Süper Anneler - 2011

Canım benim sadece tüp bebekte değil Dr çatlatma iğnesi vuranlardada yanılma payı olduğunu çok gördüm diyor. O bile yumurta'nın doğallığını etkilediği için bazen ters tepebiliyormuş. Mesela yumurta doğal olarak kızı içeri alacaksa erkeği erkeği alacaksada kızı alabiliyormuş. Zaten bu çinlilerin yaptığı takvim yumurtanın hangi dönemlerde hangi cinsiyeti çektiğine dairdir. İyice araştırırsanız bulursunuz

nasılsınız canlar.yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgeldiniz kızlar.yeni hamişler varmış bebişlerimiz çogalıyor ne güzel.beni tanımayan arkadaşlar olabilir.kendimi tanıtayım öhööö öhööö bir iki bir iki sesim geliyormu efenim 4 ay önce üçüncü kızımı kucagıma aldım.bende çok şeyler denedim ama olmadı demekki neymiş olmayınca olmuyormuş.ama kızlar kızım çok tatlı yaaaa görseniz o elleri agzı saçları anlatılmaz yaşanır derler ya benmkide ondan kızım şuanda uyuyor yada uyuma numarası yapıyor bende uykusuz uykusuz dolanıyorum neyapayım .cinsiyet için sadece şunu söyleyebilirim .cinsiyeti erkek belirliyorr .biz kendimizi boşa strese sokmuşuz yani ben öyle yapmıştım bebek düşünen anne adayları rahat olun herşey olacagına varır.

Canım başlarda nasılsa sonlarda da öyle olur ama kız gebeliklerinin erkeklerden daha ağır geçtiği su götürmez bir gerçek. Cinsiyetiylede alakalı olabilir. Farklı cinsiyet farklı haller olabilir

defne senin kaçtane çocugun var tatlım yaşlar kaç buarada.

canım inşallah oğlun olur.

defne bioritime bakıyorsan banada baksana canım tutuyormu kızlarım merak ettim

evet bölgesel soguk duşta vardı bak onu yazmayı unutmuşum

Babymuck Rabbim Sanada nasip etsin inşallah. Rabbim ne nasib ederse o olur. Kızınıda Allah bağışlasın.inşallah hayırlı bir evlat olur

kızlar yxliz 'in ikizleri kızmışşşşşşşş..
ben ne diiiyyiim bilemedim ki :26: yelizin oğlu olacağına o kadar emindim ki adım kadar...valla soğudum ben bu yöntem işinden

apranaxxim profum yine derin ayrintilara arastirmalaara girmissin.kiz iki tuvaletten birden olmayan napsin. mesela bizim tuvaletler klozet nerden bulayim ben ötekini yada tam tersi olanlar saka bir yana degisik bir ayrinti olmus merak ettim bende.
yok be yaaa araştırma falan yok...bu ay tıpkı yeni evliler gibi takılıcam,nerde ne zaman nasıl? spontane olacak herşey sperm manyağı yapıcam o yumoşu...el mi yaman bey mi yaman görücezzzzz

ateş mateş hikaye eylülüm...benim bu ay ateş bile vermedi yumu...sonrasında ateşim düşmeden de regl oldum..aptal şey,bütün ay ağzımda dereceyle gezdim noldu

Kızlar Dr düşük olmasın diye progeston verdi ama hapı vajinadan kullan dedi ya bişe olursa

progestannnnnn çok seviyorum ben o ilacı..insanın başını fıldır fıldır dödürüyo :111::111::111: valla bağımlısı olucam diye korkuyorum...vajinal kullanınca etkisi yok gibi bişey,korkma bebeğe hiç zararı yok...ama akıntı olayı fenaymış...eğer içmeye kara verirsen gece yatağa girerken iç akşamkini...sabahkini de sabah namazına kalkınca iç yat gene...etkisi tüm gün sürmüyo,1 saat falan,onuda uykuda geçirmiş olursun...
bu topikte beni şok eden bi sen varsın bi de gülüzar...sen rüzgar gibi geldin,0 değerle hamiş kaldın,gülüzarın bebeğide erkek derken kız çıktı şok oldum

kızlarr bu ayki kobayınız ben olayımmm
drum geçen aylarda ısrarla klomen kullanmamı istemişti,şansım artsın diye..ama ban kabul etmemiştim...düşündüm taşındım,kullanmaya kara verdimmm...klomen ve gün aşırı ilşki deniycem bu ay,bakalım nolcak görelim,en fazla 3 kız anası olurum,cennete giderim nabalım yetti canıma yöntemler...yarın başlıycam klomene,haydi bismillah

Hakkinda hayirlisi olsun canim... insaallahh yuregindeki nasibin olur... gercekten yontem falan hikayeymis... tutanlar icinde soyle dusunuyorum nasip kismet... zaten yelizinde kizi oluyoya ben bisey demem daha yontem isine...

Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti

cnm daha cok erken ama belkide rahat geçecektir kim bilir...sabahları tuzlu kraker falan ye şimdiden :))

tamam cnm tşkler...bi yerlerde okudum ayın konumu ateş burçlarının bırındeyse bebeğin cinsiyeti erkek olma ıhtımalı varmış....

Apranaxx bende hala inanamıyorum ya hala şüphedeyim. Yarın gidip tekrar beta yapıcam sanırım iki gün ara ile iki katı yükselmesi gerekiyor sanırım değilmi? Kimyasal olabilir diye şüphe ediyorum.

Hüzün çiçeği sen ne zaman denemelere başlayacaksın? Kızlar eski sayfalarıda çok okudum ama genel olarak yöntem deneyenler istediğine kavuşmuş. Tabiki hiçbirşey garanti değildir ve içinde tutmayanda olacaktır. Sadece size söyleyeceğim bizim denediğimiz yöntemler bir fiili dua öyle niyetlenin. Sebeplere çok takılmayın. Allaha havale edin. Şüphesiz o herşeyi bilendir.

klomen kullanda gun asiri iliski sakin deneme. goz gore gorede yapma canim. bence gulen yuzu gorur gormez denemeliyiz ve ertesi gun. ben bu ay icin boyle dusunuyorum. yalniz benim koca galiba bir is gezisine gitcek, bir sey degil, cocuk ugruna kocalarla papaz olcaz.

oksuruk surubu da kizlar coffee ve enerji icecekleri gibi icerisinde kafeinin bir maddesi var. bu yuzden de spermleri hizlandirdigi soyleniyor. 1 ay cok fazla, 1 ay oksuruk surubu icilmez bagimli olcaksiniz. son 5 gun iyidir. onun yerine red bulda icirtebiliriniz.

kocalariniz icecek siz degil.

@dorti

senden cok pis supheleniyorum, cin takvimini ve yontemleri sorup durmalar...kocana suikast mi yapcan nedir?

Evet canım çok haklısın sen en güzelini yaptın doğal yollardan sadece yumurta takibi. Senin oğlun olsun kendimin olmuş kadar sevinicem

defne senin kaçtane çocugun var tatlım yaşlar kaç buarada.

defne bioritime bakıyorsan banada baksana canım tutuyormu kızlarım merak ettim

Kız sen neler denedinde olmadı bakim? gijnij arkadaşımız yumurtaya müdahale edilince takvimler bioritmler tutmuyor diyor. Dayadın mı ilaçları kendine yoksa hı?

85 doğumluyum canım bir kızım var yaşasaydı birde oğlum olacaktı ama kalbi durdu. fazla detaya girmek istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım o zamanda taktım ben bu erkek çocuk işine

Canım tam ilişki gününü biliyorsan bakarım tabiki ne demek

Ay apranaxxım yapma etme yakma kendini bacım bak dışarıdan müdahele edilince bütün takvimler fos çıkıyor bak gijnij arkadaşımızın doktoru bile öyle söylemiş. Acele etme kısmetinde kız annesi olmak varsa 3 yıl sonrada olursun bu ay da olursun ama bence yumoşlarını kendi haline bırak onlar güzel güzel büyüyüp çatlasınlar sende öyle çalışmana başla sonra allahın izniyle gelsin erkek bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…