Süper Anneler - 2011

Çok güzel bir haber inş bebeğini sağ salim kucağına alır.

Çok güzel bir haber inş bebeğini sağ salim kucağına alır.

inşallah, hem şaşırdım hem eve geldim bi ağladım...
Ne büyüksün ALlahım dedim kendi kendime.. ne büyük mucizelerin var.
8 senedir, bekle bekle... gecikme bile olmasın.... böyle rastgele bi ay, 1 hafta geciktiğini düşünmüş.. rastgele gibi bi test almış, yapmış sabah.. bi bakmış çift çizgi :)

'ben hep merak ediyordum, hakkatten 2 çizgi yanyana çıkıyor mu bu testlerde acaba?' dedi... 'sonunda gördüm, benim de çift çizgim oldu sonunda. artık ölsem de gam yemem, gözüm açık gitmez' dedi.

yanında ağlayamadım, eve geldim bi boşalttım içimi.

İnsan uğraşır uğraşır olmaz. Sonra vaz geçersin bir bakmışsın Rabbim öyle bir kapı açmışki şok olursun. Şimdi burada önemli olan zaten nasipte varsa olur. Eğer o sınav döneminde isyan etmişsen ozaman vay haline Rabbimin yüzüne nasıl bakacaksın. Ama yok eğer kahrıda hoş lütfunda hoş dersen işte asıl mutluluk odur

şah sultan, kız sen de bendensin :)

ben de hiç 'hayır' demeyi bilemem insanlara... sen de 'buyrun gelin' demişsin :)

36 haftalık hamileydim, şişmişim hareket etmeye zorlanıyorum... bi akşam görümcem aradı.
''yarın sabah sana kahvaltıya gelmek istiyoruz. ama görümcem de bende, kayınvalidem de bende. saba gelmek istiyorlar..'' dedi.
hareket edecek mecalim yok, ayaklarım şiştiği için, üstüne basınca acıyordu, 30 kilo almışım, nefes almakta zorlanıyorum....
''buyrun gelin'' dedim.
gece hazırlık yaptım, börek çörek, kek, kahvaltılık bişeyler falan..
gelince oturup kalırlar diye, yemek de yaptım. çocukları küçüktü, çorba yaptım onlar için. hazırlandım yani güzelce.
sabah oldu, ben masamı hazırladım, güzelce giyindim kuşandım, süslendim bekliyorum gelmelerini...
telefon çaldı, görümcem arıyor yeniden...
''ay elif, bu sabah Bersu'nun folklor kursu varmış, onu kursa getirdim şimdi. getirmesem tutturur, rahat vermezdi. öğleden sonra da kayınvalidemin doktor randevusu var. akşama gelelim müsaitseniz...''
bende derin bi sessizlik...
''hazırlanmış mıydın yoksa sen?''
gibi bi acayip laf ettikten sonra bi yutkundu, ''çok pardon, düşünemedim ben'' dedi.
''önemli değil sibelcim, akşama da müsait değiliz, ben çok yorgun oluyorum, dinleniyorum akşamları. artık doğumdan sonra gelirsiniz nasipse'' dedim.
tabi sinir bozukluğumu anlatamam.
eşimi yedim akşama... ne düşüncesiz bi aile bu seninkiler böyle... hem toplamış milleti başına, gelecez diyor, hem makyajımı bile yapmış beklerken, gelmiyoruz diyor... ben 9 aylık hamileyim, halime bi bak... bi de bu kendini bilmezlere hazırlık yaptım ben ...

şeklinde yemiştim garibimi :)
ama anladım ki şimdi, tek kendini bilmezleree sahip olan ben değilim, sende de varmış onlardan.

aynen öyle şekercim.
hayatta belli sınavlarımız var, o sınavları başarıyla geçebilene ne mutlu...

Sultan yalel bendeki düşüncesizleri size anlatsam varya halinize şükür edersiniz. En basitinden anlatayım. İlk kızımda doğuma gidiyorum daha 17 yaşındayım önce kaynanam hastane olmaz ayıp evde doğuracaksın dedi o halimle bişe demedim yeterki kurtulayım. Sonra ebe geldi doğum riskli evde yapamaz hastaneye götürün dedi. Kayınpedeeim kızdı kaynanama kalktık hastaneye gidiyoruz eşimin gelmesine izin vermedi bu sefer ayıpmış gelemezmiş. Biz hastaneye ben kaynanam kayınpederim eşimin iki yaşlı amcası iki tanede Amcaoğlu 40 dk yola birlikte gittik sancım var utancımdan yerin dibine girdim o küçük yaşamla nelerle uğraştım. Hala eşimi affedemiyorum beni yalnız gönderdiği için. İkinci kızımdada aynı şeyi yaptı. Alın siZe anlayış örf adet.

hiiii...
ne ayıbıymış o be kardeşim öyle???
koca gitmiyor, dıdıları (5 adam 1 kadın) gidiyor doğuran kadının yanında...
pes valla...
sen bu koşullarda yeniden doğuruyorsan bu adama, bu kararı almışsan.. çok büyük kadınsın valla :)

ben olsam, o koşullarda (ilk doğum için söylüyorum), sesimi çıkaramadıysam ve duruma ayak uydurmak zorunda kaldıysam...
eve döner dönmez, o adama o dünyayı dar ederdim.
'sen sevme çocuğu ayıptır, amcanlar sevsinler'
'sen ellemi bebeği ayıptır, amcanın oğlu ellesin'
'sen beni görme, dokunma sakın bana ayıptır, babanla amcanlar gelsinler'
gibi emdiği sütü burnundan getirirdim vallai billahi.
sinirim oynadı inanki.

ayyy okuduklarıma inanamıyorum eşin çocuğu yaprken ayıp değilmişte doğuma gelince mi ayıpmış yuhhh yani hadi onu geçtim bu nasıl iş yaa kadının kocasını getirmiyorsunuz ayıp diye kayınpeder,amca amca oğlu herkes orda onlara ayıp yokmuymuş...allh fikir versin diyorum kaynana da eşine de canım.seni kırmak için yazmıyorum ama yuhhh diyorum başka da bir şey demiyorum...

16 ocak 2014 itibari ile regl olan sevgili kaderdaşlarım :)

yeni takvimimizi ve bu ayki denemelerimiz içiz yeni politikamızı açıklıyorum :)

* 27-31 ocak 2014 tarihleri arasında, sık ilişki (her gece) - öncesini sonrasını tatil ilan ediyorum
* alkali diyete devam (ama bu gidişle benim kemikler eriyecek kalsiyumsuzluktan)
* yumyum takibi ve benzeri yumyum takıntılarımızı bırakıyoruz bu ay
* vajinal duşlar falan yok bu ay. ne bu be... bıktık gari bu işlerden..
* adamlara l-arginin ve çinko takviyelerine devam. ben de şahsen folik asite devam edicem.
* ha bi de canınız isterse, akşam yemekten sonra, bi keyif kahvesi için. ben öyle yapıcam.
adama dayamıcam koca fincan filtre kahveyi .. strese giriyor artık o kahve fincanını görünce. söylemesem bile anlıyor o gece damızlık olacağını :)
* akıntı kontrolü bilmemne diye de ellemicem kendimi, bıktım kontrolden.
* bunların dışında, oluruna bırakıp, sevişip, sağıma dönüp yatacam gari...

he bi kafam şu yakı işine takıldı. onu bi öğrenecem defnem'den... kafama yatarsa yapıcam, aklımda kalmasın.

ne diyorsunuz kaderdaşlarım?

Bir söz var ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin. Valla ben ne deveyi güdebildim nede bu diyardan gidebildim. 5. Sınıfta babamı kaybettim 16 yaşında evlendirdiler. Ailem boşanırsan sana bakmayız dediler herşeye katlanmak zorunda kaldın. Daha anlatmadığım okadar çok şey varki. Buna rağmen yinede o adama hala bir erkek çocuk doğurmak için uğraşıyorum. Sırf kaynanam bari üzerime kuma getirmesin diye. Ne diyim lanet olsun içimdeki insan sevgisine

oooo liste süper birde altınlarınız takın bu ay eksik kalmasın en azından :)))
lenarin kabul etmez bence listeyi ama şansını apranaxtan yana deneyebilirsin bana gelince ben hala çok kararsızım bacım düşükten sonraki ılk regl bu o yüzden yum ne zman olur bilmiyorum döngüm ne onu da bilmiyorum denersem kızım olur gibi geliyor bu durumda sizde en azından döngü belii aşgı yukarı yum günü belli....
bu liste ile bol şans diliyorum bacım hepinize

gijnij, siz nerelisiniz? nerede yaşıyorsunuz şu anda?
kuma nedir ya? nerde bu örf adet?

lanet etme bacım, baş kaldır, diren...
ne demek kuma ya?
bizim bu yaptıklarımızın, avuntu olduğunun farkındasın di mi sen gijnij? bebeğin cinsiyetinin, erkeğin sperminde saklı olduğunu biliyorsun di mi canım benim?
erkek çocuk olmuyorsa, ortaya çıkanlar kız oluyorsa sürekli... kadının üzerine kuma değil... erkeğin üzerine kuma getirilmesi gerektiğini biliyorsun di mi arkadaşım?
bu saçma sapan fikri nerden edindin sen? neden kendini hırpalıyorsun bununla?
kendin doğurmak istiyorsan ve doğuracaksan eyvallah.. Ama sırf bu sebeple kendini bi bebeğin daha yükünün altına soktuysan, çok üzüldüm.
KUMA nedir ya? bu devirde var mı hala bu kafalar ortalıkta hakkatten.. ay inanmak istemiyorum gerçekten.
nolur hırpalama kendini...

canım gönlündki karnındadır inş en azından bir nebze olsun sıkıntınların hafifler .Bu vakte kadar yaşadıklarının üstüne daha da zor günler yaşama inş. rabbim hayırlısıyla versin yavrunu
yazdıklarımla seni üzüp kırdıysam hakkını helal et kötü niyetim yoktu çok kızdım sadece onlara...Hayat herkese farklı acılar zorluklar yaşıtıyor.
her türlü güçlüğün sıkıntın üstesinden rabbim rızasıyla gelelim inş

Son düzenleme:

hmm evet, seni azad ettim bu ayki deneme grubundan eylülcüm.
sen bi döngünü oturt hakkatten 1-2 ay.. sonra bakarız senin çalışma felsefene :)

bana da, bu ay, apranax ile takılıcaz gibi geliyor... ):))
zaten ilk aylardaysa henüz deneyici şahıs, tüm gereklilikleri yerine getirsin. ama artık 6. ayını da doldurmuş ve hala karnı boş ise, artık oluruna bırakma felsefesine geçmekte fayda vardır.
tek ilişki metodlarıyla olmuyor demektir... yaşlar da geçiyor yani, sabırlar da tükeniyor bi yaştan sonra insanda hakkatten.

ama dediğin doğru, altınları ve cep telefonlarını, hatta tabletleri falan da ihmal etmeyelim bu ay.

şayet bu ay da boş çıkarsak, öbür ay, tam saldım çayıra mevlam kayıra metoduna geçiyorum ben. eşimin de taktikleri varmış, bi de onları deneyecekmişiz, öyle dedi dün akşam.
neymiş onlar dedim, söylemedi.
uygulayınca görecekmişim :)
çok meraktayım, heyecan kattı ilişkimize .. hahahahahaha :)))

cinsiyet tahmini
bebekcinsiyet.com
Anasayfa
Biyolojik Takvim
Çin Takvimi
Bilimsel Yöntemler
Geleneksel Yöntemler
Diyet - Beslenme
photo_onephoto_twophoto_eightphoto_threephoto_fourphoto_fivephoto_sixphoto_seven
Bebek Cinsiyet Dönemi Hesaplama Aracı (Biyolojik Takvim)Annenin Doğum Tarihi Babanın Doğum Tarihi

Biyolojik Takvim Nedir?

Bilimsel bir dayanağı olmayan geleneksel bir yöntemdir. Bu yöntemle sadece anne ve babanın doğum tarihleri ile ailenin erkek veya kız çocuğuna sahip olacağı tahmin edilen dönemlere ulaşılabilmektedir. Çok eskiye dayanan ve son temsilcisinin yaklaşık 30 yıldır başarıyla uyguladığı bir cinsiyet tahmin yöntemidir. Bu yönteme göre insanların doğumuyla birlikte çalışmaya başlayan bir biyolojik takvim vardır. Bu takvim erkek ve kadınlar için farklı işlemektedir. Erkek ve kadınların erkek ve kız çocuğuna sahip olacağı belli dönemlerin varlığı kabul edilir. Örneğin bir kadın hem annenin hem de babanın erkek çocuğuna sahip olacağı bir dönemde hamile kalırsa bu takvime göre çocuğun erkek olması beklenir. Bu takvime göre 4 farklı dönemden bahsedilebilir.
1 - Kız Dönemi
Bu dönemde hem anne hem de baba kız dönemindedir. Anne bu dönem içerisinde hamile kalırsa biyolojik takvime göre kız çocuğuna sahip olması beklenir.
2 - Erkek Dönemi
Bu dönemde hem anne hem de baba erkek dönemindedir. Anne bu dönem içerisinde hamile kalırsa biyolojik takvime göre erkek çocuğuna sahip olması beklenir.
3 - Ara Dönem
Ara dönemler anne va baba adayının farklı cinsiyet dönemlerinde olduğu dönemlerdir. Ara dönemlerde biyolojik takvime göre çocuğun cinsiyeti hakkında tahmin yapmak zordur. Eğer çocuk ailenin ilk çocuğuysa biyolojik takvime göre çocuğun cinsiyeti babanın içinde bulunduğu cinsiyet dönemine daha yakındır. Eğer ailenin daha önce ara dönemde doğmuş bir çocuğu varsa ona bakılır. Örneğin bu çocuk kız ve anne kız baba ise erkek döneminde ise ara dönemde çocuğun cinsiyetini annenin belirleme olasılığı daha yüksek demektir. Daha önceki çocukların hangi cinsiyet dönemine denk geldiğini incelemek için biyolojik takvim test sayfasını kullanın. Ara dönemi iki farklı bölümde inceleyeceğiz.
a )
İlk olarak annenin kız babanın ise erkek döneminde olduğu ara dönemden bahsedelim. Bu dönemde biyolojik takvime göre cinsiyet tahmini yapmak zordur.
b )
Ara dönemlerden ikincisi annenin erkek babanın ise kız döneminde olduğu ara dönemdir. Bu dönemde de biyolojik takvime göre cinsiyet tahmini yapmak doğru değildir.
© 2013 bebekcinsiyet.com | design from css3templates.co.uk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…