Süper Anneler - 2011

yanlış biliyorsam düzelt lütfen.sadece cuma günleri okunacak diye biliyorum.41 cuma yani.
yok cnm meryem suresını hiç ara vermeden her gün 1 tane okumalısın hatta adetsen bıle yerıne baskasını tayın etmelısın senın yerıne biri okumalı ben böle bılıyorum

Son düzenleme:
OHhhhh masAllah kizlar toplanmissiniz cano cnm kimyasal gebelik bnde gecirdim cnm sanirim adetten once 3 sefer cift cizgi kanamadan sonra koca bir tek cizgi
(♡_&#9825(♡_&#9825

canım ya cahilliğime ver o neki :26:

yanlış biliyorsam düzelt lütfen.sadece cuma günleri okunacak diye biliyorum.41 cuma yani.
yok cnm meryem suresını hiç ara vermeden her gün 1 tane okumalısın hatta adetsen bıle yerıne baskasını tayın etmelısın senın yerıne biri okumalı ben böle bılıyorum

Son düzenleme:
OHhhhh masAllah kizlar toplanmissiniz cano cnm kimyasal gebelik bnde gecirdim cnm sanirim adetten once 3 sefer cift cizgi kanamadan sonra koca bir tek cizgi
(♡_&#9825(♡_&#9825

evet ayrıca kan tahlili de 2 gün önce pozitif çıkmıştı... çok canım sıkkın şu anda 2.kez oldu çünkü.... artık hamile kalmaktan korkuyorum

anladım canım erkek-kız bebişlemi ilgili dedim de?
canım dinde yeri nedir?böle muska türü şeylerden medet ummak iyi değil diye duydum ben de...
yanlışmıyım acep:26:

kızlar ölüm insana çok yakın gerçekten
bugün birkez daha anladım

belediye otobüsüyle annemlere gidiyorum oğlumla
öyle bir şiddetli sesle otobüs içinde savrulduk ki.....çok kötü bir andı
herkes yerlerde oğlum koltukların arasına kaymış altta
şok geçirdi herkes allahtan kalabalık değildik 5-6 yolcu sadece
bende sağımı vurmuşum bir yere ama hatırlamıyorum
anlık bişeydi....Allah kimseye yaşatmasın

Hamdolsun ki oğluma bişey olmadı
Apar topar hastaneye gtttik
röntgen tahlil vs... yapıldı. bişey çıkmadı görünürde
ama ağrılar nefes aldrmıyor bana
çok fena ağrıyor sağ yanım
oğlumuda kontrol etti doktorlar ama şükür onda bişey yok
annemlere geldim birkaç gün burda kalacam...zor yürüyorum zaten....

hepinizi çok seviyorum ....gerçekten.....
Rabbim herşeyin hayırlısını versin....ölümü de gecinden versin inşallahhhhhhhhhhh

psikolojik olarak çok kötü durumdayım
ya oğluma bişey olsaydı...ya cam tarafındaydı da cama kafası değseydi vs.. diye
verişmiş sadakamız varmış....şükürler olsun Rabbime....

canım dinde yeri nedir?böle muska türü şeylerden medet ummak iyi değil diye duydum ben de...

Son düzenleme:

ayyy tüh geçmiş olsunn canımmmmm allahım korumuşşşşş.. rabbim yşatmasın böle şeyler inş...

ay canim benim cok cok gecmis olsun allah korumus ...herseyden önemli saglik gercekten....oglun nasil , bisey diyorummu bu durumdan, cok korkmustur yavrucak

bernurcum çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış çok şükür iyisiniz şimdi Allah oğlunla eşinle seni birbirinize bağışlasın rabbim
yinede sen bu <aralar sadaka ver annenlerdede iyice dinlen biraz etkisindende kurtulmuş olursun çok geçmiş olsun tekrardan

Cnm bnm herhangi bir buyuye karsi nazara karsi uzerinde tasimanda bir mahzuru yok gunah ta degil mesela bn buyuden kounmak icin uzerimde buyuye karsi muska tasiyorum esiminde cuzdanina koydum evde var mesela

Bernurum cok gecmis olsun guzelim bnm Allah evladini seni esine ve ailene bagislamis hemen sadaka ver guzelim bn
Cok cok gecmis olsun......

bernur abla cok gecmis olsun aslinda olum nefesimiz gibi bir varmissin birde yok bazen uyumaktan korkuyorum uyaninca farkli bi yerde olmaktan
rabbim korumus sizi

teravet nerelerde kizlarr bos birakmazdi

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…