- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.961
Apranxx canım senin bat ne zamandı?
ay canım yaa batmı kaldı bende,sat 12 aralık...yum 26 arlık desek,bat 9-10 ocak herhalde...o kadar karıştı ki herşey,inan şimdi hesapladım batı...eşimin durumu,gelen giden,evde temizlik,iş bana kaldı,belim ve kasıklarım çok ağrıyo,bi de üstüne öyle bi grip oldum ki,felaket,ağzımdan bile nefes alamıyorum şu anda...varsa da tutunamaz diye düşünüyorum,çünkü bedenen çok yoruldum,öyle böyle değil,yatağa yatınca kemiklerim sızlıyo
Ah canım ya seninde işin çok zor bu sıralar.ev,iş,koca,çocuklar,hastalık kaça bölünebilirki bir insan? Allah yardımcın olsun.işi idare edecek bir tanıdığınız yok mu?ayrıca bebekler hiç beklenmedik zamanda gelebiliyolar bellimi olur.
bütün çarşıyı gezdim ......turnusol kağıdı bulamadım ....
iki kızım vardı burayı bu linkki görmüştüm son1kez diyerek bu yola çıktım 2nasip oldu arkaarkaya şimdi düşünüyorumda hayırlısı böyleymiş ben mutlu eşim mutlu bebeğe bakıp mutlu oluyoruz dilerim sizlerede nasip olur bunları yazıp paylaşmak istiyorum bağırmak istiyorum etrafımdan çekiniyorum görmemişin bir oğlu olmuş demelerinden beni en iyi sizler anlarsınız bundan eminim
Arkadaşlar sizi okadar uzun zamandır takip ediyorumki birebir tanıyorum gibi. Ondan olsa gerek nazım kimseye geçmiyor size naz yaptım bende. Ama niyetim kimseyi yargılamak değil hatam olduysada af ola. Bu yola birlikte çıktık birlikte devam edelim inşallah.
ne diyeyim canım ya,iyi günde kötü günde demek böyle oluyor,Allah yardımcımız olsun,ama şu an düşündüğüm en son şey bebek
ay canım yaa batmı kaldı bende,sat 12 aralık...yum 26 arlık desek,bat 9-10 ocak herhalde...o kadar karıştı ki herşey,inan şimdi hesapladım batı...eşimin durumu,gelen giden,evde temizlik,iş bana kaldı,belim ve kasıklarım çok ağrıyo,bi de üstüne öyle bi grip oldum ki,felaket,ağzımdan bile nefes alamıyorum şu anda...varsa da tutunamaz diye düşünüyorum,çünkü bedenen çok yoruldum,öyle böyle değil,yatağa yatınca kemiklerim sızlıyo
Simdi drdan geldik kizim olucakmis dr cok saglikli oldugunu soyledi el salliyor resmen gordum cok hareketli... ama oglum olmasini isterdim olsun... rabbim bunu nasip etmis... gercekten uzulmedim kizlar cunku 1 tane kizim vardi.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin... simdi sira sultanda insallah onun oglusu olur.. Allah herkezin gonlundekini versin...bu arada yeni fotoyu atayim hatta su nub topiginede atayimmi bakalin biliceklermi... kizimin adi da hazir elif....
Simdi drdan geldik kizim olucakmis dr cok saglikli oldugunu soyledi el salliyor resmen gordum cok hareketli... ama oglum olmasini isterdim olsun... rabbim bunu nasip etmis... gercekten uzulmedim kizlar cunku 1 tane kizim vardi.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin... simdi sira sultanda insallah onun oglusu olur.. Allah herkezin gonlundekini versin...bu arada yeni fotoyu atayim hatta su nub topiginede atayimmi bakalin biliceklermi... kizimin adi da hazir elif....
Yaa tabiki uzuldum ama birden kiz diyince sok oldum erkek diye bekliyoduk ya hani.. ama off neden erkek gibilerinde degiliz... bakalim.. daha uc aylik 1 haftaligim... degisirmi bilmem artik :))))
Canım hayırlı olsun.çok şükür çok sağlıklıymış.nuba göre erkek diyolardı kızlar sana.ismini çok beğendim elif ismini çok severim.ayy ne yalan söyleyim ben erkek olmasını istiyorum ya iki kızdan sonra istiyor insan.seninkide kızsa ben iyice korkmaya başladım.en iyisi ben doktora deyimde cinsiyetini söylemesin bize doğumda öğrenmek daha iyi olacak.
apranax bence şuan hamileliğie odaklanmadıgın için tutma şansı çok yüksek eşini düşünüyorsun ve bişeylerle meşgulsün hayırlısı olsun cnm
göğsümden sıkınca süt geliyor gibi ama elimi sürdüğümde çok yogun iltihap gibi başına böyle bişey gelen varmı moralim bozuldu dr gidecem adetimin 3günü ama ozamana kadar nasıl dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?