- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.561
Bnce kizi kaptin ama henuz erken herseyi guzel Allahim bilirhayır hayır o ay zaten o ilişkilerden sonra hiiç olmadı korunmalıda olmadı yani eşimin işlerinden dolayı bu ay onu görmek pek mümkün olmuyor zaten teroşş bugün naz81 benım ateşlerımi alman sitesınde yaptı yumurtlama günümü emın olmak için alman sayfası ayın 30unda çatladı gösterıyor yani ilişkiden 5 gün sonra dıyor anlamadım nasıl olduyor
fakat bende şaşırdım uzun zaman yasamasına spermlerın sence zmanlamam doğrumu teravet?
gunaydin herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasilsiniz arkadaslarim
iyiki varsiniz tek sevindigim eglendigim yer burasi
dikkatim hep sizde
BILIYORMUSUNUZ ASLINDA
BEN SIZLERI COK SEVIYORUM
RABBIM BIZI TEZ ZAMANDA SEVINDIRIR INSALLAH
kızlar bugün rüyamda eşime benzer bir oğlan bebiş doğurmuştum, çok güzeldieşimle yatakta yatarken birden anne anne sesleri duyduk derinden, Allah Alah nerde bu bebek diye ararken yatağın mindernin altında bulduk kızımla,oğlan bebeişi, benim kız çocuğun orasını burasına cimcik atıyordu rüyaamda bebeişi doğurdum da kızımın kıskançlığını bile gördüm Ama aynı eşime benziyrdu yaaa kıvrım kıvrım saçlıı nebiliim kafayı iyice bozdum sanırsam :))
kızlar bugün rüyamda eşime benzer bir oğlan bebiş doğurmuştum, çok güzeldieşimle yatakta yatarken birden anne anne sesleri duyduk derinden, Allah Alah nerde bu bebek diye ararken yatağın mindernin altında bulduk kızımla,oğlan bebeişi, benim kız çocuğun orasını burasına cimcik atıyordu rüyaamda bebeişi doğurdum da kızımın kıskançlığını bile gördüm Ama aynı eşime benziyrdu yaaa kıvrım kıvrım saçlıı nebiliim kafayı iyice bozdum sanırsam :))
Bnce kizi kaptin ama henuz erken herseyi guzel Allahim bilir
Bizde seni seviyik bidenem
gunaydin kizlar nasilsinizz nasil gidiyo calismalar:)
evet canim hamileyim
benim dogum tarihim 11.08.1983
esim 14.01.1982
iliski gunlerim 12 ve 16 ekim
30 gunden bir reql olurum
son adet tarihim de 30.09.2011
sana zahmet olucak
tesekkur ederim
SEVİL,canım senin 12 ekim erkeğe yatkın,16 ekim kıza yatkın...
ne olcek şimdi??Sence hangisi yumurtlama günündü,
akıntımdan anlıyorum demişsin ya.o hangi gündü?
bir de neden ilişki günlerinin arasını bukadar açtın,sen erkek istemiyormuydun?
Güzel allahım,dilediğin bebişi göbüşüne koymuştur inşaallah...
slm kızlarrrr
nazcığım mesaj kutun doluuuu cnm
ben bugün film çekildim kızlarr kanlarraım çok şükür açıkmışşş
arkadaşlar yarın doktora gideceğim muayene var benim bebek sanırım 20 haftalık olmuştur ben cinsiyetini 18 haftalıkken öğrenmiştim kız demişti doktor ama kimse bilmiyor ve eşimde yarın gelicek sanırım benimle oda erkek istiyor sanırım daha bu sabah büyük kız diyoki baba sen bebeğin cinsiyetini ne olsun istersin diyo oda kızım 2 tane kızımız var bu da erkek olsun isterim diyo ve bendeki hisleri bi bilseniz nerdeyse ağlayacaktım ama rabbim neyler neylerse güzel eyler diyerek kendime geldim rabbim sağlıklı sıhhatli nasip esin eli ayağı düzgün başkada bişey istemiyorum ama eşimim yüzifadesini düşünüyorum üzülüyorum oda isterki bitanede oğlu olsun
ama bundan 1 hafta önce sormuştum kız derse doktor diye oda bitane oğlumuz olsun isterim tabii demişti ama çok önemki değil sağlıklı olsun yeter demişti kız kardeşim bu sabah bebeğinin cinsiyetini öğrenmişti abla erkek dedi o da kız olsun istiyordu ilk bebeği olcak inş.sağlıklı sıhhatli olsun Allahım herkesin gönlüne göre versin rabbim inş.
offffffffff kızlar offffffffffffff
bende ateş öçerek devam ediyordum bugün ekem geldi...birtek galiba reglim 28in atına düştü ona seviniyorum...
teroşum bi hesaplarmısın canım
20 ekim saat çğlen civarı
17 kasım saat öğlen civarı
bu ay reg sürem boyunca hayıt içtim bu ayda yapıcam bayağı etkili odu.inşallah bir dahaki aya bebişim gelir.testim var test kullancam...normal ovulasyon testlerindden...
oncelikle Allah hayirli bir evlat nasip etsin hepimize.Benimde 2 kizim var suan hamileyim bu da kiz olursa diye cok dusunceliyim.Dogru bize annelere gore hava hos ama kenardaikler adami yiyip bitiriyolar vallahi.Keske bir ada olsaydi da yalnizca ailemizle bas basa olsaydik o zaman 5 tane kiz olsa bile viz gelirdi bana.Onlarin ne gunahi varki.Kurban olurum onlara ben.Onlarin bi tek bakislarina.Ama etrafdakiler daha hamileyken bebegin cinsiyetini ogrendilermi insani neye ugradiklarini sasirtirlar.Illa da 2-3 erkek bebek annesi olanlar "Iyiki kizim olmadi""Ay ben nasil bakardim onlara sabirsizim sac dara toka tak diye ""Ben sabirsizim nazini cekekmem kizim olursa"diye agizlarina geleni soylerler.Canim arkadasim sakin uzulme artik hamilesin ve cinsiyet belli degismek de mumkun degil.Bak benim bir teyze kizimin 3 kizi vardi bu yakinlarda 1 tane oglan dogurdu.Dogru doguruncada yipraniyoruz ama isteyen istedigine varmadikca doguruyor.Bakalim benim basima neler gelicek.Daha cinsiyet bilmiyorum.Belki bende de kizdir ne malum.Uzulmeyin esiniz seviyorsa sizi o yeter/
SEVGİLİ BLG,
kakule kız bebek istemiyormuydu ?ben mi yanlış hatırlıyorum?
elaranın sayfasından takip ediyordumda...Senin de benim gibi oğluşların var dimi?
Rabbim inşaalah bize ve isteyen herkese kız evlat sevgisini de tattırsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?