- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.441
adeti kaç sürüyordu? ve son ilişki kaçıncı gün olmuştu?
geldim geldimmmmmmmmm
inan yeni açtım bilgisayarı ve hemen topiğe girdim
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu topicte iki gündür acayip güzel haberler alıyorum
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh tamanına erdirsin canooooooooooooooooooooooo
Sağlıklı hayırlı bir kızın olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ( içime kız doğuyor ve bilimsel olarak ta kız bence (Allah bilir en doğrusunu ) )
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
darısı
naz81 başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepimize bol bol dua et bacım
Sağlıkla büyüt karnında ve sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlarımız geliyor inşallah bir bir
neden sol tarafına yatıyordun?? bir de neden bir aydır ? biraz daha çabilir msin pek anlamadım ???
Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim, kzın olsun isitiyormuşsun sanırım, İnşallah Allah gönlüne göre versin, çok güzel bir şey kız anne olmak, umarım ben de erkek annesi olabilirim:111:
bu meyan kökü ne işe yarıyor acaba ???
laptopu karnına koyup 1 saat gezindim demişsin bir d ekapatmadan yatağın altına koymuşsun, bu neden???:44::44:
Teroşşşşş
sat 18 ekim
24-25-26 ekim ilişki günleri ve hamişşşşşşşşşşşşşşşş (gelincik yanlışım varsa düzelt bacım)
sadece 24 ve 25 ekimde mi oldu?
kurban olduğum Rabbim dilerse bak hemen veriyor oysa hamile kalmaz ozr gibi haniiiiiii çok erken olmuş ilişkiler....
Allahım tüm isteyenlere de versin inşallahhhhhhh gönlündekileini...
buarada 1 aydır sol tarafıma yatıyorum 4 aydır folıkasıt kullanıyorum
iyi geceler gelincik.özellikle meryem suresi demişşinde istediğin cinsiyette olması içinmi okunuyor...
kusura bakma sayfaları tek tek okurken kaçırmışım.hamişmişşin.hayırlı olsun.RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin.gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.
erken gebelik belirtileriide yazarmısın gelincik
günaydın....
bu ay rast gele denedim yine gebiş kalamadım galiba benim sancılar yavaş yavaş başladı seyhan...ne yapcaz biz...bak olmayınca olmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağıma yattım oğlum oldu bu defada soluma yattım bilimsel olarak sol kız sağ erkek dıyorlar canım onun için aynı zamanda sadece ilişki günü yatmak yeterlı değilmiş uzun zaman yatmalıymışsın
meyan kökü kız bebek düşünenler için erkek kullanıyor canım sen kullanma
laptopda iyonların çekım gücü y spermlerı çektiği düşünülüyor kız bebekde yasak
teravet bugün sabah halen tek cizgi, bugün 8.günum, yavas yavas agrilarim yani kasiklarim sizliyor,yaklasiyor galiba daha erken ama benim tahmine göre 12-13 catlicak....
Rahmimide kontrol ediyorum kac gündür bugün yukari kaymis bayagi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?