Süper Anneler - 2011

Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti

canım benim hep 6 haftalık oldummu kusmalar ,mide bulantıları başlar ...acaba sende dahamı erken başlardı ...canııım bu miniğin cinsiyetndendir belki annesi paşamız akıllı akıllı geliyor demek...

İnşallah kızlar iyi geçer son kızımda okadar kötü olmuştu ki üçüz gebelik diye 3 ayda 120 iğne kullanmıştım bişey olmasın diye zaten bulantıları hatırlamak bile istemiyorum. Rabbim kadınların yardımcısı olsun kadınlar her acıyı yaşıyor

İnşallah hanzade duyan arkadaşlar erkek geçiyor içimizden diyor ama nasip neticede herşey. Yanılmayan bir Allah var. Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin

İnşallah hanzade duyan arkadaşlar erkek geçiyor içimizden diyor ama nasip neticede herşey. Yanılmayan bir Allah var. Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin

...............................................................................................................................................

Son düzenleme:

Canım sen kız çıkmasına bakma bence çünkü buradaki bir arkadaşında bütün takvimler erkek gösteriyordu kızı olacakmış. Hakkımızda hayırlısı olsun canım ben tabiki bakar yardımcı olurum ama istediğin cinsiyet allahın taktirine kalmış.

Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti

Canım başlarda nasılsa sonlarda da öyle olur ama kız gebeliklerinin erkeklerden daha ağır geçtiği su götürmez bir gerçek. Cinsiyetiylede alakalı olabilir. Farklı cinsiyet farklı haller olabilir

Hanzade ben ilk tahlili halvetten 7 gün sonrayaptım ddayanamadım Dr bana asla yükselmez dedi diğerinine 14. Gün yaptım yükselmişti. Sende benim gibi 7. Gün yapmışsın

Defnem dr demiştiki tedavi ile bebek sahibi olanların takvimler tutmaz. Ben bir sitede çin takvimine bakarken oradada yazmıştı doğal yoldan hamile kalmayanlarda yanılma oluyormuş. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım

Evet canim cok mantikli ozellikle tup bebek yapanlarin takvimlerde bebek cinsiyetleri kesinlikle tutmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…