Süper Anneler - 2011

kızlar ben suzan361 i merak ediyorum
yazısınada rastlamadım ne yaptı bu ay korkuyodu gebe kalmış olmaktan

canım kaza oldu arkadaşlara anlattım genel olarak içime su serptiler tutmaz diye bizimkinin don juanlığı tuttu herhal diyorum güya istemeyen o ....
adetim düzensiz olduğu için 21 ile 25 arası adet olamayı bekliyorum canım..

bernur kuzum geçmiş olsun. oğlunuda öp yerime. Allah korusun hepimizi.

canoo sıkma canını en uygun zamanda gelir inşallah. her işte vardır bir hayır.

orkdm valla özel birşey almayı düşünmüyorum. alıyoz zaten herşey onlar için. he kıss sen baya etkilenmiştin. ablanda hamilemiydi öle birşeyde hatırlıyorum... ikinciyi ne zaman planlıyorsun bakiiim.

canim eltimdi hamile olan onun oglu oldu
bende pek bisey almayi dusunmuyorum oyle bir pasta kafii zaten yer gok oyuncakk midem bulaniyo oyuncak gormekten
kismetse subatta deneme olacak yavuzcum
diyetim bir hafta oldu dikkat ediyorum
peynirsiz sabahlar iskencee
zaten odenecek oruclarim var gunlerde kisalmisken odemek istiyorum buda iyi olur sanirim
sahurda yazin karpuz falan yerken suan meyveyle gecistiricem sanirim
bi tencere kavurma kalmisti kurbandan kucuk kucuk posetlere koydum her sabah cikarim isitip yiyorum mecburiyetten
bolll meyve maden suyu tuzlu gidalar cips falan dana gibi olucam yakinda

geçmiş olsun bacım çok üzüldüm.

bernur abla cok gecmis olsun aslinda olum nefesimiz gibi bir varmissin birde yok bazen uyumaktan korkuyorum uyaninca farkli bi yerde olmaktan
rabbim korumus sizi

teravet nerelerde kizlarr bos birakmazdi

geldim bacım. maşallah bugümn coşmuşsunuz.okuyamadım hepsini.
gelincik o ay o 3 gün dışında korunmasız ilişki olmuş muydu? 6 gün spermlerin yaşaması, çok ilginç.

ayyy tüh geçmiş olsunn canımmmmm allahım korumuşşşşş.. rabbim yşatmasın böle şeyler inş...

ay canim benim cok cok gecmis olsun allah korumus ...herseyden önemli saglik gercekten....oglun nasil , bisey diyorummu bu durumdan, cok korkmustur yavrucak

bernur abla cok gecmis olsun aslinda olum nefesimiz gibi bir varmissin birde yok bazen uyumaktan korkuyorum uyaninca farkli bi yerde olmaktan
rabbim korumus sizi

teravet nerelerde kizlarr bos birakmazdi

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

Hepinizden Allah razı olsun kızlar
Büyük bir tehlike atlattık....Sadaka hemen verecem bulduğum ilk fırsatta...
Zaten eşimde bendeelimizden geldiğince vermeye çalışırız
Oğlum kaza anında şok oldu...korktu...
anneeeeeee hemen inelim, hemen gidelim burdan diye ağladı kuzum
Ona bi,şey olmadı ya gerisi önemli değil....
BEnde şükür iyiyim ama dediğim gibi sağ yanım çok feci ağrıyor
Ne olduğunu da hatırlamıyorum bile şoktan....
Annemlerde kalacaz birkaç gün
Kızım okula gidemeyecek malesef, öğretmeninin aradım telafi ederiz dedi inşallah 2 günü sonra

Önce sağlıkkkkkkk herşeyin başı sağlık
Hepimize önce sağlık diliyorum, kaza, belai dert, skıntı vermesin Rabbim
Sonra da tüm gönlümüzdekileri nasip etsin hepimize

öylemii geçmiş olsun canım nasıl oluyor bılmıyorum kımyasalı ama inş. sağlıkl hayırlı normal bi gebelık yakın olur sanada darısı sanada inş. buarada çok teşekkür ederim iyi dileklerin için tahlılerın temız çıkar umarım

çoook büyük geçmiş olsun canımmALLAH korumuş yazık çocukda korkmuştur kıyamaamm
bende sizleri seviyorum kızz düşünme artık geçti şükür

geldim bacım. maşallah bugümn coşmuşsunuz.okuyamadım hepsini.
gelincik o ay o 3 gün dışında korunmasız ilişki olmuş muydu? 6 gün spermlerin yaşaması, çok ilginç.

hayır hayır o ay zaten o ilişkilerden sonra hiiç olmadı korunmalıda olmadı yani eşimin işlerinden dolayı bu ay onu görmek pek mümkün olmuyor zaten teroşş bugün naz81 benım ateşlerımi alman sitesınde yaptı yumurtlama günümü emın olmak için alman sayfası ayın 30unda çatladı gösterıyor yani ilişkiden 5 gün sonra dıyor anlamadım nasıl olduyor
fakat bende şaşırdım uzun zaman yasamasına spermlerın sence zmanlamam doğrumu teravet?

emremirim sen nezaman düşüyordun bebek?kız istıyordun değilmi hatırladığım kadarıyla...

emremirim sen nezaman düşüyordun bebek?kız istıyordun değilmi hatırladığım kadarıyla...

İYİ GECELER CANIM...geçmişi oku oku bitmedi..
Hayranlıkla seni takip ediyorum ve en içten tebrik ediyorum.
elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapmışsın canım,bir de takvimlerin hepsi senden yana...bion da kıza yatkınmış,daha ne olsun???
şayet senin de kızın olmazsa ben 3.yü hiiiç düşünmem herhalde...ama içimde hep kızın olacakmış hissi vardı zaten,hadi inşaalah rabbim hayırlısıyla tatlı bir prenses versin,bizlere de umut ol canımmm:13:

Son düzenleme:

tühhh,ben mesajını şimdi gördüm ama sen gitmişsin neyse sonra okursun
hayranlıkla takip etmemin bir diğer nedeni de bukadar kolay hamile kalman,
benim gibi zor hamile kalanlar genelde yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştığımız için erkek oluyor sanırım....
benim iki oğlumda da öyle oldu çünkü....hakkımızda hayırlısı artık..dualarım seninle...

SEVİL arkadaşımız da hamile sanırım...
SEVİL,senin bioritmini merak ediyorum da,bakmışmıydın acaba ?
eğer bakmadınsa sakıncası yoksa doğum tarihini ve ilişki gününü yazarsan bakabilirim,
rabbim inş. gönlündekini hayırlısıyla verir canımm

SEVGİLİ BLG,
kakule kız bebek istemiyormuydu ?ben mi yanlış hatırlıyorum?
elaranın sayfasından takip ediyordumda...Senin de benim gibi oğluşların var dimi?
Rabbim inşaalah bize ve isteyen herkese kız evlat sevgisini de tattırsın canımm

ayy allah razı olsun canımmm çok sağol darısı sana inş.
elımden gelenı yaptım gerısı rabbıme kaldı artık hayırlısı olsun
ablamda benı beklıyor cinsiyetı kız olursa oda yapacak 2 oğlu var :)
benım oğlumdada hemen hamıle kalmıştım çok şükür bekletmedı benı buda öle inşallah senınde hemen olur kzın olur sğlıklısından amınn valla hepinize dua edıyorum hergün şimdilik iyi geceler arada takıl cnm

evet canim hamileyim
benim dogum tarihim 11.08.1983
esim 14.01.1982
iliski gunlerim 12 ve 16 ekim
30 gunden bir reql olurum
son adet tarihim de 30.09.2011
sana zahmet olucak
tesekkur ederim

gunaydin herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasilsiniz arkadaslarim
iyiki varsiniz tek sevindigim eglendigim yer burasi
dikkatim hep sizde
BILIYORMUSUNUZ ASLINDA
BEN SIZLERI COK SEVIYORUM
RABBIM BIZI TEZ ZAMANDA SEVINDIRIR INSALLAH

bugün sabah birden 3 cizgi cikti ya, daha dün tek vardi....cok sasirdim ben ...bugün 9.günüm, 24-36 icindemi catlama olucak simdi...gülenyüzde daha gelmedim ya onuda yapardim....ama ebayden aldigim teste hafif cizgi cikardi...o hani herzamanki agrilarim sanki geliyo yavas yavas, gecen seferi agrilarimin baslagicinda catlamamisti, biraz gec catlamisti aksama dogruydu galiba....bu kadar erken beklemedim ya.....niye iki cizgi cikarmadimi bu monitor bana ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…