- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.741
Bacım ben nisan ayında çalışma yapıcam marttan itibaren içmeye başlayacağım.
dedimya ben anca 3 gün ictim ve icirdim.
Kızlarrrrrrr tüm tezleri çürüttüm ve 2 kızçem karnımda
Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alacağımız günleride göstersin inşallah amin...
anaa durun ben de düşüneyim gari bi...
evet yeliz ateşte ölçtü onu unutmuştum...ateş ölçemyele ilgili bir yazı okudum diyorki yum çatlayınca ateş hemen yükselmez 2-3 gün sonra yükselişe geçebilir yazıyordu böylece ateşle yum gunu bulmakta suya düştü benim için...
Dorticim ben kameri takvimine buradan bakiyorum. Sana kim soyledi buna yas eklenmedigini canim :/ sayfanin ust kisminda yasa 9 ay eklenir yaziyor zaten..
ben dırek dogum tarıhımı yazıyorum bu takvıme.76 degılde 75 mı yazmam lazım yani.ben anlamadım
anam geldigin saate bi baksana pireler ucuyo herkeste
acı ama gerçek benim ev o saatlerde sakinleşiyo....bende az önce test yaptırdım...eve geldim...drum telefonla bildirecek derken 1 saat sonra ben arıcam dr.u.....
aaaa bır hamıle haberı dahamı alacagız ınsallah.hadı bakalım hayırlısı canım.neler yaptıgınıda yaz bıze.tek denemeı oldu
dortim sana 5 dakikada bir mesaj atabiliyorum seni unuttuğumu sanma
testlerinin negatif çıkması doğal..yumurtlama olmadan önce negatif çıkar tam yum gününde 1-2 gün koyu çıkıp sonra yine silinir...senin döngün kaç gün,kaçıncı gündesin bu önemli...
akıntı için bi şey diycem sana...benimde öyle booll bol uzayan şeffaf akıntım olmuyo malesef...hep kremsi,losyon gibi bembeyaz...ama açık yazıcam afedersinben hep klozet kullanırım,hafif dokununca vajene gördüğüm akıntı hep losyon gibi...son ayda bişey keşfettim,normal tuvalete girince ve biraz uzun durunca bazen kendiliğinden bile akıyo o uzayan şeffaf akıntı...ay çok utandımmmm yani yumurtlama günlerinde normal tuvalete gir ve biraz uzun dur,ve akıntıyı biraz içerden almaya çalış...
çıkabilirde çıkmayabilirdemesela bak gijnije ne dedik;adete 3 gün kala değeri 0 lardaydı...ama mucize gibi yükselmiş...şuan da çıkacak sonuç varsa bile en iyi ihtimal2-3 falan olacaktır,o da senin anca kafanı karıştırır...azcık daha sabır
sağ yumurtalığımın civarlarında dünden beri fındık kadar bir yer ağrımaya başladı dr da bana beta hcg ve progestan tahlili yapalım dedi....1 saat sonra sonuç alıcam...hayırlısı düşük değerlerde deçıkabilir diyosun...
Kızlar Dr düşük olmasın diye progeston verdi ama hapı vajinadan kullan dedi ya bişe olursa
düşük çıkmasıda erkek bebek belirtisi canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?