- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.961
Hakkinda hayirlisi olsun canim
Kızlar beta sonucum 118,3 olmuş dr çok az yükselmiş dedi. Pek sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi. Kanamam çok az leke gibi. Pazartesiye belli olacak artık herşey. Kendimi Allaha bıraktım. Ne gelirse ondan razıyım
benim 2. hamileliğimdede böyle bi problem olmuştu fazla yükselmediğini ve dış gebelik olduğunda böyle bir şey olduğunu söylemişlerdi fakat test takibinde yükselmeler gözlenmeye başlandı ve bir kızım oldu şu an 4 yaşında :44: yani eğer testini erken denecek zamanda yaptırdı isen hcg hormonları az gösteriyor test takibinde açığa çıkar herşey olacağına varır hakkında hayırlısı olsun inşallah..
evet o zamanda oldu parmak arasında uzuyordu akıntım fakat ov. Testi tam koyu göstermiyordu yani negatif gibiydi ertesi gün akıntım sıvı parmak arasında uzamayan bir akıntıya dönüştü yani dün gece. Bugün ov. Testi yaptım testim pozitif kopkoyu ama akındı busaferde tutmuyor sani sıvımsı neden acaba böyle oldu içime kurt düştü acaba ben yum. Gününde ilişkiye girmedimmi pöööff acaba bu akşammı denesem birde sipermler ne durumdadır acaba neyapsam ne yapsam ne yapsam
yok canım söylememiş ama takip yaparken sağ yumurta daha olgunsa erkek ihtimalini daha da yüksek söylüyorlar,yum takibiyle cinsiyet tayini yapan ünlü doktor daha önce giden arkadaşa öyle söylemiş.demişki 50 kadın sağdan yumurtladıysa 40 tanesinin oğlu oldu,soldan yumurtlayan 50 kişinin 40 tanesinin de kızı oldu demiş:))pozi konusu da çok önemli bence derine gidemeyen ve de biraz zayıf olan hücrelerin şansı daha da artıyor bu sayede:))
Hanzade ben bunu kendi dr sordum kesinlikle öyle birşey yok dedi
yaaa canımm inş sorun olmadan atlatırısn bu durumuKızlar hafiften kanamam başladı dr aradım tekrar beta yap dedi. Büyük ihtimal tutmuş ama yerleşmemiştir dedi. Çok üzüldüm ya çok alışmıştım
içtiysen hakkında hayırlısı olsun canım yaaa.....içtim bileee :26::78:
bacısııııııı ben geçtim bile çayır moduna
ben denedim maralcım,küçük kızıma erkek diyo bu da
prenses sulu kıvama gelince çatlamaya yakınlaşıyor sen akıntıyı yenı çözmeye başladığın için yanlış işaret almış olabilirsin testini 4 saat arayla yap önce tamamen koyuaşacak sonra açılmaya başlayacak açıklmaya başladığında yum olmuş demektir.eger ağrın oluyorduysa gecen aylarda agrı ve testi birlikte takip et....kolay gelsnnn .birde testlarini atrsan buraya daha cok yardım edebilirizbişey yazaydınız iyiydi ne için kimse şunu yap bunu yap demiyor yum. günüm geçiyor olabilir kızlar nolur bi el atın ne yapam acep tekrar bi deneme dahamı yapım bu yum. günümü yakalayayım diye akla karayı seçtim ziyan olup gitmesin ulustlar arası yardım çağrısı yapıyorum :) s.o.s cevap verin ..
Kızlar genelde böyle kanamalı sorunu olan hamlelerin bebeği kız oluyormuş doğrumu sizce. Çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz varmı?
bende cın takvımınde yaşımı bulamıyorum bır turlu onda sıkıntı var ıste.
defne bana bakmadın.çin takvimini biliyorum ama bioritimden anlamıyorum.nerdesin kız. anam parmak bal çaldın agzıma kaçıverdin
defnem34 benimde bioritime bakacaktın ama unuttun herhal eğer zahmet olmayacaksa benada bakarmısın ocak ayı için 22 09 1982 benim 11 11 1978 eşim
çin takvimine baktım doğru baktıysam oğlan diyor
senin bion: 1- 15 arası erkeğe yatkın 16 ve sonrası kıza yatkın canım
Eşininki: 1-10 erkeğe yatkın, 11-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın canım.
bu durumda eğer hamile kalırsam kızmı oluyor yani anladığım kadarıyla yum günü dışındada korunmasız ilşki oldu ben yumurta akı gibi akıntıyı görünce sazan gibi atladımov. testim şu anda pozitifi gösteriyor koyu iki çizgi akıntımda sıvı oldu kasıklarımda ve göğsümde ağrı var demekki şu anda çatlıyorum dün 2 ilşki oldu ilki korunmasız ikincisi korunmalı eğer şimdi ilişkiye girersemde xy hücreleri yetersiz olabilir değilmi yada hamile kalırsam tahmini ne olur ayy çatlıcam
yaaa canımm inş sorun olmadan atlatırısn bu durumu
içtiysen hakkında hayırlısı olsun canım yaaa.....
prenses sulu kıvama gelince çatlamaya yakınlaşıyor sen akıntıyı yenı çözmeye başladığın için yanlış işaret almış olabilirsin testini 4 saat arayla yap önce tamamen koyuaşacak sonra açılmaya başlayacak açıklmaya başladığında yum olmuş demektir.eger ağrın oluyorduysa gecen aylarda agrı ve testi birlikte takip et....kolay gelsnnn .birde testlarini atrsan buraya daha cok yardım edebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?