..bende hamileliğmde yüksek çıkmıştı o hormon..kızımı doğduktan sonra gidip göründüm iki nodül var dedi dr.ama büyük ve zararlı değil dikkatli ol falandedi..
şimdii bende bi sinir var sanırsın kolumu koparmışlar..bi bağırırım ama bağırırkende boğulurum boğazımın şiştiğini hissederim..
bilirmisin ama bi araştır iğde ağacının hurması olurya yada meyvesi diyeyim..
o çok iyimiş guatr için bu yıl hep yedim ..aklında bulunsun..
canımmmm bende geldim hemen pc açtım kızlara haber vereyim dedim ama sen yazmışsınkızlar hu huuuuuuuuu
ay nasıl özledim siziiii
slm arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun ben yeni yıla çok mutlu girdim 3kız annesi olan ben yeni yıla oğlumu kucama alarak girdim rabbim bana nasip etti şükürler olsun dileğim şu lohusa halimle duamın kabul olması isteyen dileyen herkese nasip olması beni gören rabbim burda isteyen herkesi görsün kimsenin gözünde gönlünde koymasın allahım dualarınızı kabul etsin
ne mutlu sana, oğlunda var 3 kızında...inan cesaret edebilseydim,4 çocuk çok isterdim...3 kız da çok güzel,çünkü biz 4 kardeşiz 3 kız 1 oğlan...ablamları dünyalar değişmem,ama abimi aydan aya görürüm...eşim 2 kardeş,bizim ailenin kalabalığına hep imrendiğini söyler...bi toplanırız,odalar dolar taşar,muhabbetin sonu gelmez,sabahlara kadar...
güzel şey,kalabalık aile ama benim sınır 3
hayırlı olsun canım.cok guzel bır hedıye olmus yenı yılda sıze.sen daha önce buraya gelıyormuydun canım.nikin yabancı gelmedı.erkek bebek ıcın bır yöntem denedınmı yumurtlama takıbı falan yaptınmı
ben burayı hep takip ederim arada bir takılırım 3kızımda herşeyi denedim kızım daha 17 aylık oğluma kazayla hamile kalmışım çoook düşündüm sonunda doğurmaya karar verdim rabbimde gönlümdekini verdi
kızlar burda surıyelı aıleler var benım kız kardesım ansınfı ogretmeni Ateş yakıp sokakta bebeğini ısınmaya çalışan aileye kendisi ve arkadasları yardım yaptılar . Burada çok aile var keşke sizdee yardım edebilseydinz . Bende çocuklarımın küçülenlerini ve yarın merketten gıda yardımında bulunacağız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?