Süper Anneler - 2011

tornado eskilerdensin seni okmuşdum...bir kız bir erkekmi bebelerin...oğluşun kaç yaşında tatlım ...benden sana sevgiler...bu ay tutmazsa derin bilgilerinde faydalanırız dimi canım....

heyyyyyy....milllet nerelerdesiniz....ben geliyom siz kaçıyosunuz,şaka yapıyorum uyuyun uyuyun canlar....

hanzadecim aynen dedigin gibi herkesi memnun etmek cok zor biz evlatlarizdan esimizden memnunsak gerisi bos sanirim hamile iken insan daha hassas oluyor ve soylenen sozler cok kiriyor ve uzuyor. iyiki varsiniz buraya girip okuyorum moral buluyorum sizlerle. insallah canim gonlundeki olur. Allahim hayirlisini versin herkese.

http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html ARKADASLAR BU SİTEDEKİ ÇİN TAKVİMİNE BİR BAKABİLİRMİSİNİZ.BİRDE HESAPLARMISINIZ BAKALIM DOGRUMU.GENELDE DOGRU CIKIYOR AMA SİZDE BİR BAKIN..............................................................................................................................................................

Son düzenleme:
kızlar yukarda sıze kopyaladıgım yazıyı arastırıken buldum.sızde bır deneyın bakalım.ama bu kamerı çin takvımıymıs.buna yaş eklenmıyormuş.ne farkı var anlamadım.yanı neden buna eklenmıyorda dıger çin takvımıne yaş eklenıyor.:26:

testlerinin negatif çıkması doğal..yumurtlama olmadan önce negatif çıkar tam yum gününde 1-2 gün koyu çıkıp sonra yine silinir...senin döngün kaç gün,kaçıncı gündesin bu önemli...
akıntı için bi şey diycem sana...benimde öyle booll bol uzayan şeffaf akıntım olmuyo malesef...hep kremsi,losyon gibi bembeyaz...ama açık yazıcam afedersin ben hep klozet kullanırım,hafif dokununca vajene gördüğüm akıntı hep losyon gibi...son ayda bişey keşfettim,normal tuvalete girince ve biraz uzun durunca bazen kendiliğinden bile akıyo o uzayan şeffaf akıntı...ay çok utandımmmm yani yumurtlama günlerinde normal tuvalete gir ve biraz uzun dur,ve akıntıyı biraz içerden almaya çalış...

canım adetime 1 hafta var... kan testinde sonuç çıkarmı acaba ...ne dersin dortim...

çıkabilirde çıkmayabilirde mesela bak gijnije ne dedik;adete 3 gün kala değeri 0 lardaydı...ama mucize gibi yükselmiş...şuan da çıkacak sonuç varsa bile en iyi ihtimal2-3 falan olacaktır,o da senin anca kafanı karıştırır...azcık daha sabır

canım bu lınkı bı arkadas daha vermıstı gecen gun ama otomatık hesaplayıcısı calısmıyo bende sızdede öylemı,
dogum tarıhımı gırmeye calısıyorum ama gunu yazıyorum dıgerı yazlmıyo cook merak ettım ama yapamadı

Dorticim ben kameri takvimine buradan bakiyorum. Sana kim soyledi buna yas eklenmedigini canim :/ sayfanin ust kisminda yasa 9 ay eklenir yaziyor zaten..

HER ŞEY İNSANLAR İÇİN

"Çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım"

Diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım...

"Bir gün daha bitti ama yarın yeni bir gün"

Bu da gelir geçer diye inanmazsam

Nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım...

Her şey insanlar için

Görmek öğrenmek için

Bazen zor da olsa

Her şey insanlar için

Umut doğurmak için

Hayatla seviştim

"Hiçbir şey boşuna yaşanmamıştır"

"Uyuyordum gözüm açıldı uyandım"

Diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım

http://www.youtube.com/watch?v=NRkouul3VdI

bak ya normal doğumun güzellikleri maş sana 41 kere bi doğuramadım normal çatır çatır. benimki sezaryan o yüzden geçmedi ağrılarım
bende normal doğum yaptım canım geçmedi ağrılar sancılar
adet olmuşsun sevındım ben senden once dusuk yaptım bebegım 7 hafta 5 gunluken kalp atısı yoktu ve kurdas oldum kurdastan bır ay sonra adet oldum ben üç adet oldu ve bu ay deneme yaptım hayırlısı

aaa cok sevındım denemen tutmuştur inş canım...ben kürtaj olmadım o yüzden 3 ay beklememe gerek yok ama kararsızım

canım bebişini face yükleyemedim benim pc bozuk tv den yüklemeye çalıştım ama olmadı..en kısa zmanda yüklemeye çalışacağım...aslında gurbette yorum yapıyor ama bugünlerde yok ...kusura bakma canım olur mu beklttim senide.

haklı olabilirsin fakat geçmiş sayfalarda bu şurubu içip istediği sonuca ulaşan arkadaşlar vardı
o yüzden aklımda kalmış
bide ben zaten şurup hiç içemem yani bu seçenek otomatikman eleniyor

ben bu surubu yumurtlamadan 5gün önce icmeye baslaniyo diye okumustum gecmis sayfalardan. ben anca 3 gün icebilmistim deneme gününden önce.

dortimmmmm su takvimleri birak bacim tutan tutmayan sans ´.illa söyle diyorsan ben daha önce bakmistim bu takvimde benim kizlara erkek diyo bu hamileligimide kiz diyo. diger takvimlerde böyle.bence yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…