Süper Anneler - 2011

bişey yazaydınız iyiydi ne için kimse şunu yap bunu yap demiyor yum. günüm geçiyor olabilir kızlar nolur bi el atın ne yapam acep tekrar bi deneme dahamı yapım bu yum. günümü yakalayayım diye akla karayı seçtim ziyan olup gitmesin ulustlar arası yardım çağrısı yapıyorum :) s.o.s cevap verin ..

defnem34 benimde bioritime bakacaktın ama unuttun herhal eğer zahmet olmayacaksa benada bakarmısın ocak ayı için 22 09 1982 benim 11 11 1978 eşim
çin takvimine baktım doğru baktıysam oğlan diyor

dikkatimi çekti bu bilgi eskilerden ....ilginç.....

Prenses benim bu 3. Test yapışım. İlki 0,369 ikinci 51,80 sonuncusuda 118,2. Bugün günüm geçeli 7 gün oluyor. O yüzden dr kalitesiz bir gebelik gibi dedi. Bakalım artık hayırlısı. Bu arada ben kendi başıma hiç yum takibi yapmadığım için bu konuda bilgi veremiycem kusura bakma

Hanzade ben bunu kendi dr sordum kesinlikle öyle birşey yok dedi

canım...değerlerin için şaşkınım ...benim önceki gebeliklerimde 3 gün geçtiğinde günüm,, değerler tavan yapmıştı...belkide erkek bebeklerde böyle oluyor ...sabret canım ...annemde erkek bebeklerinde ay dönümlerinde hep lekelenmeler olurmuş...herşey olacağına varcak tatlım gönlünü rahat tut...bende salı yı bekleyemiyorm regl günüm çünkü ...

Kızlar hafiften kanamam başladı dr aradım tekrar beta yap dedi. Büyük ihtimal tutmuş ama yerleşmemiştir dedi. Çok üzüldüm ya çok alışmıştım
yaaa canımm inş sorun olmadan atlatırısn bu durumu
içtim bileee :26::78:

bacısııııııı ben geçtim bile çayır moduna

ben denedim maralcım,küçük kızıma erkek diyo bu da
içtiysen hakkında hayırlısı olsun canım yaaa.....
prenses sulu kıvama gelince çatlamaya yakınlaşıyor sen akıntıyı yenı çözmeye başladığın için yanlış işaret almış olabilirsin testini 4 saat arayla yap önce tamamen koyuaşacak sonra açılmaya başlayacak açıklmaya başladığında yum olmuş demektir.eger ağrın oluyorduysa gecen aylarda agrı ve testi birlikte takip et....kolay gelsnnn .birde testlarini atrsan buraya daha cok yardım edebiliriz

Kızlar genelde böyle kanamalı sorunu olan hamlelerin bebeği kız oluyormuş doğrumu sizce. Çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz varmı?

Kızlar genelde böyle kanamalı sorunu olan hamlelerin bebeği kız oluyormuş doğrumu sizce. Çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz varmı?

benim kuzenimin kanamalıydı canım hatta her ay mutlaka 1 2 damla geliyormuş 5. aya kadar hep bir korkuyla soluğu doktorda alıyorlarmış ama sonradan alışmışlar şimdi boncuk mu boncuk bir oğluşu var

defne bana bakmadın.çin takvimini biliyorum ama bioritimden anlamıyorum.nerdesin kız. anam parmak bal çaldın agzıma kaçıverdin

Burdayım tatlım sen bana özel mesaj atsaydın yahu atlamışım demekki kusura bakma vallahi doğum tarihini ve hangi ay gebelik düşündüğünü öğrenebilirsem bakıcam canımmm

defnem34 benimde bioritime bakacaktın ama unuttun herhal eğer zahmet olmayacaksa benada bakarmısın ocak ayı için 22 09 1982 benim 11 11 1978 eşim
çin takvimine baktım doğru baktıysam oğlan diyor

senin bion: 1- 15 arası erkeğe yatkın 16 ve sonrası kıza yatkın canım
Eşininki: 1-10 erkeğe yatkın, 11-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın canım.

senin bion: 1- 15 arası erkeğe yatkın 16 ve sonrası kıza yatkın canım
Eşininki: 1-10 erkeğe yatkın, 11-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın canım.

bu durumda eğer hamile kalırsam kızmı oluyor yani anladığım kadarıyla yum günü dışındada korunmasız ilşki oldu ben yumurta akı gibi akıntıyı görünce sazan gibi atladım ov. testim şu anda pozitifi gösteriyor koyu iki çizgi akıntımda sıvı oldu kasıklarımda ve göğsümde ağrı var demekki şu anda çatlıyorum dün 2 ilşki oldu ilki korunmasız ikincisi korunmalı eğer şimdi ilişkiye girersemde xy hücreleri yetersiz olabilir değilmi yada hamile kalırsam tahmini ne olur ayy çatlıcam

defnem34 teşekkür ediyorum canım yordum seni

resim atmayı bilmiyorum nasıl yapılıyor
sabah iki çizgi vardı net
şu andada net iki çizgi var yani kesin poztf
yarın ilşkide bulunsam mı ?? yoksa bu ay yattımı eğer hamile kalmamışsam tabi
gerçi kendimi hamile kalmış gibi hissetmiyorum henüz çok erken ama 6. hissim olmadı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…