- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.781
inşaallah canım sağol dua edelim birbirimize inşaallah rabbim gönlümüzün istediğini verirhayirlisi olsun canim belki böyle daha iyi olmustur.dis tedavini yaptirinca daha saglikli olur insallah.
Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti
İnşallah hanzade duyan arkadaşlar erkek geçiyor içimizden diyor ama nasip neticede herşey. Yanılmayan bir Allah var. Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin
Kızlar Dr düşük olmasın diye progeston verdi ama hapı vajinadan kullan dedi ya bişe olursa
dr un dediğine göre bana rakam olarak söylemedi ama değerlere göre hamilelik görünmüyor dedi...birdahaki ay defnem senin takvimleri uygulayacağım bu ay hepside kız diyordu bana inan çok sevindim yumurtlamamıda denk getirememişdim...dr un acizliğine uğramışdım...bu sefer akıntımı daha dikkatli takip edecem... oooooof yine diyete devammmm..hakkımda hayırlısı olmuşdur inşanlahhh...
Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti
defnem bu sıteye baktm ıste.oraya mesaj yazıyosun cevap yazıyolar
defnem bu sıteye baktm ıste.oraya mesaj yazıyosun cevap yazıyolar
kızzz dortişim bu sitedekiler doğru çıkıyor yahuuu bende tuttu
hangısı kız o benım yazdıgımmı
Defnem dr demiştiki tedavi ile bebek sahibi olanların takvimler tutmaz. Ben bir sitede çin takvimine bakarken oradada yazmıştı doğal yoldan hamile kalmayanlarda yanılma oluyormuş. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?