- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.461
seyhanim mimozam olacak canarim be Allah ne zaman verirse o gununu bekliyor canlarim bu arada herkese gunaydinnn
teravet bugün sabah halen tek cizgi, bugün 8.günum, yavas yavas agrilarim yani kasiklarim sizliyor,yaklasiyor galiba daha erken ama benim tahmine göre 12-13 catlicak....
Rahmimide kontrol ediyorum kac gündür bugün yukari kaymis bayagi....
selam kizlarr ben geldimmmm
nasilsinizz gulnisamiz tr yeden donmus bana mesaj yazmak istemis fakat mesaj kutum doluymus kahretsin
suan msj yazdim bekliyorum insallah hayirli haberlerini alirim cok merak ediyorumm
gelincikk kuzum gozun aydinn rabbim gonlundekini hayirlisiyla versin sana
gurbet ablanin gebeligi kesinlestimi
yeni bilgiler varmi
teravet bu ay yumurtlama gunumu bi turlu bilemedim benim kasik agrim oldugunda sutlu akinti geliyo bu nedir kafayi bozacam yahuuu
nasilsinizz gulnisamiz tr yeden donmus bana mesaj yazmak istemis fakat mesaj kutum doluymus kahretsin
suan msj yazdim bekliyorum insallah hayirli haberlerini alirim cok merak ediyorumm
yeni bilgiler varmi
teravet bu ay yumurtlama gunumu bi turlu bilemedim benim kasik agrim oldugunda sutlu akinti geliyo bu nedir kafayi bozacam yahuuu
heeeee gebeyim hemide ikizzzzzzz
kiz gecmisi okuuu
gulnisam amaliyat olmus guzel gecmis sonuclar temiz cimmis anam nerdesin sen bakkimmmmm
rahim kontrolunu nasil yapiyosunuz kizlarr
ben bazen akinti alirken hemen rahimin girisinde elime bisey geliyo
bazende bisey yok
yeli vardi o anlatmisti ama o zamanlar bebegime hamileydim
yeni bilgiler varmi
orta parmagi iceri sokuyon bosluk gelire hamissin ve bide yukari ciktiysa yumurtlama olmus
benim adetime 5 gun kala kasiklarim agridi bende deneme yaptim yumurtluyom belki diye ve iliksiden sonra iceri de rahim agzini bulamadim yukaridaydi bide diyorum bu iliskiden hamile kalirsam hic belli olmaz valla zaten ruyada gordum ikiz farkli zamanlarda bir oglan bir kiz dogurmusum hayir olsun yawwwww
seyhan birbirimikz bekliyoh anacim kesin he birimizde one gecmiyor haaaaaa
orkide bayagi uzun bayram ettin sen heeee nerelere gittin zilli seni
tobe tobe ne diyon sen giiiiiii musait bir yere girp cikiyoz isteeeeallah allah ya nerelerinede bakıyolar bunlar
ben yarın filmi çektireyim öbür aya hazırlannn ona göre ben kalacam çünkü
haber vermedi deme
tobe tobe ne diyon sen giiiiiii musait bir yere girp cikiyoz isteeee
seyhan birbirimikz bekliyoh anacim kesin he birimizde one gecmiyor haaaaaa
orkide bayagi uzun bayram ettin sen heeee nerelere gittin zilli seni
sen bana bakma nerene istiyosan bak
yakın olsam kız sana gelirdim kontrole boşuna para harcıyom o kadar
peki adet olacağımız zaman ne zaman aşağıya iniyoo bu rahimm hanfendi
o hanimefendiye ben bakamam heralde icim ciziliyoo bi tuhaf oluyorum tuhaf bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?