Süper Anneler - 2011

kızlar canlanalım biraz ATİYENİN ya habibi şarkısını açıp dinleyin kızımda yanımda dinliyor tekmeleri havada uçuyor

bacim kendine gel bakem. biliyorum ve cok iyi anliyorum seni uzun süredir bu konuda yogunlastigin ve son zamanlardaki streslerinden dolayi bir yorgunluk bikmislik var ama sen yinede emek verdigin bilgileri degerlendir.biraz dinlen önce kafani topla.esin nasil oldu ? sonra bildigimiz yöntemleri denersin sonuc ne olursa olsun en azindan icinde kalmayacak denedim diyeceksin.

gecmis olsun. Allah sifa versin insallah.

çok çok geçmiş olsun canım benim ya.ya ben bunları okurken bile fenalaşıyorum.bu panik atak beni öldürecek.canım sen üçüzlere kendiligindenmi hamiş kalmıştın.yoksa tüp bebekmiydi

Canım ben doğal yoldan hamile kaldım. Herkes çok şaşırmıştı ama Allah için hiçbirşey zor değil.

canm ben bu ay denem konusunda kararsızım eşim syahate çıkacak yum gecikecek olursa boşuna stres yapmış olacağım...bakalım hayırlsı....senin de eşin ikna olsun artık burda cok sıkılıyorum sana zararımız olmaz ben bebge bakıp zamn geçiririm filan de kız duygu sömürüsü yap biraz
eylülüm canımmmm ben şubat dogumluyummmmm yaşa iki ekle kız çıkıyor.ama bioritim nasıl oluyor

tamm canım teşekkür ederim...

günaydın canım resmı face ekledim ama sanırım bebişin sırtı dönük o zyüzden görünmüyor dedi kızlar.Ama orkıdem gelmedi onu bekliyorum

evet kizlar ben de bu dortiden süpheleniyorum heran hamileyim yazabilir buraya.

kız keske.esımın ıkna olması lazım bırde benım panıkataklarım cok sıklastı burada.hıpnoz cd lerım gelıyor bugun ankaradan.onları dınleyecegım bır muddet.o benı korkutuyor.yaşım zaten haylı ılerı benım.ne bıleyım kısmet olursa belkı bende hamıle olurum bırgun.senın oglun sans gerırı bızede dur bakalım

çok çok geçmiş olsun canım benim ya.ya ben bunları okurken bile fenalaşıyorum.bu panik atak beni öldürecek.canım sen üçüzlere kendiligindenmi hamiş kalmıştın.yoksa tüp bebekmiydi

kız sendedemı panıkatak var.aaaaaaaa neden demedın hıc yahu.

kizlar bugün fazla yazamiyorum esimin akrabalari gelecek yemek falan yapiyorum.azcik iyilestim gözüm acildiya hemen gelen eksik olmuyo.neyse görüsürüz

kizlar bugün fazla yazamiyorum esimin akrabalari gelecek yemek falan yapiyorum.azcik iyilestim gözüm acildiya hemen gelen eksik olmuyo.neyse görüsürüz

canım biraz dinlenseydin ya...hamile kadına yemeğe gelmekte neymiş ayyy öldürecek beni bunlar yani sadece seninkiler için demiyorum.ne kadr düşüncesiz insanlar var şu dünyada

benim bu ay, 7. deneme ayım.
doktora gitmeye karar vermiştim aslında, adet bitince gidip bi tam teşekküllü kontrolden geçecektim.
eşimin telkinleri ile vazgeçtim yine gitmekten.^
'boşver, bu ay da kendi haline bırakma yöntemini deneyelim, senin yöntemlerinle olmadı, bu ay benim yöntemlerimi uygulayalım.. olmazsa gidersin öbür ay' dedi. hay hay paşam dedim :)

hadi hayırlısı bakalım...

kız gari mari diyon bizim oralı mısın acep düşün yalelcim en azından 10 gün iççç o da bi umut sonuçta.

Kızlar siz benimmm bele yakı olayına ne diyorsunuz?

o ne kız? ne yakısı? yapalım hemen gari :)

ben Bursalıyım defnem, ama 8 sene izmirde kaldım ben öğrenciliğimde ve sonrasında. fahri İzmirliyim. 2-3 ayda bi gidip 2 gece kalmazsam izmirde işlerim rast gitmez.
hatta bu ayki denememi de izmirde yapmayı planlıyorum. izmirim uğurludur... :)

klomen konusunu bu ay da geç bacım..
bi oluruna bırakalım bu ay hepimiz. 2 günde bir olmaz ama, 4 gün belirleyelim bence. yumurtlama gününü kapsayan 4 gün.
ilk gün, yumyum günü, sonrası ve daha sonrası
4 gün çalışalım. valla benim bünyeme zor günaşırı ilişki.. yoruluyorum :)

kızlar bişey dicem..
komşum 8 senelik evli... çocukları olmuyordu. 2 sene içinde 6 kere tüp denediler. artık varı yoğu tükettiler, vazgeçmişlerdi. en son 4-5 ay evvel denemişti, tutmayınca, 'napalım nasip değilmiş' dedi kadıncağız.
dün gördüm apartmanın kapısında, bi mutlu bi mutlu...
'noldu yasemin, ağzın kulaklarında, maşallah ne güzelsin bugün. aman nazar değdirmiyim sana' dedim.
ne dese beğenirsiniz..

'hamileyim!'
5 haftalıkmış, kendiliğinden oluvermiş, dün öğrenmiş hamile olduğunu. eşine haber vermek için sürpriz hazırlamış, evi süsleyecekmiş... bişeyler bişeyler...

şok içinde kaldım.

darısı başımıza gari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…