- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.801
Canım başlarda nasılsa sonlarda da öyle olur ama kız gebeliklerinin erkeklerden daha ağır geçtiği su götürmez bir gerçek. Cinsiyetiylede alakalı olabilir. Farklı cinsiyet farklı haller olabilir
Canım benim sadece tüp bebekte değil Dr çatlatma iğnesi vuranlardada yanılma payı olduğunu çok gördüm diyor. O bile yumurta'nın doğallığını etkilediği için bazen ters tepebiliyormuş. Mesela yumurta doğal olarak kızı içeri alacaksa erkeği erkeği alacaksada kızı alabiliyormuş. Zaten bu çinlilerin yaptığı takvim yumurtanın hangi dönemlerde hangi cinsiyeti çektiğine dairdir. İyice araştırırsanız bulursunuz
Amin canım inşallah bizimde senin gibi oğluşumuz olur :) Kız istiyorsan yumurta çatladıktan 3 4 gün sonra sık ilişki olacak bunu zaten biliyorsun ama sen beslenme düzeninide değiştir canım. İşe bol bol süt ve süt ürünleri tüketerek başlayabilirsin. Takvime ben bakıyorum canım doğum tarihini söyle bakayım.
baybmuck vajinal duş harici yazdıklarının hepsini bende yaptım...tek benim sağda 2 yumurta çatlamışdı, birde görüşme öncesi soğuk duş ...bakalım 4. kızmı gelcek öyle gibi görünüyor...cadı kaynana olmıyacakmıyım...
ben ne diiiyyiim bilemedim ki :26: yelizin oğlu olacağına o kadar emindim ki adım kadar...valla soğudum ben bu yöntem işindenkızlar yxliz 'in ikizleri kızmışşşşşşşş..
yok be yaaaapranaxxim profum yine derin ayrintilara arastirmalaara girmissin.kiz iki tuvaletten birden olmayan napsin. mesela bizim tuvaletler klozet nerden bulayim ben ötekini yada tam tersi olanlarsaka bir yana degisik bir ayrinti olmus merak ettim bende.
evet yeliz ateşte ölçtü onu unutmuştum...ateş ölçemyele ilgili bir yazı okudum diyorki yum çatlayınca ateş hemen yükselmez 2-3 gün sonra yükselişe geçebilir yazıyordu böylece ateşle yum gunu bulmakta suya düştü benim için...
Kızlar Dr düşük olmasın diye progeston verdi ama hapı vajinadan kullan dedi ya bişe olursa
kızlarr bu ayki kobayınız ben olayımmm
drum geçen aylarda ısrarla klomen kullanmamı istemişti,şansım artsın diye..ama ban kabul etmemiştim...düşündüm taşındım,kullanmaya kara verdimmm...klomen ve gün aşırı ilşki deniycem bu ay,bakalım nolcak görelim,en fazla 3 kız anası olurum,cennete giderim nabalımyetti canıma yöntemler...yarın başlıycam klomene,haydi bismillah
Birde kızlar bende hiç hamilelik belirtisi yok herşey relax normalmi bu. Sanki hiç daha önceden hamile kalmamışım çocuk doğurmamış gibiyim. İnsan her yeni gebelikte acemi mi oluyor nedir anlamadım gitti
Hayır canım aynı zamana denk gelmesi gerekmiyor önemli olan senin neye yatkın olduğun yinede sorarsan 10 ve 20 arası iknizin erkeğe yatkın gün kesişiminiz canım erkek istiyorsanız bu tarihler çok uygun inşallah yumurtlama gününde bu tarihler aralığında olursa erkek bebeği yakalarsın.
drum geçen aylarda ısrarla klomen kullanmamı istemişti,şansım artsın diye..ama ban kabul etmemiştim...düşündüm taşındım,kullanmaya kara verdimmm...klomen ve gün aşırı ilşki deniycem bu ay,bakalım nolcak görelim,en fazla 3 kız anası olurum,cennete giderim nabalımyetti canıma yöntemler...yarın başlıycam klomene,haydi bismillah
Canım benim sadece tüp bebekte değil Dr çatlatma iğnesi vuranlardada yanılma payı olduğunu çok gördüm diyor. O bile yumurta'nın doğallığını etkilediği için bazen ters tepebiliyormuş. Mesela yumurta doğal olarak kızı içeri alacaksa erkeği erkeği alacaksada kızı alabiliyormuş. Zaten bu çinlilerin yaptığı takvim yumurtanın hangi dönemlerde hangi cinsiyeti çektiğine dairdir. İyice araştırırsanız bulursunuz
nasılsınız canlar.yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgeldiniz kızlar.yeni hamişler varmış bebişlerimiz çogalıyor ne güzel.beni tanımayan arkadaşlar olabilir.kendimi tanıtayım öhööö öhööö bir iki bir iki sesim geliyormuefenim 4 ay önce üçüncü kızımı kucagıma aldım.bende çok şeyler denedim ama olmadı demekki neymiş olmayınca olmuyormuş.ama kızlar kızım çok tatlı yaaaa görseniz o elleri agzı saçları anlatılmaz yaşanır derler ya benmkide ondan kızım şuanda uyuyor yada uyuma numarası yapıyor bende uykusuz uykusuz dolanıyorum neyapayım .cinsiyet için sadece şunu söyleyebilirim .cinsiyeti erkek belirliyorr .biz kendimizi boşa strese sokmuşuz yani ben öyle yapmıştım bebek düşünen anne adayları rahat olun herşey olacagına varır.
defne senin kaçtane çocugun var tatlım yaşlar kaç buarada.
defne bioritime bakıyorsan banada baksana canım tutuyormu kızlarım merak ettim
tamam cnm tşkler...bi yerlerde okudum ayın konumu ateş burçlarının bırındeyse bebeğin cinsiyeti erkek olma ıhtımalı varmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?