Süper Anneler - 2011

Hanzade dr banada öyle dedi hatta bende iyiki bu ay tutmadı demiştim ama sonradan yükseldi herkes şok oldu. O yüzden sende acele ettin daha bir hafta geçmiş yumurta gününden. Normalde 14. Gün belli oluyor yumurta patladıktan 14. Gün

hayırlısı olsun

Kızlar Dr düşük olmasın diye progeston verdi ama hapı vajinadan kullan dedi ya bişe olursa

Olmaz kuzum, bende vajinal kullanıyorum, üstelik yan etkilerini yaşamıyorum. Fitili koyacağın yer rahim değil, rahim boyu. Ordan emilim yapıyor vücut fazlasınıda atıyor, krem kıvamında akıntın olursa korkma (kokusuz olması önemli!) Rabbim şifa versin...

bugün öğlen kan testimin sonucunu almaya gidicektim gitmedimmmm bilin bakalım neden ? gece regl oldum. Yarın diş tedavim vardı ben şu dişlerimi bi yaptirem sonra bebişimi alırım gari

Ya yeliz ben daha yeni kullandımda evet şuan akıntım var ama koku bakmadım. Namaz kılmak çok zor olacak sürekli akıntı yaparsa

Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti

Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti

bence daha erken.benımde hamılelıklerımde oyleydı sonradan baslıyor bulantılar falan.ama herkesede aynı seyler olacak dıye bısey yok.ınsallah sorunsuz sıkıntısız bır hamılelık gecırısın canım.

merhaba canım bebeklerın hayırlı olsun.ben sana yazdım ama sanırım gormedeın mesajımı.sen erkek bebek ıcınmı kız bebek ıcınmı yöntemler denedın neler yapmıstın.bızede anlatırmısın

senın takvımlere baktımı defnem.sanırım erkek cıkıyordu senın takvımlerde.çin takvımıne baktınızmı peki.

kızım var canım zaten onu yaparkende beceriksizdik aradan 3 yıl geçti hala değişmemişiz beceriksiziz hala

allah bagışlasın canım.sen ne zaman deneme yapacaksın yumurtlama takıbı yapıyomusun.yoksa oldumu deneme.ay vallahı aklım karıstı.cok yazıyoruz ya burada.kızları karıstırıyorum bazen kusura bakma ne olur

canim daha erken.bende baslarda öyleydim 7.haftadan sonra cok kötü günler gecirdim ama insallah seninki hep böyle relax gider hamilelikler degisiyo benim iki hamileligimde rahat gecmisti ama bu sefer cok zorlandim insallah seninki rahat gecer.

canım bende karıştırıyorum henüz tanımıyorum kimseyi zamanla tanışırız
ben şimdi regl aşamasındayın geçen ay deneme fos çıktı kendim ovulasyon yapmıştım zaten 28 günde adet olan ben 22. Günde ovulasyon yaşadım yani vücut saçmaladı resmen ben bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü hem akıntım kahverengi geliyor hemde ovulasyon takibini dr yapsın istiyorum
bu arada ankarada ovulasyon takip eden dr tanıyan var mıdır yardım kızlar

canım adet tarihim 22...23 ocak birazdaha bekliyim diyosun ben biraz heyecan yaptım biliyorum biraz erken oldu ...fakat dr tlfda şüpeli konuşmadı...serbest atışa devam deyip espiri bile yaptı ...ben çok sabırsızım sultanın cinsiyetini o kadar çok merak ediyorumki tahmin edemezsin...sen tatlım ilk tahlilini halvetten kac gün sonra yapmışdında sanada hamilelik görünmemişdi...benim bu ay takvimler hep kız çıkıyorda birazda ondan sevindim...gelecek ay daha programlı olurum diye düşünmüşdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…