- 4 Haziran 2013
- 620
- 31
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.941
iki kızım vardı burayı bu linkki görmüştüm son1kez diyerek bu yola çıktım 2nasip oldu arkaarkaya şimdi düşünüyorumda hayırlısı böyleymiş ben mutlu eşim mutlu bebeğe bakıp mutlu oluyoruz dilerim sizlerede nasip olur bunları yazıp paylaşmak istiyorum bağırmak istiyorum etrafımdan çekiniyorum görmemişin bir oğlu olmuş demelerinden beni en iyi sizler anlarsınız bundan eminim
iki kızım vardı burayı bu linkki görmüştüm son1kez diyerek bu yola çıktım 2nasip oldu arkaarkaya şimdi düşünüyorumda hayırlısı böyleymiş ben mutlu eşim mutlu bebeğe bakıp mutlu oluyoruz dilerim sizlerede nasip olur bunları yazıp paylaşmak istiyorum bağırmak istiyorum etrafımdan çekiniyorum görmemişin bir oğlu olmuş demelerinden beni en iyi sizler anlarsınız bundan eminim
canım benim senin adına nasıl mutlu oldum anlatamam Allahım evlatlarınla saglıklı mutlu yaşamanızı nasip etsin insanın çok istediği birşeye kavuşması super, bu mutlulugunuz hiç bozulmasın. istediğin kadar bağır mutluluktan oğluşum paşam diye sev bebişini.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.[/QU ALLAH razı olsun hepinizden mutluluğuma ortak oldunuz dilerim mevlam ğönlünüzden geçeni kaderinize yazsın
canım allah sonuna kadar güldürür seni inşanlah...darısı başımıza ben 4.ye niyetlendiğim için 3 kızdan sonra oğliş gelirse her halde ben neler yaparım bilmem...peki özel bişey yaptınmı 3.sü için
Arkadaşlar sizi okadar uzun zamandır takip ediyorumki birebir tanıyorum gibi. Ondan olsa gerek nazım kimseye geçmiyor size naz yaptım bende. Ama niyetim kimseyi yargılamak değil hatam olduysada af ola. Bu yola birlikte çıktık birlikte devam edelim inşallah.
Canım geçen yazdım ama okumamışsındır.bak dün dayımı aradım o da yüz felci olmuştu motorsiklet kullanırken rüzgardan tabi kask da takmamış.işte dün ona sordum belki size faydası olur diye.dr.ona sakız çiğnemesini söylemiş kum torbası vermiş onu ısitıp yüzünde bekletmiş aynanın karşısında yapması için egzersiz vermiş.dışarı çıkarken sadece gözlerinin olduğu bölge açık kalacak şekilde bere kullanmış soguktan korumak için.ilaçları hatırlayamadı.yıllar oldu taa lisedeydi.ama düzeldi inşallah eşinde biran evvel eski sağlığına döner.
slm arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun ben yeni yıla çok mutlu girdim 3kız annesi olan ben yeni yıla oğlumu kucama alarak girdim rabbim bana nasip etti şükürler olsun dileğim şu lohusa halimle duamın kabul olması isteyen dileyen herkese nasip olması beni gören rabbim burda isteyen herkesi görsün kimsenin gözünde gönlünde koymasın allahım dualarınızı kabul etsin
Arkadaşlar sizi okadar uzun zamandır takip ediyorumki birebir tanıyorum gibi. Ondan olsa gerek nazım kimseye geçmiyor size naz yaptım bende. Ama niyetim kimseyi yargılamak değil hatam olduysada af ola. Bu yola birlikte çıktık birlikte devam edelim inşallah.
canım,sağol...aynısını dr da söyledi,harfiyyen uyguluyıoruz,geçicek inşallah...sen naptın dr 7 ocakta herhalde kızlar öyle yazmış,bugün gülüzar mı öğrenecekti...
ay çok ayrı kalmışım gündemden...ağrın sızın var mı sultanım,bulantıların geçtimi
Kız ben o kadar heyecan yapmıyom dur sakin ol.gerçi bu hamilelik beni herşeyden soğuttu.2 gündür şiddetli başağrısı çekiyorun.dün hiç kalkmadım desem yeridir.
Canım beni sorma.isyan etmek istemiyorum ama bu hamilelik beni pişman ettirecek.bulantı ara ara var ama iki gündürde sol tarafta bir başağrısı oluyo sorma.sabah kalkıyorum sanki sol kaşımda koca bir sivilce çıkacak gibi bir ağrı başlıyo sonra sol gözüm çenem şakağım akşama kadar ağrıyo.kolonyalı pamuk koyup sardım kafamı şimdi.
sultan sultan sultanburdasınnnn,çok özledim szi yaaa
nasılsın kardeşim
Guluzar bugün gidecekti doktora.ben 7 sinde öğleden sonra gidecem.sekreter tatil dönüşü olduğu için çok bekleyebilirsiniz dedi.canlı yayın yapamazsam sonuçları ertesi gün yazarım size.zaten cinsiyet konusunda korkuyorum.
korkma canım yaa,Allah hayırlısını nasib etsin...senin oğlun olacağını duysam o gün bayram olucak bana...o kadar çok dua ediyorum ki senin için,her aklıma geldiğinde...hakkaten 3 gün kalmış yaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?