- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.821
Hüzün çiçeği sen ne zaman denemelere başlayacaksın? Kızlar eski sayfalarıda çok okudum ama genel olarak yöntem deneyenler istediğine kavuşmuş. Tabiki hiçbirşey garanti değildir ve içinde tutmayanda olacaktır. Sadece size söyleyeceğim bizim denediğimiz yöntemler bir fiili dua öyle niyetlenin. Sebeplere çok takılmayın. Allaha havale edin. Şüphesiz o herşeyi bilendir.
evet canım bende duymuştum ayın konumu sağa yatma sola yatma olayı vs bir çok yöntem var ama hepsine birden uymak imkansızz :26:[/QU
ıkı ay önce denem yaptık sağa yatma olayını takvim falan aklına ne gelıyosa artık :) ama olmadı önümüzdekı maçlara bakıcaz :))
klomen kullanda gun asiri iliski sakin deneme. goz gore gorede yapma canim. bence gulen yuzu gorur gormez denemeliyiz ve ertesi gun. ben bu ay icin boyle dusunuyorum. yalniz benim koca galiba bir is gezisine gitcek, bir sey degil, cocuk ugruna kocalarla papaz olcaz.
oksuruk surubu da kizlar coffee ve enerji icecekleri gibi icerisinde kafeinin bir maddesi var. bu yuzden de spermleri hizlandirdigi soyleniyor. 1 ay cok fazla, 1 ay oksuruk surubu icilmez bagimli olcaksiniz. son 5 gun iyidir. onun yerine red bulda icirtebiliriniz.
kocalariniz icecek siz degil.
@dorti
senden cok pis supheleniyorum, cin takvimini ve yontemleri sorup durmalar...kocana suikast mi yapcan nedir?
şubatta denemeyi düşünüyordum tum yöntemleri o aya denk getirmeye calışarak :)) ama diş problemım çıktı ertelenebılırde bılmıyorum bakalım hayırlısı....
evet canım bende duymuştum ayın konumu sağa yatma sola yatma olayı vs bir çok yöntem var ama hepsine birden uymak imkansızz :26:[/QU
ıkı ay önce denem yaptık sağa yatma olayını takvim falan aklına ne gelıyosa artık :) ama olmadı önümüzdekı maçlara bakıcaz :))
ne kadar deneme varsa yapmak lazım canım denemesi bedava sonra ah keşke şunuda yapsaydım erkek olurdu demek istemiyorum. Diş problemin varsa önce onu hallet canım hamileyken hiç bir şey yapamazsın. Önce sağlık sonra sağlıklı bebiş :)
ne kadar deneme varsa yapmak lazım canım denemesi bedava sonra ah keşke şunuda yapsaydım erkek olurdu demek istemiyorum. Diş problemin varsa önce onu hallet canım hamileyken hiç bir şey yapamazsın. Önce sağlık sonra sağlıklı bebiş :)
evet haklısın sürekli diş problemım var zaten bıktım artık hiç bir doktordan korkmuyorum dişçiden korkuyom yaaa
evet haklısın sürekli diş problemım var zaten bıktım artık hiç bir doktordan korkmuyorum dişçiden korkuyom yaaa
dişçiden korkmayan insan çok nadirdir ya varsa bir adım beri gelsin
dişçiden korkmayan insan çok nadirdir ya varsa bir adım beri gelsin
ii anlaşılan sende bendensin
testlerinin negatif çıkması doğal..yumurtlama olmadan önce negatif çıkar tam yum gününde 1-2 gün koyu çıkıp sonra yine silinir...senin döngün kaç gün,kaçıncı gündesin bu önemli...
akıntı için bi şey diycem sana...benimde öyle booll bol uzayan şeffaf akıntım olmuyo malesef...hep kremsi,losyon gibi bembeyaz...ama açık yazıcam afedersinben hep klozet kullanırım,hafif dokununca vajene gördüğüm akıntı hep losyon gibi...son ayda bişey keşfettim,normal tuvalete girince ve biraz uzun durunca bazen kendiliğinden bile akıyo o uzayan şeffaf akıntı...ay çok utandımmmm yani yumurtlama günlerinde normal tuvalete gir ve biraz uzun dur,ve akıntıyı biraz içerden almaya çalış...
gördüm gördüm yumurta akı gibi parmak arasında uzayan şeyi gördüm :) bu 4. ayımdı demek ben beceremiyormuşum parmakları vajen içinde biraz daha derine doğru ilerletip mukusu kotrol ettim vee sonunda bende gördüm hiç göremeyecekmişim gibi gelmeye başlamıştı artık ölsemde gözüm açık gitmez dermişim :) bu benim yumurtamın çatladığı anlamınamı geliyor eğer öyleyse ov. testleri yeterli sonucu veremiyor demektir çünkü testim yine negatifi gösterdi idrarı yaklaşık 4 saat kadar tutup testii yaptım ( ama 8.9 saat önce ilişki olmuştu karbonatlı vajen duşu sonrasında ) ve testim biri koyu diğeri çok koyu olmayan yani testin prespektüsünde negatif sonuç diye gösterilen çizgiyi gördüm testi yapmayı bırakmayacağım gelişmeleri buraya yazarım ayrıetten yol gösterip yardımlarını esirgemeyen arkadaşım çook teşekkür ederim
testlerinin negatif çıkması doğal..yumurtlama olmadan önce negatif çıkar tam yum gününde 1-2 gün koyu çıkıp sonra yine silinir...senin döngün kaç gün,kaçıncı gündesin bu önemli...
akıntı için bi şey diycem sana...benimde öyle booll bol uzayan şeffaf akıntım olmuyo malesef...hep kremsi,losyon gibi bembeyaz...ama açık yazıcam afedersinben hep klozet kullanırım,hafif dokununca vajene gördüğüm akıntı hep losyon gibi...son ayda bişey keşfettim,normal tuvalete girince ve biraz uzun durunca bazen kendiliğinden bile akıyo o uzayan şeffaf akıntı...ay çok utandımmmm yani yumurtlama günlerinde normal tuvalete gir ve biraz uzun dur,ve akıntıyı biraz içerden almaya çalış...
gördüm gördüm yumurta akı gibi parmak arasında uzayan şeyi gördüm :) bu 4. ayımdı demek ben beceremiyormuşum parmakları vajen içinde biraz daha derine doğru ilerletip mukusu kotrol ettim vee sonunda bende gördüm hiç göremeyecekmişim gibi gelmeye başlamıştı artık ölsemde gözüm açık gitmez dermişim :) bu benim yumurtamın çatladığı anlamınamı geliyor eğer öyleyse ov. testleri yeterli sonucu veremiyor demektir çünkü testim yine negatifi gösterdi idrarı yaklaşık 4 saat kadar tutup testii yaptım ( ama 8.9 saat önce ilişki olmuştu karbonatlı vajen duşu sonrasında ) ve testim biri koyu diğeri çok koyu olmayan yani testin prespektüsünde negatif sonuç diye gösterilen çizgiyi gördüm testi yapmayı bırakmayacağım gelişmeleri buraya yazarım ayrıetten yol gösterip yardımlarını esirgemeyen arkadaşım çook teşekkür ederim
haa bu arada adetim düzensiz oluyordu 26 gün ile 31 gün arası değişiyordu son 6 aydır adet kanamamda ilk kez bu ay 9 gün sürmüştü acaba yumurtlama olmuyormu demeğe başlamıştım halen de bu merakım geçmiş değil acaba yu. olmayan kadınlarda bu yumurta akına benzeyen mukus görüyorlarmı beni böyle düşünmeye sevk eden sebep ov. testlerimin negatif olması :18:
Aramıza hoş geldin arkadaşım :) allah gönlüne göre versin. Bioya bakan benim birde hangi ay için istediğini yazarsan ona göre bakarım canım :)))
@dorti
senden cok pis supheleniyorum, cin takvimini ve yontemleri sorup durmalar...kocana suikast mi yapcan nedir?
dorti sen baya araştırıyorsun gerçekten ne yapıcan adama suikast mı düzenliyeceksin?
nasılsınız canlar.yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgeldiniz kızlar.yeni hamişler varmış bebişlerimiz çogalıyor ne güzel.beni tanımayan arkadaşlar olabilir.kendimi tanıtayım öhööö öhööö bir iki bir iki sesim geliyormuefenim 4 ay önce üçüncü kızımı kucagıma aldım.bende çok şeyler denedim ama olmadı demekki neymiş olmayınca olmuyormuş.ama kızlar kızım çok tatlı yaaaa görseniz o elleri agzı saçları anlatılmaz yaşanır derler ya benmkide ondan kızım şuanda uyuyor yada uyuma numarası yapıyor bende uykusuz uykusuz dolanıyorum neyapayım .cinsiyet için sadece şunu söyleyebilirim .cinsiyeti erkek belirliyorr .biz kendimizi boşa strese sokmuşuz yani ben öyle yapmıştım bebek düşünen anne adayları rahat olun herşey olacagına varır.
amin canım aminnn...9. deneme olacak bu,sen biliyosun işte ne kadar yıprandım,gün gün yazdım buraya,dr lar iğneler haplar testler bilmem neler neler...vallahi sıkıldım...eğer yelizin kızları olmasaydı yine acaba derdim,ki seninde öyle...yöntem falan yok Rabbim kime ne dilerse o oluyo...bizde tuttu tutmadı diye kendimizi paralıyoruz...Hakkinda hayirlisi olsun canim... insaallahh yuregindeki nasibin olur... gercekten yontem falan hikayeymis... tutanlar icinde soyle dusunuyorum nasip kismet... zaten yelizinde kizi oluyoya ben bisey demem daha yontem isine...
evet canım 2 katı yükselmesi gerekiyo ama sanmam kimyasal olduğunu...bi yandan annelik içgüdüsüde var,en iyisi sen bi kere daha yap testi,inşallah yükselir ve hakkında hayırlısı olur,oğluşun yola çıkmıştır...ne tuhaf dimi,şimdi aslında belli ne olduğu ama biz bilmiyoruz...kız sen adam ceket atsa hamile kalanlardan mısın? daha tam anlamıyla tanışamadan hemen hoop hamiş kaldınApranaxx bende hala inanamıyorum ya hala şüphedeyim. Yarın gidip tekrar beta yapıcam sanırım iki gün ara ile iki katı yükselmesi gerekiyor sanırım değilmi? Kimyasal olabilir diye şüphe ediyorum.
bacım ne ediiiimmm nerelere gidiiimmmmklomen kullanda gun asiri iliski sakin deneme. goz gore gorede yapma canim. bence gulen yuzu gorur gormez denemeliyiz ve ertesi gun. ben bu ay icin boyle dusunuyorum. yalniz benim koca galiba bir is gezisine gitcek, bir sey degil, cocuk ugruna kocalarla papaz olcaz.
oksuruk surubu da kizlar coffee ve enerji icecekleri gibi icerisinde kafeinin bir maddesi var. bu yuzden de spermleri hizlandirdigi soyleniyor. 1 ay cok fazla, 1 ay oksuruk surubu icilmez bagimli olcaksiniz. son 5 gun iyidir. onun yerine red bulda icirtebiliriniz.
kocalariniz icecek siz degil.
kendimide yakıcam romayıda yakıcammmmmmAy apranaxxım yapma etme yakma kendini bacım bak dışarıdan müdahele edilince bütün takvimler fos çıkıyor bak gijnij arkadaşımızın doktoru bile öyle söylemiş. Acele etme kısmetinde kız annesi olmak varsa 3 yıl sonrada olursun bu ay da olursun ama bence yumoşlarını kendi haline bırak onlar güzel güzel büyüyüp çatlasınlar sende öyle çalışmana başla sonra allahın izniyle gelsin erkek bebiş
gözün aydınbende o akıntıyı görünce oğlum olmuş gibi seviniyorum deli gibi
amin canım aminnn...9. deneme olacak bu,sen biliyosun işte ne kadar yıprandım,gün gün yazdım buraya,dr lar iğneler haplar testler bilmem neler neler...vallahi sıkıldım...eğer yelizin kızları olmasaydı yine acaba derdim,ki seninde öyle...yöntem falan yok Rabbim kime ne dilerse o oluyo...bizde tuttu tutmadı diye kendimizi paralıyoruz...
evet canım 2 katı yükselmesi gerekiyo ama sanmam kimyasal olduğunu...bi yandan annelik içgüdüsüde var,en iyisi sen bi kere daha yap testi,inşallah yükselir ve hakkında hayırlısı olur,oğluşun yola çıkmıştır...ne tuhaf dimi,şimdi aslında belli ne olduğu ama biz bilmiyoruz...kız sen adam ceket atsa hamile kalanlardan mısın? daha tam anlamıyla tanışamadan hemen hoop hamiş kaldın
bacım ne ediiiimmm nerelere gidiiimmmm9. deneme buuuu...yok gülenyüz falan,gülmesin artık bana biz 9 aydır yum günlerini kavga kıyamet geçiriyoruz adamında canına yetti,perhiz merhiz...
kendimide yakıcam romayıda yakıcammmmmmiçmeyeyim mi klomeni takvimler erkek diyo bana bu ay,şubat kız,mart nisan mayıs erkek...yalnız ben bi tanesine bakıyorum o da kızlarımın tuttuğu takvim...başka takvimlerde küçük hep erkek çıkıyo
kameri çin herhalde o da..
hayırlı cumalar lalem.sen hangı takvıme bakıyosun .bıde benım 39 yaşamı bakmam lazım sence yoksa 38 yaşamı çin takvımınde sende bak bana bacım yaaaa.1976 eylul dogumluyum bengözün aydınbende o akıntıyı görünce oğlum olmuş gibi seviniyorum deli gibi
hayırlı cumalar canımamin canım aminnn...9. deneme olacak bu,sen biliyosun işte ne kadar yıprandım,gün gün yazdım buraya,dr lar iğneler haplar testler bilmem neler neler...vallahi sıkıldım...eğer yelizin kızları olmasaydı yine acaba derdim,ki seninde öyle...yöntem falan yok Rabbim kime ne dilerse o oluyo...bizde tuttu tutmadı diye kendimizi paralıyoruz...
evet canım 2 katı yükselmesi gerekiyo ama sanmam kimyasal olduğunu...bi yandan annelik içgüdüsüde var,en iyisi sen bi kere daha yap testi,inşallah yükselir ve hakkında hayırlısı olur,oğluşun yola çıkmıştır...ne tuhaf dimi,şimdi aslında belli ne olduğu ama biz bilmiyoruz...kız sen adam ceket atsa hamile kalanlardan mısın? daha tam anlamıyla tanışamadan hemen hoop hamiş kaldın
bacım ne ediiiimmm nerelere gidiiimmmm9. deneme buuuu...yok gülenyüz falan,gülmesin artık bana biz 9 aydır yum günlerini kavga kıyamet geçiriyoruz adamında canına yetti,perhiz merhiz...
kendimide yakıcam romayıda yakıcammmmmmiçmeyeyim mi klomeni takvimler erkek diyo bana bu ay,şubat kız,mart nisan mayıs erkek...yalnız ben bi tanesine bakıyorum o da kızlarımın tuttuğu takvim...başka takvimlerde küçük hep erkek çıkıyo
kameri çin herhalde o da..
hayırlı cumalar lalem.sen hangı takvıme bakıyosun .bıde benım 39 yaşamı bakmam lazım sence yoksa 38 yaşamı çin takvımınde sende bak bana bacım yaaaa.1976 eylul dogumluyum ben
ocak şubat erkek...mart nisan kız....mayıs erkek....haziran temmuz kız.....ağustos erkek....eylül ekim kız...aralık erkek... 2014 böyle senin için kameri ay takviminde
az önce vajen konrolü yaptım yumurta akına benzeyen kıvamdan eser kalmamış sıvımsı beyaz bişey haline gelmiş galiba ben yum. çatlama gününü tutturup ilişkiye girdim 2 kız ardından erkek bebiş annesi olmak istiyorum rabbim nasip etsin inş. bu arada ilişkiden sonra sağa yattım ve vajen duşuda yapmıştım bakallım tutucakmı
hayırlı cumalar canım
ocak şubat erkek...mart nisan kız....mayıs erkek....haziran temmuz kız.....ağustos erkek....eylül ekim kız...aralık erkek... 2014 böyle senin için kameri ay takviminde
dıger çin takvımınde yaşına bır eklıyomussun ozaman 39 oluyorum ve ocak subat kız dıyor mart erkek dıyor.hangısıne ınanacagımı sasırdım.sen kamerıyemı bakıyosun omu dogru dıyosun.kızlarda ona gore baksın bari.yanılmasınlar
Kız sen neler denedinde olmadı bakim? gijnij arkadaşımız yumurtaya müdahale edilince takvimler bioritmler tutmuyor diyor. Dayadın mı ilaçları kendine yoksa hı?
85 doğumluyum canım bir kızım var yaşasaydı birde oğlum olacaktı ama kalbi durdu. fazla detaya girmek istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım o zamanda taktım ben bu erkek çocuk işine
Canım tam ilişki gününü biliyorsan bakarım tabiki ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?