- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.481
seyhancim bernil ve rengini eylule sormustum henuz baslamamislar galiba cok kararsizmis bernil olmayacak korkusu insallahh ogluslarini gondersin rabbim onlara ve tum isteyenlere
adet olcagin zaman anliyorki gebelik yok asagi iniyor istesen bana bakma nerene istiyosan bak
yakın olsam kız sana gelirdim kontrole boşuna para harcıyom o kadar
peki adet olacağımız zaman ne zaman aşağıya iniyoo bu rahimm hanfendi
yok rahim alinmamis cok sukur iyiymis cnmablacim misafirlerim vardi bayaa kaldilar bende hic oturamadim ama kavustum simdi
gulnisa mesajmi atti sana ne dedi rahim almislarmi ayy cok sevindim allahim cok sukur
ablcm valla benden sut renginde sunmeyen kivamli akinti geliyo
seffafi yakalayamadim hic
ama bi ara yarim saat kadar kasik agrim oldu ve gecti aslinda donna kullanicaktim misafirler olunca unuttumm
seyhanim sen nasilsin canom rabbim tez elden senin haberinide almayi nasip eylesin
deli baska sey giriyor ama icin cizlamiymiiiio hanimefendiye ben bakamam heralde icim ciziliyoo bi tuhaf oluyorum tuhaf bi durum
ederlerde burayada giremeyinceeeesağol orkideciğim nasıl olayım aynı bildiğin gibiyim işte
bernil ve rengini çok merak ediyorum ne yaptılar acaba ? hiç haberiniz varmı kızlar
gerçi onlar beni hiç merak etmedikleri kesin ama olsun
gurbete gidelim gel beraber
bende hiç bişeyimden anlamıyorum ,yumun çatladığını bile nalmaıyoruummm herşey gizli oluyo galiba bende
selam kizlarr ben geldimmmm
nasilsinizz gulnisamiz tr yeden donmus bana mesaj yazmak istemis fakat mesaj kutum doluymus kahretsin
suan msj yazdim bekliyorum insallah hayirli haberlerini alirim cok merak ediyorumm
gelincikk kuzum gozun aydinn rabbim gonlundekini hayirlisiyla versin sana
gurbet ablanin gebeligi kesinlestimi
yeni bilgiler varmi
teravet bu ay yumurtlama gunumu bi turlu bilemedim benim kasik agrim oldugunda sutlu akinti geliyo bu nedir kafayi bozacam yahuuu
yani oğlan istediğim için en az 1 ay boyunca ilişki olsun olmasın sağ tarafa mı yatacağım ben ?yani sağ derken, yatağın sağına mı, yoksa vücudumu sağ kolumun üzerine doğru mu yatıracağım ?Bir de baya özel olacak ama korunmasız ilişki bitiminden hemen sonra sağ tarafıma yatıp beklemem de gerekir mi? yoksa kalksamda olur mu?:26: :26: çok utandım şimdi
laptop u bebek istediğimiz ilişki sırasında mı devreye sokmalıyım ??
ay inanmıyorum yaaa bağımlılık yaptı burası benım temmuz annelerınde olmam gerekırken halaa burdan çıkamaz oldum bağlılık yaptınızsevil_8de gelmem dıyordu bak yıne burdaa
ay inanmıyorum yaaa bağımlılık yaptı burası benım temmuz annelerınde olmam gerekırken halaa burdan çıkamaz oldum bağlılık yaptınızsevil_8de gelmem dıyordu bak yıne burdaa
aaaaaaaaaaaaaaaa gurbet ablaaaa kizz gulmekten bi hal oldum
baska bisey giriyo ama icin cizlamiyii diyoo sapuk gariiii
dimla dami hamilee neler yapti cok azimliydi merak ettim bak
günaydın herkese kızlaar
sabah ateşimi ölçer ölçmez dayanamayıp hemen test yaptım ki zaten heyecandan adam akllı uyuyamadım bıle bide ne göreyım t çizgisi c yi bastırdı bu defa c silik kaldıçok mutluyum hemen sizinle paylaşayım istedim ALLAH isteyen herkesın gönlündekını kucağına versın benım inş kızım benımledır hyırlı ve sağlıklısıyla öpyürum siziii
sağol orkideciğim nasıl olayım aynı bildiğin gibiyim işte
bernil ve rengini çok merak ediyorum ne yaptılar acaba ? hiç haberiniz varmı kızlar
gerçi onlar beni hiç merak etmedikleri kesin ama olsun
Seyhan kızlarla karşılaşmıyorum ama arada yazıyolar ikisindede bi şey yok şuan rengin biraz çekimser kalmış nedense...KAKULE 11.11.11 DE DEYYAN 12.11.11 DE OĞLUŞLARINI KUCAKLARINA ALDILARDarısı diğer pipili isteyenlere
temmuz anneleri haa al sanaa
gelincikkkk hadi bakalim nas anacim temmuz analarinin yaninasaka bir yana birakirsan olduruum seni heeeeeee
hamisler nasil gidiyor gobisler?
bulantilar varmi?
bel agrisi varmi?
caniniz neler cekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?