- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.681
defnem benimde bütün takvimler erkek rus çin kameri filan hepsi .bir tek senin baktığın bioritmde kıza yatkın.ben bioritm filan pek inanmıyorumda gerçi çin bana daha doğru gibi geliyo eski yazılanları okudum orkide filan var mesela bioritime göre ayarladılar kızları oldu.arkadaşım kızkardeşim doğum yaptı onun doğum tarihi 3.3.1991 eşininki 4.4.1984 ve 3 mart 2013 son adet tarihi mart ayı için bir baksana bakalım bunda tutuyormu bioritm.
Peki senin kızın mı oldu canım? orkide filan biortime göre erkek ayarladılar kızları mı oldu canım peki takvimlere göre neydi? kız kardeşinin çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre erkek, bioritmi 1-5 mart erkeğe yatkın diğer aylar kıza yatkın canım. Neyi oldu kardeşinin?
benim ilkim kız irem kızım çine uyuyor.orkide eskilerden canım onlar bioritme göre ayarladılar hatta erkeğe yatkın diye ovulasyon dışı ilişki olmuştu.öyle yazıyo eski topikte.oğlu oldu kızkardeşimin.bioritm fos yani çinli tutuyor.3 martta zaten olmaz oda kıza yatkın gününde oğluşu var şimdi.
2 deneme oldu hamile olma ihtimalim var ama 5 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmadı bende stresten dolayı geciktiğini düşünüyorum ama yarın öğlen kantestimin sonucunda anlaşılacakbir kızım var 2 yaşında
2 deneme oldu hamile olma ihtimalim var ama 5 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmadı bende stresten dolayı geciktiğini düşünüyorum ama yarın öğlen kantestimin sonucunda anlaşılacakbir kızım var 2 yaşında
kızlar çin kameri takvımıyle dıger lıste olan çin takvımının arasında ne fark var sızce.hangısı daha mantıklı yada dogru sızce
Sagolasin arkadasim Allah razi olsun bugunlerde biraz duyguluyum.. hatta suan agliyorum... ben yavrumu kabul ediyorum herseyiyle.. zaten hasaa baska bisey dusunemem bile.. ama insanlara neoluyo anlamiyorum sakin yanlis anlamayin sozum size degil.. erkenden cinsiyet belli olunca aa erkekmi diyolar hayir kizimiz ucak diyorum...aaa olsun diyolar... OLSUN MUUUU OLSUN NE YAA OLSUN NEEEEE.... VALLA 3. KIZ OLANLAR YADA 3. DE ERKEK OLANLAR SABIR DILIYORUM CINSIYET SOYLERKEN ELALEME... insanin canini SIKIYOLAR gereksizler...
canım bu benim sadece kendi düşüncem ...o içeceğiniz şurub bayağı bir ağır şurub,peki içtiğinizde içeriğindeki kimyasallar yumurta kalitenizi düşürmesin...allah korusun aklıma çok kötü şeyler gelebiliyo...nedersinizzzz...bence doğallıkdan yanayım...
canım adamlar 3. çocuktan korkuyorlarkaçak sen nerdesın yokdun coktandır.ya sorma bende burda kızlara bakıp bır heveslenıyorum sonra esımı ıkna edemeyınce uzulıuyorum.bakalım kısmet hersey.sen nasılsın neden gelmedın coktandır:44:
liste olayı harika olursagol canim.hosgeldin nerelerdeydin.listedekiler yavas yavas geliyo. canim ben 35 yasindayim bak liste güncellemeyince herkes bilgileri unutuyo.yok is basa düstü bi tablo yapiyim yine ben.
arkadaşlar bence vajinal duş yapmayın hamile kalmayı zorlaştırıyorkızlar, bi bilen.... dicem ama, artık hepimiz profesör olduk gerçi... :)
bi bilen şu ERKEK BEBEK gereklerini bi liste haline verse bi tekrar... ne yapçaktık biz...
ben yazıyım bildiklerimi, ekleyin olur mu, yeni aktiviteler geliştirilmiş ben yokken galiba, kaçırmayalım :)))
- tam yumurtlama zamanını keşfediyoruz, o vakitte çalışma oluyor.
- çeşitli takvimlere bakıyoruz
- alkali oluyoruz, ph yüksek olacak
- kan tazelemesi felsefesine göre, eşimiz 2-3 ay önceden kan verecek, kanı tazelenecek
- l-arginin, çinko kullanacak beyimiz
- folik asit kullanıyoruz kendimiz
- alkali vaj duş uygulaması var ilişki öncesi
- ilişki öncesi biz sıcak duş yapıyoruz, eşimiz soğuk duş yapıyor malum bölgeye
- ...
bilenler bildiklerini eklesinler lütfen arkadaşlar.
tenk yu :)
canın sağolsun hocamoleyyyyy beeee regl oldum
neden seviniyosam,Allahım şu insanoğlu ne garip
yeliz de tek deneme ile tutturdu.iğne olmuştu tutturdu çok şükür .....
lenarin onun ikizleri olacak bakalım cinsiyetlerini sordum yazınca size yazarım.
sultan yelizin topiği ateşli canlarla başbaşa .....
Hayır canım ikinci değil üçüncü gebeliğim üçüzdü tamamen doğal yoldan oldu biri tek yumurta ikiziydi diğeride tekti yani iki yumurta birindeikitane birinde tek bebek vardı iki olanlar biri iki aylık diğeride 4 aylık öldü karnımda tek olan yaşadı şuan 8 yaşında yani onlarıda doğursaydım 5 kızım olacaktı. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Ama Dr çok şaşırmıştı üçüz olmasına hemde doğal yoldan. O yüzden diyorum bu seferde ikiz oğlum olsa çok isterim. Ama nasipten ötesi olmuyor
maşaallh bacım sana....
hamile olunca insan unutuyor cinsiyeti ben 6 ay sonra kalınca ne kadr çok rahatlamıştım anlatamam....
rabbim hayılı sağlıklı sıhhatli versin inş yavrunu
canım adetıne kac gun var senın.ınsallah sende hamılesındır.hadı bakalım hamişlerımız cogalsın şenlensın sayfamız:119::119::122:
guluzarelacım aynı seyi bende yaşıyorum canım, daha hamile bile kalmadan herkes, kendi annemde dahil bir de oğlun olsun deneme başladı ister istemez daha hamile kalmadan ben üstümde bir baskı hissettim erkek olmazsa sanki eksik bir yanım varmış gibi ne alaka ise hamile olduğumu açıkladıgımda aa hadi hadi bu da oğlan olsun demeye başladılar eşimin tarafıda bızımkilerde ilk hamileliğinden farklımı nasıl, ne olacak cinsiyet bellimi diye devamlı sorular sorular. kızım olacak dıye söyledim 3.de erkek olur diyenler bile oldu sanki ben 3. düşünüyorumda beni teselli ediyorlar. benim annem bile kız olduğu için üzüldü bende çevremdem dolayı çok baskı hissettim.
oysaki ben gerçekten 2. kızım olacagına çok alıştım çok şükür Allahıma. güzel süslü püslü ciciler almaya başladım bile ilk kızımdanda çok memnunum gerçekten beni üzmüyor önemli olan saglıklı hayırlı olmaları inşallah.
ama hala belki doctor yanılmıştır diyenler var ya ben kesin dedikçe doğana kadar belli olmaz diyorlar çevredekiler çıldırtıcak beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?