Süper Anneler - 2011

şubatta denemeyi düşünüyordum tum yöntemleri o aya denk getirmeye calışarak :)) ama diş problemım çıktı ertelenebılırde bılmıyorum bakalım hayırlısı....

Kızzz kafein ve bileşenleri spermleri öldürüyor. Sadece ilişkiden yarım saat önce sert kahve hızlandırıyor. Yapma etme sakın kafein tüketme. Enerji içecekleride çok sağlıksız içinde boğa spermi var tabi bizim erkeklerin spermlerine ne etki yaratıyor araştırmak lazım.

Ben şurubuda kadının vucudu alkalı olsun y spermlerini çeksin diye kadında içecek diye okumuştum canım.

şubatta denemeyi düşünüyordum tum yöntemleri o aya denk getirmeye calışarak :)) ama diş problemım çıktı ertelenebılırde bılmıyorum bakalım hayırlısı....

az önce vajen konrolü yaptım yumurta akına benzeyen kıvamdan eser kalmamış sıvımsı beyaz bişey haline gelmiş galiba ben yum. çatlama gününü tutturup ilişkiye girdim 2 kız ardından erkek bebiş annesi olmak istiyorum rabbim nasip etsin inş. bu arada ilişkiden sonra sağa yattım ve vajen duşuda yapmıştım bakallım tutucakmı

@dorti

senden cok pis supheleniyorum, cin takvimini ve yontemleri sorup durmalar...kocana suikast mi yapcan nedir?

dorti sen baya araştırıyorsun gerçekten ne yapıcan adama suikast mı düzenliyeceksin?

kızlar esımı kandırabılsem cok ıyı olur.ama ıstemıyor.zaten bende bayagı yaş olarak ılerledım.aslında olcay arkadasımızdaa 40 yasında dogum yaptı ama yınede ınsan korkuyor.bende panık atakda var ya.oda bıraz korkutuyor benı.burada sızlerle hayal alemıne dalıyorum ıste.belkıde rabbım kısmet eder bılememki.hersey nasıp

canım hosgeldın ayyy bebegın nasılda guzeldır sımdı.allah bagıslasın canım.sen ozaman bu takvımlere bakmısmıydın peki.cın takvımıne falan yani.ne cıkıyordu sende.

Hakkinda hayirlisi olsun canim... insaallahh yuregindeki nasibin olur... gercekten yontem falan hikayeymis... tutanlar icinde soyle dusunuyorum nasip kismet... zaten yelizinde kizi oluyoya ben bisey demem daha yontem isine...
amin canım aminnn...9. deneme olacak bu,sen biliyosun işte ne kadar yıprandım,gün gün yazdım buraya,dr lar iğneler haplar testler bilmem neler neler...vallahi sıkıldım...eğer yelizin kızları olmasaydı yine acaba derdim,ki seninde öyle...yöntem falan yok Rabbim kime ne dilerse o oluyo...bizde tuttu tutmadı diye kendimizi paralıyoruz...

Apranaxx bende hala inanamıyorum ya hala şüphedeyim. Yarın gidip tekrar beta yapıcam sanırım iki gün ara ile iki katı yükselmesi gerekiyor sanırım değilmi? Kimyasal olabilir diye şüphe ediyorum.
evet canım 2 katı yükselmesi gerekiyo ama sanmam kimyasal olduğunu...bi yandan annelik içgüdüsüde var,en iyisi sen bi kere daha yap testi,inşallah yükselir ve hakkında hayırlısı olur,oğluşun yola çıkmıştır...ne tuhaf dimi,şimdi aslında belli ne olduğu ama biz bilmiyoruz...kız sen adam ceket atsa hamile kalanlardan mısın? daha tam anlamıyla tanışamadan hemen hoop hamiş kaldın

bacım ne ediiiimmm nerelere gidiiimmmm 9. deneme buuuu...yok gülenyüz falan,gülmesin artık bana biz 9 aydır yum günlerini kavga kıyamet geçiriyoruz adamında canına yetti,perhiz merhiz...

kendimide yakıcam romayıda yakıcammmmmm içmeyeyim mi klomeni takvimler erkek diyo bana bu ay,şubat kız,mart nisan mayıs erkek...yalnız ben bi tanesine bakıyorum o da kızlarımın tuttuğu takvim...başka takvimlerde küçük hep erkek çıkıyo
kameri çin herhalde o da..

sen o yogun akıntıdaykenmı deneme yaptın canım.yanı o yumurta akı gıbı olan zamandamı oldu

82 dogumluyum ilişki günü 0cak 15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…