Süper Anneler - 2011

apranaxxim profum yine derin ayrintilara arastirmalaara girmissin.kiz iki tuvaletten birden olmayan napsin. mesela bizim tuvaletler klozet nerden bulayim ben ötekini yada tam tersi olanlar saka bir yana degisik bir ayrinti olmus merak ettim bende.

Kızlarrrrrrr tüm tezleri çürüttüm ve 2 kızçem karnımda
Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alacağımız günleride göstersin inşallah amin...

canim olsun bende acele etmiyorumki resimler net degil diye simdiye kadar koymamistim buraya zaten. zamanin oldugunda koyarsin önemli degil arkadasim.

yxlızım bende senin için yazıyordum
aaaaa tüm tezlerimi çürüttün kız şimdi başımı nerelere vursam bilemedim...
adaçayı içmiştin ya sen ondan olmuştur...adaçayı kız diyetinde vardı ....kendime böyle teselli edeyim ne yapım

Son düzenleme:

bende hatirliyorum birde ates takibi yapiyordu galiba.

oleyyyyy beeee regl oldum
neden seviniyosam,Allahım şu insanoğlu ne garip
BEN DEEEE...
Halvetler karışacak bu ay, dediğiniz gibi :)
takvim yapmayı bilen yapsın kızlar...
yazalım satları, bekleyelim batları :)
arada yumyum günlerinde görelim kocaları... :))

canim bütün bilgiler ilk sayfada varya.

canım, o bilgilerin üzerine başka bilgiler eklenmiş zannediyorum.
şurup murup duydum dün ben mesela.
nedir o şurup? ne işe yarıyormuş tam olarak?

Ayy halvetler karışacak desenize :)))
herkesin 40 ı karışır apranaxla benim karışsa karışsa halveti karışır demi bacım
...

bacım valla benim de halvet karışacak sizlerle.. :)))
dediğin laf hoşuma gitti çok.. keşke kırklarımız da karışsa :))

7.ay denemem vatana millete hayırlı uğurlu olsun kızlar.. :=)

arkadaşım, aklını başına topla, canım benim. üzme kendini, kendini bilmezlerle üzülme boş yere.
3 kız yetiştirip, büyüten.. gelin eden ana-bana, sorgusuz sualsiz cennetlik olacakmış. bunu biliyor muydun?
allahın sevgili kulu olmasan, böyle bi şans bahşeder miydi sana?
karnındakinin kıymetini bil güzelcim, evlatlarının kıymetini bil... hepimiz aynı şekilde.. bilelim yavrularımızın kıymetlerini.

bazen unutuyoruz kendimizi çünkü, ben de öyle. Kendimi çılgın gibi böğürürken buluyorum kızıma, ufacık çocuğa bağırıyorum resmen.. nasıl korkuyla bakıyor bana.. O an kendime geliyorum. Bu yavrum, bana Allahımın bi emaneti, nasıl hıyanet ediyorum ben .. diye topluyorum kafamı..

Ay nerden nereye getirdim lafı... Kısacası, evlat bizim, değerini biliyorsak, mükafatını görücez.
Etrafın ne dediği, ne düşündüğü hiiiiiç önemli değil.
Benim eniştemin bi lafı vardır : 'K.çımın kenarı' der böyle durumlarda.... Aynen o düşünceler, o gereksiz zihinler.. benim de k.çımın kenarı yani....
Sen de bu gözle bak bacım, güzel arkadaşım.. karnında melek taşıyorsun, melekler doğurdun sen...sen de meleksin..

az kalmış kübraaaa... hadi hayırlısı olsun canım, tez vakitte, bi avazda kucağında gör yavrunu inşallah.

sana bişey diyim mi şekercim?
benim kayınvalidem bana ne dedi? tahmin edebileceğiniz bişey değil..
Aslında severim kadını, aramız iyidir, yaşlı zaten.. yürüyemiyor bile, gelmez-gitmez.. zararsızdır. Ama günlerden bir gün, bi laf etti, bitti benim için mevzu. (ben 3 aylık falan hamileydim bebeğime, cinsiyeti henüz belli değildi o zaman)

- Gelin, kaynana toprağından olurmuş ama, dur bakalım, erkek doğuracak mısın sen bize?
- Bilmem, nasip bu işler. Ama ben bu karnımdaki bebeğimin kız olması için, yatıp kalkıp dua ediyorum, kandilde bile sabaha kadar dua ettim bunun için. Elimi karnıma koyunca, kız olduğunu hissediyorum. Bence bu bi kız, hayırlısı tabi....
- Kız iyidir, ama soy sop yürütmez. Erkek doğuran ana, şanlı olur.
- Hiii, ay çok üzüldüm anne, ne biçim bi laf o öyle. ben kız doğurursam şerefsiz mi olucam... Benimle ne ilgisi var, oğlun ne verirse bana, ben onu çıkartabilirim ancak.... cinsiyet kadının şanıyla değil, Allahın takdiri ile alakalıdır. Hepsi bu. Bir daha bu konuda konuşmak istemiyorum ben seninle.
- Şimdikilere de bişey denmiyor valla..

merhaba, hoş geldin prenses.
o uzayan akıntı meselesi bende hiç olmadı diyebilirim 1 senedir.
zaten dikkat ediyorum kendime, o akıntıyı gördüğüm ay, ben hamile kalıyorum.
şu ana kadar birsürü kere hamile kaldım ben, hep düşükle falan sonuçlandı. ne zaman akıntıyı gördüysem, hamile kaldım. farkında olmadan yaptığım tespit bu.
o sebeple, doktora gitmiyorum bugün :)
regl oldum dün akşam, bitince doktora gitmeye karar vermiştim. Az evvel düşündüm, akıntı konusunu... zaten benim hiç akıntım o kıvamda olmadı.. hep dediğin gibi, kremsi koyu kıvamlı oluyor o yumyum dönemimde falan... demekki sorun o akıntıyı göremiyor olmam. gördüğüm zaman kalıcam diye düşündüm. doktora gitmekten vazgeçtim. çünkü geçmiş tecrübelerim, bana zaman zaman o akıntıyı görebildiğimi söylüyor.

hey yavrum beee...
UMUT DOĞURMAK İÇİN,
HAYATLA SEVİŞTİM

Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alacağımız günleride göstersin inşallah amin...

Anaaaaaaaaaa
amin bacım ammiiinnnnn
ne kadar erken öğrendincinsiyetini sen, maşallah valla.. ne göz varmış doktorda :)

Sağlıkla kucağında gör yavrunu inşallah... sağlıkla kavuşun birbirinize... melekler sarsın sarmalasın kucaklarında sizi..

canim gözünaydin sagsalim kucagina alirsin insallah kizcelerini.
Darısı tüm isteyenlere kuzum...
senin tpıcte yazdım ama yıne yazayım
sag salim kucağına al canım cici kızlarını.....
Amin kuzum amin, seni çok seviyom...

Ayrıntılıya girdim kuzu malum ikizde ense kalınlığına bakmak için giriliyo o sırada müjdeyi aldık

hakkaten deneme günleri pespese gelecek galiba.

surup vick öksürük surubu deneme gününden önce icilince y ler daha hizli ilerliyo spermler cogaliyo diye duydum.

kiz erkek konusuna gelince en moderninden en cahiline bütün kaynana ve kocalarin fikirleri ayni bence erkek konusunda. tek fark var kendilerini modern görenler sirf cevreye cahil gözükmesin diye fazla konusmazlar.

sarkimi begendin yani.kiz ben sarki gönderiyosam mutlaka sözlerinden etkilendigim yerler vardir. dinleyin anacim.

Aynı profilindeki fotoğraf gibi iki prenses geliyor demek nasıl özendim sana canım ne güzel bir doğum iki bebek. İnşallah benimde öyle olur hep imreniyorum ama sülalede olursa çoğul gebelik o şekilde olur diyorlar sanırım hiç şansım yok :26: kız sennn erkek mi istiyordun neler yaptın?

Darısı tüm isteyenlere kuzum...

Amin kuzum amin, seni çok seviyom...

Ayrıntılıya girdim kuzu malum ikizde ense kalınlığına bakmak için giriliyo o sırada müjdeyi aldık
valla, bi göbüşte 2 bebiş... ya ne kadar büyük bir mucize bu...
Allahım sağlıkla, zamanında kavuştursun bebelerinle sizi...

ben mi içiyorum şurubu, eşim mi içiyor? :)
ne bu ya...
allah aşkına, geçelim kızlar bu işleri yaa....
öksürmeyen adama bu şurubu mu içiricez? ne malum peki? kim diyor y'leri arttırıyor diye...
valla deliriyor muyuz acaba biz? :)))

Topiğin güzel hanımlarıııı sizinle bir şey paylaşmak istiyorum
Oturduğum apartmanı silen ablanın 16 ve 15 yaşlarında iki oğlu vardı şimdi ikiz kızları doğurdu. Malum bende ikiz istiyorum ya boş anıma geldi sordum abla dedim nasıl başardın bunu naptında oldu dedim.( Kadında 40 yaşlarında şüphelendim dedim allah allah acaba tüp bebek mi kadının bayada yaşı var normal yoldan ikiz kız nasıl olur nasıl olur sonra düşündüm tüp bebek o kadar maliyetli bu kadıncağızında o kadar durumu yok) . Kadın dediki allah iyiliğini versin rabbime çok dua ettim bu erkek evlatların hayırsızlığından çok çektim biri kız olsa bana çok yardımcı olurlardı nerede bir kız görsem içimden geçirdim her namazdan sonra dua ettim ben 1 istedim rabbim bana iki tane kız evlat verdi dedi.
Bu olaydan sonra ben namaz ve duaya çok inanmaya başladım. Sizlerinde bildiğiniz dualar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:

Vallahi yalelcim şurup olayını topiğe taşıyan benim yani yleri arttırıyor diyen benim bende eski topikte görmüştüm oradan buradaki kızlarada söyleyeyim dedim

kiz sordun söyledim bana ne kiziyon:26: kafana yatmiyosa icme anam

Vallahi yalelcim şurup olayını topiğe taşıyan benim yani yleri arttırıyor diyen benim bende eski topikte görmüştüm oradan buradaki kızlarada söyleyeyim dedim

kiz sordun söyledim bana ne kiziyon:26: kafana yatmiyosa icme anam

ne kızcem be :))
patlayacaz yemekten içmekten..
alkali olacam diye 1 senedir, 8 kilo aldım kızım ben :))) ye iç, durma ye..... ne olcek? alkali olacam... hamile kalamıyorum bi türlü.. alkali olup duruyom.... hahahahaa

şahım sultanım, sen içtin mi içirdin mi?
defnem, sen denedin mi bacım?

dedimya ben anca 3 gün ictim ve icirdim.

Bacım ben nisan ayında çalışma yapıcam marttan itibaren içmeye başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…