Süper Anneler - 2011

Teroşşşşş

sat 18 ekim
24-25-26 ekim ilişki günleri ve hamişşşşşşşşşşşşşşşş (gelincik yanlışım varsa düzelt bacım)

adeti kaç sürüyordu? ve son ilişki kaçıncı gün olmuştu?

teravet adetim son ay 26 gün sürmüştü fakat yumurtlamalarım hep 14. 15. gün oldu normalde adet döngüm süreklı 28 29 gündü ilk defa son ay 26 sürmüştü
adetım bitti 5.gün ,6 ve 7.gün arka arkaya 2 gün vajınal duşla ilişki oldu yanı son ilişki 7.gündü senın verdiğin tarıhlerde hatta sen son olarak sabak erken saatde son olsun dedin ben eşimi uyandıramadım
sen ne düşüyorsun ?

güzel dileklerın için çooook teşekkür ederım canım allah hepinizden razıolsun hayırlı ve sağlıklı olsunda inş. en önemlısı o

sağıma yattım oğlum oldu bu defada soluma yattım bilimsel olarak sol kız sağ erkek dıyorlar canım onun için aynı zamanda sadece ilişki günü yatmak yeterlı değilmiş uzun zaman yatmalıymışsın
meyan kökü kız bebek düşünenler için erkek kullanıyor canım sen kullanma
laptopda iyonların çekım gücü y spermlerı çektiği düşünülüyor kız bebekde yasak

Teroşşşşş

sat 18 ekim
24-25-26 ekim ilişki günleri ve hamişşşşşşşşşşşşşşşş (gelincik yanlışım varsa düzelt bacım)

hayır canım doğru fakat sadece son gün yanı 26sı hariç sadece 24 ve 25 ekımde sık ilişki
buarada 14.gün yumurtlamam oldu

sadece 24 ve 25 ekimde mi oldu?

kurban olduğum Rabbim dilerse bak hemen veriyor oysa hamile kalmaz ozr gibi haniiiiiii çok erken olmuş ilişkiler....

Allahım tüm isteyenlere de versin inşallahhhhhhh gönlündekileini...

sadece 24 ve 25 ekimde mi oldu?

kurban olduğum Rabbim dilerse bak hemen veriyor oysa hamile kalmaz ozr gibi haniiiiiii çok erken olmuş ilişkiler....

Allahım tüm isteyenlere de versin inşallahhhhhhh gönlündekileini...

işte bende bu ay benımkı tutmaz dıye onun için salllamadım ya bernur hatta kaç defa yok kola içeyımmı yok dıyette şu varmı emın gibi tutmaz dedim çok erken bitti ilişki 6 7 gün var yumurtlamama düşün rabbım verdi gerçekten çok şaşırdım sizler silik çizgiye kesın hamılesın dedıiğinizde ben yok canım dıyordum çünkü zamanlama erken geldi bende anlamadım allahım sen büyüksün ol dedimmi oluyor bundan ötesi yok

kusura bakma sayfaları tek tek okurken kaçırmışım.hamişmişşin.hayırlı olsun.RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin.gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.

çok teşk ederim cnm yeni öğrendım dahaa
meryem suresini meryem anamız gibi ahlaklı iffetli olsun dıye yani kız isteyenler okuyor
yusuf suresınıde erkek isteyenler hz yusuf a.s gibi güzel yüzlü ahlaklı olsun dıye okunyor
41 günü bulması için hala devam etmekteyım

günaydın....
bu ay rast gele denedim yine gebiş kalamadım galiba benim sancılar yavaş yavaş başladı seyhan...ne yapcaz biz...bak olmayınca olmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

erken gebelik belirtileriide yazarmısın gelincik

günaydın herkese mimozacım biliyorsunuz 5 gün öncesi silik çizgi çıktı son 2 gündede karnımda bazen hafif saplanmalar batmalar oldu,yıne 2 gün mıdem bilhassa gecelerı ekşime yaptı,bide akıntım vardı ama ben bunu pek dıkkate almadım belkıde kendımı kandırırım dıye çok kprktum hanı değilsem ümitlenmeyeyım dıye bu kadar canım
inş. olucak steres yapma mımoza sakın ben hiiiiçç kafama bıle takmadım tutmaz nasıl olsa dedım :)

günaydın....
bu ay rast gele denedim yine gebiş kalamadım galiba benim sancılar yavaş yavaş başladı seyhan...ne yapcaz biz...bak olmayınca olmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet canım bilmezmiyim olmayınca gerçekten olmuyooo 1,5 yıldır tüm ilişkilerim korunmasız ama olmuyo olmuyooo
sanki 2 kere hamiş kalan ben değilimmm

mimozacığım zamanı var demekki bekleyeceğiz bekleyeceğizzzz
ben yarın film çekilmeye gidecem cnm , sen onu çekilmişdin sanırım dimi :26:

çok şükür kızlarımız var canım benimki biraz eşşek kadar oldu ama olsun ne yapalım

sıkma canını vardır her işde hayır

teravet bugün sabah halen tek cizgi, bugün 8.günum, yavas yavas agrilarim yani kasiklarim sizliyor,yaklasiyor galiba daha erken ama benim tahmine göre 12-13 catlicak....

Rahmimide kontrol ediyorum kac gündür bugün yukari kaymis bayagi....

yani oğlan istediğim için en az 1 ay boyunca ilişki olsun olmasın sağ tarafa mı yatacağım ben ?yani sağ derken, yatağın sağına mı, yoksa vücudumu sağ kolumun üzerine doğru mu yatıracağım ?Bir de baya özel olacak ama korunmasız ilişki bitiminden hemen sonra sağ tarafıma yatıp beklemem de gerekir mi? yoksa kalksamda olur mu?:26: :26: çok utandım şimdi

laptop u bebek istediğimiz ilişki sırasında mı devreye sokmalıyım ??

rahiminizi nasıl kontrol ediyorsunuz ? bir de rahmin yukarı kayması ne demek? ne anlama geliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…