Süper Anneler - 2011

Kızlar çok hastayım bugün göğsüm dolmuş konuşamıyorum bile karnım ağrıyor sürekli ilaç almaktaistemiyorum. Annemde böbrek yetmezliği var haftaya buraya gelecek Dr götürücem çok üzülüyor. Dr bir kaç yıla kadar nakil gerekecek diyorlar. Kafam çok karışık ne yapacağımı ne isteyeceğimi bile bilmiyorum (

Bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine. Peygamberimiz muhammed Mustafa (s.a.v) hürmetine Allah'ım dualarımızı kabul et. Hastalarımıza şifa ver. Dertlilerimize derman ver. Herkesin gönlündekini hayırlı olarak nasip et inşallah. Amin amin amin. Kızlar cuma günü ikindi vakti bir an var ozaman dualar geri çevrilmez dua edelim birbirimize inşallah. Dua ederken önce Allaha hamd peygamberine salat getirin duanıza başlayın bitirirkende aynı şekilde bitirin. İnşallah Rabbim duaları kabul edilenlerden eylesin

apranax bacım klomen yokkkkkkk sakınnn içme bak facede de ne diyordu kızlar doğal yum daha iyidir her zman yum 1 den fazla olur sonra kızın olur o kadr uğraştık canım yaaa lütfen cok üzülürüm kızın olursa inan .....
@dorti

senden cok pis supheleniyorum, cin takvimini ve yontemleri sorup durmalar...kocana suikast mi yapcan nedir?
lenarin bacım bu dortı bir işler karıştırıyor .......

82 dogumluyum ilişki günü 0cak 15
canım 82 hangi ay doğumluydun...

allah annene acıl şifalar versın canım.yuce rabbım hepımızede gönlumuzun muradını versın.ınsallah annenede ıyılık şifa versın rabbım.rabbım cok buyuktur.ınsallah senın annenede benım annemede butun hastalarada şifalar versın

canım nasılsın kanaman duzeldımı.deneme ne zaman bellı oldumu.apranaksla sende hamıle kasaydınız vallahı degmeyın keyfımıze artık.hayırlısı olsun.benım hamılelık ıcımde cok buyuk bır ıstek.ama esım ıkna olmuyor ve panıkatak gecırınce bende vazgecıyorum artık hamılelıkten.çunku korkuyorum ama okadarda ıstıyorumkı.

eylülüm canımmmm ben şubat dogumluyummmmm yaşa iki ekle kız çıkıyor.ama bioritim nasıl oluyor

Son düzenleme:
canım hosgeldın hayırlı cumalar.bebegnı öp kokla bızım ıcınde.sen nasılsın tekrar hamılelık dusunuyomusun.daha cok erken bunu sormaya aslında ama aklında varmı.

hayır dortim bebek sayfasını kapattım.dortim sen feysini dondurdunmu ara ara sana bakıyordum gizliden yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…