Süper Anneler - 2011

cnm ben 3 ay monitorla olanindan degil de baskasindan kullandim hic bir testte her iki cizgi koyu cikmadi.Hep biri silik cikti.
Ama ben yumurtlama gunumu akintimdan bildim

Bnce kizi kaptin ama henuz erken herseyi guzel Allahim bilir
gunaydin herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasilsiniz arkadaslarim
iyiki varsiniz tek sevindigim eglendigim yer burasi
dikkatim hep sizde
BILIYORMUSUNUZ ASLINDA
BEN SIZLERI COK SEVIYORUM
RABBIM BIZI TEZ ZAMANDA SEVINDIRIR INSALLAH

Bizde seni seviyik bidenem

kızlar bugün rüyamda eşime benzer bir oğlan bebiş doğurmuştum, çok güzeldi eşimle yatakta yatarken birden anne anne sesleri duyduk derinden, Allah Alah nerde bu bebek diye ararken yatağın mindernin altında bulduk kızımla,oğlan bebeişi, benim kız çocuğun orasını burasına cimcik atıyordu rüyaamda bebeişi doğurdum da kızımın kıskançlığını bile gördüm Ama aynı eşime benziyrdu yaaa kıvrım kıvrım saçlıı nebiliim kafayı iyice bozdum sanırsam :))

bu ruya bi haberci bende ruyamda gordum cok gecmediki hamile kaldim

tatlim hayirlara vesile olsun ins bir oglusun gelsin insAllah
valla buda birsey mi bende dun gordum bir ruya önce erkek bebek dogurmusum sonrada kiz ama kizi dogurdugumdan haberim yok esim videoya cekmis dogumu bana izletti ve dedi tatile cikacagimiz icin emet verdim dedi gider aliriz dedi anam 2 kiz 3 erkek ben nasil seviniyrum hayirlara cikarsin guzel ALlahimmm

selamm kizlarr nasilsiniz
turkiyem canim sen ne istiyordun kiz erkekk maasallahh 11 haftalik olmussunuz haftaya belli olur suan bile bellidir iyi bir dr baksa ama sen yurtdisindasin demi hemen soylemezler burada
ben 5 aylikken ogrenmistim onada kesin dememisti
neyse bugun kahvalti menumu yazayim
yesil zeytin bol limonlu
sucuk (hic sevmem ama mecburii)
biraz ekmek ve normal acik czy(bugunden itibaren yesil caya basliyorumm uzulerek))

ara cennet hurmasi ve normal kuru hurma

oglen yok acikmadim meyveyle gecistiricem sanirimm

evet canim hamileyim
benim dogum tarihim 11.08.1983
esim 14.01.1982
iliski gunlerim 12 ve 16 ekim
30 gunden bir reql olurum
son adet tarihim de 30.09.2011
sana zahmet olucak
tesekkur ederim

SEVİL,canım senin 12 ekim erkeğe yatkın,16 ekim kıza yatkın...
ne olcek şimdi?? Sence hangisi yumurtlama günündü,
akıntımdan anlıyorum demişsin ya.o hangi gündü?
bir de neden ilişki günlerinin arasını bukadar açtın,sen erkek istemiyormuydun?
Güzel allahım,dilediğin bebişi göbüşüne koymuştur inşaallah...

yumurtlama gunum 16-da
esim yalnis yapti 12-de olmiycakti bisey ama oldu
bilmem simdi ne olucak
cok saol dikkatinden dolayi

cnm anladigim kadariyla senin 2 oglun var Allah bagislasin!
Senin hamilelikler nasil gecti bulanti bel agrisi aserme falan konusunda neler hissetin?

arkadaşlar yarın doktora gideceğim muayene var benim bebek sanırım 20 haftalık olmuştur ben cinsiyetini 18 haftalıkken öğrenmiştim kız demişti doktor ama kimse bilmiyor ve eşimde yarın gelicek sanırım benimle oda erkek istiyor sanırım daha bu sabah büyük kız diyoki baba sen bebeğin cinsiyetini ne olsun istersin diyo oda kızım 2 tane kızımız var bu da erkek olsun isterim diyo ve bendeki hisleri bi bilseniz nerdeyse ağlayacaktım ama rabbim neyler neylerse güzel eyler diyerek kendime geldim rabbim sağlıklı sıhhatli nasip esin eli ayağı düzgün başkada bişey istemiyorum ama eşimim yüzifadesini düşünüyorum üzülüyorum oda isterki bitanede oğlu olsun
ama bundan 1 hafta önce sormuştum kız derse doktor diye oda bitane oğlumuz olsun isterim tabii demişti ama çok önemki değil sağlıklı olsun yeter demişti kız kardeşim bu sabah bebeğinin cinsiyetini öğrenmişti abla erkek dedi o da kız olsun istiyordu ilk bebeği olcak inş.sağlıklı sıhhatli olsun Allahım herkesin gönlüne göre versin rabbim inş.

oncelikle Allah hayirli bir evlat nasip etsin hepimize.Benimde 2 kizim var suan hamileyim bu da kiz olursa diye cok dusunceliyim.Dogru bize annelere gore hava hos ama kenardaikler adami yiyip bitiriyolar vallahi.Keske bir ada olsaydi da yalnizca ailemizle bas basa olsaydik o zaman 5 tane kiz olsa bile viz gelirdi bana.Onlarin ne gunahi varki.Kurban olurum onlara ben.Onlarin bi tek bakislarina.Ama etrafdakiler daha hamileyken bebegin cinsiyetini ogrendilermi insani neye ugradiklarini sasirtirlar.Illa da 2-3 erkek bebek annesi olanlar "Iyiki kizim olmadi""Ay ben nasil bakardim onlara sabirsizim sac dara toka tak diye ""Ben sabirsizim nazini cekekmem kizim olursa"diye agizlarina geleni soylerler.Canim arkadasim sakin uzulme artik hamilesin ve cinsiyet belli degismek de mumkun degil.Bak benim bir teyze kizimin 3 kizi vardi bu yakinlarda 1 tane oglan dogurdu.Dogru doguruncada yipraniyoruz ama isteyen istedigine varmadikca doguruyor.Bakalim benim basima neler gelicek.Daha cinsiyet bilmiyorum.Belki bende de kizdir ne malum.Uzulmeyin esiniz seviyorsa sizi o yeter/

offffffffff kızlar offffffffffffff
bende ateş öçerek devam ediyordum bugün ekem geldi...birtek galiba reglim 28in atına düştü ona seviniyorum...
teroşum bi hesaplarmısın canım
20 ekim saat çğlen civarı
17 kasım saat öğlen civarı
bu ay reg sürem boyunca hayıt içtim bu ayda yapıcam bayağı etkili odu.inşallah bir dahaki aya bebişim gelir.testim var test kullancam...normal ovulasyon testlerindden...

hayırlısı olsun cnmmmm

O lafları söyleyenler halt etmiş bence..3tane oğlum var (Rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin )hep bir tarafım eksik gibi kızım olmadığı için..O arkadaşlarda kızları olmadığı için kendilerini avuttukları yalanlar ı başkalrına sallamışlar..Kızım olsun çok istedim 1 düşük 1 boş gebelik geçirdim elimden gelen her şeyi yaptım KIZIM diye bilmek için ama kısmet olmadı....Son yaşadığımdan sonra ASLA BİR DAHA DÜŞÜNMEM demiştim..Ama bu gün ASLA ASLA DEME diyorum...

Evet Kakule kız bekliyordu,önceleri kabullenmek zor oldu ama çabuk toparladı...

Bana gelince evet 3 oğlum var.Kız için denemelerim oldu ama 1 düşük 1boş gebeliğim oldu,sonra olmuyorsa zorlamanın manası yok kapanmıştır dedim ama kapanmıyormuş içim kıpırdanmaya başladı yinee !! 3 ay korunmam gerekiyor(kürtajım var )sonrası Allah Kerim İnşallah...

sen bio mu bakıyosun banada bakarmısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…