- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.581
arkadaşlar yarın doktora gideceğim muayene var benim bebek sanırım 20 haftalık olmuştur ben cinsiyetini 18 haftalıkken öğrenmiştim kız demişti doktor ama kimse bilmiyor ve eşimde yarın gelicek sanırım benimle oda erkek istiyor sanırım daha bu sabah büyük kız diyoki baba sen bebeğin cinsiyetini ne olsun istersin diyo oda kızım 2 tane kızımız var bu da erkek olsun isterim diyo ve bendeki hisleri bi bilseniz nerdeyse ağlayacaktım ama rabbim neyler neylerse güzel eyler diyerek kendime geldim rabbim sağlıklı sıhhatli nasip esin eli ayağı düzgün başkada bişey istemiyorum ama eşimim yüzifadesini düşünüyorum üzülüyorum oda isterki bitanede oğlu olsun
ama bundan 1 hafta önce sormuştum kız derse doktor diye oda bitane oğlumuz olsun isterim tabii demişti ama çok önemki değil sağlıklı olsun yeter demişti kız kardeşim bu sabah bebeğinin cinsiyetini öğrenmişti abla erkek dedi o da kız olsun istiyordu ilk bebeği olcak inş.sağlıklı sıhhatli olsun Allahım herkesin gönlüne göre versin rabbim inş.
Evet Kakule kız bekliyordu,önceleri kabullenmek zor oldu ama çabuk toparladı...
Bana gelince evet 3 oğlum var.Kız için denemelerim oldu ama 1 düşük 1boş gebeliğim oldu,sonra olmuyorsa zorlamanın manası yok kapanmıştır dedim ama kapanmıyormuş içim kıpırdanmaya başladı yinee !! 3 ay korunmam gerekiyor(kürtajım var )sonrası Allah Kerim İnşallah...
sen bio mu bakıyosun banada bakarmısın..
Bernur Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun bacım çok üzüldüm.
çoook büyük geçmiş olsun canımmALLAH korumuş yazık çocukda korkmuştur kıyamaamm
bende sizleri seviyorum kızz düşünme artık geçti şükür
hayır hayır o ay zaten o ilişkilerden sonra hiiç olmadı korunmalıda olmadı yani eşimin işlerinden dolayı bu ay onu görmek pek mümkün olmuyor zaten teroşş bugün naz81 benım ateşlerımi alman sitesınde yaptı yumurtlama günümü emın olmak için alman sayfası ayın 30unda çatladı gösterıyor yani ilişkiden 5 gün sonra dıyor anlamadım nasıl olduyor
fakat bende şaşırdım uzun zaman yasamasına spermlerın sence zmanlamam doğrumu teravet?
yumurtlamadan 5 gün öncesi ise doğru tabi bence. o ilişkilerden önce korunmasız olmuş muydu peki? temizlendikten hemen sonraki günler vs
bugün sabah birden 3 cizgi cikti ya, daha dün tek vardi....cok sasirdim ben ...bugün 9.günüm, 24-36 icindemi catlama olucak simdi...gülenyüzde daha gelmedim ya onuda yapardim....ama ebayden aldigim teste hafif cizgi cikardi...o hani herzamanki agrilarim sanki geliyo yavas yavas, gecen seferi agrilarimin baslagicinda catlamamisti, biraz gec catlamisti aksama dogruydu galiba....bu kadar erken beklemedim ya.....niye iki cizgi cikarmadimi bu monitor bana ya.....
offffffffff kızlar offffffffffffff
bende ateş öçerek devam ediyordum bugün ekem geldi...birtek galiba reglim 28in atına düştü ona seviniyorum...
teroşum bi hesaplarmısın canım
20 ekim saat çğlen civarı
17 kasım saat öğlen civarı
bu ay reg sürem boyunca hayıt içtim bu ayda yapıcam bayağı etkili odu.inşallah bir dahaki aya bebişim gelir.testim var test kullancam...normal ovulasyon testlerindden...
kızlar ölüm insana çok yakın gerçekten
bugün birkez daha anladım
belediye otobüsüyle annemlere gidiyorum oğlumla
öyle bir şiddetli sesle otobüs içinde savrulduk ki.....çok kötü bir andı
herkes yerlerde oğlum koltukların arasına kaymış altta
şok geçirdi herkes allahtan kalabalık değildik 5-6 yolcu sadece
bende sağımı vurmuşum bir yere ama hatırlamıyorum
anlık bişeydi....Allah kimseye yaşatmasın
Hamdolsun ki oğluma bişey olmadı
Apar topar hastaneye gtttik
röntgen tahlil vs... yapıldı. bişey çıkmadı görünürde
ama ağrılar nefes aldrmıyor bana
çok fena ağrıyor sağ yanım
oğlumuda kontrol etti doktorlar ama şükür onda bişey yok
annemlere geldim birkaç gün burda kalacam...zor yürüyorum zaten....
hepinizi çok seviyorum ....gerçekten.....
Rabbim herşeyin hayırlısını versin....ölümü de gecinden versin inşallahhhhhhhhhhh
psikolojik olarak çok kötü durumdayım
ya oğluma bişey olsaydı...ya cam tarafındaydı da cama kafası değseydi vs.. diye
verişmiş sadakamız varmış....şükürler olsun Rabbime....
arkadaşlar yarın doktora gideceğim muayene var benim bebek sanırım 20 haftalık olmuştur ben cinsiyetini 18 haftalıkken öğrenmiştim kız demişti doktor ama kimse bilmiyor ve eşimde yarın gelicek sanırım benimle oda erkek istiyor sanırım daha bu sabah büyük kız diyoki baba sen bebeğin cinsiyetini ne olsun istersin diyo oda kızım 2 tane kızımız var bu da erkek olsun isterim diyo ve bendeki hisleri bi bilseniz nerdeyse ağlayacaktım ama rabbim neyler neylerse güzel eyler diyerek kendime geldim rabbim sağlıklı sıhhatli nasip esin eli ayağı düzgün başkada bişey istemiyorum ama eşimim yüzifadesini düşünüyorum üzülüyorum oda isterki bitanede oğlu olsun
ama bundan 1 hafta önce sormuştum kız derse doktor diye oda bitane oğlumuz olsun isterim tabii demişti ama çok önemki değil sağlıklı olsun yeter demişti kız kardeşim bu sabah bebeğinin cinsiyetini öğrenmişti abla erkek dedi o da kız olsun istiyordu ilk bebeği olcak inş.sağlıklı sıhhatli olsun Allahım herkesin gönlüne göre versin rabbim inş.
oğlumdan sonra korunmasız bu iki gün hariç hiç olmadı teravet ilk defa bu oldu oda hemen tuttu
o zaman pembişleri hazırla bacımm
o zaman pembişleri hazırla bacımm
oncelikle Allah hayirli bir evlat nasip etsin hepimize.Benimde 2 kizim var suan hamileyim bu da kiz olursa diye cok dusunceliyim.Dogru bize annelere gore hava hos ama kenardaikler adami yiyip bitiriyolar vallahi.Keske bir ada olsaydi da yalnizca ailemizle bas basa olsaydik o zaman 5 tane kiz olsa bile viz gelirdi bana.Onlarin ne gunahi varki.Kurban olurum onlara ben.Onlarin bi tek bakislarina.Ama etrafdakiler daha hamileyken bebegin cinsiyetini ogrendilermi insani neye ugradiklarini sasirtirlar.Illa da 2-3 erkek bebek annesi olanlar "Iyiki kizim olmadi""Ay ben nasil bakardim onlara sabirsizim sac dara toka tak diye ""Ben sabirsizim nazini cekekmem kizim olursa"diye agizlarina geleni soylerler.Canim arkadasim sakin uzulme artik hamilesin ve cinsiyet belli degismek de mumkun degil.Bak benim bir teyze kizimin 3 kizi vardi bu yakinlarda 1 tane oglan dogurdu.Dogru doguruncada yipraniyoruz ama isteyen istedigine varmadikca doguruyor.Bakalim benim basima neler gelicek.Daha cinsiyet bilmiyorum.Belki bende de kizdir ne malum.Uzulmeyin esiniz seviyorsa sizi o yeter/
Gelincikkkkkkkkkkkkkkkkk
duygularımı anlamışsındır umarım
valla inanmazsın şuanda elimde pembe biberon koruyucu örüyorum hırka yaptım saş bandı yaptımsırada patik var süslü
allah büyük allahtan umut kesılmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?