- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.921
bacım su rus takvimine benziyor hanı kadın kanını 3 yılda erkek 4 yılda bır yenılerdı gıbı bir şey vardı ara dönem dediği iki senin ve eşinin yenilenmiş olduğu dönem
erkek dönemi eşin kanını yeni yanilediği senin yenileyecek olduğun dönem arası
ben eşimle bizimkinden bu sonuca vardım ....
doğru yanlış bırsey diyemem tabi
3.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
bana bu yazı cıktı ama anlamadım ben
dorti bak benim kız erkek döneminde olmuş tutmuyor bacım şu takvi işinden vazgeçin yahuuuuuu
Kızlar hafiften kanamam başladı dr aradım tekrar beta yap dedi. Büyük ihtimal tutmuş ama yerleşmemiştir dedi. Çok üzüldüm ya çok alışmıştım
Kızzz kafein ve bileşenleri spermleri öldürüyor. Sadece ilişkiden yarım saat önce sert kahve hızlandırıyor. Yapma etme sakın kafein tüketme. Enerji içecekleride çok sağlıksız içinde boğa spermi var tabi bizim erkeklerin spermlerine ne etki yaratıyor araştırmak lazım.
Ben şurubuda kadının vucudu alkalı olsun y spermlerini çeksin diye kadında içecek diye okumuştum canım.
az önce vajen konrolü yaptım yumurta akına benzeyen kıvamdan eser kalmamış sıvımsı beyaz bişey haline gelmiş galiba ben yum. çatlama gününü tutturup ilişkiye girdim 2 kız ardından erkek bebiş annesi olmak istiyorum rabbim nasip etsin inş. bu arada ilişkiden sonra sağa yattım ve vajen duşuda yapmıştım bakallım tutucakmı
bacim sade yemek olsa iyi yatili bunlar.
Kızlar hafiften kanamam başladı dr aradım tekrar beta yap dedi. Büyük ihtimal tutmuş ama yerleşmemiştir dedi. Çok üzüldüm ya çok alışmıştım
ama bakın, bir de şöyle bi durum var...
annemin kadın dopum doktoru, Gülin Okan.. Bursada olan varsa, bilir muhakkak. iyi bir doktordur.
3 tane oğlu var. hepsi büyük artık, kendisi de ileri yaşlarda zaten.
2-3 ay evvel annemi götürdüğümde muhabbet ettik biraz.
'erkek istiyorum Gülin hanım, napıyım?' dedim öylesine.
''takvimler doğru söylüyor, çin takvimine inanıyorum ben'' dedi.
''3 oğlum var. ilki öylesine oldu. ikincide bisürü çalışma yaptım kendimce, takvimler, takipler... çin takviminde karar kıldım, kız dediği zaman hamile kaldım. erkek oldu.
üçüncü için yine çalışmalar yaptım, çin takvimi meşhurdu o senelerde, yine kız ayında hamile kaldım. yine oğlum oldu'' dedi.
Onun teorisine göre, çin takvimi doğru söylüyormuş.
denemiş, bakmış, 3 oğlu için de... hepsine kız aylarında hamile kalmış... hepsi de erkek olmuş.
demekki diyor, çin takvimi bende ters çalışıyormuş... erkek ayında kalsam, kızım olacaktı. :)
onun teorisine göre... bu şimdiki denediğimiz cinsiyet takvimi de, benim annem için, ters işlemiş.
kızı olacakmış, oğlu olmuş.. oğlu olacakmış, kızı olmuş.
bu demekki... benim kızımı doğru bildiğine göre, bende düz işliyor olabilir... dediğine güvenebilirim..
apranax bacım klomen yokkkkkkk sakınnn içme bak facede de ne diyordu kızlar doğal yum daha iyidir her zman yum 1 den fazla olur sonra kızın olur o kadr uğraştık canım yaaa lütfen cok üzülürüm kızın olursa inan .....
lenarin bacım bu dortı bir işler karıştırıyor .......
canım 82 hangi ay doğumluydun...
içtim bileee :26::78:bacim kendine gel bakem. biliyorum ve cok iyi anliyorum seni uzun süredir bu konuda yogunlastigin ve son zamanlardaki streslerinden dolayi bir yorgunluk bikmislik var ama sen yinede emek verdigin bilgileri degerlendir.biraz dinlen önce kafani topla.esin nasil oldu ? sonra bildigimiz yöntemleri denersin sonuc ne olursa olsun en azindan icinde kalmayacak denedim diyeceksin.
bacısııııııı ben geçtim bile çayır modunahmm evet, seni azad ettim bu ayki deneme grubundan eylülcüm.
sen bi döngünü oturt hakkatten 1-2 ay.. sonra bakarız senin çalışma felsefene :)
bana da, bu ay, apranax ile takılıcaz gibi geliyor... ):))
zaten ilk aylardaysa henüz deneyici şahıs, tüm gereklilikleri yerine getirsin. ama artık 6. ayını da doldurmuş ve hala karnı boş ise, artık oluruna bırakma felsefesine geçmekte fayda vardır.
tek ilişki metodlarıyla olmuyor demektir... yaşlar da geçiyor yani, sabırlar da tükeniyor bi yaştan sonra insanda hakkatten.
ama dediğin doğru, altınları ve cep telefonlarını, hatta tabletleri falan da ihmal etmeyelim bu ay.
şayet bu ay da boş çıkarsak, öbür ay, tam saldım çayıra mevlam kayıra metoduna geçiyorum ben. eşimin de taktikleri varmış, bi de onları deneyecekmişiz, öyle dedi dün akşam.
neymiş onlar dedim, söylemedi.
uygulayınca görecekmişim :)
çok meraktayım, heyecan kattı ilişkimize .. hahahahahaha :)))
ben denedim maralcım,küçük kızıma erkek diyo bu daben yazmıştım bu linki o zaman deneyen olmamıştı.benim üç kızımda da tutuyo.geçmişe yönelik te bakılabiliyor artık site de .herkes bi baksın bakalım doğruluk payı nedir?
anammm anammm, bilimsel calismasi gereken doktorlarda cin takvimine inaniyorsa isimiz zor. internette binlerce cin takvimi var. zerre inanmiyorum takvim makvim olaylarina. gercek olsa cindeki herkesin bir kizi ve oglu olmali...
o degilde 2.cinsiyet genelde ilkiyle ayni, neden acaba?
içtim bileee :26::78:
bacısııııııı ben geçtim bile çayır moduna
ben denedim maralcım,küçük kızıma erkek diyo bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?