Süper Anneler - 2011

canım öncelikle Rabbim hayırlşısıyla sağlıcakla evladına kavuşmayı nasip etsin....
ben bişi merak ettim 3. kızına hamilesin sanırım.
erkek olması için diyet falan yaptınmı yada birleşme günlerine dikkat ettin mi?
faydası varmı yokmu merak ettim de...
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin öncelikle

canım kakule kız denemesımı yaptı burdakı bılgileri uyguladımıki neler yaptı acaba ?bilginiz var mı

Türkiyem

11 haftalık olmuşsunuz maşallahhhhhhh
az kaldı öğrenmeye ama yurtdışında sanırım erken haftalarda söylemiyorlar
neyse sağlıkla doğsun inşallah
nasılsa öğrenecez eninde sonunda

yumurtlamadan 5 gün öncesi ise doğru tabi bence. o ilişkilerden önce korunmasız olmuş muydu peki? temizlendikten hemen sonraki günler vs

oğlumdan sonra korunmasız bu iki gün hariç hiç olmadı teravet ilk defa bu oldu oda hemen tuttu

yumurtlamadan 5 gün öncesi ise doğru tabi bence. o ilişkilerden önce korunmasız olmuş muydu peki? temizlendikten hemen sonraki günler vs

o ilişkiden önce adetlıydım zaten adet bitti ertesi 2gün oldu onnun öncesındede sonrasındada olmadı emınım onun için

aynen bende olduğu gibi. demekki ostrojen ve lh aynı gün yükseliyor sende de. yarın yumurtlama günün. yani ya bu gece ya yarın sabah yumurtlama olacak. yarın yumurtlama olacağı için adet olduğunda arada kaç gün olduğuna bak. gelecek adetinde yumurtlama gününü net tahmin edersin kız istediğin için yumurtlamaya 4 gün kala son ilişki olur.

bacım bu ay rastgele denemeye devam mı edeceksin?
öğle derken?

çok çok geçmiş olsun, gerçekten ölüm dediğimiz şey an meselesi, zaten Türkiye d eyaşıyorsak tesadüfen yaşıyoruz gibi geliyor bana, herkeste herşeyde var bir ihmal ya da hile !! neyse ki ucuz atlatmışsınız, çevremden yaknnlarımdan o kadar beklemediğim kişleri keybettim ki, sanki ölümü ben de ensem de hissediyorum, Allah hepimizi korusun, evlatlarımıza bağışlasın, onları da bizlere, oğlun da çok korkmuştur, yavrum benim (

evet eşin erkek isteyebilir ama neden kız diye de üzülmez sanırım, kız erkek hiç farketmiyor bence, evet ben de oğlum olsun istiyorum kızımdan sonra, değişiklik manasında ama kızım olursa da bir gram üzülemem, eşim de asla üzülmez, ama senin eşin gibi tabi içinde bir aslan yatacaktır, ama Rabbim hangiisin uygun gördüyse onu vercektir, onun hikmetinden sual olunmaz ki, Allah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin

bak biz 2 kız kardeş bir de erkek kardeşiz,2 kız kardeş olarak evlendik barklandık babamdan bir kuruş yardım beklemedik talep etmedik, ama bak erkek kardeşim şimdi evleneceğim diye babama ev aldırdı araba aldırdı,eşya aldırdı, yapacaksın mecbursun dedi, babam kızlarımdan böyle bir şey görmemiştim beni bu oğlan yedi deyip duruyor Allah hayırlı evlat nasip etsin cinsiyetin bir önemi yok.

hayatım senin 2 kızın varken milletin lafı bitmiyor, ben ilk gebeliğimde kıza hamile kaldım diye topa tutuldum çevre tarafından, ben ailemde akrabalarımda böyle bir cinsiyet ayrımcılığı görmediğim için eşimin çevresinde yaşadım ve şok oldum pess!! dedim,ha kız mııııı? diye acıyarak bakışlar mı dersin, eşime demek kız babası olacaksın diye imalı laf atışlar mı dersin,bazı ksıkançların kız doğuracağım diye göbek atıp sevinmeleri mi dersin !! ayy neler neler... etraf boş cahil insanla dolu,görümcem ilk bebeğine kıza hamile kaldım diye oturup ağlamıştı yaaaaa!!eşimin yeğeni de öyle,, yani zırvalıktan başka bir şey değil,benim kayınpederim bile erkek doğur sana bilezik takayım dedi, ben de çok pis tersledim, siz cinsiyete göre mi bana değer biçiyorsunuz dedim, istemiyorum sizden hiçbirşey,ben şu kızımı dünyalar değişmem, 2. si oğlan da olsa kız da olsa benim için farketmez, asla ayrımcılık istemem dedim

valla inanmazsın şuanda elimde pembe biberon koruyucu örüyorum hırka yaptım saş bandı yaptımsırada patik var süslü
allah büyük allahtan umut kesılmez

pembe biberon koruyucu mu ?? kızım 3 yaşında hala biberon kullanıyoruz, hiç böyle bir şey duymamıştım Allah 'ım görmemişin bir kızı olmuş demesinler sonraa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…