- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.421
çok teşekkür ederım allah razı olsun canımm amın inş.
evet sen baktın 24 25 26 kız günün demiştin tam denk geldi diyede bayaa sevınmiştim bu günler denedım zaten bakalım yorumcu tutacakmı
coooookkk sevindim canim benimmmmmmm...
en güzel dilekerim seninle olsun canımmmmm
gelincik tebrik ederim canım Allah gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inş.
sagol canim, vala bizim burda aktarci nerde var bilmiyorum...birazdan carsiya gitcem..ot seklindemi yoksa kücük dal seklindemi bu meyan kökü, ve kaynatipdami iciliyor?
yorumcuyu bilmiyorum ama benim içimden kız olacakmış gibi geliyor.
dimla gııı sende mi hamilesin:) aman aman ne güzel. seninde sağlıcakla gelsin erkek bebişin inşallah...
çook teşekkür ederım nazcım sağol darısı senınde basına olsun inş.
bak ne dıcem sana bence senınle aramızdakı tek fark stres sen çok stres yapıyorsun onun içinde senı uğrastırıyor unut bi an için stres yapma lütfen
ben buaya dedım tutmaz yumurtlamam 6 7 gün vardı spermler dayanmaz dıye düşündüm öbür ayı planlamaya koyulmuştum umudum yoktu stresde yapmadım bana süpriz gibi oldu inan.
sende yapmasan tutacak bence ağlıyosun üzülüyorsun süreklı düşünüyorsun olacak inş merak etme
buarada hanı msnden sana demiştim ya meya kökünü ağaç kökü gibiydi bakmıştın meyan kökü o canım potasyumu azaltıyormuş vucüttakı eşime içirdim ben onu
fakat adamın neden içtiğinin farkında değil ona mıdene iyi gelıyormuş dedım buara midesi kötüdehala bılmıyor
a.s cnm ıyı aksamlarselam kızlar. iyi akşamlar
dimla cnm hayırlı olsun bebısın ıns gonlundekını nasıp etsın mevlam neler yapmısdın cnm ya dıyet felan bı toplayım yazarmısın sana zahmet
carsida meyan kökü buldum hemen aldim
kizilcik bulamiyorum cranberries var odami kizilcik oluyor ya anlamadim gitti, alman sayfasindakiler cranberries suyu iciyor hapi aliyor...hapi cok pahali ya....eger oysa tabi...
günaydın herkese kızlaar
sabah ateşimi ölçer ölçmez dayanamayıp hemen test yaptım ki zaten heyecandan adam akllı uyuyamadım bıle bide ne göreyım t çizgisi c yi bastırdı bu defa c silik kaldıçok mutluyum hemen sizinle paylaşayım istedim ALLAH isteyen herkesın gönlündekını kucağına versın benım inş kızım benımledır hyırlı ve sağlıklısıyla öpyürum siziii
bernuuuuuuuuuuşşşş hani merak edıyodun gıı gelip bakmadın bılee nerdesiiinnnnn
geldim geldimmmmmmmmm
inan yeni açtım bilgisayarı ve hemen topiğe girdim
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu topicte iki gündür acayip güzel haberler alıyorum
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh tamanına erdirsin canooooooooooooooooooooooo
Sağlıklı hayırlı bir kızın olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ( içime kız doğuyor ve bilimsel olarak ta kız bence (Allah bilir en doğrusunu ) )
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
darısı
naz81 başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepimize bol bol dua et bacım
Sağlıkla büyüt karnında ve sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlarımız geliyor inşallah bir bir
buarada 1 aydır sol tarafıma yatıyorum 4 aydır folıkasıt kullanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim, kzın olsun isitiyormuşsun sanırım, İnşallah Allah gönlüne göre versin, çok güzel bir şey kız anne olmak, umarım ben de erkek annesi olabilirim:111:günaydın herkese kızlaar
sabah ateşimi ölçer ölçmez dayanamayıp hemen test yaptım ki zaten heyecandan adam akllı uyuyamadım bıle bide ne göreyım t çizgisi c yi bastırdı bu defa c silik kaldıçok mutluyum hemen sizinle paylaşayım istedim ALLAH isteyen herkesın gönlündekını kucağına versın benım inş kızım benımledır hyırlı ve sağlıklısıyla öpyürum siziii
cnm aktarciya git al onlar bilir yaa
özünde yaptığım bişey yok
diyet için geç kalmıştım
yumurtlamayı çok basit eczanelerde satılan bi aletle kontrol ettim
çift çizgiyi gördüğüm günün akşamı başladım denemeye
yumurta akı ilk denemede kullandım
canım sıkılıyo bahanesiyle laptopu karnıma koyup bi saat gezindim sonra kapatmadan yatağın altına
koydum.
başkada bişey yapmadım yapamadım
zaten ben geç kalmıştım bazı şeyleri denemeye
çin bioritm kız günündeydi bilmiyorum artık rabbim hayırlısını versin hertürlü 2. evladın tadına varıcaz
kızıma can dostu bi kız kardeşte olursa hiç üzülmem
gelincikkkkkkkkkkkkkk kız ben sana ne didim
inşallah kızın senledirrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?