Süper Anneler - 2011

Gelincik Yusuf suresini kac kez kac defa okumaliyim
Hamile kaldiktan sonrami okunmali
1 aylik hamileyim ne zaman okumaliyim ki
bi yardim et cnm

canım hamıle kalmadan baslasaydın daha iyi olurdu olsun istersen hemen basla 41 gün oku inş. duanın surenın yararı herhalukarda olur ahlaklı olsun hayırlı olsun inş.
ben bu meryem suresını bitireyım bebeğim için faydalı hangi sure olursa onu okumaya devam edıcem inş.
bılmediğini bılseydım önceden derdım vanım ne bıleyım aklıma gelmedi

Gelincik gözün aydın Allah tamamnıa erdirsin sağlıkla al kucakla prensesini inşallah....

allah razı olsun canımçok teşk ederım sende prensesıne hemen kavuşursun inş.
bimdende marmelatı falan hazır etmiştim her ihtımale karşı

canim cok saol bende seni tebrik ediyorum ins hayirli bi evladin olur
ben sanki hic hamile degilim ne bulanti var ne agri var rahatim yani

tamam cnm tesekkur ederim

Beautiful Cervix Project -Age 25 – Entire Cycle »

ben yeni basladim rahmimi kontrol etmeye, cok kisiyi almay sayfasinda yapiyor...

hergün bakiyorumki degisiklik nasil oluyormus diye....dün ulasabildim bugün sanki biraz daha yukardaydi ve yumusakti...resimlerde degisikleride görebilirsiniz, ama catlayinca yumurta nasil oluyor daha bilmiyorum ,bugun 8.ci günüm ve agrilarim basladi, 3 aydir yumurtlama günü cok felaket agrilarim oluyor, bu ay doktorada gitmicem zaten...kizlar esimde gidiyor bugün gene italyaya 2 kez yaptik tek iliski bu ay kesin gene tutmaz...hayirlisi artik....

aaaa burası güzelmiş haaa. saol

doğru diyo ama

kız ben seni hiç görmedim orkide şimdi aklıma geldi

gosteriyim cnm ama nasil (

orkişşş öpüyom senii bidaha kaybolma burdan gıı

cnm netim ve omrum oldugu surece ben hep buradayim insallahh :))

yavuzcum kizina ne almayi dusunuyosun bu aylarda gun sayiyoduk dimi cnm hele benim canimi okumustuu hergece aglayarak uyanirdim

Bazen dusunuyorum da ya kiza hamileysem ((((( 3 kiz yolar valla sacimi yuzumu

öyle deme canım kızada hazırla kendını erkeğede veren rabbım hayırlısını versin biz 3 kız kardes 1 de erkek kardeşimiz var fakat çok bağlıyız birbirimize annem hep der gözünü seveyım kız çocuğunun dıye

canım ben maalesef hamile değilim daha doğrusu kimyasal gebelikmiş bugün adet oldum. iki ay önce de aynısı olmuştu. şimdi adet bittikten sonra doktor tahliller yapıcak....bu arada seni de tebrik ederim gerçekten çok sevindim.... inşaallah çok tatlı bir kızın olur

mrb gelincik nasıl gidiyo bulantın var mı
bende ve sevilde tık yok valla

deli gibi acı ve baharatlı yiyorum
vucudumda bayaa eksikmiş sanırım bunlar

Son düzenleme:

yanlış biliyorsam düzelt lütfen.sadece cuma günleri okunacak diye biliyorum.41 cuma yani.

yanlış biliyorsam düzelt lütfen.sadece cuma günleri okunacak diye biliyorum.41 cuma yani.

yok cnm meryem suresını hiç ara vermeden her gün 1 tane okumalısın hatta adetsen bıle yerıne baskasını tayın etmelısın senın yerıne biri okumalı ben böle bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…