- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.761
annemmmmm yeliz herşeyi yapmış bütün tezleri çürütmüşş gerçektendekızlar napucuk şimdi
dr un dediğine göre bana rakam olarak söylemedi ama değerlere göre hamilelik görünmüyor dedi...birdahaki ay defnem senin takvimleri uygulayacağım bu ay hepside kız diyordu bana inan çok sevindim yumurtlamamıda denk getirememişdim...dr un acizliğine uğramışdım...bu sefer akıntımı daha dikkatli takip edecem... oooooof yine diyete devammmm..hakkımda hayırlısı olmuşdur inşanlahhh...
Kızlar Dr düşük olmasın diye progeston verdi ama hapı vajinadan kullan dedi ya bişe olursa
bugün öğlen kan testimin sonucunu almaya gidicektim gitmedimmmm bilin bakalım neden ? gece regl oldum. Yarın diş tedavim vardı ben şu dişlerimi bi yaptirem sonra bebişimi alırım gari
Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti
Olmaz kuzum, bende vajinal kullanıyorum, üstelik yan etkilerini yaşamıyorum. Fitili koyacağın yer rahim değil, rahim boyu. Ordan emilim yapıyor vücut fazlasınıda atıyor, krem kıvamında akıntın olursa korkma (kokusuz olması önemli!) Rabbim şifa versin...
Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti
kızım var canım zaten onu yaparkende beceriksizdik aradan 3 yıl geçti hala değişmemişiz beceriksiziz halahayırlısı olsun canım.senın bır kızınmı vardı oglunmu vardı
kızım var canım zaten onu yaparkende beceriksizdik aradan 3 yıl geçti hala değişmemişiz beceriksiziz hala
bugün öğlen kan testimin sonucunu almaya gidicektim gitmedimmmm bilin bakalım neden ? gece regl oldum. Yarın diş tedavim vardı ben şu dişlerimi bi yaptirem sonra bebişimi alırım gari
allah bagışlasın canım.sen ne zaman deneme yapacaksın yumurtlama takıbı yapıyomusun.yoksa oldumu deneme.ay vallahı aklım karıstı.cok yazıyoruz ya burada.kızları karıstırıyorum bazen kusura bakma ne olur
Hanzade dr banada öyle dedi hatta bende iyiki bu ay tutmadı demiştim ama sonradan yükseldi herkes şok oldu. O yüzden sende acele ettin daha bir hafta geçmiş yumurta gününden. Normalde 14. Gün belli oluyor yumurta patladıktan 14. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?