Süper Anneler - 2011

çok geçmiş olsun canım annen içinde dua edelim inş.rabbim acil şifalar versin.iyim çok şükür az önce sultana anlattım.uğraşıp duruyorum gün dolduruyorum işte.sen nasılsın?hastalarla uğraşırken sende hasta olma sakın.kendine dikkat et

bende bu olaya inanırım..bencede önce kadın orgazım olmalı
ayrıca cnm hoşgeldin..

valla ben inanmıyorum,yada bende herşey ters,kardeşime sordum oğlu olacağı için,yo kesinlikle öyle birşey olmadı hatta son zamanlarda herşey olup bitiveriyodu ne orgazmı dedi güldü.herkeste herşey tutmuyo demekki.kısmet hepsi ya

kızlar hu huuuuuuuuu
ay nasıl özledim siziiii
soran arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum,ne kadar içten dua ettiğinize eminim...sağolun varolun canlarım...eşim ilk günden daha kötü durumda...gözü artık hiç kapanmıyo...bu yüzden sürekli yanıyo ve göz yaşı akıyo...onu kapatabilmenin bi çaresini bulabilseydik keşke...ne denediysek faydaetmedi,özellikle gece çok zor oluyo...
his kaybı arttı,yüzü şiş gibi...
ama işin sevindirici tarafıda yok değil...nörolojiye gittik,emg çekildi...%73 kas gücü varmış,70 in üzerinde hasar kalmazmış...eski haline dönersin dedi dr...çok sevindim...iyi bakım şart...misafirlerin ardı arkası kesilmiyo,sabahtan akşama kadar...çok yoğunum..yoksa sizi unuttuğumdan değil
pazartesiye kadar böyle yoğun geçicek belli,pzt yine çağırdı dr...şu anda evde raporlu...dualarınızı eksit etmeyin kızlar...
geçmişi okumaya çalıştım amapek fırsatım olmadı kızlar..
ay çok özlemişim size yazmayı,cevap gelicek diye heyecan yaptım şimdi

çanım kümra merhaba allahım sağlıklı sıhatli bir şekilde 2. bebişini kucağına almayı nasip etsin...tam üçüncü gecesiydi halvet oldu tarihinide çok iyi hatırlıyorum...böylelikle o tezde çürüdü ...ben 4. ye niyetlendiğim için çok heyecanlıyım ...çevre baskısından bunaldım...tek umudum yumurta takibiiiii......birde rabbime inancım sanki içimden bir ses allahım bu sefer oğlanı verir diye düşünüyorum...benimde yumurlama günüm 10 ocak bakalım neler olacak dua edin kızlaaaaar.....

Son düzenleme:

Canım geçen yazdım ama okumamışsındır.bak dün dayımı aradım o da yüz felci olmuştu motorsiklet kullanırken rüzgardan tabi kask da takmamış.işte dün ona sordum belki size faydası olur diye.dr.ona sakız çiğnemesini söylemiş kum torbası vermiş onu ısitıp yüzünde bekletmiş aynanın karşısında yapması için egzersiz vermiş.dışarı çıkarken sadece gözlerinin olduğu bölge açık kalacak şekilde bere kullanmış soguktan korumak için.ilaçları hatırlayamadı.yıllar oldu taa lisedeydi.ama düzeldi inşallah eşinde biran evvel eski sağlığına döner.

Son düzenleme:

Ben çoğunu kreşlere verdim.daha var 3.yüde biraz büyüteyim sonra lazım olmayan eşya ve kıyafetlere bi çare bulurum.

İnşallah iyi bir dr ve hastane bulursunuz sonra sağlıcakla alırsın kucağına bebişini canım.takip ederken iki satır yazmayı unutma.duaların için çok sağol.bende dua ediyorum hepimize.

Ben çoğunu kreşlere verdim.daha var 3.yüde biraz büyüteyim sonra lazım olmayan eşya ve kıyafetlere bi çare bulurum.

kızlar burda surıyelı aıleler var benım kız kardesım ansınfı ogretmeni Ateş yakıp sokakta bebeğini ısınmaya çalışan aileye kendisi ve arkadasları yardım yaptılar . Burada çok aile var keşke sizdee yardım edebilseydinz . Bende çocuklarımın küçülenlerini ve yarın merketten gıda yardımında bulunacağız .

ben yardim edebilirim, elimde bir suru kiyafet vs var. ama ben yurtdisindayim, sen hangi ildesin? turkiyeye arkadasim gidecek, onunla biraz gonderebilirim. annem gelecek 2 aya kadar onunla da gonderirim. dedigim gibi onemli olan bu bahsettigin yer neresi?
ozelden konusalim, yardimci olmayi cok istiyorum.

bizde seni ozledik, sen gittin topikte oksuz kaldi ( bizi habersiz birakma, kocana da selamlarimizi ilet. "300 bin kadin seni destekliyor, iyi olacaksin" de

duyarlıgın ıcın tesekurler

Allah razi olsun cnmmm bnm inan Yurt disinda olunca herseyden uzak oluyorsun burada yok maleseft evet elime bilegime vuruyor agri git gide buyuor sanirim

sanada gecmis olsun aman kontrol ettir surekli

canımmmm bende geldim hemen pc açtım kızlara haber vereyim dedim ama sen yazmışsın
tekrardan acil şifalar diliyor eşine .seni de çok özledik canımcım

slm arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun ben yeni yıla çok mutlu girdim 3kız annesi olan ben yeni yıla oğlumu kucama alarak girdim rabbim bana nasip etti şükürler olsun dileğim şu lohusa halimle duamın kabul olması isteyen dileyen herkese nasip olması beni gören rabbim burda isteyen herkesi görsün kimsenin gözünde gönlünde koymasın allahım dualarınızı kabul etsin

hayırlı olsun canım.cok guzel bır hedıye olmus yenı yılda sıze.sen daha önce buraya gelıyormuydun canım.nikin yabancı gelmedı.erkek bebek ıcın bır yöntem denedınmı yumurtlama takıbı falan yaptınmı

hep söylemek istediğim bir sözdü oğlumda var kızımda söyleyenlere imrenirdim şükür nasip oldu benim küçük kız 17 aylık daha bebek ben eğer kazayla hamile kalmasaydım asla 4cüyü yapamazdım rabbim habersiz gönderdi çoook mutluyummmmm

ben burayı hep takip ederim arada bir takılırım 3kızımda herşeyi denedim kızım daha 17 aylık oğluma kazayla hamile kalmışım çoook düşündüm sonunda doğurmaya karar verdim rabbimde gönlümdekini verdi

allah analı babalı buyutsun canım

iki kızım vardı burayı bu linkki görmüştüm son1kez diyerek bu yola çıktım 2nasip oldu arkaarkaya şimdi düşünüyorumda hayırlısı böyleymiş ben mutlu eşim mutlu bebeğe bakıp mutlu oluyoruz dilerim sizlerede nasip olur bunları yazıp paylaşmak istiyorum bağırmak istiyorum etrafımdan çekiniyorum görmemişin bir oğlu olmuş demelerinden beni en iyi sizler anlarsınız bundan eminim

özelden gönderebileceğimiz adres ve kardeşinin ismini gönderir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…