- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.981
Burdayım tatlım sen bana özel mesaj atsaydın yahu atlamışım demekki kusura bakma vallahi doğum tarihini ve hangi ay gebelik düşündüğünü öğrenebilirsem bakıcam canımmm
kız sendedemı panıkatak var.aaaaaaaa neden demedın hıc yahu.
defne ben gebelik düşünmüyorum canım sadece son kızım uyuyormu onu ögrenmek istedim 19 şubat 82 dogumluyum ilişki günü ocak 15 bakıver datlum
Arkadaşlar her kese selam benim 12 aralıkta bebegim karnımda öldü 18 haftalıktı ... Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum size zahmet benimde bio ritmime bakarmısınız... Eşimin dogum tarihi 16.5.1985 benim dogum tarihim 28.12.1983 mesajlarınızı bekliyorum
Bugün kanamam biraz daha fazlalaştı sanırım gidici. Pazartesiye kadar belli olur dedi dr
Canım benim herşeyde vardır bir hayır. Nasip olursa zaten herşekilde olur. Sadece bu stres çok kötü. Birde insan belli bir zamandan sonra bıkıyor. Bakalım artık zaman herşeyin ilacı. Birde defne benimde çevredeki arkadaşların bio suna bakalım hani kaç kişide tutacak. Bizim içinde fikir olur ne dersin?
Bugün kanamam biraz daha fazlalaştı sanırım gidici. Pazartesiye kadar belli olur dedi dr
Canım bu arkadaşım Kankam tamamen doğal yoldan hamile kalmış. Doğum tarihi 28.1.1976 ilk oğluna 13.05.1999 da ikinci oğluna 25.06.2005 de. Kızına 19.09.2008 de temel atmış. Canım bunlar doğum tarihi değil hamile kaldığı gün ve ay
Defnem son kızında emin. İlk oğlunda aslında mayıs 25 hamile kalmış çünkü affedersin gerdek gecesi hamile kalmış şimdi sordum öyle hatırladım dedi. Ama ortancadan emin değilim dedi. Birde dediki düğünden 9 gün önce temizlenmiş ve öyle hamile kalmış hesapladım yumurta gününe denk gelmiş. Demekki bu yumurta çat saatinde var gerçekten birşey
Merhaba arkadaşım hoşgeldin. Benimde oğlum karnımda ölmüştü seni en iyi ben anlarım allah sabır versin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Aralıkta diyorsun ocakta mı gebelik düşünüyorsun? Doktorun 3 ay yada 6 ay gebelik olmayacak diye bir şey söylemedi mi? Bioritimine bakarım tabi ama sen hangi ay gebelik düşündüğünü yazabilir misin?
evet canım tarihlerde vardır bir şey. Ben kendiminde hamile kaldığım günleri hatırlamıyorum zaten kızımda çocuğum olmuyor bir an önce olsun diye sık ilişki olmuştu allah bilir hangi denemede tuttu :26: Kesinlikle yumurta çatlama saati yumurtama dönemi doğru canım ben inanıyorum.
canım ya sana zahmet benım bıorıtmımede bakarmısın
benım dogum tarıhım 16 agustos 1983
esımın 5 aralık 1982
ılk kızımın dogum gunu 26 eylül2006
ıkıncı kızımın 25 şubat 2012
hazıran temmuz gıbı hamılelık planlıyorum bakarsan cook sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?