Süper Anneler - 2011

seyhancim bernil ve rengini eylule sormustum henuz baslamamislar galiba cok kararsizmis bernil olmayacak korkusu insallahh ogluslarini gondersin rabbim onlara ve tum isteyenlere

sen bana bakma nerene istiyosan bak
yakın olsam kız sana gelirdim kontrole boşuna para harcıyom o kadar

peki adet olacağımız zaman ne zaman aşağıya iniyoo bu rahimm hanfendi
adet olcagin zaman anliyorki gebelik yok asagi iniyor iste
yok rahim alinmamis cok sukur iyiymis cnm
o hanimefendiye ben bakamam heralde icim ciziliyoo bi tuhaf oluyorum tuhaf bi durum
deli baska sey giriyor ama icin cizlamiymiiii
sağol orkideciğim nasıl olayım aynı bildiğin gibiyim işte

bernil ve rengini çok merak ediyorum ne yaptılar acaba ? hiç haberiniz varmı kızlar

gerçi onlar beni hiç merak etmedikleri kesin ama olsun
ederlerde burayada giremeyinceeee
gurbete gidelim gel beraber
bende hiç bişeyimden anlamıyorum ,yumun çatladığını bile nalmaıyoruummm herşey gizli oluyo galiba bende

niye giiiii nasil bebn oldu seninnnn akintidan agridan anlarsin aslinda bacim yaaaaa

çok teşekürler orkdm allah razı olsundarısı sizee
gurbet abla malesef adet oldu
dımla arkadasta hamile kaldı

canım öncekı bebeğinde eşinın ne tarafına yatıyorsa yerleri değiştirin sen diğer tarafına geç tabıkı ilişki sonrasıda sağına yatıp bekleyeceksın.laptop altın,cep teli vs gibi şeyleri ilişki olduğu gün odanda bulunduruyorsun açık olsunlar aslında ilk sayfada var sanıyorum bu bilgiler allah gönlüne göre versın

ay inanmıyorum yaaa bağımlılık yaptı burası benım temmuz annelerınde olmam gerekırken halaa burdan çıkamaz oldum bağlılık yaptınız sevil_8de gelmem dıyordu bak yıne burdaa

aaaaaaaaaaaaaaaa gurbet ablaaaa kizz gulmekten bi hal oldum
baska bisey giriyo ama icin cizlamiyii diyoo sapuk gariiii

dimla dami hamilee neler yapti cok azimliydi merak ettim bak

ay inanmıyorum yaaa bağımlılık yaptı burası benım temmuz annelerınde olmam gerekırken halaa burdan çıkamaz oldum bağlılık yaptınız sevil_8de gelmem dıyordu bak yıne burdaa

gelincikkkk hadi bakalim nas anacim temmuz analarinin yanina saka bir yana birakirsan olduruum seni heeeeeee

Gelincik Yusuf suresini kac kez kac defa okumaliyim
Hamile kaldiktan sonrami okunmali
1 aylik hamileyim ne zaman okumaliyim ki
bi yardim et cnm

aaa ne o terketmeyin tabii nereye bırakmayız..
orkdm sen ne zaman planlıyon, doğumgünleri yaklaştı bizim kıssların:)

Arkadaslar parmaginizi vaginal bolgeye saldiginiz zaman eliniz delige degil de baska biseye degiyosa o zaman hamilesiniz
yani hep yukarida olan bisey sanki asagiya geliyor bak hamileligi boyle anladim ben
denenmistir
delige giriyosa o zaman reql olucaksiniz demektir

Gelincik gözün aydın Allah tamamnıa erdirsin sağlıkla al kucakla prensesini inşallah....

sağol orkideciğim nasıl olayım aynı bildiğin gibiyim işte

bernil ve rengini çok merak ediyorum ne yaptılar acaba ? hiç haberiniz varmı kızlar

gerçi onlar beni hiç merak etmedikleri kesin ama olsun

Seyhan kızlarla karşılaşmıyorum ama arada yazıyolar ikisindede bi şey yok şuan rengin biraz çekimser kalmış nedense...KAKULE 11.11.11 DE DEYYAN 12.11.11 DE OĞLUŞLARINI KUCAKLARINA ALDILAR Darısı diğer pipili isteyenlere

ayyy ne güzel haberler allah analı bablı büyütsün inşallah hayırlı evlatlar olurlarrr

evet evettt darısı bizim başımıza koca pipililerden

hamisler nasil gidiyor gobisler?
bulantilar varmi?
bel agrisi varmi?
caniniz neler cekiyor?

mrb sevil sanırım sendede gebelik mevcut
hayırlı uğurlu sağlıklı ve gönlündeki olsun

bende daha bi belirti yok
doktora da gitme fırsatım olamdı daha
ilk gebeliğmle alakasız bazen herşey yolundamı diye de endişeleniyorum
işte fazla ayakta kalırsam bel ağrısı oluyo başkada bişey yok
sende durumlar nasıl
topik bizleri kovacak bu sohbetler devam ederse :))
açılış amacımız bu değil hamileler başka kapıya :) derlerse şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…