- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.841
apranax bacım klomen yokkkkkkk sakınnn içme bak facede de ne diyordu kızlar doğal yum daha iyidir her zman yum 1 den fazla olur sonra kızın olur o kadr uğraştık canım yaaa lütfen cok üzülürüm kızın olursa inan .....kızlarr bu ayki kobayınız ben olayımmm
drum geçen aylarda ısrarla klomen kullanmamı istemişti,şansım artsın diye..ama ban kabul etmemiştim...düşündüm taşındım,kullanmaya kara verdimmm...klomen ve gün aşırı ilşki deniycem bu ay,bakalım nolcak görelim,en fazla 3 kız anası olurum,cennete giderim nabalımyetti canıma yöntemler...yarın başlıycam klomene,haydi bismillah
lenarin bacım bu dortı bir işler karıştırıyor .......@dorti
senden cok pis supheleniyorum, cin takvimini ve yontemleri sorup durmalar...kocana suikast mi yapcan nedir?
canım 82 hangi ay doğumluydun...82 dogumluyum ilişki günü 0cak 15
Kızlar çok hastayım bugün göğsüm dolmuş konuşamıyorum bile karnım ağrıyor sürekli ilaç almaktaistemiyorum. Annemde böbrek yetmezliği var haftaya buraya gelecek Dr götürücem çok üzülüyor. Dr bir kaç yıla kadar nakil gerekecek diyorlar. Kafam çok karışık ne yapacağımı ne isteyeceğimi bile bilmiyorum(
kızlar ben hepinizi çok merak ediyorum
canım hosgeldın hayırlı cumalar.bebegnı öp kokla bızım ıcınde.sen nasılsın tekrar hamılelık dusunuyomusun.daha cok erken bunu sormaya aslında ama aklında varmı.
apranax bacım klomen yokkkkkkk sakınnn içme bak facede de ne diyordu kızlar doğal yum daha iyidir her zman yum 1 den fazla olur sonra kızın olur o kadr uğraştık canım yaaa lütfen cok üzülürüm kızın olursa inan .....
lenarin bacım bu dortı bir işler karıştırıyor .......
canım 82 hangi ay doğumluydun...
Amin inşallah. Dorti canım ALLAH razı olsun
canım hosgeldın hayırlı cumalar.bebegnı öp kokla bızım ıcınde.sen nasılsın tekrar hamılelık dusunuyomusun.daha cok erken bunu sormaya aslında ama aklında varmı.
hayır dortim bebek sayfasını kapattım.dortim sen feysini dondurdunmu ara ara sana bakıyordum gizliden yani
82 dogumluyum ilişki günü 0cak 15
82 dogumluyum ilişki günü 0cak 15
günaydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?