Süper Anneler - 2011

Apranxx canım senin bat ne zamandı?

ay canım yaa batmı kaldı bende,sat 12 aralık...yum 26 arlık desek,bat 9-10 ocak herhalde...o kadar karıştı ki herşey,inan şimdi hesapladım batı...eşimin durumu,gelen giden,evde temizlik,iş bana kaldı,belim ve kasıklarım çok ağrıyo,bi de üstüne öyle bi grip oldum ki,felaket,ağzımdan bile nefes alamıyorum şu anda...varsa da tutunamaz diye düşünüyorum,çünkü bedenen çok yoruldum,öyle böyle değil,yatağa yatınca kemiklerim sızlıyo

Ah canım ya seninde işin çok zor bu sıralar.ev,iş,koca,çocuklar,hastalık kaça bölünebilirki bir insan? Allah yardımcın olsun.işi idare edecek bir tanıdığınız yok mu?ayrıca bebekler hiç beklenmedik zamanda gelebiliyolar bellimi olur.

ne diyeyim canım ya,iyi günde kötü günde demek böyle oluyor,Allah yardımcımız olsun,ama şu an düşündüğüm en son şey bebek

senin adına çok sevindim canım.benim 3.kız da kaza kurşunu.doğduğunda 2.kızım 16 aylıktı.şimdi 3.3ayllık.içten duaların beni çok duygulandırdı,sağol allah razı olsun.

canım ya Kıbrıs maceralarının sonuçsuz kalmasına üzüldüm.yumurta ve sperm kalitesini arttırıcı kürler yapıp gitseydiniz keşke.bir de yumurtlama sonrası rahim kalınlığı önemli.aslında detaylı takiple tutar diye düşünüyorum.allah yazdıysa bir şekilde gelir oğluşun.sen tedbiri elden bırakma yeter.

apranax bence şuan hamileliğie odaklanmadıgın için tutma şansı çok yüksek eşini düşünüyorsun ve bişeylerle meşgulsün hayırlısı olsun cnm

göğsümden sıkınca süt geliyor gibi ama elimi sürdüğümde çok yogun iltihap gibi başına böyle bişey gelen varmı moralim bozuldu dr gidecem adetimin 3günü ama ozamana kadar nasıl dayanırım

Simdi drdan geldik kizim olucakmis dr cok saglikli oldugunu soyledi el salliyor resmen gordum cok hareketli... ama oglum olmasini isterdim olsun... rabbim bunu nasip etmis... gercekten uzulmedim kizlar cunku 1 tane kizim vardi.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin... simdi sira sultanda insallah onun oglusu olur.. Allah herkezin gonlundekini versin...bu arada yeni fotoyu atayim hatta su nub topiginede atayimmi bakalin biliceklermi... kizimin adi da hazir elif....

Canım hayırlı olsun.çok şükür çok sağlıklıymış.nuba göre erkek diyolardı kızlar sana.ismini çok beğendim elif ismini çok severim.ayy ne yalan söyleyim ben erkek olmasını istiyorum ya iki kızdan sonra istiyor insan.seninkide kızsa ben iyice korkmaya başladım.en iyisi ben doktora deyimde cinsiyetini söylemesin bize doğumda öğrenmek daha iyi olacak.

Yaa tabiki uzuldum ama birden kiz diyince sok oldum erkek diye bekliyoduk ya hani.. ama off neden erkek gibilerinde degiliz... bakalim.. daha uc aylik 1 haftaligim... degisirmi bilmem artik :))))

hayırlı olsun guluzarım ne dıyeyım allah tamamına erdırsın.ama kesınmı dedı doktor yanı daha sonra degısebılırmıki.sen yumurtlama gunu tek ılıskı yapmıstın zaten.testlerınde burda yorumlanmıstı.ne dıyecegımı bılemıyorum allah saglıklı elı ayagı duzgun etsın yavrunu.olsun saglıklı olsunda gerısı boş zaten

Yaa tabiki uzuldum ama birden kiz diyince sok oldum erkek diye bekliyoduk ya hani.. ama off neden erkek gibilerinde degiliz... bakalim.. daha uc aylik 1 haftaligim... degisirmi bilmem artik :))))

apranaks gostersın bıda abaksınlar kızlar.ama en ıyısını doktor bılır tabıkı.hayırlı olsun canım

ınsallah canım allah gonlune gore versın.heyecanla beklıyoruz senınde cınsıyetını.hayırlısı olsunda.

apranax bence şuan hamileliğie odaklanmadıgın için tutma şansı çok yüksek eşini düşünüyorsun ve bişeylerle meşgulsün hayırlısı olsun cnm

öylemi diyosunnn inşallah canımyaa,bitsin artık şu sıkıcı bekleyiş

nasıl kız yaa,şaka gibi o görünen nub neydi peki,pipi değilmiymiş o...facedeki kızların hepsi erkek demişlerdi,ben bile görmüştüm...inanmakta güçlük çekiyorum şu anda...dr emin mi konuştu...
canım biz yola bebek diye çıktık,bunun bilincindeyiz tabiki,kızsa eğer kızın hayırlı uğurlu olsun...iki kız güzeldir...ela açısından bak...hayat boyu yanında destekçisi olacak...3. oğlan olsun o zaman

göğsümden sıkınca süt geliyor gibi ama elimi sürdüğümde çok yogun iltihap gibi başına böyle bişey gelen varmı moralim bozuldu dr gidecem adetimin 3günü ama ozamana kadar nasıl dayanırım

prolaktin yukselince oyle oluyor diye biliyorum. gecmis olsun

guluzar bayildim yazdiklarini. gonul isterdiki istedigimiz olsun, ama iste bu isin riski de o. tekrardan gozun aydin. kizina bir yoldas geliyor.

@eylul nerde ya!!!

@apranax sevgi pitircigimiz bak sen gelince topik senleniyor.

daha once ekledigim ovulasyon linkinde herkesin oglu olmus ya hu!! hemi de 2 defa sey etmisler.

guluzar gurbetimde nub islerinde anliyor, gelince bir bakar o da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…