Süper Anneler - 2011

Peki senin kızın mı oldu canım? orkide filan biortime göre erkek ayarladılar kızları mı oldu canım peki takvimlere göre neydi? kız kardeşinin çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre erkek, bioritmi 1-5 mart erkeğe yatkın diğer aylar kıza yatkın canım. Neyi oldu kardeşinin?

benim ilkim kız irem kızım çine uyuyor.orkide eskilerden canım onlar bioritme göre ayarladılar hatta erkeğe yatkın diye ovulasyon dışı ilişki olmuştu.öyle yazıyo eski topikte.oğlu oldu kızkardeşimin.bioritm fos yani çinli tutuyor.3 martta zaten olmaz oda kıza yatkın gününde oğluşu var şimdi.

yani inanan arkadaşlara saygım büyük ama bu yorumcu bioritm filan daha fal tarzı şeyler gibi geliyor bana.ben fala inanmam.çinli istatistik canım tamamen.belirli yaşta kadınların hangi ayda gebe kaldıklarında bebeklerinin cinsiyetleri ne olmuş.yüzdesini çıkarmışlar takvim yapmışlar adamlar üşenmemiş bunla uğraşmışlar.bu tamamen benim yorumum.çinliler uğraşır inanırım

Olvido çok sağol canım. Rabbim sanada banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah. Bizimki her iki meyvedende tatmak ve aile baskısı yoksa kızlarımı dünyaya değişmem

Dorti canım haftaya cuma gel dedi dr. Bakalım artık bir aksilik çıkmaz inşallah. Çocuklar karne alıyor birde o gün

Ben iki normal bir sezaryen doğum yaptım. Her ikisinide biliyorum. Son kızımda ölü bebek olduğu için Dr normal yapamazsın dedi. Ama bana sorarsanız sezaryen çok daha kolay

yumurtlama gunu oldu sanırım denemenız degılmı.hayırlısı olsun.sen kafaya taktın ya ondanda gecıkmıs olabılır adetın.benım oyl eolmustu kac defa hemde

kızlar çin kameri takvımıyle dıger lıste olan çin takvımının arasında ne fark var sızce.hangısı daha mantıklı yada dogru sızce

guluzarelacım aynı seyi bende yaşıyorum canım, daha hamile bile kalmadan herkes, kendi annemde dahil bir de oğlun olsun deneme başladı ister istemez daha hamile kalmadan ben üstümde bir baskı hissettim erkek olmazsa sanki eksik bir yanım varmış gibi ne alaka ise hamile olduğumu açıkladıgımda aa hadi hadi bu da oğlan olsun demeye başladılar eşimin tarafıda bızımkilerde ilk hamileliğinden farklımı nasıl, ne olacak cinsiyet bellimi diye devamlı sorular sorular. kızım olacak dıye söyledim 3.de erkek olur diyenler bile oldu sanki ben 3. düşünüyorumda beni teselli ediyorlar. benim annem bile kız olduğu için üzüldü bende çevremdem dolayı çok baskı hissettim.
oysaki ben gerçekten 2. kızım olacagına çok alıştım çok şükür Allahıma. güzel süslü püslü ciciler almaya başladım bile ilk kızımdanda çok memnunum gerçekten beni üzmüyor önemli olan saglıklı hayırlı olmaları inşallah.
ama hala belki doctor yanılmıştır diyenler var ya ben kesin dedikçe doğana kadar belli olmaz diyorlar çevredekiler çıldırtıcak beni.

Pozitifim seninki doğana kadar inanmazlar benim son kızımda doğdu bile inanmadılar. Birde üçüz olduğunu duydular erkektir nede olsa diye yaydılar orda burda bazıları sonra nazara geldim boşu boşuna başıma gelmeyen kalmadı. Doğduktan sonra bbile vay efendim nazar değmesin diye saklıyorlar dediler. Allaha havale ettim hepsini

haklı olabilirsin fakat geçmiş sayfalarda bu şurubu içip istediği sonuca ulaşan arkadaşlar vardı
o yüzden aklımda kalmış
bide ben zaten şurup hiç içemem yani bu seçenek otomatikman eleniyor

kaçak sen nerdesın yokdun coktandır.ya sorma bende burda kızlara bakıp bır heveslenıyorum sonra esımı ıkna edemeyınce uzulıuyorum.bakalım kısmet hersey.sen nasılsın neden gelmedın coktandır:44:
canım adamlar 3. çocuktan korkuyorlar
eşimde benim ısrarımla istiyor
çok yoğundum bir türlü fırsat bulamadım ama bundan sonra ara ara gelmeye çalışacağım
sagol canim.hosgeldin nerelerdeydin.listedekiler yavas yavas geliyo. canim ben 35 yasindayim bak liste güncellemeyince herkes bilgileri unutuyo.yok is basa düstü bi tablo yapiyim yine ben.
liste olayı harika olur
sultanım keşke listeye kimin nasıl hamile kaldığını ve sonucunu da yazabilsen
arkadaşlar bence vajinal duş yapmayın hamile kalmayı zorlaştırıyor
ben her seferinde duşla denemiştim tutturamadım
oleyyyyy beeee regl oldum
neden seviniyosam,Allahım şu insanoğlu ne garip
canın sağolsun hocam
inşallah bu ay müjdeli haberini alırız
yeliz de tek deneme ile tutturdu.iğne olmuştu tutturdu çok şükür .....

lenarin onun ikizleri olacak bakalım cinsiyetlerini sordum yazınca size yazarım.

sultan yelizin topiği ateşli canlarla başbaşa .....

kızlar bende iğne düşünüyorum
iğneyle olanların çoğu istediği sonucu alıyor

Son düzenleme:

canım gerçekten doktorun şaşıracağı kadar var
tek yumurta ikizi nadiren oluyor ve sonuç genellikle hüsran oluyor maalesef
Allah sana bunu nasip ettiyse hakkına hayırlısıdır diye düşünüyorum
umarım herşey gönlünce olur

maşaallh bacım sana....
hamile olunca insan unutuyor cinsiyeti ben 6 ay sonra kalınca ne kadr çok rahatlamıştım anlatamam....
rabbim hayılı sağlıklı sıhhatli versin inş yavrunu

adet olmuşsun sevındım ben senden once dusuk yaptım bebegım 7 hafta 5 gunluken kalp atısı yoktu ve kurdas oldum kurdastan bır ay sonra adet oldum ben üç adet oldu ve bu ay deneme yaptım hayırlısı

merhaba kızlar bioritimden anlayan arkadaşım sana sesleniyorum duy beniii :) hiç bir şey anlamadım bu karışık şeyden 2 kızım var oğlum olsun istiyorum rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkexze benim içinde bakarmısın acep rica etsem 22 09 1982 benim 11 11 1978 eşimn d. tarihi şimdiden tşk

internetten ov. testi aldım 8 gündür kullanıyorum sürekli negatif görüyorum neden hep negatif bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin adet kanamam bu ay 9 gün sürdü acaba bununla ilişkisi olabilirmi 4 aydırda servikal mukusu kontrol ediyorum hiç yumurta akına benzer kıvam görmedim ya koyu yada sıvı krem görünümünde bu ne iştir anlamadım yardım edin:18:

merhaba kızlar bioritimden anlayan arkadaşım sana sesleniyorum duy beniii :) hiç bir şey anlamadım bu karışık şeyden 2 kızım var oğlum olsun istiyorum rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkexze benim içinde bakarmısın acep rica etsem 22 09 1982 benim 11 11 1978 eşimn d. tarihi şimdiden tşk

internetten ov. testi aldım 8 gündür kullanıyorum sürekli negatif görüyorum neden hep negatif bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin adet kanamam bu ay 9 gün sürdü acaba bununla ilişkisi olabilirmi 4 aydırda servikal mukusu kontrol ediyorum hiç yumurta akına benzer kıvam görmedim ya koyu yada sıvı krem görünümünde bu ne iştir anlamadım yardım edin:18:

gülüzarelacım...ve pozitifim...allahın dediği oluyor ...demekki hakkımıza hayırlısı böyleymiş tatlım...de geç karşıya ,,,,bende 3. kızımı öğrendiğimde bi fena oldum ama hemen toparladım...dr dan eve geldiğimde yalnız kalmak istedim ...kuzum karnımda kıpırdıyordu...düşündüm...!!! bu minik yavrucuğumubana kim verdi ALLAH,erkek veremezmiydi ...en güzelini o bilir...peki bu minik kuzumun minicik tırnağını 100 tane erkeğe değişirmiyim ...ASLAAAA....KENDİMLE HESAPLAŞMAM 2 DAKİKA ...DAHA SONRA KİM NE DEMİŞ NE ETMİŞ HİÇ ALDIRMADIM ...allaha sonsuz teslimiyet.....bebeğimi büyütürken çevremdekiler bana canım bu erkek olsaymış diycektikki bu erkek diye bu çocuğu çok seviyorsunuz bu ne sevgi titriyorsunuz üstüne .....lakin insanları birtürlü memnun edemiyorsun...biz 3 numaramı zevkle keyfle büyüttük...çokda akıllı adata moral depomuz sanki mutluluk aşılıyor bize ...her hareketini her gülüşüne doyamıyoruz şimdi 3 buçuk yaşında ...4. ye minik kızımdan ilham alarak niyetlendik ...diğer bi değişle BİR TÜR GENÇLİK AŞISI...belkide yum takibi ,tek atış falan filan hepsi boş belkide hamileyim 9 ocakda denemem oldu...içimde uhde kalmasın diye uyguladım tabiyki oğlum olmasını çook istiyorum ...LAKİN VEREN BENİM O GÜZEL RABBİM BENDEN DAHA İYİSİNİ O BİLİR....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…