Süper Anneler - 2011

coooookkk sevindim canim benimmmmmmm...

çook teşekkür ederım nazcım sağol darısı senınde basına olsun inş.
bak ne dıcem sana bence senınle aramızdakı tek fark stres sen çok stres yapıyorsun onun içinde senı uğrastırıyor unut bi an için stres yapma lütfen
ben buaya dedım tutmaz yumurtlamam 6 7 gün vardı spermler dayanmaz dıye düşündüm öbür ayı planlamaya koyulmuştum umudum yoktu stresde yapmadım bana süpriz gibi oldu inan.
sende yapmasan tutacak bence ağlıyosun üzülüyorsun süreklı düşünüyorsun olacak inş merak etme
buarada hanı msnden sana demiştim ya meya kökünü ağaç kökü gibiydi bakmıştın meyan kökü o canım potasyumu azaltıyormuş vucüttakı eşime içirdim ben onu
fakat adamın neden içtiğinin farkında değil ona mıdene iyi gelıyormuş dedım buara midesi kötüde hala bılmıyor

sagol canim, vala bizim burda aktarci nerde var bilmiyorum...birazdan carsiya gitcem..ot seklindemi yoksa kücük dal seklindemi bu meyan kökü, ve kaynatipdami iciliyor?

dal gibi yani ağaç kökü gibi bişey bu suya atıp kaynatılarak içiliyor tek kullanımlık aktarda sana anlatırlar zaten mıktarını canım

gelincikkkkkkkkkkkkkk kız ben sana ne didim
inşallah kızın senledirrrrrrrrrrrrrrr sağlıkla al kucağına

Son düzenleme:
carsida meyan kökü buldum hemen aldim

kizilcik bulamiyorum cranberries var odami kizilcik oluyor ya anlamadim gitti, alman sayfasindakiler cranberries suyu iciyor hapi aliyor...hapi cok pahali ya....eger oysa tabi...

canim benim..evet cok ama cok stress yapiyorum..yumurtlamaya dogru hep bu stresim oluyor....ama ne yalan söyliyim ben dedim bu ay tuttu bende, cok umutlanmistim
herkes hamile olmasa cevremde stresse girmezdim belki, önüm arkam yanim herkes hamile, ....diyorum ya oglumdada 8 ay sürmüstü....

senin adina cok sevindim canim...insallah yaptiklarimiz bosuna olmaz yüce rabbim hepimizi güldürür.....

dimla cnm hayırlı olsun bebısın ıns gonlundekını nasıp etsın mevlam neler yapmısdın cnm ya dıyet felan bı toplayım yazarmısın sana zahmet

dimla cnm hayırlı olsun bebısın ıns gonlundekını nasıp etsın mevlam neler yapmısdın cnm ya dıyet felan bı toplayım yazarmısın sana zahmet

özünde yaptığım bişey yok
diyet için geç kalmıştım
yumurtlamayı çok basit eczanelerde satılan bi aletle kontrol ettim
çift çizgiyi gördüğüm günün akşamı başladım denemeye
yumurta akı ilk denemede kullandım
canım sıkılıyo bahanesiyle laptopu karnıma koyup bi saat gezindim sonra kapatmadan yatağın altına
koydum.
başkada bişey yapmadım yapamadım
zaten ben geç kalmıştım bazı şeyleri denemeye
çin bioritm kız günündeydi bilmiyorum artık rabbim hayırlısını versin hertürlü 2. evladın tadına varıcaz
kızıma can dostu bi kız kardeşte olursa hiç üzülmem

carsida meyan kökü buldum hemen aldim

kizilcik bulamiyorum cranberries var odami kizilcik oluyor ya anlamadim gitti, alman sayfasindakiler cranberries suyu iciyor hapi aliyor...hapi cok pahali ya....eger oysa tabi...

canım yanılmıyorsam ikeada reçel ya da marmelatı vardı oraya bak istersen

bernuuuuuuuuuuşşşş hani merak edıyodun gıı gelip bakmadın bılee nerdesiiinnnnn

geldim geldimmmmmmmmm
inan yeni açtım bilgisayarı ve hemen topiğe girdim
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu topicte iki gündür acayip güzel haberler alıyorum
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh tamanına erdirsin canooooooooooooooooooooooo
Sağlıklı hayırlı bir kızın olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ( içime kız doğuyor ve bilimsel olarak ta kız bence (Allah bilir en doğrusunu ) )
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
darısı
naz81 başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hepimize bol bol dua et bacım

Sağlıkla büyüt karnında ve sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

alallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlarımız geliyor inşallah bir bir

adeti kaç sürüyordu? ve son ilişki kaçıncı gün olmuştu?

buarada 1 aydır sol tarafıma yatıyorum 4 aydır folıkasıt kullanıyorum

neden sol tarafına yatıyordun?? bir de neden bir aydır ? biraz daha çabilir msin pek anlamadım ???

Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim, kzın olsun isitiyormuşsun sanırım, İnşallah Allah gönlüne göre versin, çok güzel bir şey kız anne olmak, umarım ben de erkek annesi olabilirim:111:

cnm aktarciya git al onlar bilir yaa

bu meyan kökü ne işe yarıyor acaba ???

laptopu karnına koyup 1 saat gezindim demişsin bir d ekapatmadan yatağın altına koymuşsun, bu neden???:44::44:

herkese iyi akşamlar kızlar, çok çok çok çok yorgun olmamma rağmen kızımı uyuttum ve hemen 2 dakika neler paylaştığınızı okudum, çok değişik şeyler okudum, daha önce duymadığım uygulamamar, yukarıda bazı sorularım oldu, bu merak ettiğim sorulara cevap verebilirseniz çok çok sevinirim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…