Süper Anneler - 2011

kız sen hala orda mısın?

ya atla git doktoruna, baktır bi duruma
ya da kalk git yat uzan hemen... dik bacakları dinlen

Ya ben regl olunca.. olacağım zmaan hatta... çikolata manyağı oluyorum.
2 gündür haddi hesabı kalmadı.
Begüm'ün dolabı var, ıvır kıvır dolabı. yemekten sonra bakma ve tek bişey seçme hakkı var.
yavrumun dolabını tükettim 2 gündür.
oturup kalkıp dolaba gidiyorum.
bitti çikolatalar... şimdi sarelle kavanozunu önümde buldum, kaşık kaşık yiyorum. ben napçam ya bu işi?

kızlar ben kaçtım.
duş alıcam bi...
Begüm'ün okuldan çıkma vakti geliyor, hazırlanıp çıkarım.
akşama eşimin yemeği varmış, gecikecek. Begüm'ü uyutunca gelirim belki...
gelemezsem, pazartesi görüşürüz nasipse...

hadi kalın sağlıcakla.
gijnij, aklım sende. inşallah bi sıkıntı yoktur, normal yerleşme kanamasıdır. ihmal etme, git doktoruna imkanın varsa.

öpüyorum hepinizi... başbaş

hee bende gezicem çayır çimen ooooo ooo başaldım valla klomene,nerde tırak orda bırak yapıcam

ayy ay ay sormaaa çikolatasız 1 günüm geçmez benimde,adet dönemi falan beklemem hiç...sana bişey diyeyim mi;bizim evde hiç öyle abur cubur dolabı olamadı hiç,alındığı gece hepsi biter.eşim ne şikayetçi bizden bi bilsen,kızlarda benim gibi

sen o yogun akıntıdaykenmı deneme yaptın canım.yanı o yumurta akı gıbı olan zamandamı oldu

evet o zamanda oldu parmak arasında uzuyordu akıntım fakat ov. Testi tam koyu göstermiyordu yani negatif gibiydi ertesi gün akıntım sıvı parmak arasında uzamayan bir akıntıya dönüştü yani dün gece. Bugün ov. Testi yaptım testim pozitif kopkoyu ama akındı busaferde tutmuyor sani sıvımsı neden acaba böyle oldu içime kurt düştü acaba ben yum. Gününde ilişkiye girmedimmi pöööff acaba bu akşammı denesem birde sipermler ne durumdadır acaba neyapsam ne yapsam ne yapsam

Yakı olayının açıklamasını bilmiyorum canım diğer topikte bir arkadaşın arkadaşının 2 oğlu varmış nasıl yaptın bunu sırrını ver vs demiş o da demiş ki ilişki öncesi yakı yapıitırdım iki oğlum oldu demiş y spermlerini çekiyormuş..

Hadi ya kızlar kahve tezide çürüdü buyurun burdan yakın erkek diyetinde çayda öcü canım bu konu hakkında ne düşünüyorsun doğru mu sence?

Canım çinlilerin nüfus patlaması yaşamaması için 1 çocuk hakkı var bunun içinde istedikleri cinsiyetleri yapabilmeleri için bu takvimi geliştirdiklerini ve takvimin doğru söylediğini düşünüyorum. Ama rus takvimi zerre çalışmıyor yok kadının 3 erkeğin 4 senede yenilenirmişte bilmem ne biz her ay kan kaybediyoruz her ay kanımız yenileniyor zaten rusların ilacı olsa kendi başlarına sürerler nüfusun büyük çoğunluğu kızzz erkek nüfus çok az.

Dorticim kuşum bu senin bahsettiğin takvim biyolojik takvim rus takvimi. Ben rus takvimine inanmıyorum bende tutmuyor çoğu kişiye baktım onlarda da tutmuyor hasbelkader bi iki tane tutan varsa var oda tesadüfff. dediğim gibi rusların kendilerine hayrı yok

Kızlar beta sonucum 118,3 olmuş dr çok az yükselmiş dedi. Pek sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi. Kanamam çok az leke gibi. Pazartesiye belli olacak artık herşey. Kendimi Allaha bıraktım. Ne gelirse ondan razıyım

Defnem bir tane dr bana çin takvimine hiç inanmıyorum demişti. Çinde fuhuş çok yüksek bir seviyede. O yüzden çinliler hiç kız istemezler. Eğer öyle bir takvim doğru olsaydı onlar hep erkek yapardı demişti. O yüzden takvimlere pek takılmamak lazım.

gecmıs olsun canım.benım bıldıgım kadarıyla bır ıkı hafta sonra cok yuksek cıkıyor degerler canım.doktor nıye oyle dedıkı acaba.hemen bır ıkı gunde bırden yukselmez dıye bılıyorum ben.sen uzulme sakın.dur bakalım bekleyecegız bıraz daha.hayırlısı olsun

bende sasırdım hangısıne ınanacagımız.allahtan baska kımse bılemez ınsallah rabbım hepımızın dualrımız kabul etsın.

içtim bileee :26::78:

bacısııııııı ben geçtim bile çayır moduna

ben denedim maralcım,küçük kızıma erkek diyo bu da

Cnm ne haber? Sen de yumurtlama problemi var mı?
Klomen problem yoksa bile gebe kalmayı garantilemek için mi veriliyor?
Bir de sizin esas problem spermde hareket yavaşlığı değilmiydi?
Yoksa bu klomen mereti ona da mı iyi geliyormuş? :)

Çok soru sordum ama acaba bende mi alsam bu ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…