Süper Anneler - 2011

yalellll ayyy güldürdün beni kız
her seyi yedin içtin de bir şurup mu içmeyeceksin anacım ya iç gitisn ne olacak öksürünce içmiyor musun sanki:))
halvetler peş peşe
apranax
lenarin
sen
ben(ayyy çok heveslendım denesem mı bende bu ay ya hepimiz beraber doğururuz sonra kırklarımızda karışır)

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrr tüm tezleri çürüttüm ve 2 kızçem karnımda
Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alacağımız günleride göstersin inşallah amin...

hayırlı olsun canım.sen erkek ıstıyordun degılmı.pekı neler yapmıstın hangı tezı curuttun.bılgımız olmadıgı ıcın bızede anlatırmısın lutfen.

evet yeliz ateşte ölçtü onu unutmuştum...ateş ölçemyele ilgili bir yazı okudum diyorki yum çatlayınca ateş hemen yükselmez 2-3 gün sonra yükselişe geçebilir yazıyordu böylece ateşle yum gunu bulmakta suya düştü benim için...

annemmmmm yeliz herşeyi yapmış bütün tezleri çürütmüşş gerçektende kızlar napucuk şimdi

ben dırek dogum tarıhımı yazıyorum bu takvıme.76 degılde 75 mı yazmam lazım yani.ben anlamadım

dortim doğum yılını ve hangi ayda hamile kalmak istiyorsan onu yazaksın. ben aralık ayında hamile kalan arkadaşlar için bir yıl küçük yazmaları gerektiğini söyledim. sen hamile değilsin o yüzden kendi doğum yılını yazacaksın.

Kaç Haftalık Hamileyim →
Çin Takvimi ve Bebek Cinsiyeti
GEBELIK HAFTALARI ..............defnem burdakı sayfadada çin takvımı var orayada bak ıstersen

acı ama gerçek benim ev o saatlerde sakinleşiyo....bende az önce test yaptırdım...eve geldim...drum telefonla bildirecek derken 1 saat sonra ben arıcam dr.u.....

aaaa bır hamıle haberı dahamı alacagız ınsallah.hadı bakalım hayırlısı canım.neler yaptıgınıda yaz bıze.tek denemeı oldu

sağ yumurtalığımın civarlarında dünden beri fındık kadar bir yer ağrımaya başladı dr da bana beta hcg ve progestan tahlili yapalım dedi....1 saat sonra sonuç alıcam...hayırlısı düşük değerlerde deçıkabilir diyosun...

Kızlar Dr düşük olmasın diye progeston verdi ama hapı vajinadan kullan dedi ya bişe olursa

düşük çıkmasıda erkek bebek belirtisi canımmm

dr un dediğine göre bana rakam olarak söylemedi ama değerlere göre hamilelik görünmüyor dedi...birdahaki ay defnem senin takvimleri uygulayacağım bu ay hepside kız diyordu bana inan çok sevindim yumurtlamamıda denk getirememişdim...dr un acizliğine uğramışdım...bu sefer akıntımı daha dikkatli takip edecem...oooooof yine diyete devammmm..hakkımda hayırlısı olmuşdur inşanlahhh...

Dorti canım dr gitmedim hamile olduğumu söyledim benim önceden bir düşük vardı bundada olmaSın diye kullan dedi. Ama o ilaç ağızdan alınan ilaç. Dr ağızdan alırsan çok yan etki yapar sana şimdi dedi vajinadan kullan dedi. Bende şimdi birşey olurmu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…