- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.861
sultanda gelmiş.hoşgeldin datlum hamişlik nasıl gidiyor
kızlar canlanalım biraz ATİYENİN ya habibi şarkısını açıp dinleyin kızımda yanımda dinliyor tekmeleri havada uçuyor
bunada bak ıstersen babymuck bakalım dogrumu
Kızlar çok hastayım bugün göğsüm dolmuş konuşamıyorum bile karnım ağrıyor sürekli ilaç almaktaistemiyorum. Annemde böbrek yetmezliği var haftaya buraya gelecek Dr götürücem çok üzülüyor. Dr bir kaç yıla kadar nakil gerekecek diyorlar. Kafam çok karışık ne yapacağımı ne isteyeceğimi bile bilmiyorum(
Kızlar çok hastayım bugün göğsüm dolmuş konuşamıyorum bile karnım ağrıyor sürekli ilaç almaktaistemiyorum. Annemde böbrek yetmezliği var haftaya buraya gelecek Dr götürücem çok üzülüyor. Dr bir kaç yıla kadar nakil gerekecek diyorlar. Kafam çok karışık ne yapacağımı ne isteyeceğimi bile bilmiyorum(
lenarin bacım bu dortı bir işler karıştırıyor .......
canm ben bu ay denem konusunda kararsızım eşim syahate çıkacak yum gecikecek olursa boşuna stres yapmış olacağım...bakalım hayırlsı....senin de eşin ikna olsun artık burda cok sıkılıyorum sana zararımız olmaz ben bebge bakıp zamn geçiririm filan de kız duygu sömürüsü yap birazcanım nasılsın kanaman duzeldımı.deneme ne zaman bellı oldumu.apranaksla sende hamıle kasaydınız vallahı degmeyın keyfımıze artık.hayırlısı olsun.benım hamılelık ıcımde cok buyuk bır ıstek.ama esım ıkna olmuyor ve panıkatak gecırınce bende vazgecıyorum artık hamılelıkten.çunku korkuyorum ama okadarda ıstıyorumkı.
eylülüm canımmmm ben şubat dogumluyummmmm yaşa iki ekle kız çıkıyor.ama bioritim nasıl oluyor
evet kizlar ben de bu dortiden süpheleniyorum heran hamileyim yazabilir buraya.
çok çok geçmiş olsun canım benim ya.ya ben bunları okurken bile fenalaşıyorum.bu panik atak beni öldürecek.canım sen üçüzlere kendiligindenmi hamiş kalmıştın.yoksa tüp bebekmiydi
günaydın canım resmı face ekledim ama sanırım bebişin sırtı dönük o zyüzden görünmüyor dedi kızlar.Ama orkıdem gelmedi onu bekliyorum
kizlar bugün fazla yazamiyorum esimin akrabalari gelecek yemek falan yapiyorum.azcik iyilestim gözüm acildiya hemen gelen eksik olmuyo.neyse görüsürüz
canım biraz dinlenseydin ya...hamile kadına yemeğe gelmekte neymiş ayyy öldürecek beni bunlar yani sadece seninkiler için demiyorum.ne kadr düşüncesiz insanlar var şu dünyada
yalellll ayyy güldürdün beni kız
her seyi yedin içtin de bir şurup mu içmeyeceksin anacım ya iç gitisn ne olacak öksürünce içmiyor musun sanki:))
halvetler peş peşe
apranax
lenarin
sen
ben(ayyy çok heveslendım denesem mı bende bu ay ya hepimiz beraber doğururuz sonra kırklarımızda karışır)
kız gari mari diyon bizim oralı mısın acepdüşün yalelcim en azından 10 gün iççç o da bi umut sonuçta.
Kızlar siz benimmm bele yakı olayına ne diyorsunuz?
kızlarr bu ayki kobayınız ben olayımmm
drum geçen aylarda ısrarla klomen kullanmamı istemişti,şansım artsın diye..ama ban kabul etmemiştim...düşündüm taşındım,kullanmaya kara verdimmm...klomen ve gün aşırı ilşki deniycem bu ay,bakalım nolcak görelim,en fazla 3 kız anası olurum,cennete giderim nabalımyetti canıma yöntemler...yarın başlıycam klomene,haydi bismillah
haa bu arada adetim düzensiz oluyordu 26 gün ile 31 gün arası değişiyordu son 6 aydır adet kanamamda ilk kez bu ay 9 gün sürmüştü acaba yumurtlama olmuyormu demeğe başlamıştım halen de bu merakım geçmiş değil acaba yu. olmayan kadınlarda bu yumurta akına benzeyen mukus görüyorlarmı beni böyle düşünmeye sevk eden sebep ov. testlerimin negatif olması :18:
26-31 gün arası normaldir bacım. benim de 25-30 arası gidip geliyor son 1 senedir.
testleri doğru zamanlarda yapamıyor olabilirsin.
ben mesela.. apranax kırkbin kere anlatmış olmasına rağmen, bi beceremedim ov. testini tam düzgün yapıp günü yakalamayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?