Süper Anneler - 2011

canım benim senin adına nasıl mutlu oldum anlatamam Allahım evlatlarınla saglıklı mutlu yaşamanızı nasip etsin insanın çok istediği birşeye kavuşması super, bu mutlulugunuz hiç bozulmasın. istediğin kadar bağır mutluluktan oğluşum paşam diye sev bebişini.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

canım allah sonuna kadar güldürür seni inşanlah...darısı başımıza ben 4.ye niyetlendiğim için 3 kızdan sonra oğliş gelirse her halde ben neler yaparım bilmem ...peki özel bişey yaptınmı 3.sü için

canım allah razı olsun mevlam sanada nasip etsinki içinde fırtınalar kopsun ama mutluluktan ben 3kızda herşeyi denedik erkek çocuk duası yaptık o dua ile yapanların hep oldu aynı anda yapmıştık birtek benim olmamıştı hatta en samimi arkadaşım oğlunu kucana alınca herkesin kalbi temizmiki duası kabul olsun demişti hiç unutmam oğün çok ağlayıp istemiştim rabbimin zoruna gitti demekki kızım 8 aylıktı ben hamile kaldım ağladım ama bebeğimden vazgeçmedim eşimde 10tane kızımda olsa birine kıyamam kadere razıyız dedi paşamız geldi

Arkadaşlar sizi okadar uzun zamandır takip ediyorumki birebir tanıyorum gibi. Ondan olsa gerek nazım kimseye geçmiyor size naz yaptım bende. Ama niyetim kimseyi yargılamak değil hatam olduysada af ola. Bu yola birlikte çıktık birlikte devam edelim inşallah.

hosgeldın canım ınsallah senınde dılegın gercek olsun

canım,sağol...aynısını dr da söyledi,harfiyyen uyguluyıoruz,geçicek inşallah...sen naptın dr 7 ocakta herhalde kızlar öyle yazmış,bugün gülüzar mı öğrenecekti...
ay çok ayrı kalmışım gündemden...ağrın sızın var mı sultanım,bulantıların geçtimi

Gözûn aydın. Allah analı babalı büyütsün.bağır tabi canım istediğin gıbi sev oğlunu.sonuçta yıllardır umut ettiğin bir dileğin gerçekleşmiş.sağlıklıca büyüsün inşallah.

yok be yavrum be,neden alındın sen,bizi okuduysan eğer,hiç bende aranıza katılabilir miyim demeden,direk bende katıldım hu huuu de dal sohbete...hepimiz senin gibi ilk acemilikle girdik buraya,sonra ne güzel dostluklar kurduk...
merak ediyorum senin dr un taktiklerini,ne zaman gidicen,git öğren bakalım,bize de söyle,yeni yöntem mi geliyor yoksaaaaa

Canım beni sorma.isyan etmek istemiyorum ama bu hamilelik beni pişman ettirecek.bulantı ara ara var ama iki gündürde sol tarafta bir başağrısı oluyo sorma.sabah kalkıyorum sanki sol kaşımda koca bir sivilce çıkacak gibi bir ağrı başlıyo sonra sol gözüm çenem şakağım akşama kadar ağrıyo.kolonyalı pamuk koyup sardım kafamı şimdi.

Kız ben o kadar heyecan yapmıyom dur sakin ol.gerçi bu hamilelik beni herşeyden soğuttu.2 gündür şiddetli başağrısı çekiyorun.dün hiç kalkmadım desem yeridir.

sultan sultan sultan burdasınnnn,çok özledim szi yaaa
nasılsın kardeşim

etme etme isyan etme,oğluşun gelince ısırırsın totosunu,alırsın intikamını dr una bir bir anlat bunları gidince

Guluzar bugün gidecekti doktora.ben 7 sinde öğleden sonra gidecem.sekreter tatil dönüşü olduğu için çok bekleyebilirsiniz dedi.canlı yayın yapamazsam sonuçları ertesi gün yazarım size.zaten cinsiyet konusunda korkuyorum.

korkma canım yaa,Allah hayırlısını nasib etsin...senin oğlun olacağını duysam o gün bayram olucak bana...o kadar çok dua ediyorum ki senin için,her aklıma geldiğinde...hakkaten 3 gün kalmış yaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…