Süper Anneler - 2011

seyhanim mimozam olacak canarim be Allah ne zaman verirse o gununu bekliyor canlarim bu arada herkese gunaydinnn

dr gibisiniz maşallahhh nasıl anlıyosun canım ya rahmini :26:

selam kizlarr ben geldimmmm
nasilsinizz gulnisamiz tr yeden donmus bana mesaj yazmak istemis fakat mesaj kutum doluymus kahretsin
suan msj yazdim bekliyorum insallah hayirli haberlerini alirim cok merak ediyorumm
gelincikk kuzum gozun aydinn rabbim gonlundekini hayirlisiyla versin sana
gurbet ablanin gebeligi kesinlestimi
yeni bilgiler varmi
teravet bu ay yumurtlama gunumu bi turlu bilemedim benim kasik agrim oldugunda sutlu akinti geliyo bu nedir kafayi bozacam yahuuu

rahim kontrolunu nasil yapiyosunuz kizlarr
ben bazen akinti alirken hemen rahimin girisinde elime bisey geliyo
bazende bisey yok
yeli vardi o anlatmisti ama o zamanlar bebegime hamileydim

heeeee gebeyim hemide ikizzzzzzz
kiz gecmisi okuuu
gulnisam amaliyat olmus guzel gecmis sonuclar temiz cimmis anam nerdesin sen bakkimmmmm

stres yokk cnm şimdiden

rahim kontrolunu nasil yapiyosunuz kizlarr
ben bazen akinti alirken hemen rahimin girisinde elime bisey geliyo
bazende bisey yok
yeli vardi o anlatmisti ama o zamanlar bebegime hamileydim

orta parmagi iceri sokuyon bosluk gelire hamissin ve bide yukari ciktiysa yumurtlama olmus

benim adetime 5 gun kala kasiklarim agridi bende deneme yaptim yumurtluyom belki diye ve iliksiden sonra iceri de rahim agzini bulamadim yukaridaydi bide diyorum bu iliskiden hamile kalirsam hic belli olmaz valla zaten ruyada gordum ikiz farkli zamanlarda bir oglan bir kiz dogurmusum hayir olsun yawwwww

seyhan birbirimikz bekliyoh anacim kesin he birimizde one gecmiyor haaaaaa
orkide bayagi uzun bayram ettin sen heeee nerelere gittin zilli seni

sunen akinti olmasi lazum daaaa o gebelikte gelir yogurt kivamli akinti beyazzz

allah allah ya nerelerinede bakıyolar bunlar

seyhan birbirimikz bekliyoh anacim kesin he birimizde one gecmiyor haaaaaa
orkide bayagi uzun bayram ettin sen heeee nerelere gittin zilli seni

ablacim misafirlerim vardi bayaa kaldilar bende hic oturamadim ama kavustum simdi
gulnisa mesajmi atti sana ne dedi rahim almislarmi ayy cok sevindim allahim cok sukur

ablcm valla benden sut renginde sunmeyen kivamli akinti geliyo
seffafi yakalayamadim hic
ama bi ara yarim saat kadar kasik agrim oldu ve gecti aslinda donna kullanicaktim misafirler olunca unuttumm

seyhanim sen nasilsin canom rabbim tez elden senin haberinide almayi nasip eylesin

sen bana bakma nerene istiyosan bak
yakın olsam kız sana gelirdim kontrole boşuna para harcıyom o kadar

peki adet olacağımız zaman ne zaman aşağıya iniyoo bu rahimm hanfendi

o hanimefendiye ben bakamam heralde icim ciziliyoo bi tuhaf oluyorum tuhaf bi durum

sağol orkideciğim nasıl olayım aynı bildiğin gibiyim işte

bernil ve rengini çok merak ediyorum ne yaptılar acaba ? hiç haberiniz varmı kızlar

gerçi onlar beni hiç merak etmedikleri kesin ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…