- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.721
testlerinin negatif çıkması doğal..yumurtlama olmadan önce negatif çıkar tam yum gününde 1-2 gün koyu çıkıp sonra yine silinir...senin döngün kaç gün,kaçıncı gündesin bu önemli...
akıntı için bi şey diycem sana...benimde öyle booll bol uzayan şeffaf akıntım olmuyo malesef...hep kremsi,losyon gibi bembeyaz...ama açık yazıcam afedersinben hep klozet kullanırım,hafif dokununca vajene gördüğüm akıntı hep losyon gibi...son ayda bişey keşfettim,normal tuvalete girince ve biraz uzun durunca bazen kendiliğinden bile akıyo o uzayan şeffaf akıntı...ay çok utandımmmm yani yumurtlama günlerinde normal tuvalete gir ve biraz uzun dur,ve akıntıyı biraz içerden almaya çalış...
canım bebişini face yükleyemedim benim pc bozuk tv den yüklemeye çalıştım ama olmadı..en kısa zmanda yüklemeye çalışacağım...aslında gurbette yorum yapıyor ama bugünlerde yok ...kusura bakma canım olur mu beklttim senide.
Kızlarrrrrrr tüm tezleri çürüttüm ve 2 kızçem karnımda
Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alacağımız günleride göstersin inşallah amin...
kızlar şimdi yxliz dediğim arkadaş yum takibi yaptırdı,iğne oldu ve 36.saat denemesi var kızı geliyorrrrrrr
ph ölçmedi biliyorum .adetin 2. gününden 12. gününe kadar adaçayı içmişti bildiğim kadarıyla bu kız diyetinde vardı...
siz ne düşünüyorsunuz?
Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alacağımız günleride göstersin inşallah amin...
BEN DEEEE...oleyyyyy beeee regl oldum
neden seviniyosam,Allahım şu insanoğlu ne garip
canim bütün bilgiler ilk sayfada varya.
Ayy halvetler karışacak desenize :)))
herkesin 40 ı karışır apranaxla benim karışsa karışsa halveti karışır demi bacım
...
Sagolasin arkadasim Allah razi olsun bugunlerde biraz duyguluyum.. hatta suan agliyorum... ben yavrumu kabul ediyorum herseyiyle.. zaten hasaa baska bisey dusunemem bile.. ama insanlara neoluyo anlamiyorum sakin yanlis anlamayin sozum size degil.. erkenden cinsiyet belli olunca aa erkekmi diyolar hayir kizimiz ucak diyorum...aaa olsun diyolar... OLSUN MUUUU OLSUN NE YAA OLSUN NEEEEE.... VALLA 3. KIZ OLANLAR YADA 3. DE ERKEK OLANLAR SABIR DILIYORUM CINSIYET SOYLERKEN ELALEME... insanin canini SIKIYOLAR gereksizler...
ah ah bacım tam tersi malesef benimki kız kardeşiminki erkek ve oda c.tesi sezeryanla doğum yapcak bende artık 2-3 haftaya inş.başlarda kız diye çok üzülmüştüm arkadaşlarda biliyor,1 kızım var ve kalp hastasıyım 3. ihtimal yok gibi.oyüzden 2.de erkek olsun bitsin diyodum,kız olduğunu öğrenince gerçekten çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymiş,alıştım çok şükür,şimdide sağlıcakla kucağıma alayım diye dua ediyorum hazırlıklarımı yapıyorum.az kaldı inş. hayırlısıyla bide kucağıma alsaydım
guluzarelacım aynı seyi bende yaşıyorum canım, daha hamile bile kalmadan herkes, kendi annemde dahil bir de oğlun olsun deneme başladı ister istemez daha hamile kalmadan ben üstümde bir baskı hissettim erkek olmazsa sanki eksik bir yanım varmış gibi ne alaka ise hamile olduğumu açıkladıgımda aa hadi hadi bu da oğlan olsun demeye başladılar eşimin tarafıda bızımkilerde ilk hamileliğinden farklımı nasıl, ne olacak cinsiyet bellimi diye devamlı sorular sorular. kızım olacak dıye söyledim 3.de erkek olur diyenler bile oldu sanki ben 3. düşünüyorumda beni teselli ediyorlar. benim annem bile kız olduğu için üzüldü bende çevremdem dolayı çok baskı hissettim.
oysaki ben gerçekten 2. kızım olacagına çok alıştım çok şükür Allahıma. güzel süslü püslü ciciler almaya başladım bile ilk kızımdanda çok memnunum gerçekten beni üzmüyor önemli olan saglıklı hayırlı olmaları inşallah.
ama hala belki doctor yanılmıştır diyenler var ya ben kesin dedikçe doğana kadar belli olmaz diyorlar çevredekiler çıldırtıcak beni.
merhaba kızlar bioritimden anlayan arkadaşım sana sesleniyorum duy beniii :) hiç bir şey anlamadım bu karışık şeyden 2 kızım var oğlum olsun istiyorum rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkexze benim içinde bakarmısın acep rica etsem 22 09 1982 benim 11 11 1978 eşimn d. tarihi şimdiden tşk
internetten ov. testi aldım 8 gündür kullanıyorum sürekli negatif görüyorum neden hep negatif bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin adet kanamam bu ay 9 gün sürdü acaba bununla ilişkisi olabilirmi 4 aydırda servikal mukusu kontrol ediyorum hiç yumurta akına benzer kıvam görmedim ya koyu yada sıvı krem görünümünde bu ne iştir anlamadım yardım edin:18:
HER ŞEY İNSANLAR İÇİN
"Çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım"
Diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım...
"Bir gün daha bitti ama yarın yeni bir gün"
Bu da gelir geçer diye inanmazsam
Nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım...
Her şey insanlar için
Görmek öğrenmek için
Bazen zor da olsa
Her şey insanlar için
Umut doğurmak için
Hayatla seviştim
"Hiçbir şey boşuna yaşanmamıştır"
"Uyuyordum gözüm açıldı uyandım"
Diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım
http://www.youtube.com/watch?v=NRkouul3VdI
Darısı tüm isteyenlere kuzum...canim gözünaydin sagsalim kucagina alirsin insallah kizcelerini.
Amin kuzum amin, seni çok seviyom...senin tpıcte yazdım ama yıne yazayım
sag salim kucağına al canım cici kızlarını.....
Anaaaaaaaaaa
amin bacım ammiiinnnnn
ne kadar erken öğrendincinsiyetini sen, maşallah valla.. ne göz varmış doktorda :)
Sağlıkla kucağında gör yavrunu inşallah... sağlıkla kavuşun birbirinize... melekler sarsın sarmalasın kucaklarında sizi..
hakkaten deneme günleri pespese gelecek galiba.BEN DEEEE...
Halvetler karışacak bu ay, dediğiniz gibi :)
takvim yapmayı bilen yapsın kızlar...
yazalım satları, bekleyelim batları :)
arada yumyum günlerinde görelim kocaları... :))
canım, o bilgilerin üzerine başka bilgiler eklenmiş zannediyorum.
şurup murup duydum dün ben mesela.
nedir o şurup? ne işe yarıyormuş tam olarak?
bacım valla benim de halvet karışacak sizlerle.. :)))
dediğin laf hoşuma gitti çok.. keşke kırklarımız da karışsa :))
7.ay denemem vatana millete hayırlı uğurlu olsun kızlar.. :=)
sana bişey diyim mi şekercim?
benim kayınvalidem bana ne dedi? tahmin edebileceğiniz bişey değil..
Aslında severim kadını, aramız iyidir, yaşlı zaten.. yürüyemiyor bile, gelmez-gitmez.. zararsızdır. Ama günlerden bir gün, bi laf etti, bitti benim için mevzu. (ben 3 aylık falan hamileydim bebeğime, cinsiyeti henüz belli değildi o zaman)
- Gelin, kaynana toprağından olurmuş ama, dur bakalım, erkek doğuracak mısın sen bize?
- Bilmem, nasip bu işler. Ama ben bu karnımdaki bebeğimin kız olması için, yatıp kalkıp dua ediyorum, kandilde bile sabaha kadar dua ettim bunun için. Elimi karnıma koyunca, kız olduğunu hissediyorum. Bence bu bi kız, hayırlısı tabi....
- Kız iyidir, ama soy sop yürütmez. Erkek doğuran ana, şanlı olur.
- Hiii, ay çok üzüldüm anne, ne biçim bi laf o öyle. ben kız doğurursam şerefsiz mi olucam... Benimle ne ilgisi var, oğlun ne verirse bana, ben onu çıkartabilirim ancak.... cinsiyet kadının şanıyla değil, Allahın takdiri ile alakalıdır. Hepsi bu. Bir daha bu konuda konuşmak istemiyorum ben seninle.
- Şimdikilere de bişey denmiyor valla..
hey yavrum beee...
UMUT DOĞURMAK İÇİN,
HAYATLA SEVİŞTİM
valla, bi göbüşte 2 bebiş... ya ne kadar büyük bir mucize bu...Darısı tüm isteyenlere kuzum...
Amin kuzum amin, seni çok seviyom...
Ayrıntılıya girdim kuzu malum ikizde ense kalınlığına bakmak için giriliyo o sırada müjdeyi aldık
hakkaten deneme günleri pespese gelecek galiba.
surup vick öksürük surubu deneme gününden önce icilince y ler daha hizli ilerliyo spermler cogaliyo diye duydum.
kiz erkek konusuna gelince en moderninden en cahiline bütün kaynana ve kocalarin fikirleri ayni bence erkek konusunda. tek fark var kendilerini modern görenler sirf cevreye cahil gözükmesin diye fazla konusmazlar.
sarkimi begendin yani.kiz ben sarki gönderiyosam mutlaka sözlerinden etkilendigim yerler vardir. dinleyin anacim.
valla, bi göbüşte 2 bebiş... ya ne kadar büyük bir mucize bu...
Allahım sağlıkla, zamanında kavuştursun bebelerinle sizi...
ben mi içiyorum şurubu, eşim mi içiyor? :)
ne bu ya...
allah aşkına, geçelim kızlar bu işleri yaa....
öksürmeyen adama bu şurubu mu içiricez? ne malum peki? kim diyor y'leri arttırıyor diye...
valla deliriyor muyuz acaba biz? :)))
ben mi içiyorum şurubu, eşim mi içiyor? :)
ne bu ya...
allah aşkına, geçelim kızlar bu işleri yaa....
öksürmeyen adama bu şurubu mu içiricez? ne malum peki? kim diyor y'leri arttırıyor diye...
valla deliriyor muyuz acaba biz? :)))
Vallahi yalelcim şurup olayını topiğe taşıyan benimyani yleri arttırıyor diyen benim bende eski topikte görmüştüm oradan buradaki kızlarada söyleyeyim dedim
kiz sordun söyledim bana ne kiziyon:26: kafana yatmiyosa icme anam
ne kızcem be :))
patlayacaz yemekten içmekten..
alkali olacam diye 1 senedir, 8 kilo aldım kızım ben :))) ye iç, durma ye..... ne olcek? alkali olacam... hamile kalamıyorum bi türlü.. alkali olup duruyom.... hahahahaa
şahım sultanım, sen içtin mi içirdin mi?
defnem, sen denedin mi bacım?
ne kızcem be :))
patlayacaz yemekten içmekten..
alkali olacam diye 1 senedir, 8 kilo aldım kızım ben :))) ye iç, durma ye..... ne olcek? alkali olacam... hamile kalamıyorum bi türlü.. alkali olup duruyom.... hahahahaa
şahım sultanım, sen içtin mi içirdin mi?
defnem, sen denedin mi bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?