Süper Anneler - 2011

hangı lınk o ben gormedım sanırım.bırdaha yazaarmısın tatlım

Arkadaşlar benim adet olmama 6 gün kaldı sizce yarın hcg yaptırırsam çıkarmı? Ya çok merak ediyorum. Birde ben faceden yaptığım ankette erkek bebeğe hamile kalanlar hem cinsiyetini daha erken öğrenmişler hemde gebelik testinde daha erken belli oluyormuş? Siz ne düşünüyorsunuz? Birde az önce okudum ismini unuttum telden girdiğim içinde kopya yapamıyorum. Dr size kız demiş ama kızda yanılma payı çok fazla dr pipiyi göremedikleri için kız diyor bazı erkeklerde küçük oluyor belli olmuyor 16. Haftada çok daha net olacaktır. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

hayırlısı olsun ısmını cok guzel benım kızımın adı elıf elıfler cok guzel oluyo kaderlerıde guzel olsun insalah

selam canım sen yöntem denedınmı yanı ovulasyon testı falanmı kullandın.neler yapmıstın denemeden önce

Hayır ben Test filan kullanmadım. Dr gittim yumurta takibi yaptı ben 28 günde bir adet oluyorum 16. Gün yumurtam çatladı bunun için dr ekstradan iki gün üstüste tahlil yaptırdı. Rahim duvarı ve yumurta çok kalite dedi ama nedense içimden bir his bu ay tutmasın diyor. Cesaretim yok ya. 16. Günde eşime 40 dk önceden büyük bir fincan kahve içirdim çikolata fındık özellikle yer fıstığı yedi cinsel perhiz döneminde. 4 günlük cinsel perhiz oldu. Pazar sabahı namazdan sonra yapın dedi. Teheccüde kalktık kuran okuduk sabah namazımızı kıldık duamızı ettik eşime soğuk duş aldırdım ama çok geç olmuş birde stres yaptı çok tam sertleşme olmadı önce ben orgazm oldum sonra zar zor yaptık işte yani çok derin olmadı. Ama yumurtamın çatladığını anladım akıntıdan. İşte böyle derin ilişki olmadı diye acaba olmamışmı diye içimde şüphe var. Allah isterse her şekildede olur duama güveniyorum şuan sadece. Birde dr 6 saat sonra tekrar deneyin dedi ama bende aşırı derecede ağrı oldu yapamadık. Yerde yaptık çünkü biz. 1 saat boyunca yerde ve ayaklarımı yukarı kaldırarak bekledim kalçamın altınada yastık koydum. Sanırım yerde çok kaldım üşüttüm rahmim çok ağrıdı iki gün boyunca. Böyle işte çok açık yazdım kusura bakmayın ayıpsa biriniz söyleyin silerim hemen

geldim geldim Allah ayırmasın aklım hep burdaydı,kızlar naptı acaba,yeni gelenler kim,cinsiyetler belli oldu mu,ay bütün gün sizi düşündüm...bu durum normal mi bilmem ama her an aklımdasınız
sen nettin gızzz,deneme ne alemde,yok mu yeni sitelerden yeni çeviriler

canını sıkma okadar dua etmişsin..ALLAH sana hayırlı sağlıklı bi oğul verir inşallah..
boşa çıkmaz emeyin...inşallah

hoşgeldin cnm..
eşin nasıl iyileştimi..

kız ayıbımız mı kaldı bacıııııııı bacı yazmadığımız halt kalmadı burda ama biz olaya bilimsel bakıyoruz...yaptığımız şey spermle yumurtanın sağlıklı ortamda uygun biçimde birleşmesini sağlamak
ee herkesin kendine göre de bi metodu var bunun için,o yüzden böyle değişik hikayeler mevcut topiğimizde
aynı gün adet tarihimiz...6 gün kala kanda belli olur ama idrarda çıkmaz...rahim ağrısı dediğin döllenmede olabilir...tutsun yaa,stres yapma kendine...hazır olmayı beklersen hiiç hazır hissetmeyeceksin ki...boşver tutmuştur inşallah paşan

İnanın kendime dua ettiğim kadar sizin içinde dua ediyorum çünkü bir insan kendi için istediğini Mümin kardeşi içinde istemedikçe tam iman etmiş sayılmaz. Benim son kızım doğal yoldan ücüz İdi biri tek yumurta ikizi diğeri ise yek yumurta idi dr bile şok olmuştu ama ne yazık tek yumurta ikizi olanlar biri 2 aylık diğeri 4 aylık öldü karnımda diğer tek yumurtadan olan kaldı. Beni zehirlemesin diye yaşamadığım hastalık kalmadı kim benim yerimde tevbe etse daha çocuk doğurmaz ama ben işte eşimi düşünerekten 4 cü çocuğu yapmaya karar verdim yüzden insan daha hassas oluyor. Çok düşennemeye çalışıyorum. İnşallah Allah'ım bu sefer yüzümü güldürecek benim gibi isteyen size ve bizim gibi herkese nasip etsin inşallah.

amin canım amin...dualarımız karşılıklı...sanaldan birbirimize hiç bişey yapamasakta ettiğimiz dualar yeter....senin şimdi 2 kızın mı var,ben geçmişi okuyamadım

Hayır canım 3 kızım var. Birini 17 yaşında doğırdum şimdi 15 yaşında diğerini 20 yaşında doğırdum şuna 11 yaşında diğerini 23 yaşında doğırdum şuan 8 yaşında. 8 yıldır cesaret edemedim tekrar denemeye ama kaçış yok çıktık bir yola bakalım nr olacak. Şuan 30 yaşındayım yaşta ilerliyor şimdi olmazsa başka gittikçe zorlaşacak.

sen yine cesaretliymişsin,büyük konuşmayayım ama ben 4.yü hiç ama hiç düşünemem...bende senin gibiyim 9 yıl aradan sonra kalkıştım bebek işine..valla iyi mi yapıyoruz kötü mü ben de bilemedim...çocuk bakımı çok zor...bu kadar rahatlamışken tekrar bebek olayına girmek
ama eşim diyo,işte şimdi bi bebek olsaydı evde ben onu severken iyileşirdim,moral olurdu bana...

kalmış 2 gün bacım,senden heyecanlıyım,sanki benim bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…