- 25 Aralık 2013
- 561
- 300
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.701
Amin canım inşallah bizimde senin gibi oğluşumuz olur :) Kız istiyorsan yumurta çatladıktan 3 4 gün sonra sık ilişki olacak bunu zaten biliyorsun ama sen beslenme düzeninide değiştir canım. İşe bol bol süt ve süt ürünleri tüketerek başlayabilirsin. Takvime ben bakıyorum canım doğum tarihini söyle bakayım.
gülüzarelacım...ve pozitifim...allahın dediği oluyor ...demekki hakkımıza hayırlısı böyleymiş tatlım...de geç karşıya ,,,,bende 3. kızımı öğrendiğimde bi fena oldum ama hemen toparladım...dr dan eve geldiğimde yalnız kalmak istedim ...kuzum karnımda kıpırdıyordu...düşündüm...!!! bu minik yavrucuğumubana kim verdi ALLAH,erkek veremezmiydi ...en güzelini o bilir...peki bu minik kuzumun minicik tırnağını 100 tane erkeğe değişirmiyim ...ASLAAAA....KENDİMLE HESAPLAŞMAM 2 DAKİKA ...DAHA SONRA KİM NE DEMİŞ NE ETMİŞ HİÇ ALDIRMADIM ...allaha sonsuz teslimiyet.....bebeğimi büyütürken çevremdekiler bana canım bu erkek olsaymış diycektikki bu erkek diye bu çocuğu çok seviyorsunuz bu ne sevgi titriyorsunuz üstüne .....lakin insanları birtürlü memnun edemiyorsun...biz 3 numaramı zevkle keyfle büyüttük...çokda akıllı adata moral depomuz sanki mutluluk aşılıyor bize ...her hareketini her gülüşüne doyamıyoruz şimdi 3 buçuk yaşında ...4. ye minik kızımdan ilham alarak niyetlendik ...diğer bi değişle BİR TÜR GENÇLİK AŞISI...belkide yum takibi ,tek atış falan filan hepsi boş belkide hamileyim 9 ocakda denemem oldu...içimde uhde kalmasın diye uyguladım tabiyki oğlum olmasını çook istiyorum ...LAKİN VEREN BENİM O GÜZEL RABBİM BENDEN DAHA İYİSİNİ O BİLİR....
canım adetime 1 hafta var... kan testinde sonuç çıkarmı acaba ...ne dersin dortim...
çin kamerinde yaş eklenmiyor normal çin takviminde yaşına 1 veya 2 yaş ekliyorsun. İlk çocuğuma göre çin takvimi tutuyor kamer tutmuyo.
merhaba kızlar bioritimden anlayan arkadaşım sana sesleniyorum duy beniii :) hiç bir şey anlamadım bu karışık şeyden 2 kızım var oğlum olsun istiyorum rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkexze benim içinde bakarmısın acep rica etsem 22 09 1982 benim 11 11 1978 eşimn d. tarihi şimdiden tşk
internetten ov. testi aldım 8 gündür kullanıyorum sürekli negatif görüyorum neden hep negatif bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin adet kanamam bu ay 9 gün sürdü acaba bununla ilişkisi olabilirmi 4 aydırda servikal mukusu kontrol ediyorum hiç yumurta akına benzer kıvam görmedim ya koyu yada sıvı krem görünümünde bu ne iştir anlamadım yardım edin:18:
canım adetime 1 hafta var... kan testinde sonuç çıkarmı acaba ...ne dersin dortim...
http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html ARKADASLAR BU SİTEDEKİ ÇİN TAKVİMİNE BİR BAKABİLİRMİSİNİZ.BİRDE HESAPLARMISINIZ BAKALIM DOGRUMU.GENELDE DOGRU CIKIYOR AMA SİZDE BİR BAKIN..............................................................................................................................................................
http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html ARKADASLAR BU SİTEDEKİ ÇİN TAKVİMİNE BİR BAKABİLİRMİSİNİZ.BİRDE HESAPLARMISINIZ BAKALIM DOGRUMU.GENELDE DOGRU CIKIYOR AMA SİZDE BİR BAKIN..............................................................................................................................................................
kızlar yukarda sıze kopyaladıgım yazıyı arastırıken buldum.sızde bır deneyın bakalım.ama bu kamerı çin takvımıymıs.buna yaş eklenmıyormuş.ne farkı var anlamadım.yanı neden buna eklenmıyorda dıger çin takvımıne yaş eklenıyor.:26:
bende normal doğum yaptım canım geçmedi ağrılar sancılarbak ya normal doğumun güzellikleri maş sana 41 kere bi doğuramadım normal çatır çatır. benimki sezaryan o yüzden geçmedi ağrılarım
adet olmuşsun sevındım ben senden once dusuk yaptım bebegım 7 hafta 5 gunluken kalp atısı yoktu ve kurdas oldum kurdastan bır ay sonra adet oldum ben üç adet oldu ve bu ay deneme yaptım hayırlısı
haklı olabilirsin fakat geçmiş sayfalarda bu şurubu içip istediği sonuca ulaşan arkadaşlar vardı
o yüzden aklımda kalmış
bide ben zaten şurup hiç içemem yani bu seçenek otomatikman eleniyor
heyyyyyy....milllet nerelerdesiniz....ben geliyom siz kaçıyosunuz,şaka yapıyorum uyuyun uyuyun canlar....
günaydinnnnnnn
kızlar yukarda sıze kopyaladıgım yazıyı arastırıken buldum.sızde bır deneyın bakalım.ama bu kamerı çin takvımıymıs.buna yaş eklenmıyormuş.ne farkı var anlamadım.yanı neden buna eklenmıyorda dıger çin takvımıne yaş eklenıyor.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?