- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.881
kızlar bişey dicem..
komşum 8 senelik evli... çocukları olmuyordu. 2 sene içinde 6 kere tüp denediler. artık varı yoğu tükettiler, vazgeçmişlerdi. en son 4-5 ay evvel denemişti, tutmayınca, 'napalım nasip değilmiş' dedi kadıncağız.
dün gördüm apartmanın kapısında, bi mutlu bi mutlu...
'noldu yasemin, ağzın kulaklarında, maşallah ne güzelsin bugün. aman nazar değdirmiyim sana' dedim.
ne dese beğenirsiniz..
'hamileyim!'
5 haftalıkmış, kendiliğinden oluvermiş, dün öğrenmiş hamile olduğunu. eşine haber vermek için sürpriz hazırlamış, evi süsleyecekmiş... bişeyler bişeyler...
şok içinde kaldım.
darısı başımıza gari :)
bacim sade yemek olsa iyi yatili bunlar.
Çok güzel bir haber inş bebeğini sağ salim kucağına alır.
İnsan uğraşır uğraşır olmaz. Sonra vaz geçersin bir bakmışsın Rabbim öyle bir kapı açmışki şok olursun. Şimdi burada önemli olan zaten nasipte varsa olur. Eğer o sınav döneminde isyan etmişsen ozaman vay haline Rabbimin yüzüne nasıl bakacaksın. Ama yok eğer kahrıda hoş lütfunda hoş dersen işte asıl mutluluk odur
Sultan yalel bendeki düşüncesizleri size anlatsam varya halinize şükür edersiniz. En basitinden anlatayım. İlk kızımda doğuma gidiyorum daha 17 yaşındayım önce kaynanam hastane olmaz ayıp evde doğuracaksın dedi o halimle bişe demedim yeterki kurtulayım. Sonra ebe geldi doğum riskli evde yapamaz hastaneye götürün dedi. Kayınpedeeim kızdı kaynanama kalktık hastaneye gidiyoruz eşimin gelmesine izin vermedi bu sefer ayıpmış gelemezmiş. Biz hastaneye ben kaynanam kayınpederim eşimin iki yaşlı amcası iki tanede Amcaoğlu 40 dk yola birlikte gittik sancım var utancımdan yerin dibine girdim o küçük yaşamla nelerle uğraştım. Hala eşimi affedemiyorum beni yalnız gönderdiği için. İkinci kızımdada aynı şeyi yaptı. Alın siZe anlayış örf adet.
hiiii...
ne ayıbıymış o be kardeşim öyle???
koca gitmiyor, dıdıları (5 adam 1 kadın) gidiyor doğuran kadının yanında...
pes valla...
sen bu koşullarda yeniden doğuruyorsan bu adama, bu kararı almışsan.. çok büyük kadınsın valla :)
Sultan yalel bendeki düşüncesizleri size anlatsam varya halinize şükür edersiniz. En basitinden anlatayım. İlk kızımda doğuma gidiyorum daha 17 yaşındayım önce kaynanam hastane olmaz ayıp evde doğuracaksın dedi o halimle bişe demedim yeterki kurtulayım. Sonra ebe geldi doğum riskli evde yapamaz hastaneye götürün dedi. Kayınpedeeim kızdı kaynanama kalktık hastaneye gidiyoruz eşimin gelmesine izin vermedi bu sefer ayıpmış gelemezmiş. Biz hastaneye ben kaynanam kayınpederim eşimin iki yaşlı amcası iki tanede Amcaoğlu 40 dk yola birlikte gittik sancım var utancımdan yerin dibine girdim o küçük yaşamla nelerle uğraştım. Hala eşimi affedemiyorum beni yalnız gönderdiği için. İkinci kızımdada aynı şeyi yaptı. Alın siZe anlayış örf adet.
16 ocak 2014 itibari ile regl olan sevgili kaderdaşlarım :)
yeni takvimimizi ve bu ayki denemelerimiz içiz yeni politikamızı açıklıyorum :)
* 27-31 ocak 2014 tarihleri arasında, sık ilişki (her gece) - öncesini sonrasını tatil ilan ediyorum
* alkali diyete devam (ama bu gidişle benim kemikler eriyecek kalsiyumsuzluktan)
* yumyum takibi ve benzeri yumyum takıntılarımızı bırakıyoruz bu ay
* vajinal duşlar falan yok bu ay. ne bu be... bıktık gari bu işlerden..
* adamlara l-arginin ve çinko takviyelerine devam. ben de şahsen folik asite devam edicem.
* ha bi de canınız isterse, akşam yemekten sonra, bi keyif kahvesi için. ben öyle yapıcam.
adama dayamıcam koca fincan filtre kahveyi .. strese giriyor artık o kahve fincanını görünce. söylemesem bile anlıyor o gece damızlık olacağını :)
* akıntı kontrolü bilmemne diye de ellemicem kendimi, bıktım kontrolden.
* bunların dışında, oluruna bırakıp, sevişip, sağıma dönüp yatacam gari...
he bi kafam şu yakı işine takıldı. onu bi öğrenecem defnem'den... kafama yatarsa yapıcam, aklımda kalmasın.
ne diyorsunuz kaderdaşlarım?
Bir söz var ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin. Valla ben ne deveyi güdebildim nede bu diyardan gidebildim. 5. Sınıfta babamı kaybettim 16 yaşında evlendirdiler. Ailem boşanırsan sana bakmayız dediler herşeye katlanmak zorunda kaldın. Daha anlatmadığım okadar çok şey varki. Buna rağmen yinede o adama hala bir erkek çocuk doğurmak için uğraşıyorum. Sırf kaynanam bari üzerime kuma getirmesin diye. Ne diyim lanet olsun içimdeki insan sevgisine
Bir söz var ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin. Valla ben ne deveyi güdebildim nede bu diyardan gidebildim. 5. Sınıfta babamı kaybettim 16 yaşında evlendirdiler. Ailem boşanırsan sana bakmayız dediler herşeye katlanmak zorunda kaldın. Daha anlatmadığım okadar çok şey varki. Buna rağmen yinede o adama hala bir erkek çocuk doğurmak için uğraşıyorum. Sırf kaynanam bari üzerime kuma getirmesin diye. Ne diyim lanet olsun içimdeki insan sevgisine
oooo liste süper birde altınlarınız takın bu ay eksik kalmasın en azından :)))
lenarin kabul etmez bence listeyi ama şansını apranaxtan yana deneyebilirsin bana gelince ben hala çok kararsızım bacım düşükten sonraki ılk regl bu o yüzden yum ne zman olur bilmiyorum döngüm ne onu da bilmiyorum denersem kızım olur gibi geliyor bu durumda sizde en azından döngü belii aşgı yukarı yum günü belli....
bu liste ile bol şans diliyorum bacım hepinize
oh maşallah bi de bu mu çıktı başımıza dorti?
du bi bakalım bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?