- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.981
nasıl kız yaa,şaka gibio görünen nub neydi peki,pipi değilmiymiş o...facedeki kızların hepsi erkek demişlerdi,ben bile görmüştüm...inanmakta güçlük çekiyorum şu anda...dr emin mi konuştu...
canım biz yola bebek diye çıktık,bunun bilincindeyiz tabiki,kızsa eğer kızın hayırlı uğurlu olsun...iki kız güzeldir...ela açısından bak...hayat boyu yanında destekçisi olacak...3. oğlan olsun o zaman[/QUOTE
Kizz ne ucuncusu.... Dur bunu bi dogurayim... simdi nub teorisinede atim fotoyu erkek gibi dediler anam bwn anlamadim... dr esimin arkadasi ya.. emin gibi soyledi ne biliyim... ama kiz da erkekde dfarketmez soyleki ikiside benim canim kanim evladim buyuzden.. gonul tabiki degisik olsun isterdi ama verene kurban olurum... bide yeni ekledigim fotoyuda goster bakiyim bacim face deki arladaslarina.. asil simdi merak ettim.. sanki erken gibi geldi erkek olsa tamam da.. eee kizin kukusunu nasi gordu valla dogruysa helal doktoruma...bekliyom cvp apranxx baci... buarada dortim lenarin sagolun bacilar Allah razi olsun hepinizden... apranxx kiz kocan iyilesecek kisa zamanda evvel Allah... hep duadayim size...
@eylul nerde ya!!!
@apranax sevgi pitircigimiz bak sen gelince topik senleniyor.
daha once ekledigim ovulasyon linkinde herkesin oglu olmus ya hu!! hemi de 2 defa sey etmisler.
guluzar gurbetimde nub islerinde anliyor, gelince bir bakar o da.
dorti ne cabuk unutuyon sekerim, sende yazmistin oraya. ahanda link
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-arkadaslar-bakarmisiniz-6.html#post33217620
Simdi drdan geldik kizim olucakmis dr cok saglikli oldugunu soyledi el salliyor resmen gordum cok hareketli... ama oglum olmasini isterdim olsun... rabbim bunu nasip etmis... gercekten uzulmedim kizlar cunku 1 tane kizim vardi.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin... simdi sira sultanda insallah onun oglusu olur.. Allah herkezin gonlundekini versin...bu arada yeni fotoyu atayim hatta su nub topiginede atayimmi bakalin biliceklermi... kizimin adi da hazir elif....
Arkadaşlar benim adet olmama 6 gün kaldı sizce yarın hcg yaptırırsam çıkarmı? Ya çok merak ediyorum. Birde ben faceden yaptığım ankette erkek bebeğe hamile kalanlar hem cinsiyetini daha erken öğrenmişler hemde gebelik testinde daha erken belli oluyormuş? Siz ne düşünüyorsunuz? Birde az önce okudum ismini unuttum telden girdiğim içinde kopya yapamıyorum. Dr size kız demiş ama kızda yanılma payı çok fazla dr pipiyi göremedikleri için kız diyor bazı erkeklerde küçük oluyor belli olmuyor 16. Haftada çok daha net olacaktır. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
@eylul nerde ya!!!
@apranax sevgi pitircigimiz bak sen gelince topik senleniyor.
daha once ekledigim ovulasyon linkinde herkesin oglu olmus ya hu!! hemi de 2 defa sey etmisler.
guluzar gurbetimde nub islerinde anliyor, gelince bir bakar o da.
Hayır ben Test filan kullanmadım. Dr gittim yumurta takibi yaptı ben 28 günde bir adet oluyorum 16. Gün yumurtam çatladı bunun için dr ekstradan iki gün üstüste tahlil yaptırdı. Rahim duvarı ve yumurta çok kalite dedi ama nedense içimden bir his bu ay tutmasın diyor. Cesaretim yok ya. 16. Günde eşime 40 dk önceden büyük bir fincan kahve içirdim çikolata fındık özellikle yer fıstığı yedi cinsel perhiz döneminde. 4 günlük cinsel perhiz oldu. Pazar sabahı namazdan sonra yapın dedi. Teheccüde kalktık kuran okuduk sabah namazımızı kıldık duamızı ettik eşime soğuk duş aldırdım ama çok geç olmuş birde stres yaptı çok tam sertleşme olmadı önce ben orgazm oldum sonra zar zor yaptık işte yani çok derin olmadı. Ama yumurtamın çatladığını anladım akıntıdan. İşte böyle derin ilişki olmadı diye acaba olmamışmı diye içimde şüphe var. Allah isterse her şekildede olur duama güveniyorum şuan sadece. Birde dr 6 saat sonra tekrar deneyin dedi ama bende aşırı derecede ağrı oldu yapamadık. Yerde yaptık çünkü biz. 1 saat boyunca yerde ve ayaklarımı yukarı kaldırarak bekledim kalçamın altınada yastık koydum. Sanırım yerde çok kaldım üşüttüm rahmim çok ağrıdı iki gün boyunca. Böyle işte çok açık yazdım kusura bakmayın ayıpsa biriniz söyleyin silerim hemen
geldim geldimAllah ayırmasın aklım hep burdaydı,kızlar naptı acaba,yeni gelenler kim,cinsiyetler belli oldu mu,ay bütün gün sizi düşündüm...bu durum normal mi bilmem ama her an aklımdasınız
sen nettin gızzz,deneme ne alemde,yok mu yeni sitelerden yeni çeviriler
nasıl kız yaa,şaka gibio görünen nub neydi peki,pipi değilmiymiş o...facedeki kızların hepsi erkek demişlerdi,ben bile görmüştüm...inanmakta güçlük çekiyorum şu anda...dr emin mi konuştu...
canım biz yola bebek diye çıktık,bunun bilincindeyiz tabiki,kızsa eğer kızın hayırlı uğurlu olsun...iki kız güzeldir...ela açısından bak...hayat boyu yanında destekçisi olacak...3. oğlan olsun o zaman[/QUOTE
Kizz ne ucuncusu.... Dur bunu bi dogurayim... simdi nub teorisinede atim fotoyu erkek gibi dediler anam bwn anlamadim... dr esimin arkadasi ya.. emin gibi soyledi ne biliyim... ama kiz da erkekde dfarketmez soyleki ikiside benim canim kanim evladim buyuzden.. gonul tabiki degisik olsun isterdi ama verene kurban olurum... bide yeni ekledigim fotoyuda goster bakiyim bacim face deki arladaslarina.. asil simdi merak ettim.. sanki erken gibi geldi erkek olsa tamam da.. eee kizin kukusunu nasi gordu valla dogruysa helal doktoruma...bekliyom cvp apranxx baci... buarada dortim lenarin sagolun bacilar Allah razi olsun hepinizden... apranxx kiz kocan iyilesecek kisa zamanda evvel Allah... hep duadayim size...
inşallah eşim iyileşicek canım,yarın tekrar kontrole gidicez bakalım...
valla bacısı senin durumuna şaştım ben...hiç anlamam nub resminden falan ama seninkinde pipiyi ben bile gördüydüm...aklım almıyo hala...facede gurbette dahil herkes erkek dediydi ama bi orkidem kız olabilir nubu çok büyük ama kesin konuşmak için haftası erken demişti...eğer kızsa dr una ve orkideye maşallah derim...hayırlısı olsun beyaaaabak ben bile bıraktım yöntem işini...Verecek olan Rabbim,ne verirse kabülümüz...sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter...bizde damatları severiz kız paşammmmm diye..nabalım
bu arada face grubundan çıktım,yöntem defterini kapadım,stresi kaldırmıyo artık bedenim zihnim...ama eylül gösterebilir...eylül demişken eylül nerelerde hakkaten ya :84:
hoşgeldin cnm..
eşin nasıl iyileştimi..
Hayır ben Test filan kullanmadım. Dr gittim yumurta takibi yaptı ben 28 günde bir adet oluyorum 16. Gün yumurtam çatladı bunun için dr ekstradan iki gün üstüste tahlil yaptırdı. Rahim duvarı ve yumurta çok kalite dedi ama nedense içimden bir his bu ay tutmasın diyor. Cesaretim yok ya. 16. Günde eşime 40 dk önceden büyük bir fincan kahve içirdim çikolata fındık özellikle yer fıstığı yedi cinsel perhiz döneminde. 4 günlük cinsel perhiz oldu. Pazar sabahı namazdan sonra yapın dedi. Teheccüde kalktık kuran okuduk sabah namazımızı kıldık duamızı ettik eşime soğuk duş aldırdım ama çok geç olmuş birde stres yaptı çok tam sertleşme olmadı önce ben orgazm oldum sonra zar zor yaptık işte yani çok derin olmadı. Ama yumurtamın çatladığını anladım akıntıdan. İşte böyle derin ilişki olmadı diye acaba olmamışmı diye içimde şüphe var. Allah isterse her şekildede olur duama güveniyorum şuan sadece. Birde dr 6 saat sonra tekrar deneyin dedi ama bende aşırı derecede ağrı oldu yapamadık. Yerde yaptık çünkü biz. 1 saat boyunca yerde ve ayaklarımı yukarı kaldırarak bekledim kalçamın altınada yastık koydum. Sanırım yerde çok kaldım üşüttüm rahmim çok ağrıdı iki gün boyunca. Böyle işte çok açık yazdım kusura bakmayın ayıpsa biriniz söyleyin silerim hemen
İnanın kendime dua ettiğim kadar sizin içinde dua ediyorum çünkü bir insan kendi için istediğini Mümin kardeşi içinde istemedikçe tam iman etmiş sayılmaz. Benim son kızım doğal yoldan ücüz İdi biri tek yumurta ikizi diğeri ise yek yumurta idi dr bile şok olmuştu ama ne yazık tek yumurta ikizi olanlar biri 2 aylık diğeri 4 aylık öldü karnımda diğer tek yumurtadan olan kaldı. Beni zehirlemesin diye yaşamadığım hastalık kalmadı kim benim yerimde tevbe etse daha çocuk doğurmaz ama ben işte eşimi düşünerekten 4 cü çocuğu yapmaya karar verdim yüzden insan daha hassas oluyor. Çok düşennemeye çalışıyorum. İnşallah Allah'ım bu sefer yüzümü güldürecek benim gibi isteyen size ve bizim gibi herkese nasip etsin inşallah.
Hayır canım 3 kızım var. Birini 17 yaşında doğırdum şimdi 15 yaşında diğerini 20 yaşında doğırdum şuna 11 yaşında diğerini 23 yaşında doğırdum şuan 8 yaşında. 8 yıldır cesaret edemedim tekrar denemeye ama kaçış yok çıktık bir yola bakalım nr olacak. Şuan 30 yaşındayım yaşta ilerliyor şimdi olmazsa başka gittikçe zorlaşacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?