- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.941
hee bende gezicem çayır çimen ooooo oooya kadın dertleşti işte :) 3 oğlu var, kızı aramış bulamamış... kendine çin takvimini yoldaş edinmiş o dönemde :) ama bisürü çalışma yaptım dedi. beslenmesine falan dikkat etmiş, yumyum takibi yapmış... napmışsa yapmış işte... bi de takvim eklemiş, şenlendirmiş uygulamalarını :)
evet, bu tespitin de doğru bacım. neden acaba aynı?
çayır çimen geze geze..... oooooooo.. :)
oldum ben bir geveze... oooofff... :)
geçme geçme... bu ay da yol arkadaşıyız. destek moduna geç yeniden hemen :)
öbür ay, çayır çimen takılıcaz beraber :)
Ya ben regl olunca.. olacağım zmaan hatta... çikolata manyağı oluyorum.
2 gündür haddi hesabı kalmadı.
Begüm'ün dolabı var, ıvır kıvır dolabı. yemekten sonra bakma ve tek bişey seçme hakkı var.
yavrumun dolabını tükettim 2 gündür.
oturup kalkıp dolaba gidiyorum.
bitti çikolatalar... şimdi sarelle kavanozunu önümde buldum, kaşık kaşık yiyorum. ben napçam ya bu işi?
sen o yogun akıntıdaykenmı deneme yaptın canım.yanı o yumurta akı gıbı olan zamandamı oldu
benim bu ay, 7. deneme ayım.
doktora gitmeye karar vermiştim aslında, adet bitince gidip bi tam teşekküllü kontrolden geçecektim.
eşimin telkinleri ile vazgeçtim yine gitmekten.^
'boşver, bu ay da kendi haline bırakma yöntemini deneyelim, senin yöntemlerinle olmadı, bu ay benim yöntemlerimi uygulayalım.. olmazsa gidersin öbür ay' dedi. hay hay paşam dedim :)
hadi hayırlısı bakalım...
o ne kız? ne yakısı? yapalım hemen gari :)
ben Bursalıyım defnem, ama 8 sene izmirde kaldım ben öğrenciliğimde ve sonrasında. fahri İzmirliyim. 2-3 ayda bi gidip 2 gece kalmazsam izmirde işlerim rast gitmez.
hatta bu ayki denememi de izmirde yapmayı planlıyorum. izmirim uğurludur... :)
klomen konusunu bu ay da geç bacım..
bi oluruna bırakalım bu ay hepimiz. 2 günde bir olmaz ama, 4 gün belirleyelim bence. yumurtlama gününü kapsayan 4 gün.
ilk gün, yumyum günü, sonrası ve daha sonrası
4 gün çalışalım. valla benim bünyeme zor günaşırı ilişki.. yoruluyorum :)
26-31 gün arası normaldir bacım. benim de 25-30 arası gidip geliyor son 1 senedir.
testleri doğru zamanlarda yapamıyor olabilirsin.
ben mesela.. apranax kırkbin kere anlatmış olmasına rağmen, bi beceremedim ov. testini tam düzgün yapıp günü yakalamayı.
Anladım canım olsun bende istanbuldayım zaten :) yakı olayıda ilişkiden önce beline takıyormuşsun y spermlerini çekiyormuş bunuda eski topikte okumuştum canım ne kadar işe yarar bilmem.
16 ocak 2014 itibari ile regl olan sevgili kaderdaşlarım :)
yeni takvimimizi ve bu ayki denemelerimiz içiz yeni politikamızı açıklıyorum :)
* 27-31 ocak 2014 tarihleri arasında, sık ilişki (her gece) - öncesini sonrasını tatil ilan ediyorum
* alkali diyete devam (ama bu gidişle benim kemikler eriyecek kalsiyumsuzluktan)
* yumyum takibi ve benzeri yumyum takıntılarımızı bırakıyoruz bu ay
* vajinal duşlar falan yok bu ay. ne bu be... bıktık gari bu işlerden..
* adamlara l-arginin ve çinko takviyelerine devam. ben de şahsen folik asite devam edicem.
* ha bi de canınız isterse, akşam yemekten sonra, bi keyif kahvesi için. ben öyle yapıcam.
adama dayamıcam koca fincan filtre kahveyi .. strese giriyor artık o kahve fincanını görünce. söylemesem bile anlıyor o gece damızlık olacağını :)
* akıntı kontrolü bilmemne diye de ellemicem kendimi, bıktım kontrolden.
* bunların dışında, oluruna bırakıp, sevişip, sağıma dönüp yatacam gari...
he bi kafam şu yakı işine takıldı. onu bi öğrenecem defnem'den... kafama yatarsa yapıcam, aklımda kalmasın.
ne diyorsunuz kaderdaşlarım?
defnem nerdesın yaaaaaaaaaaaaaa
sekerim bu cok mantiksiz bir sey, biliyorum drlerde boyle yaziyor. ancak avrupada yasayan herkesin birak oglani cocugunun olmamasi gerek. hele italyanlar, kopek olduren espressoyu nasil iciyorlar? benim esimin ailesi bayagi kahve icer, hele kayinbabam. bizdeki cay gibi, bana geldiginde filtre kahve yaparim aksama kadar icer durur. eee?? adamin 2 oglu bir kizi var.o yuzden ben innamiyorum acikcasi. nedense bizde kahve hep ocu gibi.
bak akintiyi cozmussun, hadi bakalim. bekliyoruz guzel haberi.
ya bir rahat birakmadilar seni, onlar gider amce ogullari gelir bu sefer.
sekerim bu drda hep telefonla isi hallediyor. atlayip gitsene muayanehanesine?????
anammm anammm, bilimsel calismasi gereken doktorlarda cin takvimine inaniyorsa isimiz zor. internette binlerce cin takvimi var. zerre inanmiyorum takvim makvim olaylarina. gercek olsa cindeki herkesin bir kizi ve oglu olmali...
o degilde 2.cinsiyet genelde ilkiyle ayni, neden acaba?
Kızlar beta sonucum 118,3 olmuş dr çok az yükselmiş dedi. Pek sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi. Kanamam çok az leke gibi. Pazartesiye belli olacak artık herşey. Kendimi Allaha bıraktım. Ne gelirse ondan razıyım
Kızlar beta sonucum 118,3 olmuş dr çok az yükselmiş dedi. Pek sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi. Kanamam çok az leke gibi. Pazartesiye belli olacak artık herşey. Kendimi Allaha bıraktım. Ne gelirse ondan razıyım
Dorticim kuşum bu senin bahsettiğin takvim biyolojik takvim rus takvimi. Ben rus takvimine inanmıyorum bende tutmuyor çoğu kişiye baktım onlarda da tutmuyor hasbelkader bi iki tane tutan varsa var oda tesadüfff. dediğim gibi rusların kendilerine hayrı yok
bende sasırdım hangısıne ınanacagımız.allahtan baska kımse bılemez ınsallah rabbım hepımızın dualrımız kabul etsın.
içtim bileee :26::78:
bacısııııııı ben geçtim bile çayır moduna
ben denedim maralcım,küçük kızıma erkek diyo bu da
Amin canim ben cin takvimine inaniyorum bu rus takvimi tutmuyorr
Arkadaşıma gitmiştim canım şimdii senin takvime hemen bakıyorum bakalım bende tutacak mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?