- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.901
BANA ŞU ŞEKİLDE ÇIKTI DORTİ'CİMkız ben bısey anlamadım sen bılıyomusun bıyolojık takvımı
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
canım, ekim 2013 ile ağustos 2015 arasında hamile kalırsan... ERKEK
eylül 2015'ten sonrası belli değil.
şu anda ERKEK dönemindesin yani.
ben yazmıştım bu linki o zaman deneyen olmamıştı.benim üç kızımda da tutuyo.geçmişe yönelik te bakılabiliyor artık site de .herkes bi baksın bakalım doğruluk payı nedir?cinsiyet tahmini
bebekcinsiyet.com
Anasayfa
Biyolojik Takvim
Çin Takvimi
Bilimsel Yöntemler
Geleneksel Yöntemler
Diyet - Beslenme
photo_onephoto_twophoto_eightphoto_threephoto_fourphoto_fivephoto_sixphoto_seven
Bebek Cinsiyet Dönemi Hesaplama Aracı (Biyolojik Takvim)Annenin Doğum Tarihi Babanın Doğum Tarihi
Biyolojik Takvim Nedir?
Bilimsel bir dayanağı olmayan geleneksel bir yöntemdir. Bu yöntemle sadece anne ve babanın doğum tarihleri ile ailenin erkek veya kız çocuğuna sahip olacağı tahmin edilen dönemlere ulaşılabilmektedir. Çok eskiye dayanan ve son temsilcisinin yaklaşık 30 yıldır başarıyla uyguladığı bir cinsiyet tahmin yöntemidir. Bu yönteme göre insanların doğumuyla birlikte çalışmaya başlayan bir biyolojik takvim vardır. Bu takvim erkek ve kadınlar için farklı işlemektedir. Erkek ve kadınların erkek ve kız çocuğuna sahip olacağı belli dönemlerin varlığı kabul edilir. Örneğin bir kadın hem annenin hem de babanın erkek çocuğuna sahip olacağı bir dönemde hamile kalırsa bu takvime göre çocuğun erkek olması beklenir. Bu takvime göre 4 farklı dönemden bahsedilebilir.
1 - Kız Dönemi
Bu dönemde hem anne hem de baba kız dönemindedir. Anne bu dönem içerisinde hamile kalırsa biyolojik takvime göre kız çocuğuna sahip olması beklenir.
2 - Erkek Dönemi
Bu dönemde hem anne hem de baba erkek dönemindedir. Anne bu dönem içerisinde hamile kalırsa biyolojik takvime göre erkek çocuğuna sahip olması beklenir.
3 - Ara Dönem
Ara dönemler anne va baba adayının farklı cinsiyet dönemlerinde olduğu dönemlerdir. Ara dönemlerde biyolojik takvime göre çocuğun cinsiyeti hakkında tahmin yapmak zordur. Eğer çocuk ailenin ilk çocuğuysa biyolojik takvime göre çocuğun cinsiyeti babanın içinde bulunduğu cinsiyet dönemine daha yakındır. Eğer ailenin daha önce ara dönemde doğmuş bir çocuğu varsa ona bakılır. Örneğin bu çocuk kız ve anne kız baba ise erkek döneminde ise ara dönemde çocuğun cinsiyetini annenin belirleme olasılığı daha yüksek demektir. Daha önceki çocukların hangi cinsiyet dönemine denk geldiğini incelemek için biyolojik takvim test sayfasını kullanın. Ara dönemi iki farklı bölümde inceleyeceğiz.
a )
İlk olarak annenin kız babanın ise erkek döneminde olduğu ara dönemden bahsedelim. Bu dönemde biyolojik takvime göre cinsiyet tahmini yapmak zordur.
b )
Ara dönemlerden ikincisi annenin erkek babanın ise kız döneminde olduğu ara dönemdir. Bu dönemde de biyolojik takvime göre cinsiyet tahmini yapmak doğru değildir.
© 2013 bebekcinsiyet.com | design from css3templates.co.uk
Biyolojik Takvim
Biyolojik Takvim Nedir?
Biyolojik Takvimi Test Edin
ben yazmıştım bu linki o zaman deneyen olmamıştı.benim üç kızımda da tutuyo.geçmişe yönelik te bakılabiliyor artık site de .herkes bi baksın bakalım doğruluk payı nedir?
benimkide aynılarını söylerdi hamiş kaldım ses kesilmişti şimdi yeniden başlayacak bacım size bol bol şans heyecanlara gerek kalmadan hamiş ol inşhmm evet, seni azad ettim bu ayki deneme grubundan eylülcüm.
sen bi döngünü oturt hakkatten 1-2 ay.. sonra bakarız senin çalışma felsefene :)
bana da, bu ay, apranax ile takılıcaz gibi geliyor... ):))
zaten ilk aylardaysa henüz deneyici şahıs, tüm gereklilikleri yerine getirsin. ama artık 6. ayını da doldurmuş ve hala karnı boş ise, artık oluruna bırakma felsefesine geçmekte fayda vardır.
tek ilişki metodlarıyla olmuyor demektir... yaşlar da geçiyor yani, sabırlar da tükeniyor bi yaştan sonra insanda hakkatten.
ama dediğin doğru, altınları ve cep telefonlarını, hatta tabletleri falan da ihmal etmeyelim bu ay.
şayet bu ay da boş çıkarsak, öbür ay, tam saldım çayıra mevlam kayıra metoduna geçiyorum ben. eşimin de taktikleri varmış, bi de onları deneyecekmişiz, öyle dedi dün akşam.
neymiş onlar dedim, söylemedi.
uygulayınca görecekmişim :)
çok meraktayım, heyecan kattı ilişkimize .. hahahahahaha :)))
kızlar bıde su sayfayı bulmuslar.anlayan varmı bunlardan..
benimkide aynılarını söylerdi hamiş kaldım ses kesilmişti şimdi yeniden başlayacak bacım size bol bol şans heyecanlara gerek kalmadan hamiş ol inş
ee bu bıorıtm degıl mı
3.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
orda bıde bıyolojık takvımı test edın baslıgı var onu kızın ıcın denesene bı bakalım ne cıkıyor.benım kzıımda dogru cıkdı kız dönemındeymısım ben ozaman sende bır bak bakalım
benimkide aynılarını söylerdi hamiş kaldım ses kesilmişti şimdi yeniden başlayacak bacım size bol bol şans heyecanlara gerek kalmadan hamiş ol inş
ee bu bıorıtm degıl mı
dorti'm benim.. güzel arkadaşım.. heyecanını yerim senin ben :)))
telaş yapma dur bi :)
bu takvim, neye istinaden hesap yapıyor anlamadım ama.. benim kızım için doğru bildi.
kuzenimin ilk kızını da doğru bildi.
ikinci kızında yanıldı.
görümcemin ilk iki kızının detay tarihlerini bilemiyorum şu anda. ama karnındaki bebeğin cinsiyetinde yanıldı.
şu linki herkes bi yapsın da, doğruluk istatistiği çıkaralım kendi aramızda bari :)
eylul sana zahmet bır yorum yaparmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?